Joogaa vuodenajan mukaan ~Kevät~

Mitä tulisi ottaa huomioon keväällä, jotta voit kokonaisvaltaisesti hyvin? Vuodenajat vaikuttavat meihin, joten on tärkeää osata tasapainottaa kevään energiat, omat elintavat sekä ruokavalio. Teemme kevätkaudelle sopivia jooga-asanoita (mukana myös pari qigongliikettä) ja haemme inspiraatiota kevään energioista. Tässä workshopissa saat vinkkejä myös kevään elintapoihin ja ruokavalioon. Workshopin lopuksi jokainen osallistuja saa smoothiepaukun.

Ohjaaja: Kati Torkko

Aika: SU 14.4 klo 12-14

Paikka & järjestäjä: Joogakoulu Sanmaya (Vapaudentie 28, 2 krs)

Hinta: 40€

Ilmoittauminen: sitovat ilmoittautumiset viimeistään 7.4 mennessä joogakoulusanmaya@gmail.com Ilmoittautumisen yhteydessä saat maksutiedot +
peruutusehdot workshoppiin liittyen. Mukaan mahtuu 15 hlöä.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tietoja Katista: "Olen yksi Sanmaya joogakoulun perustajista ja opetan salillamme lempeää & klassista hathajoogaa sekä kiinalaista terveysliikuntaa; Qigongia. Joogaa olen opettanut 10 vuotta ja sen lisäksi olen työskennellyt pitkään luonnonmukaisen hyvinvoinnin ja täydentävien hoitojen parissa. Teen intuitiivisia tulkintoja & energiahoitoja sekä tiibetiläisen lääketieteen terveyskonsultointia + kehoterapiahoitoja salin yhteydessä olevassa hoitohuoneessa. Tiibetiläinen/Himalajan lääketiede (sowa rigpa) on yksi Aasian kolmesta suuresta lääketieteestä. Kaksi muuta ovat Kiiinalainen lääketiede ja Ayurveda. Olen tutustunut myös Kiinalaiseen lääketieteeseen sekä Ayurvedaan, mutta eniten sydäntäni lähellä on Sowa Rigpa, jota olen opiskellut vuodesta 2009 lähtien. Voit lukea minusta ja tarjoamistani palveluista lisää => https://www.katimandala.fi/ "