ELÄMÄSI TÄRKEIN KEVÄT -RETRIITTI 21.-23.4.23

 

SEITSEMISEN KANSALLISPUISTOSSA

 
Luontoyhteyden vahvistamisen retriitti

Elämäsi Tärkein Kevät -retriitti Seitsemisen kansallispuistossa 21.-23.4.2023

 
Tällä retriitillä syvennämme yhteyttä luontoon meissä. Ihminen on osa luontoa, vaikka monesti arjen tohinoissa sen unohdamme. Saatamme tuntea irrallisuutta ja erillisyyttä ja kokea sisäistä kaipuuta, mutta emme oikein arjessamme saa kiinni, mistä on kyse. Saatamme pyrkiä kompensoimaan tätä monenlaisilla sijaistoiminnoilla, jolloin ajaudumme entistä kauemmaksi siitä, mikä sisällämme haluaisi tulla nähdyksi.
 
Rauhoittuminen itsen kanssa avaa yhteyden omaan sisimpään mutta aina pysähtyminen ei ole niin helppoa. Todellista hiljaisuutta on vaikea löytää kodinkoneiden surinassa ja liikenteen melun keskellä. Asettumalla läsnäolevaksi luontoon ja tekemällä matkaa sisäänpäin ohjattujen harjoitusten avulla voit löytää yhteyden helpommin.
 
Voit löytää elämän luonnollisen sykkeen sisältäsi. Sykkeen, joka erottaa elollisen elottomasta. Se on sinun elämänvoimasi, luova energiasi, joka kaipaa ilmentymisen väylää. Antautuminen luonnolle - omalle sisäiselle luonnollesi sekä meitä ympäröivälle luonnolle - auttaa täyttämään sinut elämän merkityksellisyydellä ja herättämään olemassaolon riemun. Sisäinen kaipuumme tulee täytetyksi. 
 
Tällä retriitillä olet osa luontoa, saat pysähtyä luovan energiasi virtaan ja kokea sen kehossasi. Retriitillä tehdään harjoituksia mahdollisimman paljon ulkona, kuten kehollisia harjoituksia, joogaa, meditaatiota ja taidetyöskentelyä. Tutkimme, miten luonto ja ympäristö vaikuttavat meihin, millaista tukea sisäiselle työskentelylle luonto tarjoaa. Retriitti on lähtökohtaisesti kokemusperusteinen, jossa painotus on henkilökohtaisessa sisäisessä matkassa ja elämän aistimisessa luentojen kuuntelemisen sijaan. 

 

Retriitti järjestetään Seitsemisen kansallispuiston kupeessa, luonnon keskellä Jaulin Kämpillä Ikaalisissa. Jaulin Kämpän metsälammen rannassa oleva sauna tarjoaa elämyksen, jossa saat puhdistautua luonnon keskellä.  Katso lisää paikasta täältä.

 

Viikonloppu on sisäinen matka, jossa vahvistamme luontoyhteyttä ja tutkimme sitä kautta omaa voimaamme. Luonnon voiman ja syklisyyden löytäminen osana itseä tekee retriitistä arvokkaan ja ikimuistoisen kokemuksen.

 

Ohjelma toteutetaan mahdollisuuksien mukaan hyödyntäen lähiympäristön luontoa eli ulkona ollaan mahdollisimman paljon. Ohjelmassa on joogaa (kundaliini- ja SJL), ohjattuja meditaatioita, äänimalja- ja rumpumatkoja, luovia harjoituksia, aistikävelyjä, saunomista ja uintia sekä laadukasta luomupainotteista lakto-ovovegetaristista kasvisruokaa. Retriitillä käytetyt maalaustarvikkeet ovat luonnonmukaisia ja maatuvia.
 
 
RETRIITIN OHJELMA 
Perjantai

16 Saapuminen
16.30 Alkupiiri ja voimakortit
18 Päivällinen
19-21 Shamaanirummut ja syvähengitys
21 Sauna lämpimänä
 
Lauantai
 
8-9 Aamujooga
9-10 Aamiainen
10-12 Aistikävely kansallispuistossa
12-15 Lounas ja tauko
15-16 Luovaa työskentelyä
16-17 Kundaliinimeditaatio
17-18 Luovaa työskentelyä
18.30 Päivällinen
20- Sauna lämpimänä
 
Sunnuntai
 
8-9 Kundaliinijooga
9.30 Aamiainen
11-12 Voimaeläinmeditaatio metsässä 
12-13 Metsämandalan rakentaminen
13.30-14.30 Loppupiiri
14.30 Lounas
15.30 Kotiinpaluu
 
(Muutokset mahdollisia!)
 
 
HINTA 395 €  (sis. Ohjelman, majoituksen, ruuat, tarvikkeet)
 
 
ILMOITTAUTUMINEN
Sitova ilmoittautuminen: [email protected]
 
 
Lisätiedot:
 
Mia Ulvila 0452763996 tai
 
Anne Kevätjoki 0505916291
 
Ilmoittaudu mukaan tästä!

RETRIITTI SOVELTUU SINULLE, JOKA:

  • Haluat vahvistaa yhteyttä luontoon
  • Haluat uudistua, voimaantua ja vahvistaa sisäistä ohjaustasi
  • Olet kiinnostunut syventämään itsetuntemustasi
  • Koet yhteyden luontoon tärkeänä sisäiselle matkallesi
  • Haluat tukea luovuuden vahvistumista/heräämistä
  • Olet kiinnostunut joogasta ja meditaatiosta (kundaliini- ja SJL-jooga)
  • Nautit kauniista ja maagisesta ympäristöstä
  • Nautit luomupainotteisesta laadukkaasta ja lähellä tuotetusta kasvisruuasta
  • Kaipaat tilaa ja hiljaisuutta sisimpääsi

Kuuntele sisimpääsi. Jos kuulet kutsun, ilmoittaudu mukaan spostilla [email protected].

Palautteita aiemmilta retriiteiltä

"Kiitos! Huikea viikonloppu. Aika oli itselleni juuri sopiva. Ohjelma oli antoisa, haastava, ja sopivalla temmolla eteenpäin menevä ja monipuolinen, sai kokeilla uusia juttuja ja omia rajoja."

 

"Anne ja Mia: Olette kyllä huippu duo, teistä näkee ja aistii että kemiat natsaa, mikä on tärkeää osallistujalle.

Itselleni kauheinta on esiintymiset eikä niihin vain osaa heittäytyä. Kiitos <3"

 

"Kiitos mahtavasta kurssista.

Harjoitukset, ruoka, järjestelyt, kaikki toimi ja oli paikallaan. En muuttaisi mitään.

Menestystä!"

 

"Sopivan vaihteleva sisältö -> hyvässä balanssissa harjoitteet.

Mukavat, helpostilähestyttävät ohjaajat.."

 

"Hyvä ja monipuolinen ohjelma. Hyvät ohjeet tuli kaikkiin tehtäviin, oli helppo lähteä mukaan.

Turvallinen olo <3 Hiljaisuus oli toimiva ratkaisu, tämäntyyppisiä juttuja lisää."

 

"Kiitos ihanasta kurssista, kevyistä hetkistä, raskaista hetkistä. Kaikki tuli tarpeeseen <3 Nähdään :)"

 

"Turvallista kannattelua, rohkeutta ohjaajilla. Saitte tuntemaan olon riittäväksi & kauniiksi monilla tavoin."

 

"Upeita naisia olette <3 <3 Monipuolinen piristävä kurssi kuitenkin."

 

"Kiitos, oli tosi hienoa. Yllättävää kuinka raskas jooga voi olla mutta ymmärsin, että se opetti mieltäni: pystyn enempään kuin luulen, saan voimia kun heittäydyn hengityksen, mantran, rentouden tilaan. Annan mennä rennosti, rinta rottingilla :)"

 

"Retriitti, hiljaisuus - monta kertaa olisi ollut joku huomautus, sutjaus väliin, mutta ei ollutkaan tarvetta sanoa sitä. Kevyempi vaatetus paiskimiseen olisi helpottanut oloa."

 

"Ja matka jatkuu <3 Huikee viikonloppu. Pääsin irti, mistä halusin tai pitikin. Lauantain eheytti sunnuntai, koska olitte ohjelman rakentaneet ammattitaitoisesti. Oli luottamusta herättävää, kun välillä kysyitte, miten menee."

Ohjaajat Mia Ulvila ja Anne Kevätjoki

Mia ja Anne ovat ohjanneet jo useita henkisen hyvinvoinnin kursseja, retriittejä ja työpajoja yhdessä. Heidän hersyävän hauska yhteistyönsä tukee rohkeasti menemään kohti omaa sisäistä maailmaa iloa, huumoria ja keveyttä unohtamatta!

Anne on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri pääaineenaan sosiaalityö, sivuaineina mm. psykologia, kasvatustiede ja erityispedagogiikka. Hän on työskennellyt psykiatriassa ja kunnassa aikuissosiaalityöntekijänä työskentelytapanaan aito läsnäolo ja kohtaaminen sekä tiimityö. Matka kohti itseä alkoi äitiysloman myötä v. 2008, jonka aikana intuitiivinen kirjoittaminen ja maalaaminen tulivat hänen sisäisen tutkimusmatkansa välineiksi tuoden pian iloa myös muille runokirjan ja yksilöllisten Valorunojen ja maalausten muodossa. Freelancer taiteilijana hän on toiminut vuodesta 2015, tällä hetkellä Anne toimii itsenäisenä yrittäjänä luovuuden ja hyvinvoinnin alalla. Lue lisää Annesta www.kevatjokiart.fi.

Mia on koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri, opettaja ja jooganopettaja (SJL-jooga ja kundaliinijooga). Lisäksi hän on opiskellut psykologiaa, erityispedagogiikkaa ja steinerpedagogiikkaa sekä hypnovalmennusta, tunnelukkoterapiaa ja NLP:tä. Mia on opettanut joogaa terapeuttisesta näkökulmasta yli 10 vuotta ja on seinäjokisen hyvinvointikeskus Sanmayan omistaja. Ihmisyys ja ihmisenä kasvaminen ovat innoittaneet Mian sisäiselle polulle, jonka ytimessä on ollut itsensä tunteminen juuri sellaisena ainutlaatuisena yksilönä kuin kukin meistä on. Tällä hetkellä Mia toimii henkisen hyvinvoinnin parissa yrittäjänä ja jooganopettajana. Lisää Miasta voit lukea täältä.

 

Varaa paikkasi retriitiltä!