Sanmayan online-live joogatunnit

Etätunneille voit osallistua kaikilla korteillamme tai kertamaksulla 10€, jonka maksat verkossa ennen tuntia. Sanmayan online-tunnit järjestetään Zoomissa ja linkki on aina sama. Löydät sen alta.

Etätunnit järjestetään livenä verkon kautta Zoom-kokouspalvelun kautta. Käyttääksesi palvelua sinun tulee ladata Zoom-ohjelma laitteellesi. Voit ladata ohjelman maksuttomasti https://zoom.us/. Palveluun kirjaudutaan google tai facebook -tilin kautta tai luomalla sinne omat tunnukset. Palvelun käyttäminen on ilmaista. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä sähköpostilla joogakoulusanmaya@gmail.com.

Valitettavasti emme kuitenkaan pysty päivystämään reaaliajassa mahdollisia ongelmia kaikilla tunneilla mutta laita viestiä mikäli ongelmia tulee! Korvaamme teknisistä ongelmista johtuvat tuntien keskeytykset uudella online-tunnilla samaan hintaan.

 

OHJEET ONLINE-LIVE-TUNNILLE OSALLISTUMISEEN:

1. Ilmoittaudu varausjärjestelmässä ONLINE-alkuiselle tunnille ja maksa tunti joko prepaid-kortilla tai kertamaksuna (onlinetunti 10€). Ohjaaja näkee ilmoittautumisesi ja maksusi järjestelmän kautta.

2. Mene Zoomiin samalla nimellä, millä olet ilmoittautunut (etunimikin riittää) noin 5-10 minuuttia ennen tunnin alkua painamalla Sanmayan Online-tuntien linkistä:

https://us02web.zoom.us/j/2301461333

Linkki on sama kaikille tunneille. Voit tallentaa sen laitteellesi.


3. Tämän jälkeen jäät ohjelmassa ns. ”odotustilaan”, josta ohjaaja klikkaa sinut sisälle ennen tunnin alkua. Sinun täytyy siis odottaa ohjaajan hyväksyntää päästäksesi sisälle. Ruudussa lukee tällöin ”Host will get you in soon” tms.

4. Mikäli sinulla on paperinen 6- tai 10-kerran kortti, laita kuva kortistasi sähköpostiimme joogakoulusanmaya@gmail.com ilmoittautuessasi ensimmäiselle online-tunnille ja raksita kortista itse sen jälkeen etätunnit, joihin osallistut. Mikäli sinulla on syyskortti, ilmoittaudu etätunnille yllä olevan ohjeen mukaan.


ONLINE-LIVE -JOOGATUNNIT 14.10.20 ALKAEN:


Ma 17.15-18.30 Hathajooga (Jaana)


Ke 9-10 Aamujooga (Essi)
Ke 17.15-18.30 Kundaliinijooga perustunti (Mia)
Ke 18.45-20 Astangajooga (Johanna)


Pe 19.15-20.30 Yinjooga (Johanna)


La 9-10 Aamujooga


Su 16.30-17.45 Chakratunti (Mia)
Su 18-19.15 Yinjooga (Johanna)

Varausjärjetelmään