HINNASTO

Normaali
Opisk./EläkKertamaksu 12€
6 krt 60€
10 krt 90€
1 kk:n kortti 75€
3 kk:n kortti 220€
Kausikortti keväälle (valittu tunti) 130€

Kertamaksu 10€
6 krt 50€
10 krt 80€
1 kk:n kortti 65€
3 kk:n kortti 170€
Kausikortti keväälle (valittu tunti) 130€
Maksuvaihtoehdot: Käteinen (raha), pankki/luottokortit, tilisiirto, TYKY-setelit, SporttiPassi (ePassi), Smartum ja Edenred (Ticket Duo).
Tilavuokra Alle 4 tuntia
4 tuntia tai enemmän

25 €/h 100 €

HINNASTO MUUT PALVELUT

TYKY/TYHY-tunnit:

Jooga on mainio keino parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointia työyhteisössä! Meiltä saat laadukkaat ja toimivat ohjauspalvelut yrityksesi tarpeisiin.

  • TYHY-päivä (2h) Sanmayan tiloissa alk. 250€ + alv (10%)
  • TYHY-päivä (2h) organisaation tiloissa alk. 200€ + alv (10%)
  • Viikkotunti organisaation omissa tiloissa alk. 100€ + alv (10%)
  • Viikkotunti työpäivän aikana Sanmayassa alk. 120€ + alv (10%)

YKSITYISET-tunnit:

Haluatko järjestää polttarit joogakoululla? Tai haluatko joogailla omassa paikassasi omalla porukalla? Järjestämme yksityisille yksityistunteja.

  • alk. 25€/ henkilö (min. 4 henkilöä) TAI alk. 150€/ ryhmä
  • Yksityinen joogaohjauskonsultaatio 80€/60min

RAAKAKAKUT

Haluatko joogan päälle nauttia rauhassa kupin teetä ja ihanan terveellisen ja maukkaan raakakakun? Välitämme Saila Kivekkään ihania ja herkullisia raakakakkuja:

  • Vaihtoehdot 10:lle hengelle: Snickers 40€, Appelsiini-suklaa 40€, larkitsi-vadelma 37€, Lime (cashew kuorrutuksella) 43€, mustaherukka 39€, moussemainen lakritsi-suklaa 37€, puolukka-kinuski 37€.

Yksityis- ja TYKY-tunnit Sanmayan tiloissa sisältävät aina luomuyrittitee tarjoilun.

MAINOSPAKETTI:

Järjestätkö asiakastapahtuman meillä mutta aika ei riitä mainostamiseen? Tilaa meiltä mainospaketti hintaan 70€ (sis.alv).

AIKATAULU

Kevään viikkoaikataulu 3.1-5.5.2019

TUNTIKUVAUKSET

MAANANTAI (Mia)

Kundaliinijooga: Kundaliinijooga on sinulle, joka haluat joogan keinoin lisätä itsetuntemustasi ja tietoisuuttasi. Jokaisella tunnilla käytetään ääntä (mantrat), lihaslukkoja (bandhat), käsien asentoja (mudrat) ja hengitystekniikkoja (pranayama) varsinaisen fyysisen (asana) harjoituksen rinnalla. Kundaliinijooga on ainoita tuhansia vuosia samana säilyneitä jooganmuotoja, koska opettaja ei koskaan itse keksi harjoitusta vaan ne ovat annettua ”reseptejä”, joita opettaja noudattaa ohjauksessaan. Kevätkaudella aloitamme energiakeskuksiin eli chakroihin ja tunteisiin liittyvillä harjoituksilla ja sen jälkeen käymme läpi kundaliinijoogan kymmenen kehoa. Harjoitus sopii myös aloittelijoille mutta ei raskaana oleville puolivälin jälkeen.

Zen Hatha: Zenhatha tunti perustuu Suomen Joogaliiton opettamaan joogaan sekä tietoisen hyväksyvän läsnäolon harjoittamiseen. Tunnilla tehdään verkkaisessa ja meditatiivisessa tahdissa yksinkertaisia liikkeitä. Tunti on hiljainen hetki itsesi kanssa omaa kehoasi ja mieltäsi kuunnellen. Sen tarkoituksena on kuljettaa sinua lähemmäs keskustasi, opettaa keskittymään, päästämään irti ja rentoutumaan hengityksesi luonnollisessa rytmissä. Ota mukaasi mukava ja lämmin asu sekä villasukat. Harjoitus sopii aloittelijoille.

TIISTAI (Rita + Essi)

Joogan alkeet jatko: Tämä tunti sopii erinomaisesti joogan alkeissa olleille ja niille, jotka haluavat käydä kertaamassa joogan perusteita. Tunti on hieman nopeatempoisempi, mutta silti käymme tarvittaessa asanoita, hengitystä ja linjauksia läpi tarkemmin.

Astanga alkeistaso: Tunti pohjautuu astangajoogan ensimmäiseen sarjaan. Tunnilla käydään läpi asanoita rauhalliseen tahtiin ja linjaukset tarkistaen. Tunnilla tehdään myös valmistavia liikkeitä vaativampia asanoita varten. Tunti kehittää voimaa ja liikkuvuutta, aloitamme aina lyhyellä hengitysharjoituksella ja tunti päättyy loppurentoutukseen. Suosittelemme astangan alkeiskurssia ennen tunnille osallistumista, mutta se ei ole välttämätön, joten tunti soveltuu niin aloittelijoille kuin pidempään astangajoogaa harrastaneille.

KESKIVIIKKO (Kati T)

Healing Hatha: Teemme hathajoogan perusasanoita, joiden terapeuttiset vaikutukset hoitavat ja parantavat sinua kokonaisvaltaisesti. Asanoissa keskitytään välillä selkään, välillä lantioon, vatsaan, stressin poistoon, tasapainoon, mielenrauhaan jne. Jokainen tunti on hieman erilainen kokonaisuus ja asanat ohjataan lempeällä otteella. Tunnin alussa päästetään irti päivän asioista ja kuunnellaan kehoa sekä lopussa rentoudutaan, jolloin asanoiden parantava vaikutus syvenee. Tunti toteutetaan paikalla olevan ryhmän mukaan, joten niin aloittelijat kuin pidempään jooganneet ovat tervetulleita. Tunnilla soi yleensä hiljainen mantramusiikki. Healing Hatha on tempoltaan rauhallisempi kuin flow tai astanga.

Rentoutusjooga: Rauhallinen jooga aktivoi parasympaattista hermostoa ja auttaa rentoutumaan. Tällä tunnilla teemme yhdessä kehoa helliviä venyttäviä liikkeitä ja mahdollisimman rentouttavia asanoita. Hiljainen taustamusiikki auttaa sinua pääsemään rentouttavaan olotilaan. Rentoutusjooga auttaa myös uniongelmista kärsiviä. Voit keskittyä läsnäoloon, oman kehon ja mielen kuunteluun sekä ohjaajan opastukseen rentoutusharjoituksessa. Puolet ajasta käytetään rentoutusharjoituksiin, joten tunti soveltuu hyvin stressaantuneelle mielelle ja fyysisesti uupuneelle keholle. Tunti loppuu ohjattuun jooganidra harjoitukseen. Pukeudu tunnille lämpimästi.

TORSTAI (Essi + Kati V)

Aamujooga: Hathajoogaan pohjautuva, lempeä ja kehoa herättelevä tunti. Tällä tunnilla voit aloittaa päiväsi tai antaa kehollesi aikaa lounastauolla. Tunti sopii niin aloittelijoille kuin jo pidempään jooganneille.

Energisoiva Flow: ISHTA-joogaan pohjautuva keskitason Flow tunti jossa musiikin ja hengityksen tahtiin edetään liikkeestä toiseen. Tunti auttaa keskittymään läsnäoloon ja antaa sinulle mahdollisuuden tehdä harjoituksesta sellainen kuin juuri sillä hetkellä koet tarvitsevasi. Satunnaisesti teemme myös hieman haastavampia variaatiota liikkeistä tai keskitymme siihen miten voit joogassa Ayurvedan avulla tasapainottaa omaa kehotyyppiäsi. Tunti sopii parhaiten jo hieman joogaan tutustuneille, mutta myös vasta-alkajat voivat tulla hyvin mukaan (tunnilla voit valita itsellesi sopivan vaativuustason).

PERJANTAI + SUNNUNTAI (Johanna)

Yin: Rauhallinen restoratiivinen joogamuoto. Paikalla oloon keskittyvä hiljainen harjoitus, joka tehdään joko istuen tai lattialla maaten. Asennoissa viivytään useiden minuuttien ajan. Rentouttaa tehokkaasti kroonisia jännityksiä ja saa energian virtaamaan kehossa paremmin. Tunti sopii kaikille.