Sanmayan Hoitohuone

Sanmayassa toimii useita eri ohjaajia ja hoitajia, joilta voit varata ajan konsultaatioon tai hoitoon. Alta löydät hoitajat sekä heidän palvelunsa ja hinnat. Ajanvaraukset ja tiedustelut suoraan hoitajalta tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen: [email protected]

Mia Ulvila 

 • Intuitiivinen energiahoito 40€/45min
 • Itsetuntemusohjaukset 65€/kerta tai 220€/ 4 kertaa, lue lisää tästä.

Kaipaatko muutosta elämääsi mutta et oikein tiedä mitä ja miten? Koetko olevasi kuin sisäisessä puristuksessa, josta ei löydä ulos? Kaipaatko hyvinvointia ja energiaa elämääsi? Kaipaatko selkeyttä elämääsi ja vahvistusta sisäiseen ääneesi?

Tuen sinua, joka olet muutoksen tarpeessa mutta et ehkä vielä tiedä mitä tai miten. Autan sinua selkeyttämään tilannettasi, arvojasi ja tavoitteitasi sekä löytämään rentoutta, uutta suuntaa ja tilaa elämääsi.

Itseesi tutustuminen luo sisältä kumpuavaa rentoutta ja luottamusta, joka vaikuttaa sekä mieleen että kehoon. Elämänilo lisääntyy, ihmissuhteista tulee avoimempia ja aidompia, arkeen syntyy tilaa ja kyky ottaa vastaan elämä juuri sellaisena kuin se tulee, kasvaa.

Lue lisää Miasta: www.miaulvila.com

 

Mervi Kulmala

 • Kalevalainen jäsenkorjaus 40€/kerta

”Olen Mervi, viiden lapsen äiti ja ammatiltani sairaanhoitaja. Aloitin jäsenkorjaajan opinnot syksyllä 2019, sillä halusin oppia hoitamaan ihmisiä kokonaisvaltaisemmin! Tässä vaiheessa opintoja hoidan vielä ensisijaisesti perusterveitä ihmisiä. Mikäli sinulla on jokin perussairaus, ilmoitathan siitä etukäteen niin keskustellaan onko se este hoidolle.”

Kalevalainen jäsenkorjaus on suomalainen perinnehoito, jolla voidaan hoitaa monenlaisia tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia. Hoito on kivutonta ja soveltuu kaikenikäisille, ei sisällä ”niksauttelua”. Hoidossa käsitellään aina koko keho, jalkapohjista kallonpohjaan saakka. Kesto n. 1,5-2 tuntia. 

Teen harjoitushoitoja työni ohella noin 1-2 päivänä viikossa. Kysy vapaita aikoja sähköpostitse [email protected] tai viestillä p. 0503433925.

 

Markus Mäenpää

 • Biodynaaminen kraniosakraaliterapia 30€/kerta (noin 90min).

Hei, Olen Markus Mäenpää Kauhajoelta ja teen biodynaamisia kraniosakraaliterapia-harjoitushoitoja Sanmayalla yleensä TO-SU.

Biodynaamisesta kraniosakraaliterapiasta voi saada apua mm:

 • erilaisiin kiputiloihin, kuten selkä-, niska- ja päänsärkyihin
 • erilaisiin leikkausta edeltäviin ja niiden jälkeisiin jännitys- ja shokkitiloihin: mm. hammasoperaatiot
 • stressiin, yliaktiivisuuteen ja levottomuuteen
 • fyysisiin ja emotionaalisiin stressi- ja shokkitiloihin, kuten onnettomuuksien jälkeisiin traumaattisiin kokemuksiin
 • burn out -oireisiin, ylikuormittumiseen ja elinvoiman puutteeseen
 • autonomisen hermoston epätasapainotilojen harmonisointiin: uniongelmat, ruoansulatusongelmat ym.

Hoito vaikuttaa koko kehon kattavaan sidekudosjärjestelmään, kuten lihaskalvoihin sekä sisäelimiä, selkäydintä ja aivoja ympäröiviin kalvorakenteisiin. Näiden kalvojen välityksellä vaikutetaan myös luisiin rakenteisiin. Hoito on lempeää ja on hoidettavan oman terveyden tukemista ja alkioaikojen alkuperäisasetusten palauttamista.

Käytännössä hoidon aikana hoidettava makaa hoitopöydällä selinmakuulla tai joskus kyljellään, vaatteet päällä ja tarvittaessa vielä peiton alla.

 

Anna Multanen

 • Homeopatia 70€/käynti
 • Kliinininen hypnoterapia 70€/90min
 • Arkturuslainen energiahoito 45€/60min

Hypnoterapiaa voidaan käyttää esimerkiksi erilaisten ongelmien ja fobioiden käsittelyssä tai haitallisten tapojen, kuten tupakoinnin, lopettamisessa. Myös erilaisia traumoja voidaan käsitellä. Hypnoterapiaa voidaan käyttää esimerkiksi voimavarojen lisäämiseen, itsetunnon kohottamiseen ja tavoitteiden parempaan saavuttamiseen.

Teen klassista homeopatiaa, Bachin kukkaterapiaa sekä värihomeopatiaa ja olen harjaantunut myös homeopaattisten nosodien käytössä.

Arkturuslaisessa energiahoidossa toimin kanavana, joka ohjaa energiaa asiakkaan tarvitsemiin kohtiin. Tunnustelen kehosi energiakenttää intuitiivisesti, antaen korkeamman tietoisuuden ohjata käsiäni.

 

Tiedustelut ja varaukset: 

puh. 050-4989519

[email protected]

Lue lisää Annan palveluista täältä.

 

Anne Kevätjoki

 • Intuitiiviset maalaussessiot omalle ryhmälle ja yksilöohjauksina.

Tiedustelut ja varaukset:

www.kevatjokiart.fi

[email protected]

 

Sari Junno

 • Äänimaljahoito 45€/45min
 • Meditative Healing -hoito 45€/45min

Äänimaljahoidossa makaat peiteltynä hoitopöydällä ja kehoasi hoidetaan erikokoisilla maljoilla. Hoito toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi kehoa ja mieltä. Äänihieronta saa kehon solut värähtelemään. Värähtelyn kautta kehossa tapahtuu rentoutumista ja hoitoa solujen syvätasolla. Äänimaljahoidon fyysisiä vaikutuksia ovat usein verenpaineen lasku, hengityksen syveneminen, rentoutumisen tunteen lisääntyminen, unen laadun parantuminen, levollisuuden ja tasapainoisuuden tunteen lisääntyminen sekä lihasjännitysten helpottuminen.

Meditative Healing hoitoa voidaan käyttää apuna esimerkiksi stressin tai unettomuuden helpottamisessa. Hoito on rentouttava ja rauhoittava. Hoidon aikana asiakas lepää peiton alla rentoutuen ja hoito tapahtuu intuitiivisesti meditaation ja kosketuksen kautta. Meditative Healing hoidon on kehittänyt chileläinen parantaja, joogi ja kundaliinijoogaopettaja Jivan Mukta Singh.

Tiedustelut ja varaukset:

[email protected]

 

Vesa Sorsa

 • Ihminen Tavattavissa -terapeuttinen sessio 40€/45min

Etsitkö itsellesi terapeuttista keskusteluapua? Olen 44-vuotias Ihminen tavattavissa -terapeuttiharjoittelija.

Terapiassa minulle keskeisintä on aito kohtaaminen ihmisinä. En piiloudu ammattiroolin taakse, vaan kohtaan asiakkaani omaa persoonaani tärkeimpänä työkalunani käyttäen. Tarjoan sinulle peilin, josta voit oppia katsomaan itseäsi uudella, hyväksyvällä ja armollisella tavalla.

 Ihminen tavattavissa -terapeuttikoulutus on Tommy Hellstenin perustama koulutusohjelma, joka pohjautuu psykodynaamiseen käsitykseen ihmisluonteesta ja teorioihin varhaisten kiintymyssuhteiden merkityksestä ihmisen kehitykselle.

 Terapeuttiselle vastaanotolle voi varata ajan kuka tahansa itsetuntemuksensa syventämisestä kiinnostunut täysi-ikäinen. Terapiapalvelut eivät kuulu Kelan korvattavien palveluiden piiriin.

 

Voin ottaa tässä vaiheessa vain 3 asiakasta eli tartu tilaisuuteen!

Yhteydenotot suoraan [email protected]  tai laita viesti 050 3294469, niin otan sinuun yhteyttä.

Soile Heinikoski

 • Kristalli chakraterapia 83€/90min

Kristalli chakraterapia on hoitomuoto, jossa työskennellään kristallien, eli puolijalokivien, kanssa asettelemalla niitä keholle chakrojen päälle. Omassa hoidossani toimin intuitiivisesti, joten kiviä pidetään terapian aikana usein ainakin käsissä, mutta myös muualla kehon päällä.

Kristalliterapia on hoitomuoto, joka voi tuoda helpotusta moniin vaivoihin. Kristallit auttavat rentoutumaan, lievittävät usein kiputiloja ja tasapainottavat kehon kaikkia tasoja; fyysistä, psyykkistä ja energiakehoa.

Kristalliterapia käy hyvin liian monen zoom- tai teams-palaverin vastapainoksi tai stressaavan elämäntilanteen helpottajana. Kristalliterapia voimaannuttaa ja energisoi kehoa tuoden tasapainoa. Sinulla on oikeus voida hyvin!

Varaukset Whatsapp tai tekstiviesti: 050 527 3567