Joogatunnit

Sanmayassa on kolme kertaa vuodessa vaihtuvat joogan viikkotunnit, joihin voit osallistua silloin kun itsellesi sopii. Viikkotuntien lisäksi meiltä on mahdollista tilata yksityistunteja omalle ryhmälle tai henkilökohtaista joogakonsultaatiota. 

 

SYYSKAUDEN LUKKARI (17.8.-20.12) ON JULKAISTU! Katso lukkari sivun lopusta! Huom! Muutoksia tuntien ilmoittautumisessa! Tunnit, joille ei ole 3 ilmoittautunutta 2h ennen perutaan!

Katso viikkotuntilukkari

Viikkotunnit

Viikkotuntimme ovat kaikille jatkuvasti avoimia, eikä aiempaa kokemusta tarvita. Meiltä saat kaikki tarvittavat välineet lainaksi. Tarjolla on kymmenen erilaista tuntia viikossa.

Katso tunnit tästä

Äitiysjooga

UUSI raskausajan joogakurssi alkaa TORSTAISIN 1.10. klo 17.15-18.30. Äitiysjoogakurssi, johon voit osallistua raskaudenaikana tai vauvan kanssa alkaa 29.9.20. Lisäksi kurssi 26.11.-17.12.

Lisää...

Yksityistunnit

Haluatko järjestää polttarit joogakoululla? Tai skumppajoogaa kaveriporukalla? Meiltä voit varata yksityistunnin omalle porukallesi

Lisää...

Henkilökohtainen joogakonsultaatio

Kaipaatko apua tai tukea omaan harjoitukseen? Mietitkö millainen harjoitus olisi sinulle paras?

Lisää...

Ohjaajat

Kaikki ohjaajamme ovat koulutettuja joogan opettajia. Koulutustaustat ovat erilaisia ja tarjotamme on sen vuoksi erittäin monipuolista!

Tutustu ohjaajiimme

Tuntikuvaukset

Sanmayassa opetetaan hathajoogaa, kundaliinijoogaa, astangaa ja yinjoogaa. 

Lue lisää tunneista

Hinnasto

Viikkotunneille voit osallistua kertamaksulla, kuuden- tai kymmenenkerran kortilla tai kuukausikortilla. Maksuvälineinä käyvät myös liikuntasetelit.

Katso hinnasto

Varaa ja maksa 

Tunneille voit tulla ilmoittautumatta. Syyskauden alusta 17.8. alkaen vain tunnit, joihin on vähintään 3 ilmoittautumista 2h (aamutunnit 12h) ennen tunnin alkua toteutuu. Muutoin tunti peruuntuu. Ilmoittautuneille tulee mahdollisesta peruuntumisesta tieto (2h tai 12h ennen) sähköpostin tai tekstiviesti omien asetusten mukaisesti.

 

Ilmoittautuminen onnistuu helposti varausjärjestelmämme kautta, johon pääset alla olevasta linkistä. Rekisteröidy järjestelmään ohjeiden mukaan ja sen jälkeen pääset varaamaan tunnit. Samalla voit maksaa tuntisi verkossa, mikäli haluat.

 

Varausjärjestelmän kautta on myös mahdollista ostaa kuuden ja kymmenen kerran kortit. Tällöin maksu suoritetaan verkkomaksuna, luottokortilla, paypalin kautta tai palveluntarjoajan laskulla. Tällöin saat fyysisen joogakortin Sanmayassa kassalla kun kerrot, että olet ostanut kortin etukäteen verkosta.

 

Halutessasi voit varata paikan joogatunnille myös ottamalla yhteyttä sähköpostitse tästä.

 

Huomaathan että varaamalla tunnin etukäteen varmistat paikkasi tunnilla. Tällä hetkellä otamme tunneille saliin korkeintaan 12 henkilöä, jolloin väliin jää sopivasti tilaa.

Varaa ja/tai maksa