AFTERWORK, palauttava ja kehoa energisoiva tunti 19.4.-7.6.2022 

KERTAMAKSULLA - TULET KUN PÄÄSET!

Tiistaisin 16.30-17.15 

 

Tuntuuko työpäivän jälkeen siltä, että tarvitsisit pienen lepohetken ennen siirtymistä illan toimiin? Vai koetko, että työpäivän jälkeen ei energiaa riitä enää mihinkään? Tai onko muuten vain energiasi lopussa?

Tämän tunnin tarkoituksena on palauttaa vireystaso ja energia sille tasolle, että tunnin jälkeen sinulla on virkistynyt olo ja energiaa riittää vielä loppupäiväksi.

Tunnilla luomme yhteyden omaan kehoon. Kehollisten menetelmien, kuten vapaan liikkeen ja tanssin muodossa vapautamme kehoon sekä mieleen jääneitä ja kertyneitä jännityksiä ja tukoksia, joita sinne on saattanut päivän myötä kerääntyä. Lopuksi rauhoitumme Jooga nidra -harjoitukseen. Jooga nidra tarkoittaa tietoista nukkumista.

Käymme rentouttavassa asennossa läpi tietoisesti kehomme eri kohtia, jolloin tietoisuus pysyy hereillä kehon ollessa täydellisessä rentouden tilassa. Jooga nidran jälkeen olosi on palautunut ja pirteä. Mahdollisuus osallistua myös etänä. 

Ohjaajana Jaana Murhakorpi, diplomijoogaopettaja 500h 

HUOM! TÄLLE TUNNILLE OSALLISTUTAAN KERTAMAKSULLA 12€/10€(opiskelijat, eläkeläiset, työttömät)

ILMOITTAUTUMINEN ENNEN TUNTIA TEKSTIVIESTILLÄ 045 1302024 (JAANA)

KUNDALIINIJOOGA 15.5.-13.6.

Sunnuntaina 16.15-17.45 (15.5. ja 22.5.)

Maanantaina 17-18.30 (30.5., 6.6., 13.6.)

 

Kundaliinijooga on tietoisuuden kehittämisen joogaa. Se on traditionaalinen jooga, jossa jokaisella tunnilla käytetään kaikkia joogisia tekniikoita; ääntä (mantrat), lihaslukkoja (bandhat), käsien asentoja (mudrat) ja hengitystekniikkoja (pranayama) varsinaisen fyysisen (asana) harjoituksen rinnalla. Kundaliinijoogan tarkoitus on sisäinen muutos. Se soveltuu parhaiten heille, joita joogan ja itsensä syvä ydin kiinnostaa. Ei raskauden puolivälin jälkeen.

Hinta: 50€ kaikki tunnit tai 13€ kertamaksu, hinta sisältää etäosallistumisen sekä tuntitallenteen. 
 
Opettajana Mia Ulvila (Kirin Seema Kaur, Kundaliinijoogaopettaja, SJL-jooganopettaja)
 
ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA.

YINJOOGA 15.5.-5.6.

SUNNUNTAINA 18-19.15

Yinjooga on rauhallinen restoratiivinen joogamuoto. Paikalla oloon keskittyvä hiljainen harjoitus, joka tehdään joko istuen tai lattialla maaten. Asennoissa viivytään useiden minuuttien ajan. Rentouttaa tehokkaasti kroonisia jännityksiä ja saa energian virtaamaan kehossa paremmin. Tunti sopii kaikille

VOIT OSALLISTUA TUNNILLE MYÖS ETÄNÄ! Kertamaksu etätunnille 10€.

HINTA: 45€ (4 kertaa)

Kurssin opettaja Johanna Mäkynen (Jooganopettaja RYT500 ja rentoutusohjaaja)

ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA. ILMOITTAUTUESSASI SITOUDUT MAKSAMAAN TÄYDEN KURSSIMAKSUN.