Itsetuntemusta, luottamusta, rohkeutta, itsearvostusta, myötätuntoa ja lempeyttä

 

Elämäsi Tärkein -vuosi 2024

Yhdeksän kuukauden mittainen sisäisen muutoksen ohjelma

Alkaa 28.9.2024 Seinäjoella

 

Aitoja askeleita itseäsi kohti!

Voimaannu, löydä luovuutta ja iloa elämääsi taiteen ja joogan keinoilla! 

TUNNISTATKO ITSEÄSI NÄISTÄ HAASTEISTA? 

 

✅ Tuntuu, että junnaan elämässäni paikoillani

✅ Minun on vaikea sanoa "ei" ja asettaa rajoja 

 

✅ Kärsin univaikeuksista, ahdistuneisuudesta, tyhjyyden tunteesta tai kiireestä

 

✅ Olen jatkuvasti liian kuormittunut ja aikaa itselle ei vain ole

✅ En uskalla ilmaista itseäni, tarpeitani, tunteitani ja vahvuuksiani

✅ On hankalaa olla aidosti oma itseni, tuntuu kuin olisin erilaisten roolieni vanki

✅ En rohkene hypätä elämän virtaan tai muuttaa sen suuntaa, elän varman päälle

✅ Elämästä on kadonnut aito ilo

✅ Oman innostuksen seuraaminen on vaikeaa ellen saa sille hyväksyntää ulkopuolelta

✅ Vertailen itseäni muihin ja tunnen huonommuutta

✅ Mietin, mitä muut minusta ajattelevat. Haluan, että minuun ollaan tyytyväisiä, mukaudun toisten odotuksiin

 

Jos tunnistat itseäsi näistä, Elämäsi Tärkein -vuosi on sinua varten! 💖

Elämäsi Tärkein -vuosi on kasvuohjelma, joka tuo vapautta, iloa ja rohkeutta elämääsi!

Tämä on sinulle, joka...

  • haluat tutustua itseesi syvemmin, oivaltaa lahjasi, löytää uutta suuntaa elämääsi ja olla aidosti oma itsesi 
  • mietit muutosta ja kaipaat ajatuksen kirkastumista ja tukea uusiin askeliin elämässäsi
  • olet valmis kokeilemaan uutta 
  • kaipaat elämääsi selkeyttä, tasapainoa ja omaa voimaa
  • haluat oppia uusia keinoja purkaa kuormaa kehostasi ja mielestäsi 
  • kaipaat palautumista ja uutta virtaa elämään
  • haluat lisätä luottamusta itseesi ja elämään jatkuvan huolehtimisen sijaan
  • haluat oppia ilmaisemaan tunteitasi ja tarpeitasi 
  • kaipaat omaa aikaa ja tilaa kuulla itsesi 

Elämäsi Tärkein -vuosi kasvuohjelman ohjaavat Anne Kevätjoki (YTM) ja Mia Ulvila (KM)

 

Mia ja Anne ovat ohjanneet yhdessä kymmeniä henkisen hyvinvoinnin kursseja, retriittejä ja työpajoja. Heidän yhteistyönsä tukee rohkeasti menemään kohti omaa sisäistä maailmaa iloa, huumoria ja keveyttä unohtamatta! Yhteisiä retriittejä, kursseja ja koulutuksia he ovat pitäneet jo vuodesta 2016.

 

Anne on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri (YTM) ja työskentelee tällä hetkellä taitelijana, kouluttajana ja valmentajana. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa aikuispsykiatrian sosiaalityöntekijänä, aikuissosiaalityöntekijänä sekä kuvataideopettajana. Annelle tärkeää työssä on aito läsnäolo ja kohtaaminen ihmisten kanssa. Tunteiden rehellinen kokeminen ja ilmaiseminen on noussut hänen intohimonsa ja tutkimisensa kohteeksi ja tämä on myös hänen kehittämänsä menetelmän Vapauttavan maalaamisen keskiössä. Tutustu lisää Anneen: www.kevatjokiart.fi 

 

Mia on koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri (KM), Jooganopettaja SJL, kundaliinijooganopettaja, NLP-practitioner, tunnelukko-ohjaaja ja hypnovalmentaja. Lisäksi parhaillaan hän opiskelee kolmivuotisessa Somatic Experience -terapeuttikoulutuksessa. Mia työskentelee itsetuntemuksen ja hyvinvoinnin parissa ohjaajana ja kouluttajana. Hän on opettanut joogaa terapeuttisesta näkökulmasta yli 15 vuoden ajan. Aiemmin hän on työskennellyt Steienrkoulussa matemaattisten aineiden opettajana sekä ohjaajana kehitysvammaisten asumisyksikössä ja lastensuojelussa. Ihmisyys ja ihmisenä kasvaminen ovat innoittaneet Mian sisäiselle polulle, jonka ytimessä on ollut itsensä tunteminen juuri sellaisena ainutlaatuisena yksilönä kuin kukin meistä on. Tutustu lisää Miaan: www.sanmaya.fi/kukaolen 

 

Näiden naisten ohjauksessa saat olla justiinsa oma itsesi! Ei tarvitse yrittää olla yhtään mitään muuta! ❤️

Ilmoittautuminen ja aikataulu

Elämäsi Tärkein -vuosi on koulutus, jonka tarkoituksena on auttaa sinua kohti vahvaa sisäistä muutosta. Saat ympärillesi ryhmän, joka tukee ja kannustaa sinua matkallasi muutokseen.

Koulutus kestää 9kk ja se sisältää kuusi koulutuspäivää ja kaksi viikonloppua. Koulutuspäivät järjestetään lauantaisin klo 10-15 Seinäjoen Järjestötalolla keskustan alueella. Juna-asemalta on kävelymatka koulutuspaikalle. 

 

Päivämäärät
LA 28.9. klo 10-15
LA 9.11. klo 10-15 
LA-SU 4.-5.1.25 (alkaa lauantaina klo 10 ja päättyy sunnuntaina klo 15)
LA 15.3.25 klo 10-15 
LA 26.4.25 klo 10-15  
LA - SU 24.-25.5.25 (alkaa lauantaina klo 10 ja päättyy sunnuntaina klo 15)

 

Hinta - ennakkovaraajan alennus 500€ 18.8.24 saakka!

Koulutuksen hinta on 3250€ (sis. ALV). Hinta sisältää kaikki materiaalit ja kahvit/teen ja välipalan koulutuspäivän aikana.

Voit maksaa koulutuksen korottomasti 1-6 erässä. Mahdollisuus myös maksaa pidemmässä erässä Paytrailin ja Vismapayn tarjoamilla luotoilla, kuten OP-osamaksu ja Walley-rahoitus. Näissä on maksuntarjoajan omat korot.

Ennakkovaraajan alennuksen 500€ saat varaamalla paikkasi 18.8.24 mennessä.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan varausmaksu 250€, jota ei palauteta mahdollisen perumisen vuoksi. Mikäli peruminen kuitenkin tapahtuu järjestäjien toimesta, niin tällöin varausmaksu palautetaan kokonaisuudessaan.

 

Paikka

Koulutus järjestetään Seinäjoella Järjestötalolla juna-aseman välittömässä läheisyydessä. 

Seinäjoen Järjestötalo, Ruukintie 1, 3.kerros, 60100 Seinäjoki.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu koulutukseen ottamalla yhteyttä alla olevan napin kautta tai laittamalla meille sähköpostia [email protected] tai [email protected]. Halutessasi voit myös soitella ja kysellä lisää koulutuksesta Mia 045 2763996 tai Anne 050 5916291.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
  🌱  Elämäsi Tärkein -vuosi kasvuohjelman menetelmät perustuvat holistiseen ihmiskäsitykseen, jonka mukaan sisäinen kasvu tapahtuu sekä kehon, mielen että tunteiden kautta.
 
🌱 Menetelmillä rakennetaan monikanavaisia reittejä olemassaolevien haasteiden juurisyiden luo.
 
🌱 Juurisyiden lähellä saavutetaan aito tunnekokemus, jonka kokemiselle ja purkamiselle luodaan koulutuksessa turvallinen tila.

 

🌱 Kasvuohjelman aikana kohdataan todellisia tunteita, sisäisiä varjoja ja piiloon jääneitä kokemuksia pelkän ajallemme tyypillisen positiivisen ajattelun sijaan.

 

🌱 Aito tarkoituksellisuuden tunne ja puhdas tila voivat syntyä elämään vain elämällä sitä todeksi eli kehollistamalla ajatusten synnyttämiä tunteita ja samalla vapautua niiden piilovaikutuksista omassa elämässä.

 

🌱 Yhdeksän kuukauden mittainen matka tukee sisäistä muutostasi ja sallii sen kypsyä rauhassa kuin lapsi kohdussa.

  

🌱 Oman sisäisen matkasi lisäksi voit ammentaa koulutuksesta inspiraatiota ja osaamista myös työhösi.

 

🌱 Kaikki seuraavana kuvatut koulutuksessa käytettävät menetelmät rakentavat reittejä, synnyttävät oivalluksia ja tarjoavat väylän tunteiden purkamiseen ja ilmaisemiseen niin, että sisäisen kaaoksen tilalle rakentuu selkeää ja puhdasta tilaa uuden luomista varten. 

 

 

Intuitiivinen taide

Intuitiivinen taide tarjoaa voimakkaan väylän itseilmaisulle. Se antaa sinulle mahdollisuuden ilmaista tunteitasi, ajatuksiasi ja kokemuksiasi vapaasti ja avoimesti ilman pyrkimystä mihinkään tiettyyn lopputulokseen. Menetelmä luo tilaa sisäisen hiljaisuuden kokemiselle, se tuo alitajuista näkyväksi ja yhdistää sinut omaan luomisvoimaasi.

 

Kundaliinijooga

Kundaliiniooga on voimakas joogateknologia, jonka tarkoitus on sisäinen muutos. Harjoituksissa käytetään hengitystä, kehon liikettä ja mantroja alitajuisten kanavien ja hermoston latujen muuntumisen tukena.

 

Lempeä jooga ja hermostoa tasapainottavat harjoitukset

Hermoston tasapainottuminen, stressin lievittäminen ja hetkessä elämisen kokemuksen lisääntyminen tapahtuvat kun keho ja mieli rentoutuvat, pysähtyvät ja kokevat turvaa. Koulutuksessa opit keinoja hermoston tasapainottamiseksi, joiden avulla voit saada kestävää tukea hyvinvoinnillesi.

 

Tunnetyöskentely

Koulutuksessa tunnetyöskentely tapahtuu mm. intuitiivisen taiteen ja kehollisten menetelmien avulla. Menetelmät luovat turvallisen tilan tunnelukkojen purkamiselle. 

 

Tarinankerronta

Koulutuksessa luomme uudenlaista tarinaa itsestämme taiteen keinoin, mikä tarjoaa mahdollisuuden kertoa tarinoita ja jakaa kokemuksia. Se voi auttaa ihmisiä käsittelemään menneitä tapahtumia ja luomaan merkityksiä omalle elämälleen. Samalla syntyy myös väylä uudistaa omaa sisäistä narratiiviaan itseään kannustavammaksi.

 

Vuorovaikutus muiden kanssa

Kokemusten jakaminen yhdessä toisten kanssa tukee yhteisöllisyyden ja yhteisen tarkoituksen tunnetta. Turvallisessa tilassa jaettu kokemus auttaa vapautumaan itseä rajoittavista tunteista, kuten häpeästä, riittämättömyydestä ja huonommuudesta. 

 
Rentoutuminen ja stressin lieventäminen

Koulutuksen harjoitusten avulla pyritään tasapainottamaan hermoston toimintaa ja luomaan olosuhteita syvään rentoutumiseen. Se tarjoaa mahdollisuuden keskittyä hetkeen, olla läsnä itselleen, kuulla itsensä, sulkea ulkomaailma pois mielestä ja vapauttaa sisälle padonnutta paineen tuntua. Rentoutuneella ja vapautuneella olemuksella saa tarpeensa ilmaistua paremmin.

 

Itsetunnon vahvistuminen

Oman luomisvoimansa konkreettinen kokeminen taiteen keinoin vahvistaa itsetuntoa. Omien tuotostensa edessä saattaa jopa hämmästyä ja yllättää itsensä, löytää uusia taitoja ja vahvuuksia itsestään.

 

Palautteita aiemmilta kursseilta:

"Kiitos teille <3 Tämä tuli juuri oikeaan hetkeen ja tarpeeseen. Työskentely avasi ja laittoi liikkeelle juuri sopivasti. Minulle tämä oli tärkeä hetki elämässäni."

 

"Olen kulkenut pitkän matkan mukanani raskaita kokemuksia ja uskomuksia. Nyt olen astumassa uuteen. Kokemukseni on tosin ollut tärkeä, mutta olen niin helpottunut kun voin vihdoin matkata vapaampana ja loistaa enemmän omaa valoani."

 

"Hyvä rento ilmapiiri, monipuolisia harjoituksia, jotka oli tehty riittävän helpoiksi. Sai heittäytyä tekemään, ei tarvinnut liikaa miettiä tekniikkaa. Hyvä kokonaisuus antoi paljon eväitä eteenpäin."

 

"Oli mukava kokeilla uudenlaisia asioita ja harjoituksia. Jooga oli miellyttävää, oli hyvin ohjattu ja kärsivällisesti aina uudestaan kaikki vaiheet kerrottu. Muutama harjoitus jäi “takataskuunkin”. "

 

"Harjoitukset eivät olleet liian rankkoja. Hyvin myös huomioitiin erilaiset terveydelliset rajoitteet harjoituksissa. Vetäjät olivat ammattimaisia, ystävällisiä mutta myös jämäköitä. Maalaaminen oli myös hyvä kokemus. Avasi jotain sisälläni." 

 

"Anne ja Mia: Olette kyllä huippu duo, teistä näkee ja aistii että kemiat natsaa, mikä on tärkeää osallistujalle."

 

"Turvallista kannattelua, rohkeutta ohjaajilla. Saitte tuntemaan olon riittäväksi & kauniiksi monilla tavoin."

Ilmoittautuminen ja aikataulu

Elämäsi Tärkein -vuosi on koulutus, jonka tarkoituksena on auttaa sinua kohti vahvaa sisäistä muutosta. Saat ympärillesi ryhmän, joka tukee ja kannustaa sinua matkallasi muutokseen.

Koulutus kestää 9kk ja se sisältää kuusi koulutuspäivää ja kaksi viikonloppua. Koulutuspäivät järjestetään lauantaisin klo 10-15 Seinäjoen Järjestötalolla keskustan alueella. Juna-asemalta on kävelymatka koulutuspaikalle. 

 

Päivämäärät
LA 28.9. klo 10-15 Seinäjoella
LA 9.11. klo 10-15 Seinäjoella
LA-SU 4.-5.1.25 Seinäjoella (alkaa lauantaina klo 10 ja päättyy sunnuntaina klo 15)
LA 15.3.25 klo 10-15 Seinäjoella
LA 26.4.25 klo 10-15 Seinäjoella
LA - SU 24.-25.5.25 Seinäjoella (alkaa lauantaina klo 10 ja päättyy sunnuntaina klo 15)

 

Hinta - ennakkovaraajan alennus 500€ 18.8.24 saakka!

Koulutuksen hinta on 3250€ (sis. ALV). Hinta sisältää kaikki materiaalit ja kahvit/teen ja välipalan koulutuspäivän aikana.

Voit maksaa koulutuksen korottomasti 1-6 erässä. Mahdollisuus myös maksaa pidemmässä erässä Paytrailin ja Vismapayn tarjoamilla luotoilla, kuten OP-osamaksu ja Walley-rahoitus. Näissä on maksuntarjoajan omat korot.

Ennakkovaraajan alennuksen 500€ saat varaamalla paikkasi 18.8.24 mennessä.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan varausmaksu 250€, jota ei palauteta mahdollisen perumisen vuoksi. Mikäli peruminen kuitenkin tapahtuu järjestäjien toimesta, niin tällöin varausmaksu palautetaan kokonaisuudessaan.

 

Paikka

Koulutus järjestetään Seinäjoella Järjestötalolla juna-aseman välittömässä läheisyydessä. 

Seinäjoen Järjestötalo, Ruukintie 1, 3.kerros, 60100 Seinäjoki.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu koulutukseen ottamalla yhteyttä alla olevan napin kautta tai laittamalla meille sähköpostia [email protected] tai [email protected]. Halutessasi voit myös soitella ja kysellä lisää koulutuksesta Mia 045 2763996 tai Anne 050 5916291.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!