Joogatunnit

Sanmayassa on kolme kertaa vuodessa vaihtuvat joogan viikkotunnit, joihin voit osallistua silloin kun itsellesi sopii. Viikkotuntien lisäksi meiltä on mahdollista tilata yksityistunteja omalle ryhmälle tai henkilökohtaista joogakonsultaatiota. 

Katso viikkotuntilukkari

Viikkotunnit

Kesäkaudella joka viikko tunteja on kymmenen. Tunnit ovat kaikille avoimia, eikä aiempaa kokemusta tarvita. Meiltä saat kaikki tarvittavat välineet lainaksi.

Lisää...

Etätunnit

Toistaiseksi kaikki tuntimme ovat tarjolla myös etänä. Etätunnit toteututaan Zoom-kokouspalvelun kautta. Ilmoittautuminen tuntia ennen spostilla.

Lisää...

Äitiysjooga

Järjestämme kaksi kertaa vuodessa äitiysjoogakurssin, johon voit osallistua raskaudenaikana tai vauvan kanssa. Seuraava kurssi alkaa 29.9.20 

Lisää...

Yksityistunnit

Haluatko järjestää polttarit joogakoululla? Tai skumppajoogaa kaveriporukalla? Meiltä voit varata yksityistunnin omalle porukallesi

Lisää...

Henkilökohtainen joogakonsultaatio

Kaipaatko apua tai tukea omaan harjoitukseen? Mietitkö millainen harjoitus olisi sinulle paras?

Lisää...

Ohjaajat

Kaikki ohjaajamme ovat koulutettuja joogan opettajia. Koulutustaustat ovat erilaisia ja tarjotamme on sen vuoksi erittäin monipuolista!

Lisää...

Tuntikuvaukset

Sanmayassa opetetaan hathajoogaa, kundaliinijoogaa, astangaa, yinjoogaa, vinyasa flow -tunteja ja pilatesjoogaa. Valikoima vaihtele hieman kausittain.

Lisää...

Hinnasto

Viikkotunneille voit osallistua kertamaksulla, kuuden- tai kymmenenkerran kortilla tai kuukausikortilla. 

Lisää...

Varaa ja maksa 

Tunneille voit tulla ilmoittautumatta. Suosittelemme kuitenkin tällä hetkellä ilmoittautumista.

 

Se onnistuu helposti varausjärjestelmämme kautta, johon pääset alla olevasta linkistä. Rekisteröidy järjestelmään ohjeiden mukaan ja sen jälkeen pääset varaamaan tunnit. Samalla voit maksaa tuntisi verkossa, mikäli haluat.

 

Varausjärjestelmän kautta on myös mahdollista ostaa kuuden ja kymmenenkeran kortit. Tällöin maksusuoritetaan verkkomaksuna, luottokortilla, paypalin kautta tai palveluntarjoajan laskulla. Tällöin saat fyysisen joogakortin Sanmayassa kassalla kun kerrot, että olet ostanut kortin etukäteen verkosta.

 

Halutessasi voit varata paikan joogatunnille myös ottamalla yhteyttä sähköpostitse tästä.

 

Huomaathan että varaamalla tunnin etukäteen varmistat paikkasi tunnilla. Tällä hetkellä otamme tunneille saliin korkeintaan kahdeksan, jolloin väliin jää riittävästi tilaa.

Varaa ja/tai maksa