ELÄMÄSI TÄRKEIN KEVÄT - RETRIITTI

 

Uudistu, virkisty sekä luo tilaa kasvulle joogan ja taiteen keinoin!

 

Vanha Pappila Hetkessä Ähtärin sydämessä 1.-3.4.2022

 

Elämäsi Tärkein Kevät -retriitti on viikonlopun mittainen itsetuntemusmatka, jossa avaudut kohti uutta kasvukautta. Luot tilaa kehoon ja mieleen joogan, meditaation ja luovien menetelmien avulla (Vapauttava maalaaminen, intuitiivinen kirjoittaminen).nPäästät irti rajoittavista ajatusmalleista ja vaatimuksista, virkistyt ja uudistut.
Retriitin harjoitusten tukemana voit avata tunnetukoksia ja saada energian virtaamaan vapaasti. Äänimaljarentoutukset ja ohjatut meditaatiot tarjoavat tarpeellista sisäistä hiljaisuutta, mikä luo tilaa oivalluksille. Voit löytää yhteyden tyyneen kohtaan sisälläsi, joka antaa kaikki vastaukset kysymyksiisi.
 
Retriitillä opit kuulemaan ja kuuntelemaan itseäsi syvemmin sekä tunnistamaan tunteitasi. Saat rohkeutta ilmaista ja elää todeksi kaikkea niitä tunteita ja tarpeita, joita itsestäsi löydät. Olla oma itsesi. Luot hedelmällisen ja ravitsevan pohjan uudenlaiselle sisäiselle kasvulle, joka nousee sinun tarpeistasi käsin.
 
Osallistuminen ei vaadi sinulta mitään ennakkotaitoja tai -tietoja. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta kehotyöskentelystä, joogasta tai maalaamisesta. Voit antautua ohjaukseen ja luottaa itseesi, kehosi luonnolliseen liikkeeseen, joka liikuttaa sinua ja uutta luovaa kättäsi - vaikka silmät kiinni.
Aloitamme perjantaina 1.4. klo 17 ja päätämme sunnuntaina 3.4. klo 14. Kurssille otetaan korkeintaan 12 henkilöä.
 
Hinta: 490€ (sis.ALV)

Varausmaksu 50€ maksetaan ilmoittautumisen jälkeen.
 
Loppuosa maksetaan 1.4.22 mennessä.
 
Ilmoittautuminen on sitova. Lue peruutusehdot alta, hyväksyt ehdot maksamalla varausmaksun.
 
Hinta sis. majoituksen kahden hengen huoneessa (yhden hengen huone lisämaksusta 60€) saunan, ruuat (2x aamiainen, 1x lounas ja 1x päivällinen, 1x iltapala, 1x kahvit vohvelin kera) sekä maalaustarvikkeet (canvas-pohjat ja maalit ym muut tarvikkeet)
 
 
 
Retriitin ohjelma (suuntaa antava)

PERJANTAI
17 Retriitti alkaa
18.15 Illallinen
20 Lempeä jooga ja äänimaljarentoutus

LAUANTAI
8.30 Kundaliinijooga ja meditaatio
9.30 Aamiainen
11.30-13.30 Intuitiivinen maalaaminen
14 Lounas
16-18 Syvähengitystä, kehorentoutusta, rummuttelua
18.30 Illallinen
19-22 Sauna ja avanto

SUNNUNTAI
6-9 Aquarian Age Morning Sadhana
9.30 Aamiainen
11-13 Intuitiivinen maalaaminen
13-14 Loppupiiri
14 Lähtökahvit ja Hetken Vohveli
 
***
Kuuntele sisimpääsi. Jos kuulet kutsun, ilmoittaudu mukaan!!
 
ILMOITTAUTUMINEN: [email protected]
 
PERUUTUSEHDOT:
1. Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli asiakas peruu osallistumisen 14vrk ennen kurssin alkua, osallistumismaksu veloitetaan kokonaisuudessaan. Mikäli peruminen tapahtuu 14-28vrk ennen kurssia, kurssimaksusta peritään 50%. Varausmaksua ei palauteta.
2. Järjestäjä pidättää oikeuden kurssia ja sen järjestämistä liittyviin muutoksiin.
3. Mikäli kurssi peruuntuu järjestäjistä johtuvasta syystä, asiakas saa maksun täysimääräisesti takaisin.
 
LISÄTIEDOT:
Anne: 050 5916291
Mia: 045 2763996 tai miaulvila @gmail.com
PAIKKA: Vanha Pappila Hetki, Ähtäri www.vanhapappilahetki.fi

OHJAAJAT: Mia Ulvila ja Anne Kevätjoki
ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ!

KENELLE?

Osallistuminen ei vaadi sinulta mitään ennakkotaitoja tai -tietoja. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta joogaamisesta tai maalaamisesta. Voit antautua virtaan ja luottaa itseesi, kehosi luonnolliseen liikkeeseen, joka liikuttaa sinua ja uutta luovaa kättäsi vaikka silmät kiinni.

On siunaus lähteä retkelle puhtaalla, tyhjällä korilla. Sinne on mahdollista kerätä kauneimmat ja tärkeimmät luonnon antimet - uudet ja tuoreet eväät. Älä siis anna uskomustesi estää sinua osallistumasta (kuten ”en ole ollenkaan taiteellinen” tai “olen liian kankea”).

Kuuntele sen sijaan sisimpääsi. Jos kuulet kutsun, ilmoittaudu heti mukaan!!

Ohjaajat Mia Ulvila ja Anne Kevätjoki

Mia ja Anne ovat ohjanneet jo useita kursseja ja retriittejä yhdessä. Heidän hersyävän hauska yhteistyönsä tukee rohkeasti menemään kohti omia syövereitään iloa, huumoria ja keveyttä unohtamatta!

 

Mia on koulutukseltaan aikuiskasvatustieteen maisteri, opettaja ja jooganopettaja (SJL ja kundaliini). Hän on opettanut joogaa terapeuttisesta näkökulmasta yli 10 vuotta ja on seinäjokisen Joogakoulu Sanmayan omistaja. Ihmisyys ja kasvaminen ovat innoittaneet Mian sisäiselle polulle, jonka ytimessä on ollut itsensä tunteminen juuri sellaisena ainutlaatuisena yksilönä kuin kukin meistä on. Tällä hetkellä Mia toimii henkisen hyvinvoinnin parissa yrittäjänä, itsetuntemusohjaajana ja jooganopettajana. Lisää Miasta voit lukea: www.sanmaya.fi/miaulvila

 

 

Anne on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri pääaineenaan sosiaalityö, sivuaineina mm. psykologia, kasvatustiede ja erityispedagogiikka. Hän on työskennellyt psykiatriassa ja kunnassa aikuissosiaalityöntekijänä työskentelytapanaan aito läsnäolo ja kohtaaminen sekä tiimityö. Matka kohti itseä alkoi äitiysloman myötä v. 2008, jonka aikana intuitiivinen kirjoittaminen ja maalaaminen tulivat hänen sisäisen tutkimusmatkansa välineiksi tuoden pian iloa myös muille runokirjan ja yksilöllisten Valorunojen ja maalausten muodossa. Freelancer taiteilijana hän on toiminut vuodesta 2015, tällä hetkellä Anne toimii itsenäisenä yrittäjänä luovuuden ja hyvinvoinnin alalla. Lue lisää Annesta www.kevatjokiart.fi.

Ilmoittaudu mukaan!

Palautteita aiemmilta retriiteiltä

"Kiitos! Huikea viikonloppu. Aika oli itselleni juuri sopiva. Ohjelma oli antoisa, haastava, ja sopivalla temmolla eteenpäin menevä ja monipuolinen, sai kokeilla uusia juttuja ja omia rajoja."

 

"Anne ja Mia: Olette kyllä huippu duo, teistä näkee ja aistii että kemiat natsaa, mikä on tärkeää osallistujalle.

Itselleni kauheinta on esiintymiset eikä niihin vain osaa heittäytyä. Kiitos <3"

 

"Kiitos mahtavasta kurssista.

Harjoitukset, ruoka, järjestelyt, kaikki toimi ja oli paikallaan. En muuttaisi mitään.

Menestystä!"

 

"Sopivan vaihteleva sisältö -> hyvässä balanssissa harjoitteet.

Mukavat, helpostilähestyttävät ohjaajat.

Sai tulla kuulluksi isossa ryhmässä. Toisaalta pienempi ryhmä olisi parempi, ehkä 8 maximi, kyllä kymmenenkin ok. Kyseessä kuitenkin työskentely itsensä kanssa."

 

"Hyvä ja monipuolinen ohjelma. Hyvät ohjeet tuli kaikkiin tehtäviin, oli helppo lähteä mukaan.

Turvallinen olo <3

Hiljaisuus oli toimiva ratkaisu, tämäntyyppisiä juttuja lisää."

 

"Kiitos ihanasta kurssista, kevyistä hetkistä, raskaista hetkistä. Kaikki tuli tarpeeseen <3 Nähdään :)"

 

"Turvallista kannattelua, rohkeutta ohjaajilla. Saitte tuntemaan olon riittäväksi & kauniiksi monilla tavoin.

Ajoittain liikaa ohjeistusta (minulle). Gongi tuli minulle liian kovaa ja nosti keholliset rajat tietoiseksi. Minulle olisi riittänyt vähempikin :) Joskus hyvääkin on “liikaa”."

 

"Upeita naisia olette <3 <3 Monipuolinen piristävä kurssi kuitenkin.

Kiitos, oli tosi hienoa. Yllättävää kuinka raskas jooga voi olla mutta ymmärsin, että se opetti mieltäni: pystyn enempään kuin luulen, saan voimia kun heittäydyn hengityksen, mantran, rentouden tilaan. Annan mennä rennosti, rinta rottingilla :)"

 

"Retriitti, hiljaisuus - monta kertaa olisi ollut joku huomautus, sutjaus väliin, mutta ei ollutkaan tarvetta sanoa sitä. Kevyempi vaatetus paiskimiseen olisi helpottanut oloa."

 

"Ja matka jatkuu <3

Huikee viikonloppu. Pääsin irti, mistä halusin tai pitikin. Lauantain eheytti sunnuntai, koska olitte ohjelman rakentaneet ammattitaitoisesti. Oli luottamusta herättävää, kun välillä kysyitte, miten menee."