MIA ULVILA & ANNE KEVÄTJOKI

ELÄMÄSI TÄRKEIN -

VERKKOKURSSI

Matka lähemmäs elämäsi tärkeintä henkilöä, sinua itseäsi. Myötätunnolla, arvostuksella ja rakkaudella itseäsi kohtaan.

ELÄMÄSI TÄRKEIN - VERKKOKURSSI 95€

 

Elämäsi Tärkein -verkkokurssi on itsesi tuntemiseen kehitetty luovuutta ja kehollisuutta yhdistävä kurssi, jonka avulla:

 

 • luot yhteyden itseesi, omiin tarpeisiisi ja toiveisiisi.
 • tutkit sisäisiä unelmiasi ja voimavarojasi
 • tiedostat paremmin omat toimintamallisi ja ajatusrakenteesi
 • luot yhteyden tunteisiin, jotka estävät sinua saavuttamasta unelmiasi ja toiveitasi
 • saat selkeyttä omaan elämääsi ja asiat asettuvat uudenlaisiin mittasuhteisiin

 

Omien sisäisten esteiden ja uskomusten näkeminen sekä niihin liittyvien tunteiden kohtaaminen on avain aidosti vapaaseen ja täyttymykselliseen elämään - sopuun itsensä, elämäntapahtumiensa sekä oman keskeneräisyytensä kanssa.

 

 • Verkkokurssi kuljettaa sinut kohti antoisaa, täyttymyksellistä ja runsasta elämää - elämää, jossa voit hyvin, koet iloa ja innostusta, inspiraatiota ja elämäniloa sekä sisäistä vapautta ulkoisista olosuhteista huolimatta.

 

 • Kurssin harjoitteet johdattelevat sinua löytämään sisäisen turvan ja kannattelun omasta itsestäsi

 

 • Kurssi rohkaisee sinua tulemaan näkyväksi omana itsenäsi, kokemaan elämässäsi syvempää merkityksellisyyttä!

 

Kohtaamalla rehellisesti ja myötätuntoisesti itsesi tulee ihmissuhteistasikin syvempiä ja aidompia, antoisampia.

 

Kunnioitus ja arvostus itseäsi kohtaan heijastuu kunnioituksena elämää, maailmaa ja toisia kohtaan. Tämä mahdollistaa rehellisen, itsensä näköisen elämän rakentumisen ja sisäisen rauhan saavuttamisen.

 

OSTA KURSSI TÄSTÄ HINTAAN 95€! SAAT KURSSIN OMAKSI ILMAN AIKARAJOITETTA.

VERKKOKURSSIN SISÄLTÖ

Kurssi on 10-viikon mittainen asteittain etenevä kurssi. Se sisältää viikoittain aukenevat harjoitukset kustakin teemasta. Harjoituksia on kussakin viikossa 3-6. Jokainen viikko sisältää johdannon aiheeseen sekä vähintään yhden kehollisen harjoituksen ja vähintään yhden luovan harjoituksen.

Harjoitukset ovat kirjoitustehtäviä, videoita ja audioita. Jokaista teemaa tarkastellaan tunteiden, mielen ja kehon kanavien kautta.

Kurssia varten tarvitset muistinpanovälineet (oma vihko tätä varten on suositeltava) sekä maalaus-/piirustusvälineet. Halutessasi voi myös ostaa tarvikepaketin hintaan 30-50€. Ohjeet tähän löydät kurssilta, tai voit tiedustella paketista etukäteen ottamalla yhteyttä Anneen ([email protected])

 

 1. ELÄMÄNTARINA

 2. INSPIRAATIO, ILO, UNELMAT

 3. ESTEET

 4. RIITTÄMÄTTÖMYYS JA VAATIVUUS

 5. MYÖTUNTO JA ARMO

 6. RAKKAUS

 7. RAJAT

 8. ROHKEUS

 9. LUOTTAMUS JA ANTAUTUMINEN

 10. VISIO JA TAVOITTEET

 

Kurssi on käytössäsi 6 kuukautta ostopäivästä ja voit tehdä sitä omaan tahtiisi.

Anne Kevätjoki ja Mia Ulvila

Mia ja Anne ovat ohjanneet jo useita henkisen hyvinvoinnin kursseja, retriittejä ja työpajoja yhdessä. Heidän hersyävän hauska yhteistyönsä tukee rohkeasti menemään kohti omaa sisäistä maailmaa iloa, huumoria ja keveyttä unohtamatta!

Anne on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri pääaineenaan sosiaalityö, sivuaineina mm. psykologia, kasvatustiede ja erityispedagogiikka. Hän on työskennellyt psykiatriassa ja kunnassa aikuissosiaalityöntekijänä työskentelytapanaan aito läsnäolo ja kohtaaminen sekä tiimityö. Matka kohti itseä alkoi äitiysloman myötä v. 2008, jonka aikana intuitiivinen kirjoittaminen ja maalaaminen tulivat hänen sisäisen tutkimusmatkansa välineiksi tuoden pian iloa myös muille runokirjan ja yksilöllisten Valorunojen ja maalausten muodossa. Freelancer taiteilijana hän on toiminut vuodesta 2015, tällä hetkellä Anne toimii itsenäisenä yrittäjänä luovuuden ja hyvinvoinnin alalla. Lue lisää Annesta www.kevatjokiart.fi.

Mia on koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri, opettaja ja jooganopettaja (SJL-jooga ja kundaliinijooga). Lisäksi hän on opiskellut psykologiaa, erityispedagogiikkaa ja steinerpedagogiikkaa sekä hypnovalmennusta, tunnelukkoterapiaa ja NLP:tä. Mia on opettanut joogaa terapeuttisesta näkökulmasta yli 10 vuotta ja on seinäjokisen hyvinvointikeskus Sanmayan omistaja. Ihmisyys ja ihmisenä kasvaminen ovat innoittaneet Mian sisäiselle polulle, jonka ytimessä on ollut itsensä tunteminen juuri sellaisena ainutlaatuisena yksilönä kuin kukin meistä on. Tällä hetkellä Mia toimii henkisen hyvinvoinnin parissa yrittäjänä ja jooganopettajana. Lisää Miasta voit lukea: www.sanmaya.fi/miaulvila