SANMAYAN

JOOGAKURSSIT

14.9.-31.10.2021 ja 2.11.-19.12.2021

 

Tunnit ovat suljettuja seitsemän viikon mittaisia kursseja, joissa opetus on etenevää. Peräkkäiset kurssit ovat eri sisältöisiä, joten voit osallistua niihin myös koko syksyn ajan.

Ykköskurssit ovat 14.9.-31.10.21 ja kakkoskurssit 2.11.-19.12.21. Kurssille otetaan korkeintaan 10 henkilöä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 Yinjooga täynnä. Muissa vielä paikkoja.

KURSSIT MYÖS LIVE-STREAMINA! LIVE-STREAMKORTTI SEITSEMÄN VIIKON KURSSILLE 35€, SIS. KAIKKI NELJÄ VIIKKOTUNTIA. OSTA JA KYSY LISÄÄ [email protected]

 

ASTANGAJOOGA

TIISTAINA 17.30-18.45

Astangajooga on dynaaminen kehoa venyttävä ja voimistava harjoitus, joka tuo voimaa ja parantaa kehonhallintaa. Tunnilla käydään läpi astangan perustekniikoita aurinkotervehdyksistä lähtien ja opetellaan astangan ensimmäisen sarjan asanoita. Asanat tehdään hengityksen tahdittamana. Jokainen tunti alkaa pienellä rauhoittumishetkellä ja päättyy loppurentoutukseen. Tunti on liikunnallinen, mutta kurssille voi tulla myös ilman aiempaa astanga-kokemusta.

Kurssin opettajana Jaana Murhakorti (Jooganopettaja RYT500)

 

HATHAJOOGA

TIISTAINA 19-20

Hathajooga on klassista joogaa, joka etenee dynaamisesti asennosta toiseen. Tunnilla joogataan omaa kehoa ja hengitystä kunnioittaen. Tarkoituksena ei ole päästä mihinkään tietyn muotoiseen asanaan vaan ennemminkin huomion kiinnittäminen sisäänpäin; miltä minusta tuntuu ja miten hengitys minua kuljettaa. Joogatunti on antautumista tähän hetkeen ja asanaan, se on lempeää liikettä, hengityksen huomioimista ja oman kehon tutkailua. Tunti sopii hyvin niin aloittelijoille kuin joogaa jo pidempään harjoittaneillekin. Soveltuu myös raskauden aikana.

Kurssin opettajana Jaana Murhakorpi (Jooganopettaja RYT500)

 

KUNDALIINIJOOGA

SUNNUNTAINA 16.15-17.30

Kundaliinijooga on tietoisuuden kehittämisen joogaa. Se on traditionaalinen jooga, jossa jokaisella tunnilla käytetään kaikkia joogisia tekniikoita; ääntä (mantrat), lihaslukkoja (bandhat), käsien asentoja (mudrat) ja hengitystekniikkoja (pranayama) varsinaisen fyysisen (asana) harjoituksen rinnalla. Kundaliinijoogan tarkoitus on sisäinen muutos. Se soveltuu parhaiten heille, joita joogan ja itsensä syvä ydin kiinnostaa. Ei raskauden puolivälin jälkeen.

 Kurssin opettajana Mia Ulvila (SJL-jooganopettaja ja kundaliinijoogan opettaja KRI)

 

YINJOOGA

SUNNUNTAINA 18-19.15

Yinjooga on rauhallinen restoratiivinen joogamuoto. Paikalla oloon keskittyvä hiljainen harjoitus, joka tehdään joko istuen tai lattialla maaten. Asennoissa viivytään useiden minuuttien ajan. Rentouttaa tehokkaasti kroonisia jännityksiä ja saa energian virtaamaan kehossa paremmin. Tunti sopii kaikille.

Kurssin opettaja Johanna Mäkynen (Jooganopettaja RYT500 ja rentoutusohjaaja)

7 -VIIKONKURSSI 75€

Joogakurssin hinta on 75€. Hinta sisältää seitsemän viikon kurssin lähiopetuksena sekä mahdollisuuden osallistua etänä opetukseen, mikäli ei pääse livenä paikalle. 

Mahdollinen peruutus on tehtävä ykköskurssien osalta 22.8.21 mennessä ja kakkoskurssien osalta kaksi viikkoa ennen kurssin alkua, sen jälkeen tehtävistä peruutuksista veloitetaan kurssimaksu kokonaisuudessaan.

Mikäli haluat maksaa liikuntaeduilla, kirjoita se ilmoittautumislomakkeen viestikohtaan. Voit ilmoittautua myös suoraan sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Ilmoittaudu mukaan tästä

Valitse listalta kurssi, johon haluat ilmoittautua ja lähetä lomake. Paluupostissa saat varausvahvistuksen ja maksutiedot kurssimaksua varten.