KUNDALIINIJOOGA-MINIKURSSI:

Stressi, rentoutuminen ja elinvoima

 

Minikurssi stressin purkamiseen kehosta ja hermostosta sekä elinvoiman ja energiavirran vapauttamiseen 

Kaipaatko menetelmiä, jotka auttavat jaksamaan, pysymään terveenä ja virkeänä? Kaipaatko rentoutumista, apua stressin hallintaan ja elinvoimaisuutta? Millaisia keinoja kundaliinijooga tarjoaa meille arjen pyörityksessä?

 

Minikurssin harjoituksilla purat kehosta, mielestä ja hermostosta stressiä ja jännitteitä. Harjoitukset auttavat kehoa palautumaan ja tukevat elinvoiman lisääntymistä. 

Elinvoima, stressi ja rentoutuminen kulkevat käsikädessä. Tietoinen rentoutuminen ja erilaiset joogan menetelmät auttavat kehoa palautumaan stressistä ja lisäävät elinvoiman virtausta, jolloin olet rennompi, virkeämpi ja pysyt terveenä. Harjoitukset tukevat elimistön puolustusjärjestelmää ja alentavat stressihormonien määrää.

Osallistuminen ei edellytä kokemusta kundaliinijoogasta ja se soveltuu lähes kaikille. Harjoituksia tehdään melko paljon lattialla istuen, joten jos se ei sovellu, voit istua myös tuolilla. Kundaliinijooga ei sovellu raskauden puolivälin jälkeen.

 

MITÄ KUNDALIINIJOOGA ON?

Kundaliinijooga on tietoisuuden kehittämisen joogaa. Se on traditionaalinen jooga, jossa käytetään kaikkia joogisia tekniikoita; ääntä (mantrat), lihaslukkoja (bandhat), käsien asentoja (mudrat) ja hengitystekniikkoja (pranayama) varsinaisen fyysisen (asana) harjoituksen rinnalla. Siinä on paljon pieniä nyansseja, jotka voivat aloittelijalle tuntua todella paljolta mutta ohjauksessa huomioidaan aina myös vasta-alkajat, joten siksi ei kannata jäädä pois. Kundaliinijoogan tarkoitus on sisäinen muutos, joten se sopii parhaiten heille, joita joogan ja itsensä syvä ydin kiinnostaa. Voit tutustua kundaliinijoogaan täällä.

 

Opettajana kurssilla on Mia Ulvila, kundaliinijooga- ja SJL-joogan opettaja Joogakoulu Sanmayasta Seinäjoelta.  

Osta kurssi tästä 20€

 KURSSIN SISÄLTÖ

 • Harjoitukset ovat live-tuntien tallenteita
 • Kurssilla on 8 erilaista hermostoa ja kehoa uudistavaa harjotusta
 • Kurssin harjoitukset:
  • Helppo sarja energian virtaamiselle ja rentoutumisen tueksi

  • Ruuansulatus ja rentoutuminen

  • Stressin purkaminen kehosta: Pittra kriya

  • Stressistä vapautumisen harjoitus

  • Mielen ja kehon elinvoimaisuus

  • Terveyden ja parantamisen harjoitus

  • Syvä rentoutuminen  hiljaisuudessa

  • Rentoutuminen ja mantran värähtely (long Sat Naam)

 

Kurssin sisältävä linkki tulee maksun jälkeen sähköpostiisi. Voit maksaa kurssin luotto- tai pankkikortilla alla olevasta kassanapista tai tilisiirtona alla olevin tiedoin. Lisäksi maksuvälineenä käy liikun aetuudet (Epassi, smartumpay, Edenred). Tällöin suorita maksu ja nappaa kuva kuitiksi maksusta, lähetä se meille ja saat paluupostissa linkin kurssille. Sähköpostisoitteemme on: [email protected]

 

MAKSUTIEDOT:

Saaja: Joogakoulu Sanmaya Oy
Tilinumero: FI52 4928 0010 1128 38
Viite: 9234

Summa: 20€ (Sis.alv 24%)

Linkki ja kurssilla olevat videot ovat käytössäsi rajoittamattoman ajan. Voit tallentaa linkin suosikit-kansioosi. Mikäli viesti ei tule, tarkista roskaposti. Ongelmatilanteissa ole yhteydessä meihin sähköpostitse.

Kundaliinijoogaa rentoutumiseen ja elinvoiman lisäämiseen

€20,00 EUR