Aino Sirenin Ishta jooga workshop

Sanmayassa vierailee Ishta joogaohjaaja Aino Siren 26.7.2018 klo 18-20.

Positive Vibrations Workshop 2 h

Tämä workshop auttaa tasapainottamaan kapha-doshaa. Ayurvedan mukaan kapha-doshan ollessa epätasapainossa olemme väsyneitä ja jopa vähän masentuneita. Tämän harjoituksen tekniikat tuovat inspiraatiota ja keventävät energiaa. Workshop on kaikille tasoille ja voit
tulla juuri sellaisena kuin olet. On tärkeää että meidän energia nousee, koska me vedämme puoleen sitä mikä värähtelee samalla taajuudella.

Workshopin alussa Aino antaa vinkkejä, joita hän itse käyttää energian kohottamiseen. Opit, kuinka tuoda positiivisesta asenteesta osa elämää. Asana osuudessa koemme, kuinka harjoituksellamme voimme muuttaa oloamme paremmaksi. Joogit käyttää monia keinoja, joilla he nostattavat energiaa, ja tämän harjoituksen aikana on luvassa pranayama tekniikoita, visualisointeja ja asanoita, jotka erityisesti auttavat positiivisen energian kutsumiseen.

Hinta

Kurssin hinta on 35 €. Ilmoittautumiset joogakoulusanmaya@gmail.com osoitteeseen.

Olet lämpimästi tervetullut kurssille!


Aino Siren on Suomesta kotoisin oleva E-RYT 500 ISHTA-joogaopettaja. Hän on asunut viimeiset 17 vuotta New Yorkissa, jonne hän alunperin lähti tanssiopintojen perässä. Jooga kuitenkin pysäytti, ja Aino rakastui joogan parantavaan vaikutukseen. Nyt hän opettaa yhdessä New Yorkin suosituimmista joogastudiosta, ISHTA Yogassa. Hän pitää myös yksityistunteja, kouluttaa joogaopettajia koulutusohjelmassa sekä vetääretriittejä maailman laajuisesti.

Aino on opiskellut joogaa vuodesta 2000 alkaen, muun muassa Alan Fingerin, Jean Koernerin ja Jodie Ruftyn sekä Chrissy Carterin oppilaana. Aino suoritti 200-tunnin koulutuksen Yoga Worksissa ja bridge-ohjelman sekä 300-tunnin edistyneen opettajankoulutuksen ISHTA Yogassa.

Tutustu Ainoon lisää hänen
nettisivuillaan www.sirenyoga.com.