Iloa, luovuutta ja läsnäoloa -

kesäretriitti Tuomiston Kartanolla

11.-13.6.2021

 

Intuitiivista maalaamista, joogaa, meditaatiota, rentoa olemista ja hyvää ruokaa ihanassa Tuomiston Kartanossa!

 

Voimaannu, löydä luovuutta ja iloa elämääsi taiteen ja joogan keinoilla!

Retriitin sisältö

 

Elämäsi Kesä on vapautta, iloa ja luomisen taikaa! Retriitti on sinulle, joka haluat elämääsi naurua, virtaavuutta, energisyyttä ja uudistumista. Intuitiivisen maalaamisen avulla voit löytää rohkeutta itseilmaisuun ja räjäyttää sisällesi asettamiasi esteitä. Maalaaminen ei vaadi ennakkotaitoja vaan viikonlopun aikana voit päästää sisäisen taiteilijasi valloilleen ja antaa värien kulkea käsiesi kautta kankaalle. Kun maalaat intuitiosi johdattamana, voit luottaa siihen mitä sielusi tietää, sydämesi tuntee ja kätesi ilmaisee.


Jooga ja meditaatioharjoitteet kurssilla luovat tilaa sisällesi, auttavat rentoutumaan ja päästämään irti kaikesta, mitä et enää tarvitse. Keholliset harjoitukset tukevat palautumista, lisäävät elinvoimaa ja virkeyttä mutta ovat lempeitä ja soveltuvat kaikille. Kokemusta joogasta tai meditaatiosta et tarvitse, sillä liikkeet ovat helppoja ja tarvittaessa voit tehdä ne, vaikka tuolilla istuen.


Viikonloppu kauniissa Tuomiston Kartanossa kutkuttelee kaikkia aistejasi, voimaannuttaa ja uudistaa. Samalla se tarjoaa mahdollisuuden levolle ja rauhalle, jotta voit kukoistaa omana itsenäsi. Tuomiston puitteet ovat vertaansa vailla tukien lepoa, nautintoa ja luovaa työskentelyä. Tutustu lisää: www.tuomistonkartano.fi

 

Ohjelma

 

PERJANTAI

 

klo 16 Saapuminen

klo 17 Alkupiiri

klo 18.30 Illallinen

klo 20 Lempeä iltajooga ja äänimaljarentoutus

Klo 21.30 Laskeutuminen yöunille

 


LAUANTAI

Klo 7 Tee

Klo 8 Virkistävä aamujooga

Klo 9.30 Aamiainen

klo 11.30 Intuitiivinen maalaaminen

Klo 13.30 Lounas

Klo 16 Intuitiivinen maalaaminen jatkuu

Klo 18 Lempeä jooga ja meditaatio

Klo 19 Illallinen

Klo 19.30 Puusaunan puhdistavat löylyt

 

SUNNUNTAI

Klo 7 Tee

Klo 8.30 Aamujooga

Klo 10 Aamiainen

Klo 11.30 Intuitiivinen maalaaminen

klo 13 Loppupiiri

klo 14 Lähtökahvit ja kakku

Klo 15 Rentoutuneena ja uudistuneena kotiinpaluumatkalle!

(Muutokset mahdollisia!)

 

Ilmoittaudu mukaan tästä!

ILMOITTAUTUMINEN JA MAKSAMINEN

 

Retriitin hinta on 550€.  Omilla maalaustarvikkeilla -25€.

 

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse Mia Ulvilalle osoitteeseen [email protected], tai klikkaamalla alla olevaa yhteydenottonappia.


Lisätiedot retriitistä saat Anne Kevätjoelta [email protected] tai 050 5916 291.

 

Hinta sisältää

  • Majoituksen jaetussa huoneessa (laadukas sänky ja oma tila rajattu verholla, yhden hengen huone +50€)
  • Maukkaat kasvisateriat: Illallinen x 2, Lounas x 1, Aamiainen x 1, Aamiaisbrunssi x1
  • Retriitin ohjelman sekä maalaustarvikkeet (omilla tarvikkeilla -25€)
  • Puusauna Frantsilan yrttihoitotuotteilla

 

 

Varausmaksu 100€ maksetaan ilmoittautumisen jälkeen, saat maksutiedot varausvahvistuksessa. Loppumaksu suoritetaan laskulla, jonka eräpäivä on 13.6.21.

Ilmoittautuminen on sitova. Lue alta peruutusehdot. Maksamalla varausmaksun, hyväksyt peruutusehdot.


Jos sinulla on kysyttävää maksuista, toivot joustavaa maksujärjestelyä tai haluat maksaa osan/kokonaan kulttuurieduilla, laita viestiä [email protected]

Ilmoittaudu mukaan nyt!

RETRIITIN PERUUTUSEHDOT

1. Ilmoittautuminen on sitova. Maksamalla varausmaksun, hyväksyt peruutusehdot. Peruutus on tehtävä aina kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

2. Mikäli peruutus tapahtuu:
- varausmaksua 100€ ei palauteta.
- 10.5.21 tai sen jälkeen, veloitamme peruutusmaksuna 50% retriitin kokonaishinnasta.
- 28.5.21 tai sen jälkeen, veloitamme kokonaisuudessaan retriitin hinnan.

3. Retriitin järjestäjällä on oikeus perua tapahtuma ylivoimaisen esteen sattuessa tai mikäli retriitin minimiosallistujamäärä ei täyty.

4. Mikäli peruutus tapahtuu järjestäjän toimesta, varausmaksu palautetaan eikä mitään maksuja osallistujalta peritä. Tässä tapauksessa järjestäjä ei ole myöskään velvollinen korvaamaan osallistujalle aiheutuneita kuluja, kuten ennakkoon varattuja matkalippuja tms.

Retriitin ohjaavat Anne Kevätjoki ja Mia Ulvila

Mia ja Anne ovat ohjanneet jo useita kursseja ja retriittejä yhdessä. Heidän hersyävän hauska yhteistyönsä tukee rohkeasti menemään kohti omaa sisäistä maailmaa iloa, huumoria ja keveyttä unohtamatta!

Anne on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri pääaineenaan sosiaalityö, sivuaineina mm. psykologia, kasvatustiede ja erityispedagogiikka. Hän on työskennellyt psykiatriassa ja kunnassa aikuissosiaalityöntekijänä työskentelytapanaan aito läsnäolo ja kohtaaminen sekä tiimityö. Matka kohti itseä alkoi äitiysloman myötä v. 2008, jonka aikana intuitiivinen kirjoittaminen ja maalaaminen tulivat hänen sisäisen tutkimusmatkansa välineiksi tuoden pian iloa myös muille runokirjan ja yksilöllisten Valorunojen ja maalausten muodossa. Freelancer taiteilijana hän on toiminut vuodesta 2015, tällä hetkellä Anne toimii itsenäisenä yrittäjänä luovuuden ja hyvinvoinnin alalla. Lue lisää Annesta www.kevatjokiart.fi.

Mia on koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri, opettaja ja jooganopettaja (SJL-jooga ja kundaliinijooga). Lisäksi hän on opiskellut psykologiaa, erityispedagogiikkaa ja steinerpedagogiikkaa sekä hypnovalmennusta ja NLP:tä. Mia on opettanut joogaa terapeuttisesta näkökulmasta yli 10 vuotta ja on seinäjokisen Joogakoulu Sanmayan omistaja. Ihmisyys ja ihmisenä kasvaminen ovat innoittaneet Mian sisäiselle polulle, jonka ytimessä on ollut itsensä tunteminen juuri sellaisena ainutlaatuisena yksilönä kuin kukin meistä on. Tällä hetkellä Mia toimii henkisen hyvinvoinnin parissa yrittäjänä ja jooganopettajana. Lisää Miasta voit lukea: www.sanmaya.fi/miaulvila 

Voimaannuttava kesäretriitti, joka tuo iloa ja vapautta elämääsi!

Tule mukaan klikkaamalla tästä!