Rauhoita Hermostosi

 Tämä workshop on sinulle, joka haluat päästää irti stressistä ja kuormituksesta. Haluat rentoutta ja tilaa elämääsi, haluat löytää takaisin itseesi.

Opit rauhoittamaan hermostosi ja kulkemaan kohti LAADUKASTA LEPOA.

Aloitamme workshopin käymällä läpi liike- ja hengitys tekniikoita kehon ja mielen palautumiseen. Näistä saa oivia vinkkejä myös kotikäyttöön. Ensimmäinen tunti on vapaa keskustelulle ja kysymyksille, jotta jokainen löytää itselleen sopivat tekniikat. Sen jälkeen siirrymme hermostoa rauhoittavaan joogatuntiin.

Harjoitus tukee kehon ja mielen palautumista kuormituksesta, auttaa stressin lievitykseen. Teemme fyysisen harjoituksen, joka tukee selkärangan hyvinvointia ja lantion tasapainoa, sekä parantaa uloshengityksen laatua. Hengityksen avulla aktivoimme parasympaattista "lepo" hermostoamme. Harjoitus päättyy pitkään ohjattuun syvärentoutukseen, jolloin vastaanotamme harjoituksen todelliset hyödyt tietoisessa ja laadukkaassa lepotilassa.

Hinta 40€

Ilmoittaudu mukaan
joogakoulusanmaya@gmail.comtai
info@katarawellness.com

Voit myös kätevästi ilmoittautua ja maksaa kurssin alla olevasta napista. Maksu onnistuu luotokorteilla. Mikäli haluat maksaa verkkomaksuna tai liikuntaeduilla, ilmoittaudu sähköpostilla. Molemmissa tapauksissa saat varausvahvistuksen ja kurssitiedot sähköpostiisi 2 vrk:n sisällä ilmoittautumisesta.

Varaa ja maksa kurssipaikkasi (40€) täällä