SANMAYAN

JOOGAKURSSIT

10.1.-27.2.2022 ja 7.3.-10.4.2022

 

Tunnit ovat suljettuja seitsemän- ja viidenviikon mittaisia kursseja, joissa opetus on etenevää. Peräkkäiset kurssit ovat eri sisältöisiä. Kurssille otetaan korkeintaan 10 henkilöä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

 

KURSSIT MYÖS LIVE-STREAMINA! LIVE-STREAMKORTTI SEITSEMÄN VIIKON KURSSILLE 65€, SIS. KAIKKI TUNNIT. OSTA JA KYSY LISÄÄ [email protected]

 

HATHAJOOGA

TIISTAINA 18.30-19.45 (HUOM! Koronarajoitusten vuoksi 18.1.-13.3.22) ja TORSTAINA 18.30-19.45 (10.3. alkaen)

Hathajooga on klassista joogaa, joka etenee dynaamisesti asennosta toiseen. Tunnilla joogataan omaa kehoa ja hengitystä kunnioittaen. Tarkoituksena ei ole päästä mihinkään tietyn muotoiseen asanaan vaan ennemminkin huomion kiinnittäminen sisäänpäin; miltä minusta tuntuu ja miten hengitys minua kuljettaa. Joogatunti on antautumista tähän hetkeen ja asanaan, se on lempeää liikettä, hengityksen huomioimista ja oman kehon tutkailua. Tunti sopii hyvin niin aloittelijoille kuin joogaa jo pidempään harjoittaneillekin. Soveltuu myös raskauden aikana.

Kurssin opettajana Jaana Murhakorpi (Jooganopettaja RYT500)

 

KUNDALIINIJOOGA

KESKIVIIKKONA 17-18.30 JA SUNNUNTAINA 16.15-17.30

Kundaliinijooga on tietoisuuden kehittämisen joogaa. Se on traditionaalinen jooga, jossa jokaisella tunnilla käytetään kaikkia joogisia tekniikoita; ääntä (mantrat), lihaslukkoja (bandhat), käsien asentoja (mudrat) ja hengitystekniikkoja (pranayama) varsinaisen fyysisen (asana) harjoituksen rinnalla. Kundaliinijoogan tarkoitus on sisäinen muutos. Se soveltuu parhaiten heille, joita joogan ja itsensä syvä ydin kiinnostaa. Ei raskauden puolivälin jälkeen.

 Kurssin opettajana KE Johanna Mäkelä ja SU Mia Ulvila (SJL-jooganopettaja ja kundaliinijoogan opettaja KRI)

 

YINJOOGA

SUNNUNTAINA 18-19.15 JA 19.30-20.45 ja TIISTAINA 18.30-19.45 (alkaa 8.3.22)

Yinjooga on rauhallinen restoratiivinen joogamuoto. Paikalla oloon keskittyvä hiljainen harjoitus, joka tehdään joko istuen tai lattialla maaten. Asennoissa viivytään useiden minuuttien ajan. Rentouttaa tehokkaasti kroonisia jännityksiä ja saa energian virtaamaan kehossa paremmin. Tunti sopii kaikille.

Kurssin opettaja Johanna Mäkynen (Jooganopettaja RYT500 ja rentoutusohjaaja)

7 -VIIKONKURSSI 75€

(sis. kaikki kurssit etänä)

Joogakurssin hinta on 75€. Hinta sisältää seitsemän viikon kurssin lähiopetuksena sekä mahdollisuuden osallistua etänä opetukseen, mikäli ei pääse livenä paikalle. 

ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA.

Mikäli haluat maksaa liikuntaeduilla, kirjoita se ilmoittautumislomakkeen viestikohtaan. Voit ilmoittautua myös suoraan sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Ilmoittaudu mukaan tästä

Valitse listalta kurssi, johon haluat ilmoittautua ja lähetä lomake. Paluupostissa saat varausvahvistuksen ja maksutiedot kurssimaksua varten.