ELÄMÄSI TÄRKEIN -RETRIITTI 7.-9.10.22

 

TUOMISTON KARTANOSSA SASTAMALASSA

 
Antautumisen, luopumisen ja pyhän yhteyden löytämisen retriitti

YHTEYS JA ANTAUTUMINEN

Tämä viikonloppu on hiljaisuuden, sisäänpäin kääntymisen ja luopumisen retriitti, jossa tehtävät harjoitukset tukevat sisäisen yhteyden löytymistä ja vahvistumista. Viikonloppu on ympäröivän maailman hiljentämistä, antautumista ja sisäisen virtauksen kristallisoitumista.  

Retriitin tarkoitus on auttaa sinua muistamaan kuka todella olet ja miten lähellä yhteys sisälläsi on koko ajan. Retriitti on meditaatiopainoitteinen ja suuri osa viikonlopusta ollaan hiljaisuudessa. Teemme kundaliini- ja hathajoogaperinteen harjoituksia sekä meditatiivista maalaamista ja sointukylpyjä. Mihinkään harjoituksiin et tarvitse aiempaa kokemusta.

 

TRANSFORMAATIO JA TÄYSI KUU

Syksy on voimakkaan transformaation aikaa, jolloin luonto kääntyy sisäänpäin kuoleman kautta - syntyäkseen uudelleen. Retriitti järjestetään täyden kuun aikaan jonka energia tukee loppuun saattamista ja vanhan vapauttamista. Tämä on hyvä hetki käydä läpi tunteet, joita irti päästämiseen kuuluu, saada yhteys sisällään virtaavan ikuisen elämän energiaan. Symbolisesti kuolla, kasvaakseen vapaammaksi ja syvempään yhteyteen oman pyhän Viisauden kanssa.

Pysähtyminen hiljaisuuden äärelle syksyisen täyden kuun aikaan kirkastaa sisälläsi olevaa itsellesi. Pelkästään se, että otat itsellesi aikaa olla hiljaisuudessa on eheyttävää ja selkiyttävää. Voit aistia ja tunnustella sisimpääsi, elämänkokemuksiasi, asioita, joiden läpi olet jo tullut, voit antaa aikaa tunteillesi ja tarpeillesi ja nähdä selkeämmin sen, mikä on tärkeää. Myös yhteys meitä ympäröivään pyhyyteen, johdatukseen ja viisauteen tulee käsin kosketeltavaksi.

 

 

MEDITATIIVINEN MAALAAMINEN JA KUNDALIINIJOOGA

Retriitillä annetaan reilusti aikaa meditatiiviselle maalaamiselle, jolla haetaan yhteyttä Henkeen ja sisäiseen liikkeeseen, jolla on mahdollisuus kirkastua ulkoisen kuollessa ympäriltämme. Prosessia tuetaan kundaliini- ja hathajoogaharjoituksilla, meditaatioilla ja syvällä rentoutumisella sekä sointukylvyillä (äänimaljat, rummut ja gongi).

 

Retriitin ohjelma

Suurin osa retriitistä ollaan hiljaisuudessa.
 
PERJANTAI
16 Saapuminen
17-19.30 Rumpumeditaatio, alkupiiri, maalausmeditaatio
19.30 Iltapala
20.30-21.30Lempeä jooga ja koshikellorentoutus
 
LAUANTAI
6.30-9.30 Aquarian Age Morning Sadhana (Osallistuminen halutessaan, Kundaliinijoogaharjoitus, gong-rentoutus ja mantrameditaatio)
9.30 Aamiainen
11-14 Maalausta ja meditaatiota, intuitiivinen kirjoittaminen
14 Lounas
16 Intuitiivinen maalaaminen
18 Illallinen
20-21 Lempeä jooga ja Meditaatio
 
SUNNUNTAI
8-9 Kundaliinijooga
9-10 Aamiainen
10-13 Harjoituksia aiheen äärellä, äänimalja-/kongirentoutus
14 Päätöskahvit
 

RETRIITTI SOVELTUU SINULLE, JOKA:

  • Haluat pysähtyä hiljaisuuteen tutkimaan sisintäsi
  • Olet kiinnostunut syventämään itsetuntemustasi
  • Haluat päästää irti jostain vanhasta ja avautua uudelle
  • Haluat tukea luovuuden vahvistumista/heräämistä
  • Olet kiinnostunut joogasta ja meditaatiosta (kundaliini- ja SJL-jooga)
  • Olet kiinnostunut maalaamisesta ja intuitiivisesta kirjoittamisesta
  • Nautit kauniista ja maagisesta ympäristöstä
  • Nautit luomupainotteisesta laadukkaasta ja lähellä tuotetusta kasvisruuasta
  • Kaipaat tilaa ja hiljaisuutta sisimpääsi

Osallistuminen ei kuitenkaan vaadi sinulta mitään ennakkotaitoja tai -tietoja. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta meditaatiosta, joogasta tai maalaamisesta. Voit antautua virtaan ja luottaa itseesi, kehosi luonnolliseen liikkeeseen, joka liikuttaa sinua ja uutta luovaa kättäsi vaikka silmät kiinni.

Kuuntele sisimpääsi. Jos kuulet kutsun, ilmoittaudu mukaan spostilla [email protected].

 

Ilmoittautuminen, hinta ja paikka

 

RETRIITTI JÄRJESTETÄÄN TUOMISTON KARTANOSSA

Retriitti järjestetään Tuomiston Kartanossa, Sastamalassa. Lisää näet: www.tuomistonkartano.fi. Majoitus on 1-4 hengen huoneissa, joissa on reilusti tilaa myös yksityisyydelle. Yhden hengen huoneen lisämaksu 50€. Tuomiston Kartano on jo ympäristönä uskomattoman kaunis ja pyhä paikka, jossa on monia erityisiä piirteitä. Mahdollisuus uimiseen läheisessä järvessä.

 

Aloitamme retriitin perjantaina klo 17 ja päätämme sunnuntaina klo 14. Tuomistolle voi saapua 16.00 jälkeen. 

 

Retriitin ohjelma
Suurin osa retriitistä ollaan hiljaisuudessa.
 
PERJANTAI
16 Saapuminen
17-19.30 Rumpumeditaatio, alkupiiri, maalausmeditaatio
19.30 Iltapala
20.30-21.30Lempeä jooga ja äänimaljarentoutus
 
LAUANTAI
6.30-9.30 Aquarian Age Morning Sadhana (Kundaliinijoogaharjoitus ja mantrameditaatio)
9.30 Aamiainen
11-14 Maalausta ja meditaatiota
14 Lounas
16-18 Vapauttava maalaaminen
18 Illallinen
20-21 Lempeä jooga ja Meditaatio
 
SUNNUNTAI
8-9 Kundaliinijooga
9-10 Aamiainen
10-13 Harjoituksia aiheen äärellä
14 Päätöskahvit

 

HINTA

Retriitin hinta on 495€. Peruutusmaksu 100€ maksetaan ilmoittautumisen jälkeen ja loppuosa laskulla, jonka eräpäivä on 9.10.22. Mikäli toivot maksujärjestelyä, laitathan viestiä niin sovitaan erämaksusta. Maksuvälineenä käyvät myös liikunta- ja kulttuuriedut.

Hinta sisältää: retriitin ohjelman ja ohjauksen, maalausmateriaalit, majoituksen (omat lakanat) ja ruuan (iltapala, 2x aamiainen, 1x illallinen, 1x lounas, tarjolla laadukasta ja luomupainotteista kasvisruokaa, erityisruokavalio lisämaksusta 10€/vrk)

 

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu sähköpostitse [email protected]. Luethan peruutusehtomme ennen ilmoittautumista. Retriitti maksetaan laskulla, jonka eräpäivä on 9.10.22. Mikäli toivot maksua osissa, laita viestiä meille [email protected], ja sovitaan maksusta.

 

PERUUTUSEHDOT

Ilmoittautuminen on sitova eli mikäli osallistuja peruu osallistumisensa hänen tulee maksaa peruutusmaksuna retriitistä 100€. Peruutusmaksu maksetaan peruutuksen syystä riippumatta.

Mikäli osallistuminen perutaan alle 7 vrk ennen tapahtuman alkua, veloitetaan peruutusmaksuna 50 % osallistumismaksun kokonaissummasta. Halutessaan osallistuja voi vaihtaa tilalleen toisen henkilön. Lue sopimus- ja peruutusehdot ennen ilmoittautumista täältä.

 

LISÄTIEDOT

Anne: 050 5916291 tai Mia: 045 2763996/ [email protected]

Ohjaajat Mia Ulvila ja Anne Kevätjoki

Mia ja Anne ovat ohjanneet jo useita henkisen hyvinvoinnin kursseja, retriittejä ja työpajoja yhdessä. Heidän hersyävän hauska yhteistyönsä tukee rohkeasti menemään kohti omaa sisäistä maailmaa iloa, huumoria ja keveyttä unohtamatta!

Anne on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri pääaineenaan sosiaalityö, sivuaineina mm. psykologia, kasvatustiede ja erityispedagogiikka. Hän on työskennellyt psykiatriassa ja kunnassa aikuissosiaalityöntekijänä työskentelytapanaan aito läsnäolo ja kohtaaminen sekä tiimityö. Matka kohti itseä alkoi äitiysloman myötä v. 2008, jonka aikana intuitiivinen kirjoittaminen ja maalaaminen tulivat hänen sisäisen tutkimusmatkansa välineiksi tuoden pian iloa myös muille runokirjan ja yksilöllisten Valorunojen ja maalausten muodossa. Freelancer taiteilijana hän on toiminut vuodesta 2015, tällä hetkellä Anne toimii itsenäisenä yrittäjänä luovuuden ja hyvinvoinnin alalla. Lue lisää Annesta www.kevatjokiart.fi.

Mia on koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri, opettaja ja jooganopettaja (SJL-jooga ja kundaliinijooga). Lisäksi hän on opiskellut psykologiaa, erityispedagogiikkaa ja steinerpedagogiikkaa sekä hypnovalmennusta, tunnelukkoterapiaa ja NLP:tä. Mia on opettanut joogaa terapeuttisesta näkökulmasta yli 10 vuotta ja on seinäjokisen hyvinvointikeskus Sanmayan omistaja. Ihmisyys ja ihmisenä kasvaminen ovat innoittaneet Mian sisäiselle polulle, jonka ytimessä on ollut itsensä tunteminen juuri sellaisena ainutlaatuisena yksilönä kuin kukin meistä on. Tällä hetkellä Mia toimii henkisen hyvinvoinnin parissa yrittäjänä ja jooganopettajana. Lisää Miasta voit lukea: www.sanmaya.fi/miaulvila 

 

Palautteita aiemmilta retriiteiltä

"Kiitos! Huikea viikonloppu. Aika oli itselleni juuri sopiva. Ohjelma oli antoisa, haastava, ja sopivalla temmolla eteenpäin menevä ja monipuolinen, sai kokeilla uusia juttuja ja omia rajoja."

 

"Anne ja Mia: Olette kyllä huippu duo, teistä näkee ja aistii että kemiat natsaa, mikä on tärkeää osallistujalle.

Itselleni kauheinta on esiintymiset eikä niihin vain osaa heittäytyä. Kiitos <3"

 

"Kiitos mahtavasta kurssista.

Harjoitukset, ruoka, järjestelyt, kaikki toimi ja oli paikallaan. En muuttaisi mitään.

Menestystä!"

 

"Sopivan vaihteleva sisältö -> hyvässä balanssissa harjoitteet.

Mukavat, helpostilähestyttävät ohjaajat.

Sai tulla kuulluksi isossa ryhmässä. Toisaalta pienempi ryhmä olisi parempi, ehkä 8 maximi, kyllä kymmenenkin ok. Kyseessä kuitenkin työskentely itsensä kanssa."

 

"Hyvä ja monipuolinen ohjelma. Hyvät ohjeet tuli kaikkiin tehtäviin, oli helppo lähteä mukaan.

Turvallinen olo <3

Hiljaisuus oli toimiva ratkaisu, tämäntyyppisiä juttuja lisää."

 

"Kiitos ihanasta kurssista, kevyistä hetkistä, raskaista hetkistä. Kaikki tuli tarpeeseen <3 Nähdään :)"

 

"Turvallista kannattelua, rohkeutta ohjaajilla. Saitte tuntemaan olon riittäväksi & kauniiksi monilla tavoin.

Ajoittain liikaa ohjeistusta (minulle). Gongi tuli minulle liian kovaa ja nosti keholliset rajat tietoiseksi. Minulle olisi riittänyt vähempikin :) Joskus hyvääkin on “liikaa”."

 

"Upeita naisia olette <3 <3 Monipuolinen piristävä kurssi kuitenkin.

Kiitos, oli tosi hienoa. Yllättävää kuinka raskas jooga voi olla mutta ymmärsin, että se opetti mieltäni: pystyn enempään kuin luulen, saan voimia kun heittäydyn hengityksen, mantran, rentouden tilaan. Annan mennä rennosti, rinta rottingilla :)"

 

"Retriitti, hiljaisuus - monta kertaa olisi ollut joku huomautus, sutjaus väliin, mutta ei ollutkaan tarvetta sanoa sitä. Kevyempi vaatetus paiskimiseen olisi helpottanut oloa."

 

"Ja matka jatkuu <3

Huikee viikonloppu. Pääsin irti, mistä halusin tai pitikin. Lauantain eheytti sunnuntai, koska olitte ohjelman rakentaneet ammattitaitoisesti. Oli luottamusta herättävää, kun välillä kysyitte, miten menee."