Vinyasa Flow 1.8.-19.12.

Maanantaisin 17.15-18.15 AVOIN TUNTI! 

 

Intensiivinen ja fyysinen tunti. Tämä sopii parhaiten jo jonkin aikaa joogaa harrastaneIlle, tunti koostuu tarkoin suunnitelluista asanasarjoista, joita toistetaan monta kertaa perättäin ja sitten siirrytään uuteen sarjaan. Hengitys ja liike muodostavat virtaavan kokonaisuuden, joka kehittää tasapainoa, voimaa, hengitystä ja saa ajatukset painumaan takaa-alalle.

Jos kaipaat harjoitukseltasi fyysisyyttä ja jotain uutta, niin tämä on Sinun tuntisi.
 

HINTA: 10 X KORTTI 120€ / 110€

6 X KORTTI 78€ / 68€

KERTAMAKSU 15€ / 12€

Alennettuhinta opiskelijoille ja eläkeläisille

Opettaja Rita Huttunen-Taipale

MAKSUVÄLINEENÄ KÄY TILISIIRTO, MOBILEPAY JA LIIKUNTAEDUT.

Läsnäolon YIN 1.8.-19.12.

Maanantaisin 18.30-20 
AVOIN TUNTI! 
 
Tunti aloitetaan joka kerta joko läsnäolo-, mindfullnes- tai meditaatioharjoituksella.
 
Tunti koostuu teemallisista aiheista, esim kiinnitetään huomiota selän puolelle, hartioihin tai jalkoihin Yin joogan keinoin.Toisinaan tunti saattaa sisältää myös äänimaljarentoutuksen tai pidemmän kehorentoutuksen. Myös Jooga Nidra kuuluu tunnin loppuihin. Tämä tunti sopii erityisesti Sinulle, joka haluat löytää läsnäolon oman kehosi kanssa, haluat rentoutua ja antaa huomiota omalle keholle ja mielelle. 
 

HINTA: 10 X KORTTI 120€ / 110€

6 X KORTTI 78€ / 68€

KERTAMAKSU 15€ / 12€

Alennettuhinta opiskelijoille ja eläkeläisille

Opettaja Rita Huttunen-Taipale

MAKSUVÄLINEENÄ KÄY TILISIIRTO, MOBILEPAY JA LIIKUNTAEDUT.

 
 

VAHVISTAVA DYNAAMINEN JOOGA 9.8.-13.12.

tiistaina 17.15-18.30 
AVOIN TUNTI! 

 

Tämä tunti koostuu dynaamisista, kokonaisvaltaisista liikkeistä, jotka vahvistavat, avaavat ja rentouttavat kehoa. Tunti on on saanut vaikutteita Astanga- sekä Vijnanajoogasta.

Liikumme omasta kehosta käsin ja kiinnitämme huomiota siihen, miten keho luonnollisesti liikuttaa meidät asanoihin, jolloin pääsemme tekemisen ja  puskemisen sijaan hellittämisen tilaan. Tunti koostuu aurinkotervehdyksistä, seisoma- sekä istuma-asanoista ja loppumeditaatiosta.

Lisäksi teemme hienovaraisia hengitysharjoituksia. 

HINTA: 10 X KORTTI 120€ / 110€

6 X KORTTI 78€ / 68€

KERTAMAKSU 15€ / 12€

Alennettuhinta opiskelijoille ja eläkeläisille

Ohjaajana Jaana Murhakorpi, diplomijoogaopettaja 500h 

MAKSUVÄLINEENÄ KÄY TILISIIRTO, MOBILEPAY JA LIIKUNTAEDUT.

Kysyttävää? Ota yhteyttä suoraan Jaanaan puh. 045 130 2024

HATHAJOOGA 9.8.-13.12. (ei 6.12.)

tiistaina 18.45-19.45 
AVOIN TUNTI! 

 

Tällä tunnilla saat hellittää ja nautiskella lempeästä liikkeestä ja omasta kehosta. Tunnin alussa luomme yhteyttä omaan sisimpään, omaan keskukseen, josta käsin annamme liikkeen ja muodon syntyä olemukseemme. Tunti pitää sisällään oman luonnollisen hengityksen havainnointia, kehoa lämmittäviä ja herätteleviä asanoita, seisoma- sekä istuma-asanoita. Tunti päättyy aina shavasanaan, loppumeditaatioon. 

HINTA: 10 X KORTTI 120€ / 110€

6 X KORTTI 78€ / 68€

KERTAMAKSU 15€ / 12€

Alennettuhinta opiskelijoille ja eläkeläisille

Ohjaajana Jaana Murhakorpi, diplomijoogaopettaja 500h 

MAKSUVÄLINEENÄ KÄY TILISIIRTO, MOBILEPAY JA LIIKUNTAEDUT.

Kysyttävää? Ota yhteyttä suoraan Jaanaan puh. 045 130 2024

ÄÄNIMALJARENTOUTUS

Keskiviikkona 16.45-17.45

Äänimaljarentoutus on äänen värähtelyyn perustuva syvärentoutumisen muoto, jossa eri taajuuksilla soivien maljojen äänet resonoivat solunesteissä purkaen jännitteitä kehosta ja mielestä. Äänimaljarentoutus alentaa stressitasoja, vilkastuttaa aineenvaihduntaa, parantaa unen laatua ja luo tyynen ja harmonisen olotilan. Rentoutushetkeen tarvitset mukaan mukavat, lämpimät vaatteet, alustan ja viltin sekä vesipullon. Ei suositella raskaana oleville eikä henkilöille joilla on sydämentahdistin. 

 

HINTA: 12€ KERTA TAI 50€ (5 kertaa)

OHJAAJANA Anne Kevätjoki (YTM, rentoutusohjaaja)

 

KUNDALIINIJOOGASTA VOIMAA ARKEEN 14.8.-18.12.

Sunnuntaina 16.30-17.45 

AVOIN TUNTI ja KURSSI

 

Kundaliinijooga on tietoisuuden kehittämisen joogaa. Se on traditionaalinen jooga, jossa jokaisella tunnilla käytetään kaikkia joogisia tekniikoita; ääntä (mantrat), lihaslukkoja (bandhat), käsien asentoja (mudrat) ja hengitystekniikkoja (pranayama) varsinaisen fyysisen (asana) harjoituksen rinnalla. Kundaliinijoogan tarkoitus on sisäinen muutos. Se soveltuu parhaiten heille, joita joogan ja itsensä syvä ydin kiinnostaa. Ei raskauden puolivälin jälkeen.

Syksyn kurssilla paneudumme erilaisiin joogisiin tekniikoihin ja harjoituksiin, jotka auttavat meitä pysymään terveinä ja onnellisina tavallisen arjen pyörityksessä.

Hinta: 155€ kurssina (14 kertaa) tai 13€ kertamaksu JOS KURSSILLE ON TILAA, hinta sisältää etäosallistumisen sekä tuntitallenteen. 
 
Opettajana Mia Ulvila (Kirin Seema Kaur, Kundaliinijoogaopettaja, SJL-jooganopettaja)
 
ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA.
 
HUOM! Tuntia ei ole 4.9., 11.9., 9.10., 6.11., 11.12.22

KEVYT YIN -kurssi: Kehomielen rentoutuminen ja tasapainoon palautuminen

 

Tällä kurssilla lähestymme Yin joogaa somatiikan näkökulmasta, oman kehon kuuntelemisen ja ymmärtämisen kautta. Keho ja mieli ovat yhtä ja samaa kokonaisuutta, josta me rakennumme. Toisinaan saatamme kuitenkin kadottaa tämän tärkeän yhteyden ja keho voi tuntua jopa vieraalta. Tunneilla ohjaan sinua joogaharjoitteiden avulla takaisin yhteyteen itsesi kanssa. Samalla kokonaisvaltainen hyvinvointisi paranee. 

 

Tunnet muutoksen olotilassasi jo harjoituksen aikana, jonka vuoksi mielestäni Yin-joogasta on hyötyä sinulle, vaikka tekisit vain yhden harjoituksen elämäsi aikana. Säännöllinen harjoittelu tuo mukanaan pysyviä muutoksia rauhoittaen hermostoasi ja palauttaen sinut tasapainoon arjen haasteiden keskellä.

 

Kurssi ei vaadi sinulta aiempaa joogataustaa.

 

Ajankohta: 6.11.-18.12.22 sunnuntaisin klo.18-19

 

Kurssin hinta: 70€/7kertaa.

 

Voit osallistua tälle kurssille myös etäyhteydellä, joka toteutetaan Zoomilla reaaliaikaisesti. Kerro ilmoittautumislomakkeessa, jos haluat osallistua kurssille etäyhteydellä.
SYVÄ YIN -kurssi: Faskiahoito ja meridiaaninen tasapaino

Sunnuntaina 19.15-20.45 (6.11.-18.12.22)

 

Tällä kurssilla tehdään harjoituksia, jotka kohdistuvat tärkeiden sidekudostemme, eli faskioiden hyvinvoinnin edistämiseen. Faskiat muodostavat suojaavan kalvon koko kehollemme, lihaksille ja sisäelimillemme. Pitkäkestoiset staattiset asanat venyttävät sidekalvoja turvallisesti ja sitä kautta parantavat faskioiden elastisuutta ja näin kokonaisvaltaista hyvinvointiamme. Meridiaanit kuvaavat kehomme energiakanavia, joiden luonnolliseen virtaukseen voimme harjoituksella vaikuttaa myös positiivisella tavalla.

 

Yin jooga rauhoittaa myös koko hermostoamme ja auttaa meitä pääsemään parempaa kehomieliyhteyteen. Pidempi harjoitus voi olla ensikertalaiselle syväsukellus itsensä äärelle, jonka vuoksi suosittelen aloittamaan ensin Kevyt Yinistä, josta voi sitten siirtyä pidempään harjoitteluun, kun tuntee olevansa siihen valmis. Keskustelen mielelläni kanssasi ensin, jos pohdit kumpi kurssi olisi sopivampi juuri sinun tarpeisiisi. 

 

Kurssi ei vaadi sinulta välttämättä aiempaa joogataustaa, mutta kokemus Yin-joogasta voi olla hyödyksi.

.

Ajankohta: 4.9-2.10.22 sunnuntaisin klo.19.15-20.45. 90min. 

Kurssin hinta: 75€ (7 kertaa)

Ohjaajana: Niina Kandolin, NIANA Wellness

Maksuvälineenä käteinen, kortti ja liikuntaedut.
Ohjaajana: Niina Kandolin
Yksittäisiä tunteja voi tiedustella suoraan [email protected]. Hinta: 17€/kertaSkumppajooga

Skumppajooga on humoristinen lähestymistapa joogaan! Se on normaali joogatunti, mutta mukana on skumppalasi, josta saa hörppiä harjoituksen lomassa. Haaste (ja myös hauskuus) joogaan tulee nimenomaan skumpasta ja skumppalasin käytöstä, kun esim. tasapainoasanoita tehdäänkin skumppalasi kädessä :)

Me tarjoamme alkoholittoman skumpan, mutta jos halutaan alkoholillista, se pitää tuoda itse. 

Hinta: 170€ (sis ALV ja alkoholiton skumppa ja välineet)

Ota yhteyttä

Yksityistunti

Meiltä voit tilata yksityisen joogatunnin vaikkapa polttariporukalle tai omalle kaveriporukalle.

  • Yksityistunnin hinta 150€ (sis. alv).
  • Säännöllinen tunti (min. 3 kertaa) alkaen 90€/kerta

Kysy lisää ottamalla yhteyttä!

Ota yhteyttä

Verkkokurssit

Yrityksille

jooga tukee hyvinvointia työssä

Meiltä voit tilata yrityksille hyvinvointipaketit TYHY-päiviin tai vaikka säännöllisen viikkotunnin joogaa omalla työpaikalla tai meidän tiloissa! 

Ota yhteyttä ja kysy lisää