ÄITIYSJOOGAN MINIKURSSI 15€

Lempeää SJL-joogaa raskausaikaan

MITÄ KURSSI SISÄLTÄÄ?

 

Äitiysjoogan minikurssi sisältää neljä LIVE-STREAM- joogatuntitallennetta. Harjoitukset ovat noin 70minuutin mittaisia SJL-joogatunteja.

 

Neljän kerran raskausjoogakurssilla opit rentouttamaan kehon ja mielen ja annat itselle aikaa rakentaa yhteyttä vauvaan sekä valmistaa kehoa synnytykseen. Joogassa opittu tietoinen rentoutuminen ja hengitys auttavat myös synnytyksessä, palautumisessa ja tukevat jaksamista vauva-arjessa.

Rauhallisilla tunneilla tehdään sekä avaavia, että vahvistavia jooga-asentoja. Tunneilta saat kallisarvoisia vinkkejä synnytykseen valmistautumiseen.

Kurssin ohjaa SJL-joogaopettaja ja kätilö Tiina Hemminki. Tiinalla on pitkä kokemus jooganopettajana ja opettajakouluttajana sekä kätilötyöstä sairaalassa sekä kätilöiden opettajana. 

 

MITEN HANKIN KURSSIN?

Hankit kurssin luottokortilla suoraan alla olevalta kassalta, jolloin maksamisen jälkeen saat sähköpostiisi viestin, jossa on linkki kurssille. Mikäli haluat maksaa tilisiirtona tai liikuntaeduilla, laita viestiä osoitteeseen [email protected]ja saat maksuohjeet. Kurssin saat tällöin maksusuorituksen jälkeen sähköpostiisi.

 Linkki ja kurssilla olevat videot ovat käytössäsi rajoittamattoman ajan. Voit tallentaa linkin suosikit-kansioosi. Mikäli viesti ei tule, tarkista roskaposti. Ongelmatilanteissa, ole yhteydessä sähköpostitse.

 

ÄITIYSJOOGAKURSSIN  HINTA ON 15€

 

OSTA KURSSI TÄSTÄ 15€ HINTAAN!