JOOGAN ALKEISKURSSIT 2021

 

ALKEISKURSSIN HINTA ON 59€

 

Alkeiskurssi sisältää:

 

💛 Kolmen kerran kurssin
💛 3 vapaasti valittavaa viikkotuntia 1 kuukauden sisällä kurssin päättymisestä

 

KATSO LUETTELO KEVÄTKAUDEN ALKEISKURSSEISTA JA LUE KUSTAKIN LISÄÄ RULLAAMALLA SIVUA ALASPÄIN. Huom! Alkeiskurssit sisältyvät KAUSIKORTTIIN! Varaa silti paikkasi ilmoittautumalla mukaan. Kirjoita ilmoittautumiseen, että sinulla on kevätkauden kausikortti. 

Astangan alkeet 2: Opettajana Johanna Mäkynen

MA 18.30-20: 

19.4.

26.4.

3.5.

 

Joogan alkeet 2: Opettajana Rita Huttunen-Taipale

TI 19-20.30

13.4.

20.4.

27.4.

 

Kundaliinijoogan perusteet: Opettajana Mia Ulvila

MA 18.30-20

8.2.

15.2.

22.2.

 

 

FeetUp-alkeet 2: Opettajana Johanna Mäkelä

TO 17.15-18.30

18.3.

25.3.

1.4.

 

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ!

 

Täytä alle yhteystietosi ja valitse alkeiskurssi, mihin ilmoittaudut. Paluupostina saat ilmoittautumisvahvistuksen ja maksutiedot.

Vahvista paikkasi suorittamalla maksu kahden pankkipäivän kuluessa. Mikäli haluat maksaa liikuntaeduilla, laita sähköpostia ([email protected]) ja sovitaan maksusta.

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutusehdot ovat tarkemmin ilmoittautumisvahvistuksessa ja maksamalla maksun hyväksyt ehdot, joten luethan myös ne. 

 

Tervetuloa alkeiskursseille! 🧡

JOOGAN ALKEISKURSSI

OPETTAJANA RITA HUTTUNEN-TAIPALE, RYT200 -opettaja, meditaatio-ohjaaja

 

 

Oletko joskus ajatellut, että haluaisit aloittaa joogan harrastamisen ja se tuntuu kutsuvan Sinua, mutta et oikein tiedä mistä tunnista aloittaa? Tai et tiedä mihin mennä ja mitä tarvitaan mukaan? Haluatko oppia perusteellisempaa asanoiden linjausta tai tietää, mitä jooga-asanoiden sanskritin kieliset nimet ovat? Haluatko avustusta asentojen oikeaoppiseen löytämiseen? 

 

Jos vastasit KYLLÄ ainakin yhteen kysymyksistä, niin tämä kurssi on juuri sinulle!!

 

Sinun ei tarvitse osata mitään, ei olla notkea, ei omata tiettyä ruumiinrakennetta, olla tietyn ikäinen, tälle tunnille tullaksesi riittää se, että Sinulla on kiinnostus joogaa kohtaan.

 

Joogan alkeet intensiivikurssilla tutustumme joogan perusasanoihin, niiden oikeaan linjaukseen ja hengityksen rooliin asanan rakentelussa.

Nämä ovat tärkeitä asioita omaksua heti harrastuksen alussa, niin saat mahdollisimman varman pohjan jatkaa joogan parissa.

Tuntien ilmapiiri pidetään rentona ja keskustelevana, ohjaus tapahtuu rauhallisesti ja perusteellisesti.

Käymme läpi myös yksinkertaisia hengitys/pranayamaharjoituksia. Myös asanoiden sanksriitinkieliset nimet tulevat tutuiksi ja tästä on Sinulle hyötyä, mikäli osallistut joogaan vaikka lomareissulla ulkomailla.

Tämän kurssin käytyäsi voit hyvin jatkaa millä tahansa Sanmayan tunnilla vaikka alkeiskurssin käyminen EI ole edellytys muille tunneille osallistumiseen.

 

JOOGAN ALKEET 1:

TIISTAISIN KLO 19-20.30

12.1.21, 19.1., 26.1.

 

JOOGAN ALKEET 2:

TIISTAISIN KLO 19-20.30

13.4., 20.4., 27.4.21

Kundaliinijoogan perusteet

OPETTAJANA MIA ULVILA

 

Kiinnostaako kundaliinijooga? Haluatko syventää harjoitustasi, oppia enemmän mantroista, hengitystekniikoista, bandhoista ja mudrista? Miksi kundaliinijooga on tietoisuuden joogaa? Miksi siinä on niin paljon erityispiirteitä ja mitä ne ovat?

 

Mantroja, bandhoja, mudria, pranayamaa ja kriyoja! Sitä on kundaliinijooga! Tule tutustumaan tarkemmin!

 

Tällä kundaliinijoogakurssilla käydään läpi keskeisimmät kundaliinijoogatekniikat ja sukelletaan kokemuksellisesti kundaliinijoogan ytimeen. Opit alku- ja loppumantrat, lihaslukot, tulihengityksen ja hengityksen pidättämisen merkityksen. Jokainen kundaliinijooga harjoitus pitää sisällään lämmittelyn, kriyan, rentoutumisen ja meditaation. Joskus myös gongi-rentoutuksen!

 

Mukaan voit tulla ilman mitään ennakkotietoja tai vaikka olisit jo käynyt mutta haluat lisätä tietämystä mantroista, niiden merkityksestä, lihaslukoista jne.

 

Aika: 8.-22.2.21

MAANANTAISIN KLO 18.30-20 

Astangajoogan alkeet

OPETTAJANA ALKEET 1: ESSI VAINIONPÄÄ
OPETTAJANA ALKEET 2: JOHANNA MÄKYNEN

 

Kiinnostaako sinua fyysisesti haastavampi jooga? Nautitko kehon ja mielen haastamisesta? Kaipaatko aktiivista tekemistä mielen hiljentämiseksi ja rentoutumiseksi? 

 

Jos vastasit yhteenkin kysymykseen KYLLÄ, kokeile astangajoogaa!

 

Tällä 3-osaisella tuntikokonaisuudella sukellat astangajoogan maailmaan. Käymme lyhyesti filosofiaa ja periaatteita, sekä 1-sarjan asanoita jaettuna kolmeen osaan.


Tunti soveltuu aloittelijoille, sekä jo pidempään astangajoogaa harrastaneille, jotka haluavat lisätä tietoisuutta harjoituksesta.

Huom! Tunti ei sovellu raskaana oleville.


Tule mukaan avoimin mielin oppimaan uutta ja ennen kaikkea oman kehon tietoisuuden äärelle!

 

Aika:

ASTANGAN ALKEET 1:

LAUANTAISIN KLO 10.15-11.45

9.1.21

23.1.21

6.2.21

 

ASTANGAN ALKEET 2:

19.4.-3.5.21

MAANANTAISIN KLO 18.30-20

FeetUp- ALKEISKURSSI

OPETTAJANA JONNA MÄKELÄ

 

 

Haluatko kehittää keskivartalon tukea, sisäistä suoruutta ja kestävyyttä? Tykkäätkö kokeilla uusia juttuja avoimin mielin? Haluatko haastaa kehoasi? Etsitkö liikunnan iloa ja uuden oppimista?

 

Jos vastaat JOO, varaa pian paikkasi omalta FeetUp-tunniltasi!!

 

FeetUp- harjoittelu on keskivartalon core-treeniä päälläseisontajakkaraa apuna käyttäen ja jooga-asentoja mukaillen. Harjoittelu ei vaadi ennakkotaitoja eikä valmiiksi hallittua vartaloa. Tekeminen etenee hyvin asteittain ja jokaisen taso huomioiden iloisella ja rennolla otteella!

Alkeiskurssilla harjoitellaan jakkaran käyttöä turvallisesti. Jakkaran avulla tehdyssä harjoituksessa tehdään toki paljon muutakin kuin ollaan pää alaspäin! 

FeetUp -kurssi ja tunnit soveltuvat parhaiten jos on jo hieman kokemusta joogasta tai kehon kanssa työskentelystä mutta se ei ole edellytys osallistumiselle! Tärkeintä on halu oppia uutta ja avoin kiinnostus! Tunti ei sovellu raskaana oleville.

Alkeiskurrsin jälkeen FeetUp-tunnit jatkuvat viikkotuntina samaan aikaan, torstaisin klo 17.15-18.30. Suosittelemme käymään alkeiskurssin ennen viikkotunneille menemistä. Kurssille ja tunneille otetaan vain 8 henkilöä, joten varaa paikkasi ajoissa!

 

FeetUp alkeet 1:

14.-28.1.21

TORSTAISIN KLO 17.15-18.30

 

FeetUp alkeet 2:

18.3.-1.4.21

TORSTAISIN KLO 17.15-18.30

ILMOITTAUDU ALKEISKURSSEILLE TÄSTÄ!

 

Täytä alle yhteystietosi ja valitse alkeiskurssi, mihin ilmoittaudut. Paluupostina saat ilmoittautumisvahvistuksen ja maksutiedot.

Vahvista paikkasi suorittamalla maksu kahden pankkipäivän kuluessa. Mikäli haluat maksaa liikuntaeduilla, laita sähköpostia ([email protected]) ja sovitaan maksusta.

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutusehdot ovat tarkemmin ilmoittautumisvahvistuksessa ja maksamalla maksun hyväksyt ehdot, joten luethan myös ne. 

HUOM! Alkeiskurssit sisältyvät KAUSIKORTTIIN, mutta ilmoittautuminen vaaditaan!

 

Tervetuloa alkeiskursseille! 🧡