KUNDALIINIJOOGAA SYDÄNKESKUKSELLE (2.5.-30.5.) TÄYNNÄ! Etänä pääsee mukaan!

TIISTAINA 17.15-18.30

Tällä kevään viimeisellä kundaliinijoogakurssilla teemme lempeitä sydänkeskusta avaavia ja parantavia harjoituksia sekä meditaatioita. Yhteys sydämeen avaa oven myötätuntoisuudelle itseä ja toisia kohtaan. Se auttaa meitä olemaan elävässä yhteydessä elämään ja itsemme. Sydänkeskuksen harjoitukset voivat olla hyvin koskettavia ja eheyttäviä. Yhteys sydämeen tukee myös oman sisäisen viisauden kuulemista - arkea sydämen viisauden johdattamana. Sydäntietoisuuden vahvistuminen tuo luottamusta elämään.

Eräs oma opettajani sanoi, että suuret päätökset tulee aina tehdä kuuntelemalla sydäntä, mielen tehtävä on pohtia ja ratkaista pieniä arkisia asioita. Kuuletko sinä oman sydämesi äänen? Uskallatko luottaa sen ääneen? Harjoitukset soveltuvat lähes kaikille, eikä aiempaa osaamista tarvita.

Kundaliinijooga on tietoisuuden kehittämisen joogaa. Se on traditionaalinen jooga, jossa jokaisella tunnilla käytetään kaikkia joogisia tekniikoita; ääntä (mantrat), lihaslukkoja (bandhat), käsien asentoja (mudrat) ja hengitystekniikkoja (pranayama) varsinaisen fyysisen (asana) harjoituksen rinnalla. Kundaliinijoogan tarkoitus on sisäinen muutos. Se soveltuu parhaiten heille, joita joogan ja itsensä syvä ydin kiinnostaa. Ei raskauden puolivälin jälkeen. 

 

Hinta: 55€ kurssina (5 kertaa) ETÄNÄ 40€
 
Opettajana Mia Ulvila (Kirin Seema Kaur, Kundaliinijoogaopettaja, SJL-jooganopettaja)
 
ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA. Kurssille on mahdollista osallistua myös etänä. Tallenne saatavilla viikon ajan.
 

VAGUSHERMO JA JOOGA -PERUSKURSSI (TÄYNNÄ, etänä pääsee mukaan!)

TIISTAISIN klo 18.45-19.45 (2.-30.5.23)

 

Tällä viiden kerran kurssilla tutustutaan vagushermoon ja tehdään harjoitteita, jotka tasapainottavat ja aktivoivat vagushermoa. Joogaliikkeet ovat yksinkertaisia ja helppoja. Harjoitus soveltuu lähes kaikille asiasta kiinnostuneille. Jokainen tunti päättyy rentoutumishetkeen.

 
Opettajana Mia Ulvila (Kundaliinijoogaopettaja, SJL-jooganopettaja)
 
ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA. Ilmoittautumalla sitoudut maksamaan kurssimaksun kokonaisuudessaan.
 
Kurssin hinta on 55€ (5 kertaa). Maksuna käyvät liikuntaedut. ETÄNÄ 40€.
 

ÄÄNIMALJAMEDITAATIO (MYÖS KERTAMAKSULLA!)

 

Keskiviikkona 16.45-17.45 (23.5.23 saakka)

 

Käytkö ylikierroksilla? Onko sinun vaikea rentoutua? Kärsitkö huonoista yöunista? Äänimaljameditaation avulla tavoitat syvärentoutuneen tilan ja palaudut stressin aiheuttamista haittavaikutuksista. Säännölliset äänimaljameditaatiot  tukevat hyvinvointia mm. parantaen unenlaatua ja aineenvaihduntaa. Lempeästi värähtelevät ääniaallot harmonisoivat kehoa ja mieltä vapauttaen jännitteitä solutasolta saakka. Syke tasoittuu, verenpaine laskee, stressihormonien määrä kehossa vähenee, hyvänolon hormonien eritys lisääntyy, aivoaallot synkronisoituvat harmonisten äänten kanssa ja lähestyvät unen taajuuksia.

 
 
Ohjaamisessa käytetään  mielikuvaharjoituksia, hengitysohjausta sekä eri taajuuksilla soivia soittimia kuten äänimaljoja, kehärumpua, kongia, koshikelloa ja äänirautoja. Soitinten äänet purkavat jännitteitä kokonaisvaltaisesti luoden aivan ihmeellisen, tyynen olotilan. Samalla opit hengitystekniikoita ja mielikuvia, joilla voit rauhoittaa kehoa ja mieltä myös oman arjen keskellä. Voimaannut leväten syvärentoutuneessa tilassa palaten tyyneen keskukseen sisälläsi, omaan voimaasi ja viisauteesi.
 
Rentoutus tapahtuu lattialla maaten, joten PUKEUDU LÄMPIMÄSTI (villasukat, lapaset). Ota halutessasi mukaan vesipullo, oma makuualusta, viltti ja tarvittaessa tyyny tai käytä joogasalin varusteita. Makuupussikaan ei ole liioiteltu vaihtoehto, sillä syvä rentoutuminen hidastaa pintaverenkiertoa, josta voi seurata vilu.
 
 
Huomioitavia seikkoja:
-Jos olet raskaana, ovat mahdolliset komplikaatiot este osallistumiselle. Äänen värähtely voi toimia lihaksia rentouttavan hieronnan tavoin ja se värähdyttää myös lapsivettä, joten tunnustele sopiiko se teille rentoutusmuodoksi. Ensimmäisen kolmanneksen aikana äänimaljahoitoja ei suositella. Osallistu oman harkinnan mukaan.
-Akuutissa psyykkisen sairauden vaiheessa käytä osallistumisen suhteen harkintaa. Äänimaailma saattaa nostaa pintaan tunnetiloja ja yllättäviäkin reaktioita tai näkyjä. Sinun tulee kyetä kannattelemaan itseäsi tilanteessa.
-Sydämen tahdistin saattaa reagoida äänen värähtelyyn.
 
OSALLISTUMISMAKSU: kurssimuotoisena 70e/7 kertaa tai 55e/5 valitsemaasi kertaa, kertaosallistujana 13e/kerta. Maksetaan käteisellä tai kortilla paikan päällä.
VARAA PAIKKASI ALLA OLEVALLA LOMAKKEELLA tai viestillä p.0505916291/ANNE

 OHJAAJANA Anne Kevätjoki (YTM, rentoutusohjaaja)

 

YIN-YANG Jooga (Myös Online)

KESKIVIIKKONA 19-20 

 
Harjoituksessa yhdistetään syvävenyttäviä Yin-asanoita sekä dynaanisempia liikesarjoja, jotka tasapainottavat ihanasti harjoitusta. Sopii hyvin aloittelijoille, kuin jo joogaa pidempään harrastaneillekin.

Tunnit ovat erittäin lempeitä ja kehoa helliviä. Liikkeet tehdään pääasiassa lattiatasolla.

Voit osallistua tälle kurssille myös etäyhteydellä, joka toteutetaan Zoomilla reaaliaikaisesti. Kerro ilmoittautumislomakkeessa, jos haluat osallistua kurssille etäyhteydellä.  

Hinta: 60€/ 5 kertaa

*Online osallistuessa 56€/ 8 kertaa


Ohjaajana: Niina Kandolin 


Maksuvälineenä käy myös liikuntaedut.
 KUNDALIINIJOOGAKURSSI

 

torstaina 18.15-19.45 (20.4.-25.5.)

 

”Go inside, pull out all the smiles and happiness, and spread them freely, like a princess of radiance” Yogi Bhajan

 Naisten kundaliinijoogakurssilla pääset lähemmäs todellista itseäsi. Kun olet kiinni voimassasi, säteilet ulospäin ominta sisintäsi. Yogi Bhajanin mukaan mieheen verrattuna naisella on kuusitoista kertainen kyky joko tuhota tai luoda itsensä. Kurssilla saat rakennuspalikoita, joilla voit löytää oman potentiaalisi.

Kundaliinijooga on tietoisuuden kehittämisen joogaa. Se on traditionaalinen jooga, jossa jokaisella tunnilla käytetään kaikkia joogisia tekniikoita; ääntä (mantrat), lihaslukkoja (bandhat), käsien asentoja (mudrat) ja hengitystekniikkoja (pranayama) varsinaisen fyysisen (asana) harjoituksen rinnalla. Kundaliinijoogan tarkoitus on sisäinen muutos. Se soveltuu parhaiten heille, joita joogan ja itsensä syvä ydin kiinnostaa. Ei raskauden puolivälin jälkeen.

Kurssin opettajana Daya Livpreet Kaur (Johanna Mäkelä)

Hinta: 65€

YINJOOGA 75min ( Myös Online )  MYÖS KERTAMAKSULLA!

SUNNUNTAINA 18-19.15 (2.4.-28.5.23, ei 9.4.) Tällä kurssilla lähestymme Yin joogaa kokemuksellisen anatomian näkökulmasta, oman kehon kuuntelemisen ja ymmärtämisen kautta. Keho ja mieli ovat yhtä ja samaa kokonaisuutta, josta me rakennumme. Toisinaan saatamme kuitenkin kadottaa tämän tärkeän yhteyden ja keho voi tuntua jopa vieraalta. Tunneilla ohjaan sinua joogaharjoitteiden avulla takaisin yhteyteen itsesi kanssa. Samalla kokonaisvaltainen hyvinvointisi paranee. 

Harjoitukset kohdistuvat koko keholle. Asanat vaihtelevat vuodenajan mukaan. 

Kurssi ei vaadi sinulta aiempaa joogataustaa.

Hinta: 75€/5 kertaa. 

*Online osallistuessa 75€/ 8 kertaa.

Voit osallistua tälle kurssille myös etäyhteydellä, joka toteutetaan Zoomilla reaaliaikaisesti. Kerro ilmoittautumislomakkeessa, jos haluat osallistua kurssille etäyhteydellä.  

Yksittäisiä tunteja voit aina tiedustella suoraan Whatsapp 044 2165299. Hinta: 13-17€/harjoitus

Maksuvälineenä käy myös liikuntaedut.

Ohjaajana: Niina Kandolin, NIANA Wellness