KUNDALIINIJOOGAA MUUTOKSEN JA IRTIPÄÄSTÄMISEN TUEKSI

-MINIKURSSI-

 

Kaipaatko tukea muutokseen? Haluatko oppisia joogisia menetelmiä, joilla tukea itseä sisäisessä muutoksessa, haastavina aikoina tai irtipäästämisessä?  

MITÄ KURSSI SISÄLTÄÄ?

Minikurssin harjoituksilla rakennat vahvempaa hermostoa ja lisäät sisäistä kannattelua. Harjoitukset vahvistavat, energisoivat, puhdistavat ja auttavat päästämään irti menneestä. Mukana myös yksi harjoitus (noin 60 minuutin kriya) stressin purkamiseksi kehosta sekä 7 minuutin meditaatio, joka auttaa stressissä ja auttaa kehoa palautumaan stressaavista hetkistä sekä tasapainottaa mieltä.

Opettajana on Mia Ulvila, kundaliinijooga- ja SJL-joogan opettaja Joogakoulu Sanmayasta Seinäjoelta. Osa harjoituksista on live-tuntien tallenteita.

Harjoitukset ovat 30-90 minuutin mittaisia, yhteensä kurssi sisältää neljä kriyaa ja kaksi meditaatiota.

 

KURSSIN HARJOITUKSET

1. Harjoitussarja munuaisille ja 2. chakralle, emotionaaliseen tasapainoon

2. Harjoitussarja haastavien aikojen kestämiseksi

3. Harjoitussarja pranan ja apanan tasapainottamiseksi, vanhasta irti päästämiseksi

4. Kehoon kertyneen stressinpurkamisen harjoitus

5. Kirtan Kriya, transformaatiomeditaatio 31min

6. Stressin purkua ja hermostoa tasapainottava pranayama-meditaatio 7 min

 

MITEN HANKIN KURSSIN?

Hankit kurssin luottokortilla suoraan alla olevalta kassalta, jolloin maksamisen jälkeen saat sähköpostiisi viestin, jossa on linkki kurssille. Mikäli haluat maksaa tilisiirtona tai liikuntaeduilla, laita viestiä osoitteeseen [email protected] ja saat maksuohjeet. Kurssin saat tällöin maksusuorituksen jälkeen sähköpostiisi.

 

Linkki ja kurssilla olevat videot ovat käytössäsi rajoittamattoman ajan. Voit tallentaa linkin suosikit-kansioosi. Mikäli viesti ei tule, tarkista roskaposti. Ongelmatilanteissa, ole yhteydessä sähköpostitse [email protected]

 

HINTA NYT 17,90€! BONUKSENA SANMAYAN VIDEOARKISTO KUUKAUDEKSI KÖYTTÖÖN!

Minikurssin normaalihinta on 29€. Kurssin on käytössäsi ilman aikarajoitetta! Tämän viikon ajan saat LISÄKSI kuukauden käyttöoikeuden Sanmayan videoarkistoon, johon voit tutustua täällä. Arkisto sisältää yhteensä yli 16 erilaista joogatuntia LIVE-Stream-joogatuntien tallenteina, yinjoogaa, astangaa, hathajoogaa ja kundaliinijoogaa. Bonuksen arvo on 24,90€.

 

OSTA KURSSI TÄSTÄ 17,90€ HINTAAN!