Vinyasa Flow 1.8.-19.12.

Maanantaisin 17.15-18.15 AVOIN TUNTI! 

 

Intensiivinen ja fyysinen tunti. Tämä sopii parhaiten jo jonkin aikaa joogaa harrastaneIlle, tunti koostuu tarkoin suunnitelluista asanasarjoista, joita toistetaan monta kertaa perättäin ja sitten siirrytään uuteen sarjaan. Hengitys ja liike muodostavat virtaavan kokonaisuuden, joka kehittää tasapainoa, voimaa, hengitystä ja saa ajatukset painumaan takaa-alalle.

Jos kaipaat harjoitukseltasi fyysisyyttä ja jotain uutta, niin tämä on Sinun tuntisi.
 

HINTA: 10 X KORTTI 120€ / 110€

6 X KORTTI 78€ / 68€

KERTAMAKSU 15€ / 12€

Alennettuhinta opiskelijoille ja eläkeläisille

Opettaja Rita Huttunen-Taipale

MAKSUVÄLINEENÄ KÄY TILISIIRTO, MOBILEPAY JA LIIKUNTAEDUT.

Läsnäolon YIN 1.8.-19.12.

Maanantaisin 18.30-20 
AVOIN TUNTI! 
 
Tunti aloitetaan joka kerta joko läsnäolo-, mindfullnes- tai meditaatioharjoituksella.
 
Tunti koostuu teemallisista aiheista, esim kiinnitetään huomiota selän puolelle, hartioihin tai jalkoihin Yin joogan keinoin.Toisinaan tunti saattaa sisältää myös äänimaljarentoutuksen tai pidemmän kehorentoutuksen. Myös Jooga Nidra kuuluu tunnin loppuihin. Tämä tunti sopii erityisesti Sinulle, joka haluat löytää läsnäolon oman kehosi kanssa, haluat rentoutua ja antaa huomiota omalle keholle ja mielelle. 
 

HINTA: 10 X KORTTI 120€ / 110€

6 X KORTTI 78€ / 68€

KERTAMAKSU 15€ / 12€

Alennettuhinta opiskelijoille ja eläkeläisille

Opettaja Rita Huttunen-Taipale

MAKSUVÄLINEENÄ KÄY TILISIIRTO, MOBILEPAY JA LIIKUNTAEDUT.

 
 

VAHVISTAVA DYNAAMINEN JOOGA 9.8.-13.12.

tiistaina 17.15-18.30 
AVOIN TUNTI! 

 

Tämä tunti koostuu dynaamisista, kokonaisvaltaisista liikkeistä, jotka vahvistavat, avaavat ja rentouttavat kehoa. Tunti on on saanut vaikutteita Astanga- sekä Vijnanajoogasta.

Liikumme omasta kehosta käsin ja kiinnitämme huomiota siihen, miten keho luonnollisesti liikuttaa meidät asanoihin, jolloin pääsemme tekemisen ja  puskemisen sijaan hellittämisen tilaan. Tunti koostuu aurinkotervehdyksistä, seisoma- sekä istuma-asanoista ja loppumeditaatiosta.

Lisäksi teemme hienovaraisia hengitysharjoituksia. 

HINTA: 10 X KORTTI 120€ / 110€

6 X KORTTI 78€ / 68€

KERTAMAKSU 15€ / 12€

Alennettuhinta opiskelijoille ja eläkeläisille

Ohjaajana Jaana Murhakorpi, diplomijoogaopettaja 500h 

MAKSUVÄLINEENÄ KÄY TILISIIRTO, MOBILEPAY JA LIIKUNTAEDUT.

Kysyttävää? Ota yhteyttä suoraan Jaanaan puh. 045 130 2024

HATHAJOOGA 9.8.-13.12. (ei 6.12.)

tiistaina 18.45-19.45 
AVOIN TUNTI! 

 

Tällä tunnilla saat hellittää ja nautiskella lempeästä liikkeestä ja omasta kehosta. Tunnin alussa luomme yhteyttä omaan sisimpään, omaan keskukseen, josta käsin annamme liikkeen ja muodon syntyä olemukseemme. Tunti pitää sisällään oman luonnollisen hengityksen havainnointia, kehoa lämmittäviä ja herätteleviä asanoita, seisoma- sekä istuma-asanoita. Tunti päättyy aina shavasanaan, loppumeditaatioon. 

HINTA: 10 X KORTTI 120€ / 110€

6 X KORTTI 78€ / 68€

KERTAMAKSU 15€ / 12€

Alennettuhinta opiskelijoille ja eläkeläisille

Ohjaajana Jaana Murhakorpi, diplomijoogaopettaja 500h 

MAKSUVÄLINEENÄ KÄY TILISIIRTO, MOBILEPAY JA LIIKUNTAEDUT.

Kysyttävää? Ota yhteyttä suoraan Jaanaan puh. 045 130 2024

ÄÄNIMALJARENTOUTUS

Keskiviikkona 16.45-17.45

Äänimaljarentoutus on äänen värähtelyyn perustuva syvärentoutumisen muoto, jossa eri taajuuksilla soivien maljojen äänet resonoivat solunesteissä purkaen jännitteitä kehosta ja mielestä. Äänimaljarentoutus alentaa stressitasoja, vilkastuttaa aineenvaihduntaa, parantaa unen laatua ja luo tyynen ja harmonisen olotilan. Rentoutushetkeen tarvitset mukaan mukavat, lämpimät vaatteet, alustan ja viltin sekä vesipullon. Ei suositella raskaana oleville eikä henkilöille joilla on sydämentahdistin. 

 

HINTA: 12€ KERTA TAI 50€ (5 kertaa)

OHJAAJANA Anne Kevätjoki (YTM, rentoutusohjaaja)

 

 

JOOGAN ALKEISKURSSI

Keskiviikkona 17.50-18.45 (5.10.-30.11.)

 
Jooga tunnetaan lempeänä liikuntamuotona ja sitä se onkin. Moni kiinnostuu joogasta siinä vaiheessa, kun keho tuntuu jäykältä ja jopa vieraalta tai voimakas lihaskuntotreeni ei tunnu hyvältä tavalta enää. Myös palautumiseen ja lihashuollon ylläpitämiseen saa apuja joogasta.
Kehomme muuttuu iän myötä ja on hyvin luonnollista, että se kaipaa hidasta ja lempeää lähestymistä päivä päivältä enemmän. Siihen jooga antaa paljon työkaluja. Joogan avulla voit tutustua kehosi tarpeisiin hienolla tavalla. Se on myös hyvin kokonaisvaltainen kunnon ylläpitäjä, joka vahvistaa ja tasapainottaa kehoa. Jo kerta viikossa joogaa tarjoaa paljon hyötyjä keholle ja mielelle.
 
Kurssilla keskitymme perus jooga-asentoihin ja opettelemme oman kehon kuuntelemista sekä rentouttavia hengitysharjoituksia. Voit olla ihan ensikertalainen tai jo hieman joogaa harrastanut.
 
Kurssi järjestetään 5.10-30.11.22 keskiviikkoisin klo.17.50-18.45. Kurssikertoja on 8kpl. Syyslomaviikolla 19.10 ei ole kurssia.
 
Hinta: 80€.
 
Maksuvälineenä käy myös liikuntaedut Epassi, Edenred ja Smartum.
 
 
Kurssi ei vaadi sinulta aiempaa joogataustaa.
Ohjaajana: Niina Kandolin
 YIN jooga XL

keskiviikkoisin klo 19-20.30 (26.10.-7.12.)

Yin jooga on kehoa ja mieltä syvästi rentouttava ja rauhoittava harjoitus. Tällä seitsemän kerran kurssilla viemme yinjoogan vielä isommaksi, suorastaan XL-kokoiseksi! Pitkiä rauhallisia asanoita, uusia hengitysharjoituksia ja meditaatioita, jotka tuovat yhä enemmän rentoutta ja rauhaa. Et tarvitse aiempaa kokemusta, vaan voit tulla kurssille, vaikka et koskaan olisi joogannut.

Kurssin ohjaa Johanna Mäkynen, RYT500-opiskelija ja Yoga Yinful-ohjaaja, joka on ohjannut jo vuosia Seinäjoella ja myös Sanmayalla yinjoogaa. Johanna haluaa luoda jokaiselle tunnille turvallisen ja rauhallisen tilan, johon jokainen voi tulla omana itsenään ja jossa jokainen voi vapaasti päästää irti arjen kiireistä.

Kurssi hinta on 75€. Ilmoittaudu txt/wa 0503425590 tai [email protected]
Meditaation ABC- kurssi

Lauantaina 13-14.30 (15.10.-5.11.)

KURSSIN TEEMAT:

La 15.10 Mitä on meditaatio ja miten siihen valmistaudutaan?
Opiskellaan meditaation asentoja, tapoja, meditaation harjoittamisen ympäristöä, puhutaan hengityksestä, läsnäolosta ja tehdään lyhyehköjä harjoituksia. Esitetään itselle kysymys, miksi minä haluan meditoida ja mitä toivon siltä saavuttavani?


La 22.10 Läsnäolo ja keho-mieliyhteys, liike meditaatiossa, eteeristen öljyjen käyttö lisäämään keskittymistä.
Perehdytään läsnäoloon ja keinoihin, miten sen voi saavuttaa, tehdään jo pidempiä harjoituksia kuin ensimmäisellä kerralla, otetaan enemmän hengitystä sekä liikettä mukaan. Mukana keskittymistä lisääviä eteerisiä öljyjä.


La 29.10 Hengitys ja Pranayamat
Hengitys pitää sinut hengissä, miten voit itse vaikuttaa hengitykseen ja hengittelemiseen, hengityksen merkitys meditaatiossa, sekä yleisimmät Pranayamat. Opiskellaan pidempää meditaatiota hengityksen
avulla.


La 5.11 Miten onnistun jatkossa harjoittamaan meditaatiota itsenäisesti?
Tällä kerralla teemme kaksi pidempää meditaatiota, kertaamme kuukauden aikana opittuja asioita ja varaamme aikaa keskustelulle ja kysymyksille.


Kurssin hinta on 55 euroa, maksu onnistuu käteisellä, kortilla, Mobilepayllä sekä työnantajan myöntämillä liikuntaetuuksilla.


Ohjaajana toimii Rita Huttunen-Taipale, joogaopettaja RYT200, Meditaatio- ja rentoutusohjaaja, Musta Jooga ohjaaja, Reiki- ja äänimaljahoitaja.

Ritan oma mielenkiinnon kohde on juuri meditaatio ja miten sillä voi auttaa itseään ja sen kokemuksen perusteella hän haluaa auttaa myös muita pääsemään alkuun meditoimisessa ilman suorittamisen pakkoa.

 

KUNDALIINIJOOGASTA VOIMAA ARKEEN 14.8.-18.12.

Sunnuntaina 16.30-17.45 

AVOIN TUNTI ja KURSSI

 

Kundaliinijooga on tietoisuuden kehittämisen joogaa. Se on traditionaalinen jooga, jossa jokaisella tunnilla käytetään kaikkia joogisia tekniikoita; ääntä (mantrat), lihaslukkoja (bandhat), käsien asentoja (mudrat) ja hengitystekniikkoja (pranayama) varsinaisen fyysisen (asana) harjoituksen rinnalla. Kundaliinijoogan tarkoitus on sisäinen muutos. Se soveltuu parhaiten heille, joita joogan ja itsensä syvä ydin kiinnostaa. Ei raskauden puolivälin jälkeen.

Syksyn kurssilla paneudumme erilaisiin joogisiin tekniikoihin ja harjoituksiin, jotka auttavat meitä pysymään terveinä ja onnellisina tavallisen arjen pyörityksessä.

Hinta: 155€ kurssina (14 kertaa) tai 13€ kertamaksu JOS KURSSILLE ON TILAA, hinta sisältää etäosallistumisen sekä tuntitallenteen. 
 
Opettajana Mia Ulvila (Kirin Seema Kaur, Kundaliinijoogaopettaja, SJL-jooganopettaja)
 
ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA.
 
HUOM! Tuntia ei ole 4.9., 11.9., 9.10., 6.11., 11.12.22

KEVYT YIN -kurssi:

Somaattinen kehon ja mielen yhteys

Sunnuntaina 18-19 (9.10-20.11.)

 

Tällä kurssilla lähestymme yin joogaa somatiikan näkökulmasta, oman kehon kuuntelemisen ja ymmärtämisen kautta. Keho ja mieli ovat yhtä ja samaa kokonaisuutta, josta me rakennumme. Toisinaan saatamme kuitenkin kadottaa tämän tärkeän yhteyden ja keho voi tuntua jopa vieraalta. Tunneilla ohjaan sinua joogaharjoitteiden avulla takaisin yhteyteen itsesi kanssa. Samalla kokonaisvaltainen hyvinvointisi paranee.

Kurssi ei vaadi sinulta aiempaa joogataustaa.

Kurssin hinta: 70€.

Ohjaajana: Niina Kandolin

Yksittäisiä tunteja voi tiedustella suoraan [email protected]. Hinta: 12€/kerta

Maksuvälineenä käteinen, kortti ja liikuntaedut.
SYVÄ YIN -kurssi: 

Faskiat ja kehomielen tasapaino

Sunnuntaina 19.15-20.45 (9.10.-6.11.)

 Tällä kurssilla tehdään harjoituksia, jotka kohdistuvat tärkeiden sidekudostemme, eli faskioiden hyvinvoinnin edistämiseen. Faskiat muodostavat suojaavan kalvon koko kehollemme, lihaksille ja sisäelimillemme. Pitkäkestoiset staattiset asanat venyttävänät sidekalvoja turvallisesti ja sitä kautta parantavat faskioiden elastisuutta ja näin kokonaisvaltaista hyvinvointiamme. Yin jooga rauhoittaa myös koko hermostoamme ja auttaa meitä pääsemään parempaa kehomieliyhteyteen.

Kurssi ei vaadi sinulta aiempaa joogataustaa.
Kurssin hinta: 75€
Maksuvälineenä käteinen, kortti ja liikuntaedut.
Ohjaajana: Niina Kandolin
Yksittäisiä tunteja voi tiedustella suoraan [email protected]. Hinta: 17€/kertaSkumppajooga

Skumppajooga on humoristinen lähestymistapa joogaan! Se on normaali joogatunti, mutta mukana on skumppalasi, josta saa hörppiä harjoituksen lomassa. Haaste (ja myös hauskuus) joogaan tulee nimenomaan skumpasta ja skumppalasin käytöstä, kun esim. tasapainoasanoita tehdäänkin skumppalasi kädessä :)

Me tarjoamme alkoholittoman skumpan, mutta jos halutaan alkoholillista, se pitää tuoda itse. 

Hinta: 170€ (sis ALV ja alkoholiton skumppa ja välineet)

Ota yhteyttä

Yksityistunti

Meiltä voit tilata yksityisen joogatunnin vaikkapa polttariporukalle tai omalle kaveriporukalle.

  • Yksityistunnin hinta 150€ (sis. alv).
  • Säännöllinen tunti (min. 3 kertaa) alkaen 90€/kerta

Kysy lisää ottamalla yhteyttä!

Ota yhteyttä

Verkkokurssit

Yrityksille

jooga tukee hyvinvointia työssä

Meiltä voit tilata yrityksille hyvinvointipaketit TYHY-päiviin tai vaikka säännöllisen viikkotunnin joogaa omalla työpaikalla tai meidän tiloissa! 

Ota yhteyttä ja kysy lisää