HINNASTO

Normaali
Opisk./EläkKertamaksu 12€
6 krt 60€
10 krt 90€
1 kk:n kortti 75€
3 kk:n kortti 220€


Kertamaksu 10€
6 krt 50€
10 krt 80€
1 kk:n kortti 65€
3 kk:n kortti 170€

Maksuvaihtoehdot: Käteinen (raha), pankki/luottokortit, tilisiirto, TYKY-setelit, SporttiPassi (ePassi), Smartum ja Edenred (Ticket Duo).
Tilavuokra Alle 4 tuntia
4 tuntia tai enemmän

25 €/h 100 €

HINNASTO MUUT PALVELUT

TYKY/TYHY-tunnit:

Jooga on mainio keino parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointia työyhteisössä! Meiltä saat laadukkaat ja toimivat ohjauspalvelut yrityksesi tarpeisiin.

  • TYHY-päivä (2h) Sanmayan tiloissa alk. 250€ + alv (10%)
  • TYHY-päivä (2h) organisaation tiloissa alk. 200€ + alv (10%)
  • Viikkotunti organisaation omissa tiloissa alk. 100€ + alv (10%)
  • Viikkotunti työpäivän aikana Sanmayassa alk. 120€ + alv (10%)

YKSITYISET-tunnit:

Haluatko järjestää polttarit joogakoululla? Tai haluatko joogailla omassa paikassasi omalla porukalla? Järjestämme yksityisille yksityistunteja.

  • alk. 25€/ henkilö (min. 4 henkilöä) TAI alk. 150€/ ryhmä
  • Yksityinen joogaohjauskonsultaatio 80€/60min

RAAKAKAKUT

Haluatko joogan päälle nauttia rauhassa kupin teetä ja ihanan terveellisen ja maukkaan raakakakun? Välitämme Saila Kivekkään ihania ja herkullisia raakakakkuja:

  • Vaihtoehdot 10:lle hengelle: Snickers 40€, Appelsiini-suklaa 40€, larkitsi-vadelma 37€, Lime (cashew kuorrutuksella) 43€, mustaherukka 39€, moussemainen lakritsi-suklaa 37€, puolukka-kinuski 37€.

Yksityis- ja TYKY-tunnit Sanmayan tiloissa sisältävät aina luomuyrittitee tarjoilun.

MAINOSPAKETTI:

Järjestätkö asiakastapahtuman meillä mutta aika ei riitä mainostamiseen? Tilaa meiltä mainospaketti hintaan 70€ (sis.alv).

AIKATAULU

Kesän viikkoaikataulu 6.5-18.8.2019

KESÄN TUNTIKUVAUKSET

MAANANTAI (Sonya ja Mia)

Astanga (Sonya): Tunnilla painotetaan paljon asanoiden oikeaoppista tekniikkaa ja linjausta, sekä avustetaan niiden tekemisessä. Vaikka asanalinjaus on oleellinen osa ohjausta, niin toivotaan, että oppilaat joogaavat myös vahvasti aistien ja tuntemusten siivittämänä, kehoa tarkastellen. Asanaharjoittelun lisäksi, tunneilla kuulet ja saat lausua mantroja sekä pääset tutustumaan astangajoogan pranayamaharjoituksiin. Tuntien jokakertainen teema: Jooga ei ole asanoiden saavuttamista, vaan sitä mitä opimme matkalla asanaan.

Stressi & Meditaatio -tunti (Mia): Tunti pohjautuu kundaliinijoogaan ja siinä käytettäviin meditatiivisiin menetelmiin stressin hoidossa ja palautumisessa. Harjoitukset rentouttavat ja auttavat kehoa palautumaan. Harjoitukset pohjautuvat tutkimustietoon, jonka mukaan niiden käyttö muun muassa laskee stressihormonien määrää sekä verenpainetta. Osallistuminen ei vaadi osaamista kundaliinijoogassa. Sopii kaikille.

TIISTAI (Mia)

Kundaliinijooga: Kundaliinijooga on voimakas joogamuoto, jonka tarkoituksena on lisätä tietoisuutta. Jokaisella tunnilla käytetään ääntä (mantrat), lihaslukkoja (bandhat), käsien asentoja (mudrat) ja hengitystekniikkoja (pranayama) varsinaisen fyysisen (asana) harjoituksen rinnalla. Harjoitus vaikuttaa fyysisellä, mentaalisella, emotionaalisella ja energeettisellä tasolla. Tunti sopii myös aloittelijoille mutta ei raskaana oleville puolivälin jälkeen.

Zen Hatha: Zen hatha tunti perustuu Suomen Joogaliiton opettamaan joogaan sekä tietoisen hyväksyvän läsnäolon (”mindfulness”) harjoittamiseen. Tunnilla tehdään verkkaisessa ja meditatiivisessa tahdissa yksinkertaisia liikkeitä. Tunti on hiljainen hetki itsesi kanssa omaa kehoasi ja mieltäsi kuunnellen. Sen tarkoituksena on kuljettaa sinua lähemmäs keskustasi, opettaa keskittymään, päästämään irti ja rentoutumaan hengityksesi luonnollisessa rytmissä. Ota mukaasi mukava ja lämmin asu sekä villasukat. Harjoitus sopii pitkään jooganneille sekä aloittelijoille.


KESKIVIIKKO (Kati T)

Healing Hatha: Teemme hathajoogan perusasanoita, joiden terapeuttiset vaikutukset hoitavat ja parantavat sinua kokonaisvaltaisesti. Asanoissa keskitytään välillä selkään,välillä lantioon, vatsaan, stressin poistoon, tasapainoon, mielenrauhaan jne. Jokainen tunti on hieman erilainen kokonaisuus ja asanat ohjataan lempeällä otteella. Tunnin alussa päästetään irti päivän asioista ja kuunnellaan kehoa sekä lopussa rentoudutaan, jolloin asanoiden parantava vaikutus syvenee. Tunti toteutetaan paikalla olevan ryhmän mukaan,joten niin aloittelijat kuin pidempään jooganneet ovat tervetulleita. Tunnilla soi yleensä hiljainen mantramusiikki. Healing Hatha on tempoltaan rauhallisempi kuin flow tai astanga.

Yinjooga: Yinjoogassa päästetään irti suorittamisesta ja siirrytään passiivisempaan joogaharjoitukseen. Se on hyvä vastapaino aktiivisemmalle (yang) joogaharjoitukselle. Asanoissa ollaan useiden minuuttien ajan, jolloin keho pysähtyy ja rauhoittuu. Fyysisesti harjoitus menee kehossa syvemmälle ( sidekudokset, nivelsiteet, nivelet, luut, fascia), mielen tasolla se antaa mahdollisuuden pysähtyä ja energiatasolla se stimuloi qin/pranan kiertoa kehossa poistaen mahdollisia tukoksia. Tunti soveltuu kaikille.

TORSTAI (Essi + Rita + Kati V + Johanna)

Aamujooga (Essi): Hathajoogaan pohjautuva, lempeä ja kehoa herättelevä tunti. Tällä tunnilla voit aloittaa päiväsi tai antaa kehollesi aikaa lounastauolla. Tunti sopii niin aloittelijoille kuin jo pidempään jooganneille.

Alkeet Flow (Rita): Tällä tunnilla käydään läpi asanoiden linjauksia, niiden eri variaatioita ja hengitystä. Tunnin tempo on rauhallinen ja se sopii niin aloittelijalle kuin jo pidemmän aikaa jooganneelle. Alkutunti käytetään asanoiden rakentamiseen ja lopputunnista rakennetaan näistä asanoista virtaava flowsarja, jota toistetaan rauhallisesti muutama kerta. Lopuksi tehdään vaihdellen ohjattu loppurentoutus, meditaatio tai mindfullnes harjoitus.

Soft Flow (Kati V): ISHTA-joogaan pohjautuva Flow tunti jossa musiikin ja hengityksen tahtiin edetään liikkeestä toiseen. Tunti auttaa keskittymään läsnäoloon ja antaa sinulle mahdollisuuden tehdä harjoituksesta sellainen kuin juuri sillä hetkellä koet tarvitsevasi. Satunnaisesti teemme myös hieman haastavampia variaatiota liikkeistä tai keskitymme siihen miten voit joogassa Ayurvedan avulla tasapainottaa omaa kehotyyppiäsi.

Yinjooga (Johanna): Rauhallinen restoratiivinen joogamuoto. Paikalla oloon keskittyvä hiljainen harjoitus, joka tehdään joko istuen tai lattialla maaten. Asennoissa viivytään useiden minuuttien ajan. Rentouttaa tehokkaasti kroonisia jännityksiä ja saa energian virtaamaan kehossa paremmin. Tunti sopii kaikille.

SUNNUNTAI Huom! vain touko-ja elokuussa (Johanna)

Yinjooga: Rauhallinen restoratiivinen joogamuoto. Paikalla oloon keskittyvä hiljainen harjoitus, joka tehdään joko istuen tai lattialla maaten. Asennoissa viivytään useidenminuuttien ajan. Rentouttaa tehokkaasti kroonisia jännityksiä ja saa energian virtaamaan kehossa paremmin. Tunti sopii kaikille.