Joogaa muutoksen tueksi

 

Kaipaatko tukea muutokseen? Haluatko tehdä kundaliinijoogaharjoitteita kotona tukien sillä omaa sisäistä matkaasi tai prosessiasi?

Näillä harjoituksilla rakennat vahvempaa hermostoa ja lisäät sisäistä kannattelua. Harjoitukset vahvistavat, energisoivat, puhdistavat ja auttavat päästämään irti menneestä. Mukana myös yksi harjoitus (noin 60 minuutin kriya) stressin purkamiseksi kehosta sekä 7 minuutin meditaatio, joka auttaa stressissä ja auttaa kehoa palautumaan stressaavista hetkistä sekä tasapainottaa mieltä.

 

MITÄ KURSSI SISÄLTÄÄ?

 

Tällä kurssilla opit kundaliinijoogatekniikoita ja harjoituksia muutoksen tueksi. Opettajana on Mia Ulvila, kundaliinijooga- ja SJL-joogan opettaja Joogakoulu Sanmayasta Seinäjoelta. Osa harjoituksista on live-tuntien tallenteita.

Harjoitukset ovat 30-90 minuutin mittaisia, neljä kriyaa ja kaksi meditaatiota.

Maksamisen jälkeen saat sähköpostiisi viestin, jossa on linkki kurssille. Linkki ja kurssilla olevat videot ovat käytössäsi rajoittamattoman ajan. Voit tallentaa linkin suosikit-kansioosi. Mikäli viesti ei tule, tarkista roskaposti. Ongelmatilanteissa, ole yhteydessä sähköpostitse.

Se sisältää:

1. Harjoitussarja munuaisille ja 2. chakralle, emotionaaliseen tasapainoon

2. Harjoitussarja haastavien aikojen kestämiseksi

3. Harjoitussarja pranan ja apanan tasapainottamiseksi, vanhasta irti päästämiseksi

4. Kehoon kertyneen stressinpurkamisen harjoitus

5. Kirtan Kriya, transformaatiomeditaatio 31min

6. Stressin purkua ja hermostoa tasapainottava pranayama-meditaatio 7 min

 

MITEN HANKIN KURSSIN?

 

Saat kurssin käyttöösi ilman aika rajoitetta, vaikka lopuksi elämää! Kurssin ostaminen tapahtuu siten, että klikkaat kuvakkeesta ja siirryt kassalle, jossa voit maksaa kurssin luottokortilla. Hinta on 19,90€ (norm. 29€).

Paluuviestinä saat sähköpostiisi linkin, josta pääset kurssille. Säilytä linkki itselläsi. 

Jos haluat maksaa joogatuntipaketin tilisiirrolla tai liikuntaeduilla, laita sähköpostia [email protected] ja saat maksuohjeet sekä pääsyn kurssille.