Sanmayan online-live joogatunnit

Etätunneille voit osallistua kaikilla korteillamme tai kertamaksulla 10€, jonka maksat verkossa ennen tuntia. Sanmayan online-tunnit järjestetään Zoomissa ja linkki on aina sama. Löydät sen alta. Linkki tulee myös varausvahvistuksen yhteydessä.

Etätunnit järjestetään livenä verkon kautta Zoom-kokouspalvelun kautta. Käyttääksesi palvelua sinun tulee ladata Zoom-ohjelma laitteellesi. Voit ladata ohjelman maksuttomasti https://zoom.us/. Palveluun kirjaudutaan google tai facebook -tilin kautta tai luomalla sinne omat tunnukset. Palvelun käyttäminen on ilmaista. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä sähköpostilla [email protected].

Valitettavasti emme kuitenkaan pysty päivystämään reaaliajassa mahdollisia ongelmia kaikilla tunneilla mutta laita viestiä mikäli ongelmia tulee! Korvaamme teknisistä ongelmista johtuvat tuntien keskeytykset uudella online-tunnilla samaan hintaan.

 

OHJEET ONLINE-LIVE-TUNNILLE OSALLISTUMISEEN:

1. Ilmoittaudu varausjärjestelmässä ETÄTUNTI-nimiselle tunnille (2h ennen tuntia jos olet ainoa tulija, muutoin 15 min ennen!) ja maksa tunti joko prepaid-kortilla tai kertamaksuna (onlinetunti 10€). Ohjaaja näkee ilmoittautumisesi ja maksusi järjestelmän kautta.

2. Mene Zoomiin samalla nimellä, millä olet ilmoittautunut (etunimikin riittää) noin 5-10 minuuttia ennen tunnin alkua painamalla Sanmayan Online-tuntien linkistä:

https://us02web.zoom.us/j/84515980192

Linkki on sama kaikille tunneille. Voit tallentaa sen laitteellesi.


3. Tämän jälkeen jäät ohjelmassa ns. ”odotustilaan”, josta ohjaaja klikkaa sinut sisälle ennen tunnin alkua. Sinun täytyy siis odottaa ohjaajan hyväksyntää päästäksesi sisälle. Ruudussa lukee tällöin ”Host will get you in soon” tms.

4. Mikäli sinulla on paperinen 6- tai 10-kerran kortti, laita kuva kortistasi sähköpostiimme [email protected] ilmoittautuessasi ensimmäiselle online-tunnille ja raksita kortista itse sen jälkeen etätunnit, joihin osallistut. Mikäli sinulla on kausikortti, ilmoittaudu etätunnille yllä olevan ohjeen mukaan, ohjaajalla on nimilista kausikorttilaisista.


ONLINE-LIVE -JOOGATUNNIT 18.1.21

HUOM! Tunti toteutetaan kun siellä on vähintään 1 ilmoittautuminen 2h ennen tunnin alkua. Mikäli yhtään ilmoittautumista ei ole 2h ennen, etätunti ei toteudu. Jos tunti toteutuu, voit ilmoittautua mukaan 15 min ennen tunnin alkua saakka!


KE 19-20.15 YINJOOGA (Johanna)


SU 16.15-17.45 KUNDALIINIJOOGA (Mia)


SU 18-19.15 YINJOOGA (Johanna)

Varausjärjetelmään