HYVINVOINTIKESKUS SANMAYA  

LÖYDÄ ELÄMÄÄSI ILOA, TASAPAINOA, SISÄISTÄ RAUHAA, INSPIRAATIOTA JA ROHKEUTTA OLLA JUURI SINÄ!

JOOGA

7 -VIIKON KURSSIT

Syksyn 2021 kurssit alkavat 15.9.21. Tulossa yinjooga, astangajooga, hathajooga sekä kundaliinijoogakurssit. Opettajina Mia Ulvila, Johanna Mäkynen ja Jaana Murhakorpi.

LIVE-STREAMTUNNIT 29€/kk tai 10€/kerta

Kaikille avoimet live-streamtunnit syksyn kursseista. Näille tunneille pääset kertamaksulla tai kausilipulla eikä erillistä ilmoittautumista tarvita.

TYÖPAJAT

Täältä löytyy Sanmayan järjestämät joogatyöpajat. Tulossa syksyllä 2021 ainakin Jouni Hallikaisen suosittu Total Yin!

VERKKOTUOTTEET

Täältä löydät Sanmayan verkkotuotteet: Kundaliinijoogaa muutoksen tueksi, Yinjoogaa rentoutumiseen, Äitiysjoogakurssi, Joogan Polkuja -minikurssi, Videoarkisto ja Meditaatiokurssi

YKSITYISTUNNIT

Meiltä voit tilata yksityisen joogatunnin omalle porukallesi. Järjestämme hyvänhuumorin skumppajoogaa, polttarijoogaa, yksityistä jooganopetusta ja räätälöityjä tunteja asiakkaan tarpeisiin.

ITSETUNTEMUS

HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS 

Itsetuntemusta syventävää henkilökohtaista ohjausta, joka räätälöidään yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Ohjaajana Mia Ulvila.

ELÄMÄSI TÄRKEIN

Elämäsi Tärkein on tuotteisto, joka tukee omaksi itseksi tulemista ja oman elämäsi tärkeintä ihmissuhdetta - suhdetta itseesi. Elämäsi Tärkein on kolme kertaa vuodessa järjestettäviä retriittejä, tutustumistyöpajoja sekä 10 viikon verkkokurssi. Elämäsi Tärkein on itsesi tuntemista kehon, mielen ja taiteen keinoilla.

VARJON VOIMA

Varjon Voima on sukeltamista oman inhimillisyytemme syvään päähän. Tarkastelemme kaikkia puolia itsessämme ja integroimme itseemme myös kaiken sen, mitä emme ole halunneet nähdä. Tulemme syvästi vapaiksi ja onnellisiksi ihmisiksi. Rehellisesti omaksi itseksemme. Varjon Voima on neljästi vuodessa alkava LIVE-kurssi, verkkokurssi, teemaretriittejä sekä tutustumistyöpajoja.

TYÖHYVINVOINTI

VAPAUTTAVAA JOOGAA JA MAALAAMISTA TYHY-PAKETIT

Anne Kevätjoen ja Mia Ulvilan TYHY-paketit tukevat ryhmäytymistä, tuovat rentoutta ja lisäävät työyhteisön voimavaroja. Palaudu ja Rentoudu on maalaamista ja joogaa, Pura ja Kohtaa on työyhteisön konfliktien ennaltaehkäisemiksi ja tueksi. Lue lisää!

JOOGASTA HYVINVOINTIA TYÖHÖN

Meiltä voit tilata yksittäisen joogatunnin työhyvinvointipäivään tai hyvinvointiluennon sekä joogatunnin tai viikoittaisen joogatunnin omalle työporukallesi. Kysy tarjous!

OTA YHTEYTTÄ

Hyvinvointikeskus Sanmayan löydät Seinäjoen Piiriltä keväällä 2022, siihen saakka toimimme väliaikaisesti Steinerpäiväkoti Pajulinnun tiloissa osoitteessa Vuorenmaanrinne 28, Seinäjoki. 

Käytössämme on kaikki yleisimmät liikunta- ja kulttuuriedut, jotka voit hyödyntää useimpien palveluidemme maksuksi. Kysy lisää!

KAIKISSA KYSYMYKSISSÄ OTA YHTEYTTÄ, VASTAAMME MIELELLÄMME!