MIA ULVILA & ANNE KEVÄTJOKI

ELÄMÄSI TÄRKEIN -

VERKKOKURSSI

Matka lähemmäs elämäsi tärkeintä henkilöä, sinua itseäsi. Myötätunnolla, arvostuksella ja lempeällä ilolla itseäsi kohtaan.

LÖYDÄT ELÄMÄÄSI ROHKEUTTA, NAURUA, SISÄISTÄ VAPAUTTA JA AITOUTTA!

Lähde elämäsi tärkeimmälle matkalle - matkalle omaan itseesi! Se antaa sinulle rohkeutta olla sitä, mitä olet ja iloa itsesi näköisestä elämästä. Tämä matka tuo vapautta koko olemukseesi ja uskallusta toimia omien arvosi mukaisesti.  Haluatko löytää tien vapaampaan ja aidompaan elämään?

LÄHDE MUKAAN KURSSILLE TÄSTÄ HINTAAN 95€

VIHDOINKIN VERKKOKURSSI, JOKA YHDISTÄÄ KEHON, MIELEN JA TUNTEET! 

 1. Lempeää joogaa, kundaliinijoogaa, hengitysharjoituksia, tanssia ja ravistelua
 2. Intuitiivinen kirjoittaminen, rentoutuminen, NLP-harjoitukset, unelmakartta ja mielikuvaharjoitukset
 3. Tunnepurkumaalaaminen,inquiry-harjoitukset ja meditaatio

LISÄÄ ILOA JA AITOUTTA ELÄMÄÄN

Tunnista ja pura elämänenergian virtaamista estävät ajatusrakenteet ja tunnetukokset, jotta voit elää rohkeasti, aidosti ja ilolla omana itsenäsi! 

LUOVUUTTA JA SYVEMPÄÄ KEHOYHTEYTTÄ

Elämäsi Tärkein -verkkokurssi on ohjelma, joka vie sinut askel askeleelta kohti vapaampaa itseilmaisua ja aidosti onnellista elämää. Kurssi rakentaa pohjan, sille että uskallat tehdä yhä enemmän itsesi näköisiä valintoja - muiden miellyttämisen sijaan.

Ohjaajasi kurssilla ovat Anne Kevätjoki ja Mia Ulvila

Mia ja Anne ovat ohjanneet jo useita henkisen hyvinvoinnin kursseja, retriittejä ja työpajoja yhdessä. Heidän hersyävän hauska yhteistyönsä tukee rohkeasti menemään kohti omaa sisäistä maailmaa iloa, huumoria ja keveyttä unohtamatta!

Anne on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri pääaineenaan sosiaalityö, sivuaineina mm. psykologia, kasvatustiede ja erityispedagogiikka. Hän on työskennellyt psykiatriassa ja kunnassa aikuissosiaalityöntekijänä työskentelytapanaan aito läsnäolo ja kohtaaminen sekä tiimityö. Matka kohti itseä alkoi äitiysloman myötä v. 2008, jonka aikana intuitiivinen kirjoittaminen ja maalaaminen tulivat hänen sisäisen tutkimusmatkansa välineiksi tuoden pian iloa myös muille runokirjan ja yksilöllisten Valorunojen ja maalausten muodossa. Freelancer taiteilijana hän on toiminut vuodesta 2015, tällä hetkellä Anne toimii itsenäisenä yrittäjänä luovuuden ja hyvinvoinnin alalla. Lue lisää Annesta www.kevatjokiart.fi.

Mia on koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri, opettaja ja jooganopettaja (SJL-jooga ja kundaliinijooga). Lisäksi hän on opiskellut psykologiaa, erityispedagogiikkaa ja steinerpedagogiikkaa sekä hypnovalmennusta, tunnelukkoterapiaa ja NLP:tä. Mia on opettanut joogaa terapeuttisesta näkökulmasta yli 10 vuotta ja on seinäjokisen hyvinvointikeskus Sanmayan omistaja. Ihmisyys ja ihmisenä kasvaminen ovat innoittaneet Mian sisäiselle polulle, jonka ytimessä on ollut itsensä tunteminen juuri sellaisena ainutlaatuisena yksilönä kuin kukin meistä on. Tällä hetkellä Mia toimii henkisen hyvinvoinnin parissa yrittäjänä ja jooganopettajana. Lisää Miasta voit lukea: www.sanmaya.fi/miaulvila 

PALAUTTEITA KURSSILTA

"Kiitos, tämä oli nimensä mukaan vapauttavaa. Erilaisten tunteiden kokeminen kurssin aikana ei ollut helppoa, mutta olen kiitollinen, että sain niihin yhteyden." Satu 55v.
 
"KIITOS!
Jotain murtui - löytyi uutta uskallusta tilalle! 
- avautumista, vapautumista, syvempää hyväksyntää itseä kohtaan."  Jenni 38v.
 
"Tämä on ihanaa ja tärkeää! Tälläistä rennon iloittelevaa, hulluttelevaa tanssia ja innostusta tarvitsen PALJON lisää elämääni!" Minna

 

MITEN KEHOYHTEYDEN VAHVISTAMINEN TUKEE HYVINVOINTIA?

 

Koskaan aikaisemmin ihmiskunnan historiassa emme ole eläneet tällaisen informaatio- ja aistiärsyketulvan keskellä kuin nyt elämme. Aivot käsittelevät valtavan määrän informaatiota joka hetki. Elämme suuren osan hereilläoloajasta päämme sisällä. Nykyisenlainen elämäntapa pitää suurimman osan ihmisistä irrallaan yhteydestä kehoonsa - yhteydestä luontoon ihmisessä. Vaikka aivomme ovat sopeutuvaiset ja muuntautumiskykyiset, tarvitsemme pysähtymistä ja hiljaisuutta saadaksemme yhteyden itseemme sekä kaiken ärsyketulvan sisälle hukkuvaan sisäiseen ääneemme.

 

Yhteyttä itseen kannattaa hakea kehon ja aistien kautta mieltä kuormittavan ylianalysoinnin sijaan.

 

Keho on äärimmäisen tärkeä viestintäkanava, joka kertoo meille asiansa lopulta sairauksien muodossa, ellemme kuuntele sen viestejä ajoissa. Kaikki se, minkä teemme itseämme vastaan, tallentuu kehoon ja tuntuu milloin särkynä, milloin uupumuksena.

 

Elämäsi tärkein -verkkokurssi sisältää kehon harjoitteita ja ohjattuja rentoutuksia, joiden avulla opit kuuntelemaan kehosi viestejä sekä vapauttamaan kehoosi kertyneitä jännitteitä.

 

Kun kehosi lepää, myös stressihormonien määrä alenee ja järjestelmääsi ylikierroksilla pitävä ‘taistele-pakene’ -mekanismi alkaa hellittää otettaan. Tyyneyden tilasta voit kuulla sisäisen ohjauksesi selkeämmin ja pystyt tekemään sellaisia valintoja ja päätöksiä, jotka ovat linjassa omien tarpeidesi kanssa. 

 

Vahvistunut yhteys kehoosi vahvistaa yhteyttä myös intuitioosi, sillä intuitio tuntuu aistimuksina kehossa.

 

Tunnet oikean suunnan kehossasi innostuksena ja energisyytenä ja väärän suunnan epämiellyttävinä, jarruttavina tunteina kehossasi. Verkkokurssimme tukemana opettelet kuuntelemaan kehoasi ja intuitiotasi pysähtyen aistimaan, mitä itsessäsi tapahtuu. Tämän myötä opit kuulemaan kehosi viestit herkemmin myös arjessa jo ennen kuin kehosi alkaa viestiä sinulle kipuina tai sairauksina. 

 

Kehosi on oikea aarreaitta ja tämän verkkokurssin avulla opit myös arvostamaan sitä - kaikkine kokemuksineen, erityispiirteineen ja vaivoineenkin. 

 

Voit tehdä nyt heti pienen harjoituksen. Kokeile kirjoittaa kehollesi rakkauskirje kaiken sen arvostelun ja vieraantumisen sijaan, mitä kehoon usein kohdistetaan. Kirjoita kuin rakkaalle ystävälle käyttäen niitä sanoja, joita kehosi ja sinun tarvitsee kuulla eheytyäksesi ja kokeaksesi myötätuntoa kehoasi kohtaan sekä tunteaksesi kiitollisuutta siitä, millainen keho sinua kuljettaa kaikissa elämänkokemuksissasi.  

 

 

MIKSI JA MILLÄ TAVOIN ELÄMÄSI TÄRKEIN -VERKKOKURSSI TOIMII?

Verkkokurssi on toiminnallinen kokonaisuus, jossa käydään läpi ihmiselämän erilaisia osa-alueita, jotka yhdessä muodostavat hyvinvoinnin kokemuksen. 

 

 1. ELÄMÄNTARINA
 2. INSPIRAATIO, ILO, UNELMAT
 3. ESTEET
 4. RIITTÄMÄTTÖMYYS JA VAATIVUUS
 5. MYÖTUNTO JA ARMO
 6. RAKKAUS
 7. RAJAT
 8. ROHKEUS
 9. LUOTTAMUS JA ANTAUTUMINEN
 10. VISIO JA TAVOITTEET

 

Kurssilla käydään käsiksi rajoittaviin rakenteisiin kolmen kanavan kautta - kehon, mielen ja tunteiden kautta. Yhteen näistä vaikuttaminen vaikuttaa kaikkiin yhdessä ja kun otamme tarkasteluun kaikki kolme tuemme itseämme kolminkertaisesti - ja enemmänkin!KOLME SYYTÄ MIKSI LAITTAA ITSENSÄ OMAN ELÄMÄN YKKÖSEKSI

TÄYTTYMYKSELLINEN ELÄMÄ 

Omien sisäisten esteiden ja uskomusten näkeminen sekä niihin liittyvien tunteiden kohtaaminen on avain aidosti vapaaseen ja täyttymykselliseen elämään - sopuun itsensä, elämäntapahtumiensa sekä oman keskeneräisyytensä kanssa.

IHMISSUHTEESI PARANEVAT

Kohtaamalla rehellisesti ja myötätuntoisesti itsesi tulee ihmissuhteistasikin syvempiä ja aidompia, antoisampia.

SISÄINEN RAUHA

Kunnioitus ja arvostus itseäsi kohtaan heijastuu kunnioituksena elämää, maailmaa ja toisia kohtaan. Tämä mahdollistaa rehellisen, itsensä näköisen elämän rakentumisen ja sisäisen rauhan saavuttamisen.

MITEN HARJOITUKSIA TEHDÄÄN?

Kurssi on 10-viikon mittainen asteittain etenevä kurssi. Se sisältää viikoittain aukenevat harjoitukset kustakin teemasta. Harjoituksia on kussakin viikossa 3-6 ja voit tehdä ne täysin omassa tahdissasi.

 

KURSSI SÄILYY SINULLA VAIKKA LOPUN ELÄMÄÄSI JA VOIT AINA PALATA UUDELLEEN HARJOITUKSIIN!

 

MITÄ KURSSI SISÄLTÄÄ?

Jokainen viikko sisältää johdannon aiheeseen sekä vähintään yhden kehollisen harjoituksen ja vähintään yhden luovan harjoituksen. Harjoitukset ovat kirjoitustehtäviä, videoita ja audioita. Jokaista teemaa tarkastellaan tunteiden, mielen ja kehon kanavien kautta.

 

MITÄ KURSSILLE TARVITAAN?

Kurssia varten tarvitset muistinpanovälineet (oma vihko tätä varten on suositeltava) sekä maalaus-/piirustusvälineet. Halutessasi voi myös ostaa tarvikepaketin hintaan 50€. Ohjeet tähän löydät kurssilta, tai voit tiedustella paketista etukäteen ottamalla yhteyttä Anneen ([email protected])

MITEN OSTAN KURSSIN?

Klikkaamalla ostonappia siirryt suojatun yhteyden verkkomaksusivulle, jossa voit suorittaa maksun luottokortilla. Tällöin saat kurssin heti käyttöösi. Halutessasi voit maksaa myös pankkisiirrolla, josta ohjeet löydät klikkaamalla allaolevaa painiketta. Meillä käy maksuvälineenä myös Edenred, Smartum, ePassi ja Eazybreak -maksutavat (katso maksuohjeet klikkaamalla painiketta).

Kirjautumissivu ja tunnukset tulevat s-postiisi luottokorttimaksulla heti ja muissa maksutavoissa yhden vuorokauden sisällä maksukuitin vastaanottamaisesta. Tunnukset ovat loppuelämän käytössä. Asiakaspalvelu: [email protected]

Maksamisen jälkeen kurssi tulee sinulle sähköpostitse. Suosittelemme lataamaan Kajabi -appin jos teet kännykällä kurssia, tällöin sen tekeminen on huomattavasti kätevämpää. Appi löytyy appikaupasta hakusanalla Kajabi.

Sinulla on lisäksi täysi 14 vuorokauden "rahat takaisin" -palautusoikeus. Mikäli et ole tyytyväinen kurssiin, palautamme kaikki rahasi!

 

Lähde mukaan Elämäsi Tärkeimmälle matkalle tästä hintaan 95€

Onko sinun vaikea sanoa ajatuksiasi ääneen? Uskallatko ilmaista tunteesi muille aidosti? Pelkäätkö muiden reaktioita? 

Saatat löytää avaimet nykyhetkeesi menneestä. Jos esimerkiksi olet lapsena kokenut, että sinun tunteillesi ei ole tilaa tai että tunneilmaisusi aiheuttaa haastavia tunteita läheisissä ihmisissä ja saattaa johtaa jopa rangaistukseen, olet voinut oppia peittelemään ja tukahduttamaan tunteitasi jo hyvin pienenä. Saatat tuntea itseilmaisuun liittyvää pelkoa, jonka vuoksi sinun on vielä aikuisenakin vaikea ilmaista tarpeitasi rehellisesti. Tuolloin tarpeesi jäävät täyttymättä. Tai saatat pyrkiä liialliseen sovinnaisuuteen, sulautumaan laumaan, jolloin joudut kenties kutistamaan osia itsestäsi. Et ehkä uskalla olla niin avoin tai näkyvä kuin haluaisit olla. Haluat miellyttää muita, olla kohtelias.

Elämäsi Tärkein -verkkokurssin harjoitteiden tarkoitus on tehdä sinulle näkyväksi oma ydinitsesi sekä löytää mahdollisia esteitä ilmaisusi tiellä. Näitä esteitä lähdet ohjattujen harjoitteiden avulla purkamaan, minkä myötä saat rohkeutta olla avoimemmin oma itsesi ja löydät uskallusta tulla näkyväksi maailmassa juuri sellaisena kuin oikeasti olet. 

Kurssin harjoitteet tapahtuvat niin kehon, tunteiden kuin mielenkin tasolla, mikä mahdollistaa sen, että

 • Voit päästää irti vanhaksi käyneen tarinasi mukana kuljettamisesta
 • Purkaa sen jälkiä pois keho- ja tunnemuististasi, mikä vapauttaa sinua elämään elämääsi oman todellisen potentiaalisi mukaisesti
 • Saat yhteyden omaan luomisvoimaasi
 • Huomaat, että olet itse oman elämäsi tarinan sisällön määrittäjä ja luoja.    

Elämäsi Tärkein -verkkokurssi on itsesi tuntemiseen kehitetty luovuutta ja kehollisuutta yhdistävä kurssi, jonka avulla:

 
 •  luot yhteyden itseesi, omiin tarpeisiisi ja toiveisiisi.
 •  tutkit sisäisiä unelmiasi ja voimavarojasi
 •  tiedostat paremmin omat toimintamallisi ja ajatusrakenteesi
 •  luot yhteyden tunteisiin, jotka estävät sinua saavuttamasta unelmiasi ja toiveitasi
 •  saat selkeyttä omaan elämääsi ja asiat asettuvat uudenlaisiin mittasuhteisiin
 

ELÄMÄSI TÄRKEIN VERKKOKURSSI ANTAA SINULLE:

 • Verkkokurssi kuljettaa sinut kohti antoisaa, täyttymyksellistä ja runsasta elämää - elämää, jossa voit hyvin, koet iloa ja innostusta, inspiraatiota ja elämäniloa sekä sisäistä vapautta ulkoisista olosuhteista huolimatta.

 

 •  Kurssin harjoitteet johdattelevat sinua löytämään sisäisen turvan ja kannattelun omasta itsestäsi

 

 •  Kurssi rohkaisee sinua tulemaan näkyväksi omana itsenäsi, kokemaan elämässäsi syvempää merkityksellisyyttä!

Lähde mukaan tästä hintaan 95€