Voimaannu, löydä luovuutta ja iloa elämääsi taiteen ja joogan keinoilla!

 

Elämäsi Tärkein -vuosi 2024

Alkaa 28.9.2024 Seinäjoella

 

Aitoja askeleita itseäsi kohti!

Itsetuntemusta, luottamusta, rohkeutta, itsearvostusta, myötätuntoa ja lempeyttä

 

TUNNISTATKO ITSEÄSI NÄISTÄ HAASTEISTA? 

 

✅ Tuntuu, että junnaan elämässäni paikoillani

✅ Minun on vaikea sanoa "ei" ja asettaa rajoja 

 

✅ Kärsin univaikeuksista, ahdistuneisuudesta, tyhjyyden tunteesta tai kiireestä

 

✅ Olen jatkuvasti liian kuormittunut ja aikaa itselle ei vain ole

✅ En uskalla ilmaista itseäni, tarpeitani, tunteitani ja vahvuuksiani

✅ On hankalaa olla aidosti oma itseni, tuntuu kuin olisin erilaisten roolieni vanki

✅ En rohkene hypätä elämän virtaan tai muuttaa sen suuntaa, elän varman päälle

✅ Elämästä on kadonnut aito ilo

✅ Oman innostuksen seuraaminen on vaikeaa ellen saa sille hyväksyntää ulkopuolelta

✅ Vertailen itseäni muihin ja tunnen huonommuutta

✅ Mietin, mitä muut minusta ajattelevat. Haluan, että minuun ollaan tyytyväisiä, mukaudun toisten odotuksiin

 

Jos tunnistat itseäsi näistä, Elämäsi Tärkein -vuosi on sinua varten! 💖

Elämäsi Tärkein -vuosi on koulutuskokonaisuus, joka tuo vapautta, iloa ja rohkeutta elämääsi!

Tämä on sinulle, joka...

 • haluat tutustua itseesi syvemmin, oivaltaa lahjasi, löytää uutta suuntaa elämääsi ja olla aidosti oma itsesi
 • mietit muutosta ja kaipaat ajatuksen kirkastumista ja tukea uusiin askeliin elämässäsi
 • olet valmis kokeilemaan uutta
 • kaipaat elämääsi selkeyttä, tasapainoa ja omaa voimaa
 • haluat oppia uusia keinoja purkaa kuormaa kehostasi ja mielestäsi
 • kaipaat palautumista ja uutta virtaa elämään
 • haluat lisätä luottamusta itseesi ja elämään jatkuvan huolehtimisen sijaan
 • haluat oppia ilmaisemaan tunteitasi ja tarpeitasi
 • kaipaat omaa aikaa ja tilaa kuulla itsesi 

Menetelmät

 

Elämäsi Tärkein -vuosi koulutuksen menetelmät perustuvat holistiseen ihmiskäsitykseen, jonka mukaan sisäinen kasvu tapahtuu sekä kehon, mielen että tunteiden kautta. Menetelmillä rakennetaan monikanavaisia reittejä olemassaolevien haasteiden juurisyiden luo. Juurisyiden lähellä saavutetaan aito tunnekokemus, jonka kokemiselle ja purkamiselle luodaan koulutuksessa turvallinen tila.

Vuoden aikana kohdataan todellisia tunteita, sisäisiä varjoja ja piiloon jääneitä kokemuksia pelkän ajallemme tyypillisen positiivisen ajattelun sijaan. Aito tarkoituksellisuuden tunne ja puhdas tila voivat syntyä elämään vain elämällä sitä todeksi eli kehollistamalla ajatusten synnyttämiä tunteita ja samalla vapautua niiden piilovaikutuksista omassa elämässä.

Kaikki seuraavana kuvatut koulutuksessa käytettävät menetelmät rakentavat reittejä, synnyttävät oivalluksia ja tarjoavat väylän tunteiden purkamiseen ja ilmaisemiseen niin, että sisäisen kaaoksen tilalle rakentuu selkeää ja puhdasta tilaa uuden luomista varten. 

 

Intuitiivinen taide

Intuitiivinen taide tarjoaa voimakkaan väylän itseilmaisulle. Se antaa sinulle mahdollisuuden ilmaista tunteitasi, ajatuksiasi ja kokemuksiasi vapaasti ja avoimesti ilman pyrkimystä mihinkään tiettyyn lopputulokseen. Menetelmä luo tilaa sisäisen hiljaisuuden kokemiselle, se tuo alitajuista näkyväksi ja yhdistää sinut omaan luomisvoimaasi.

 

Kundaliinijooga

Kundaliiniooga on voimakas joogateknologia, jonka tarkoitus on sisäinen muutos. Harjoituksissa käytetään hengitystä, kehon liikettä ja mantroja alitajuisten kanavien ja hermoston latujen muuntumisen tukena.

 

Lempeä jooga ja hermostoa tasapainottavat harjoitukset

Hermoston tasapainottuminen, stressin lievittäminen ja hetkessä elämisen kokemuksen lisääntyminen tapahtuvat kun keho ja mieli rentoutuvat, pysähtyvät ja kokevat turvaa. Koulutuksessa opit keinoja hermoston tasapainottamiseksi, joiden avulla voit saada kestävää tukea hyvinvoinnillesi.

 

Tunnetyöskentely

Koulutuksessa tunnetyöskentely tapahtuu mm. intuitiivisen taiteen ja kehollisten menetelmien avulla. Menetelmät luovat turvallisen tilan tunnelukkojen purkamiselle. 

 

Tarinankerronta

Koulutuksessa luomme uudenlaista tarinaa itsestämme taiteen keinoin, mikä tarjoaa mahdollisuuden kertoa tarinoita ja jakaa kokemuksia. Se voi auttaa ihmisiä käsittelemään menneitä tapahtumia ja luomaan merkityksiä omalle elämälleen. Samalla syntyy myös väylä uudistaa omaa sisäistä narratiiviaan itseään kannustavammaksi.

 

Vuorovaikutus muiden kanssa

Kokemusten jakaminen yhdessä toisten kanssa tukee yhteisöllisyyden ja yhteisen tarkoituksen tunnetta. Turvallisessa tilassa jaettu kokemus auttaa vapautumaan itseä rajoittavista tunteista, kuten häpeästä, riittämättömyydestä ja huonommuudesta. 

 
Rentoutuminen ja stressin lieventäminen

Koulutuksen harjoitusten avulla pyritään tasapainottamaan hermoston toimintaa ja luomaan olosuhteita syvään rentoutumiseen. Se tarjoaa mahdollisuuden keskittyä hetkeen, olla läsnä itselleen, kuulla itsensä, sulkea ulkomaailma pois mielestä ja vapauttaa sisälle padonnutta paineen tuntua. Rentoutuneella ja vapautuneella olemuksella saa tarpeensa ilmaistua paremmin.

 

Itsetunnon vahvistuminen

Oman luomisvoimansa konkreettinen kokeminen taiteen keinoin vahvistaa itsetuntoa. Omien tuotostensa edessä saattaa jopa hämmästyä ja yllättää itsensä, löytää uusia taitoja ja vahvuuksia itsestään.

 

Ilmoittautuminen ja aikataulu

Elämäsi Tärkein -vuosi on koulutus, jonka tarkoituksena on auttaa sinua kohti vahvaa sisäistä muutosta. Saat ympärillesi ryhmän, joka tukee ja kannustaa sinua matkallasi muutokseen.

Koulutus kestää vuoden ja se sisältää kuusi koulutuspäivää ja kaksi viikonlopun mittaista retriittiä. Koulutuspäivät järjestetään lauantaisin klo 10-16 Seinäjoella.

 

Päivämäärät

 

LA 28.9. klo 10-16 Seinäjoella

LA 9.11. klo 10-16 Seinäjoella

LA-SU 4.-5.1.25 Retriitti Vanha Pappila Hetkessä Ähtärissä

LA 15.3.25 klo 10-16 Seinäjoella

LA 26.4.25 klo 10-16 Seinäjoella

LA - SU 24.-25.5.25 klo 10-16 Seinäjoella

 

Hinta - ennakkovaraajan alennus 30.6.24 saakka!

Koulutuksen hinta on 2220€ (sis. ALV). Voit maksaa koulutuksen korottomasti 1-12 erässä. Hinta ei sisällä retriitin majoitusta ja aterioita Ähtärin Pappilassa, sen hinta on noin 250€/viikonloppu. Retriitti maksetaan viikkoa ennen retriittiä suoraan retriittipaikkaan heidän laskuttamanaan. 

Ennakkovaraajan alennuksen 250€ saat varaamalla paikkasi 30.6.24 mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä maksat varausmaksun, jota ei palauteta mahdollisen peruutuksen sattuessa. Varausmaksu on 250€. Sen jälkeen voit valita joko erämaksun tai maksaa loppusumman kerralla. Ennakkovaraajan hinta 12.erässä on 143,40€/kk (norm. 164,20€/kk)

 

Paikka

Koulutus järjestetään Seinäjoella Järjestötalolla juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Retriitti järjestetään Ähtärissä Vanha Pappila Hetkessä.

Seinäjoen Järjestötalo, Ruukintie 1, 3.kerros, 60100 Seinäjoki.

 

Vanha Pappila Hetki, Kiertotie 4, 63700 Ähtäri

 

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua koulutukseen ottamalla yhteyttä alla olevan napin kautta tai laittamalla meille sähköpostia [email protected] tai [email protected]. Halutessasi voit myös soitella ja kysellä lisää koulutuksesta Mia 0452763996 tai Anne 0505916291.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Ilmoittaudu ja maksa varausmaksu 250€ tässä

Elämäsi Tärkein -vuosi koulutuksen ohjaavat Anne Kevätjoki ja Mia Ulvila

Mia ja Anne ovat ohjanneet yhdessä kymmeniä henkisen hyvinvoinnin kursseja, retriittejä ja työpajoja. Heidän hersyävän hauska yhteistyönsä tukee rohkeasti menemään kohti omaa sisäistä maailmaa iloa, huumoria ja keveyttä unohtamatta! Yhteisiä retriittejä, kursseja ja koulutuksia he ovat pitäneet jo vuodesta 2016.

Anne on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri ja työskentelee tällä hetkellä taitelijana, kouluttajana ja valmentaja. Hän on työskennellyt sairaalassa aikuispsykiatrian osastoilla sosiaalityöntekijänä sekä kunnassa aikuissosiaalityöntekijänä. Hänelle tärkeää työssä on ollut aito läsnäolo ja kohtaaminen erilaisten ihmisten kanssa. Tunteiden rehellinen kokeminen ja ilmaiseminen on noussut hänen intohimonsa ja tutkimisensa kohteeksi ja tämä on myös hänen kehittämänsä menetelmän Vapauttavan maalaamisen keskiössä. Tutustu lisää Anneen: www.kevatjokiart.fi 

Mia on koulutukseltaan elinikäisen oppimisen ja kasvatuksen maisteri, NLP-practitioner, tunnelukko-ohjaaja ja hypnovalmentaja. Hän työskentelee tällä hetkellä itsetuntemuksen ja hyvinvoinnin parissa ohjaajana ja kouluttajana. Mia on opettanut joogaa terapeuttisesta näkökulmasta yli 10 vuoden ajan. Lisäksi hän on työskennellyt opettajana yläkoulussa ja ammattikoulussa sekä ohjaajana kehitysvammaisten asumisyksikössä sekä lastensuojelussa. Ihmisyys ja ihmisenä kasvaminen ovat innoittaneet Mian sisäiselle polulle, jonka ytimessä on ollut itsensä tunteminen juuri sellaisena ainutlaatuisena yksilönä kuin kukin meistä on. Tutustu lisää Miaan: www.sanmaya.fi/kukaolen 

 

Näiden naisten ohjauksessa saat olla justiinsa oma itsesi! Ei tarvitse yrittää olla yhtään mitään muuta! ❤️

Elämäsi Tärkein -vuosi on vuoden mittainen itsetuntemusmatka kehon, tunteiden ja mielen kautta

 

 • Kuusi koulutuspäivää: Kokoontuminen säännöllisesti vuoden aikana antaa sinulle mahdollisuuden oppia, harjoitella ja kasvaa yhdessä muiden samanhenkisten osallistujien kanssa. i
 • Kaksi viikonloppuretriittiä: Elokuussa Tuomiston Kartanossa Sastamalassa ja vuoden vaiheesta uudistumista tukeva retriitti Ähtärin Vanha Pappila Hetkessä.
 • Ryhmätuki: Tulet olemaan osa innostavaa ja tukevaa yhteisöä, joka jakaa samat tavoitteet kanssasi. Yhdessä voimme saavuttaa enemmän!
 • Henkilökohtainen valmennus: Tarjoamme myös mahdollisuuden henkilökohtaiseen ohjaukseen, joka auttaa sinua saavuttamaan omat tavoitteesi. Koulutuksen hinta sisältää 30 min aloitustapaamisen Zoomin tai puhelimen kautta ennen koulutuksen alkua, jossa käymme läpi tilanteesi ja tavoitteesi. Lisäksi mahdollisuus henkilökohtaiseen valmennukseen koulutuksen aikana alennettuun hintaan.
 • Henkilökohtaiset harjoitukset: Saat koulutuksessa juuri sinulle soveltuvia vapaaehtoisia harjoituksia, kuten meditaatioita, joogaa ja luovia tehtäviä
 •  Monipuolinen materiaali: Koulutus sisältää monipuolisen materiaalin, kuten kirjallisuutta, harjoituksia ja työkaluja, jotka tukevat sinua matkallasi.

 

 

Lähde nyt Elämäsi Tärkeimmälle matkalle - matkalle itseesi! 

 

Elämäsi Tärkein -vuosi on mahdollisuus muuttaa elämäsi suuntaa lisäämällä itsetuntemustasi, rohkeuttasi, luottamusta itseesi ja elämään sekä tuoda lisää iloa ja energiaa arkeesi. 

Älä anna elämäsi lipua ohitsesi vaan tee valinta itsesi vuoksi ja ilmoittaudu mukaan koulutukseen! 

Ilmoittaudu mukaan nyt!

Rajat ja itsearvostus

Omien rajojen tunnistaminen ja asettaminen on tärkeä osa oman hyvinvoinnin ja jaksamisen ylläpitoa. Terveet rajat mahdollistavat terveet ihmissuhteet, vähentävät stressiä ja vapauttavat voimavarojasi. Omien rajojen kunnioittaminen auttaa sinua kohdistamaan energiaa oikeisiin asioihin.

Omien rajojen tai niiden puutteen tunnistaminen on prosessi, joka vaatii rehellistä itsereflektiota ja vastuunottoa. Se tarkoittaa selkeiden ja terveiden raamien määrittelemistä sille, mitä olet valmis ottamaan vastaan ja mihin olet valmis sitoutumaan omassa elämässäsi. Rajat voivat koskea esimerkiksi ihmissuhteita, työtä, aikatauluja ja tunteiden ilmaisua.

Kun asetat rajoja, pidät huolta omasta fyysisestä ja henkisestä hyvinvoinnistasi. Rajoja asettamalla kerrot itsellesi ja toiselle, että sinä olet tärkeä ja arvokas.

Kun olet selvillä omista rajoistasi ja kommunikoit niistä avoimesti ja selkeästi, voit vähentää kuormitustasi. Tiedät, milloin ja miten sanoa ei ylimääräisille velvoitteille ja tilanteille, jotka ylittävät omat voimavarasi.

Rajojen asettaminen auttaa tunnistamaan ja rakentamaan terveitä ihmissuhteita. Se mahdollistaa sen, että vietät aikaa sellaisten ihmisten kanssa, jotka kunnioittavat rajojasi ja tukevat hyvinvointiasi. Selkeä omista rajoistasi kommunikoiminen tuo myös avoimuutta ja puhtautta vuorovaikutukseen - siten osoitat arvostavasi itseäsi ja toista. Rivien välistä arvailujen sijaan kaikki ovat silloin tietoisia toistensa toiveista ja tarpeista.

Kun rakennat terveet rajat, uskallat priorisoida oman hyvinvointisi. Se auttaa sinua tekemään valintoja, jotka tukevat terveyttäsi ja onnellisuuttasi, mikä hyödyttää myös läheisiäsi.

Terveiden rajojen löytäminen ja asettaminen on avain itsesi arvostamiseen. Kun sinä arvostat itseäsi, myös muut arvostavat sinua.

Palautteita aiemmilta kursseilta:

"Kiitos teille <3 Tämä tuli juuri oikeaan hetkeen ja tarpeeseen. Retriitti avasi ja laittoi liikkeelle juuri sopivasti. Minulle tämä oli tärkeä hetki elämässäni.

Olen kulkenut pitkän matkan mukanani raskaita kokemuksia ja uskomuksia. Nyt olen astumassa uuteen. Kokemukseni on tosin ollut tärkeä, mutta olen niin helpottunut kun voin vihdoin matkata vapaampana ja loistaa enemmän omaa valoani."

 

"Hyvä rento ilmapiiri, monipuolisia harjoituksia, jotka oli tehty riittävän helpoiksi. Sai heittäytyä tekemään, ei tarvinnut liikaa miettiä tekniikkaa. Hyvä kokonaisuus antoi paljon eväitä eteenpäin."

 

"Oli mukava kokeilla uudenlaisia asioita ja harjoituksia. Jooga oli miellyttävää, oli hyvin ohjattu ja kärsivällisesti aina uudestaan kaikki vaiheet kerrottu. Muutama harjoitus jäi “takataskuunkin”. "

 

"Harjoitukset eivät olleet liian rankkoja. Hyvin myös huomioitiin erilaiset terveydelliset rajoitteet harjoituksissa. Vetäjät olivat ammattimaisia, ystävällisiä mutta myös jämäköitä. Maalaaminen oli myös hyvä kokemus. Avasi jotain sisälläni." 

 

"Anne ja Mia: Olette kyllä huippu duo, teistä näkee ja aistii että kemiat natsaa, mikä on tärkeää osallistujalle."

 

"Turvallista kannattelua, rohkeutta ohjaajilla. Saitte tuntemaan olon riittäväksi & kauniiksi monilla tavoin."

Sijoita itseesi ja ilmoittaudu mukaan nyt!

 

Elämäsi Tärkein -vuosi antaa sinulle:
 • iloa, naurua, keveyttä ja vapautta
 • uusia ihmissuhteita ja tukea
 • rohkeutta elää itsesi näköistä ja makuista elämää
 • selkeyttä omaan polkuusi
 • mielenkiintoisia ja monipuolisia menetelmiä itsetuntemuksen lisäämiseen

 

Ennakkovaraajan alennus 250€ on voimassa 30.6.24 saakka!

Koulutuksen hinta on 2220€ (sis. ALV). Voit maksaa koulutuksen korottomasti 1-12 erässä. Hinta ei sisällä retriittien majoitusta ja aterioita Niiden hinta on Tuomiston Kartanossa noin 300€/viikonloppu ja Ähtärin Pappilassa 250€/viikonloppu. Retriittien maksut maksetaan viikkoa ennen retriittiä suoraan retriittipaikkaan heidän laskuttamanaan. 

Ennakkovaraajan alennuksen 250€ saat varaamalla paikkasi 30.6.24 mennessä. Tällöin koulutuksen hinta on 1970€. Ilmoittautumisen yhteydessä maksat varausmaksun, jota ei palauteta mahdollisen peruutuksen sattuessa. Varausmaksu on 250€. Sen jälkeen voit valita joko erämaksun tai maksaa loppusumman kerralla. Ennakkovaraajan hinta 12.erässä on 143,40€/kk (norm. 164,20€/kk)

 

Paikka

Koulutus järjestetään Seinäjoella Järjestötalolla juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Retriitti järjestetään Ähtärissä Vanha Pappila Hetkessä.

Seinäjoen Järjestötalo, Ruukintie 1, 3.kerros, 60100 Seinäjoki

Vanha Pappila Hetki, Kiertotie 4, 63700 Ähtäri

 

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua koulutukseen ottamalla yhteyttä alla olevan napin kautta tai laittamalla meille sähköpostia [email protected] tai [email protected]. Halutessasi voit myös soitella ja kysellä lisää koulutuksesta Mia 0452763996 tai Anne 0505916291. 

Varaa paikkasi Elämäsi Tärkein -vuosi koulutukseen!