ANNE MANSIKKAMÄKI

KAIKUA OY

TYÖNOHJAUS

OSANA TYÖHYVINVOINTIA

Mitä kaikkea sinä ja työsi olette?

Mikä sinulle on tärkeää?

Mistä kaikesta sinä innostut?

Mikä kaikki tuottaa sinulle iloa?

Kaipaatko tukea?

Kaipaatko kuuntelevia korvia?

Haluatko tunnistaa ja vahvistaa voimavarojasi?

Haluatko tulla paremmin toimeen työyhteisösi jäsenten kanssa?

MITÄ TYÖNOHJAUS ON?

Työnohjaus on sinua varten. Se on paikka ja aika sinulle pysähtyä työsi äärelle ulkopuolisen, koulutetun työnohjaajan kanssa. Työnohjauksessa keskustelet yhdessä työnohjaajan sekä ryhmätyönohjauksessa lisäksi työyhteisösi jäsenten tai kollegoidesi kanssa työssäsi kohtaamistasi asioista.

Työnohjauksessa tarkastelemme työssäsi heränneitä ajatuksia, tunteita ja asioita. Voimavarakeskeisessä työnohjauksessa sinun omat mahdollisuutesi vaikuttaa siihen, miten koet, näet ja ajattelet asioista vahvistuvat. Tulet kuulluksi itsellesi sekä toisille. Työnohjaus on jokaisen työntekijän, yrittäjän, esimiehen ja työyhteisön oikeus. Työnohjaus on työnantajan tutkitusti kannattava panostus työhyvinvointiin.

 

Haluatko jutella kanssani siitä, miten työnohjaus voisi sinulle toteutua? Juttelen mielelläni eikä se maksa mitään!

 

Työnohjaus on prosessi, jossa sovitulla säännöllisyydellä tapaamme joko työpaikallasi tai Sanmayan viihtyisissä tiloissa Seinäjoen Piirillä. Sinä tuot työnohjaukseen aiheen, jonka koet tärkeäksi juuri sillä hetkellä. Keskustelemme valitusta aiheesta tavalla, joka hyödyttää sinua ja kunnioittaa toisia.

 

Dialogisen työnohjauksen vaikutukset yltävät parhaimmillaan työyhteisöösi ja itse työsi tekemiseen.

 • Työnohjauksessa tarkastelemme asioita voimavarakeskeisesti.
 • Ohjaus vahvistaa omaa toimijuuttasi suhteessa työhösi.
 • Löydät merkitystä siihen, mitä sinä teet.
 • Saatat kokea voimaantumisen, helpotuksen, ilon tunteita tai mitä kaikkea se sinulle onkaan.

 

Minulle on tärkeää, että työnohjaus palvelee sinua, joten jutellaan ennen kuin sovitaan aloituksesta. Ota yhteyttä niin mietitään yhdessä, mitä kaikkea voimavarakeskeinen työnohjaus voisi sinulle olla.

 

Haluatko, että tulen työpaikallesi juttelemaan siitä, miten työnohjaus voisi sinua ja työyhteisöäsi palvella? Tulen mielelläni eikä se maksa teille mitään!

 

KUKA MINÄ OLEN?

Minä olen Anne. Olen puheterapeutti ja voimavarakeskeinen työnohjaaja, kolmen lapsen äiti ja yrittäjä. Perustin Kaikua oy:n vastaamaan asiakkaan tarpeeseen. Työskentelen puheterapeuttina yhdessä asiakkaan ja hänen lähihenkilöidensä kanssa, jotta asiakkaan arjen toimintakyky vastaa hänen tarpeitaan. Jotta arki on ihmiselle mielekästä. Jotta jokainen tulee kuulluksi, koska jokaisella on oikeus ilmaista ajatuksiaan, tarpeitaan ja toiveitaan.

Olen työnohjaaja, koska minulle on tärkeää tukea ihmisten kuulluksi tulemista itselleen ja toisilleen. Työnohjaajana saan olla jakamassa ihmisten kanssa sitä kaikkea, mitä työ heille ilmentää sekä ammentaa jokaisen meidän voimavaroja havaita iloa ja onnistumista omassa tekemisessään ja olemisessaan.

 

Haluatko jakaa kanssani työssäsi heränneitä asioita? Oletko valmis pohtimaan? Odotan innolla yhteydenottoasi!

 

Olen innostuva ja innostava. Pohdin asioita eri näkökulmista, ja nautin asioiden oivaltamisesta. Olen kiitollinen kaikesta kokemastani ja kohtaamastani. Oleminen ihmiselle läsnä juuri siinä missä ihminen on, on minulle tärkeää. Jokaisen kokemus ja ajatus on arvokas.

 

Huomaan, että keskusteleminen ihmisten kanssa voimaannuttaa, ja yhdessä ääneen ajattelun myötä syntyy tilaa ja vaihtoehtoja. Asioiden näkeminen eri tavoin antaa mahdollisuuksia elää ja kokea asioita eri tavoin. Tämä on omien kokemusteni myötä suurin avain menestykseen, joka on meissä jokaisessa. Mahdollisuus vaikuttaa siihen, miten suhtautuu asioihin, on valtava rikkaus. Olen huomannut tällä olevan merkittävä vaikutus siihen, että nautin työstäni. Uskon, että hyvinvointi lähtee siitä, että itsensä kanssa on hyvä olla. Huolimatta siitä, mitä ympärillä tapahtuu. 

 

Haluatko jutella lisää siitä, miten minä voisin olla sinulle työnohjaaja? Juttelen mielelläni eikä se maksa mitään!

YKSILÖTYÖNOHJAUS

Yksilötyönohjauksessa tapaamme kanssasi kahden kesken sovitulla säännöllisyydellä joko työpaikallasi tai Sanmayan tiloissa Seinäjoen Piirillä. Yksilötyönohjaus onnistuu myös etäyhteydellä. Keskustelemme tunnin ajan mieltäsi askarruttavasta asiasta siten, että se palvelee sinua ja työyhteisöäsi.

 • Juttelun myötä näet asiasi mahdollisesti hieman laajemmin, mikä auttaa sinua kohtaamaan työssäsi esiin tulevia tilanteita, tunteita ja ajatuksia.
 • Asioiden purkaminen ja rakentaminen jäsentää ajatuksiasi ja synnyttää uusia ajatuksia.
 • Työnohjauksessa meille muodostuu vaihtoehtoisia tapoja ajatella, keskustella ja kokea.

 

RYHMÄTYÖNOHJAUS

Ryhmätyönohjauksessa tapaamme sinun ja työyhteisösi jäsenten tai kollegoidesi kanssa sovitulla säännöllisyydellä joko työpaikallasi tai Sanmayan tiloissa Seinäjoen Piirillä. Ryhmätyönohjauksen onnistumisesta etäyhteydellä keskustelen mielelläni erikseen osallistujien kanssa. Ryhmätyönohjauksessa keskustelemme puolentoistatunnin ajan teille tärkeästä aiheesta siten, että se palvelee teitä ja työyhteisö(j)änne.

 • Työnohjauksen aihe nousee teidän työssänne kohtaamistanne asioista, tunteista ja ajatuksista.
 • Työnohjauksessa autan teitä tulemaan kuulluiksi itsellenne ja toisillenne sekä yhdessä toisia kuunnellen keskustelemaan asioista tavoilla, jotka auttavat teitä kohtaamaan työssänne erilaisia tilanteita.
 • Työnohjauksessa meille muodostuu vaihtoehtoisia tapoja ajatella, keskustella ja kokea.

 

TYÖNOHJAUKSEN HINNASTO

 

YKSILÖTYÖNOHJAUS 60min/kerta

 • Sanmayan tiloissa Seinäjoella tai videoneuvotteluyhteydellä 140€
 • Asiakkaan työpaikalla Seinäjoella tai lähikunnissa (sis. matkakorvaus) 180€

 

RYHMÄTYÖNOHJAUS 90min/kerta

 • Sanmayan tiloissa Seinäjoella tai videoneuvotteluyhteydellä 280€
 • Asiakkaan työpaikalla Seinäjoella tai lähikunnissa (sis. matkakorvaus) 320€

(Kaikissa hinnoissa on ALV 0%)

"Mitä tilanteita vastaan tuleekaan, sinä voit vaikuttaa siihen, miten olet, toimit ja ajattelet. 

Sinä olet oman tarinasi luoja, joten sinulla on vapaus muuttaa tarinaasi!"

 

Olen työssäni sinua varten.

Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää!

 

Anne Mansikkamäki

Kaikua oy

puheterapeutti FM

voimavarakeskeinen työnohjaaja (STOry)

 

Puh. 044 9756691

[email protected]

Ota yhteyttä!

Oletko valmis kokemaan voimaantumista, huojennusta tai mitä kaikkea sinulla toiveena onkaan? Oletko valmis vahvistamaan omaa toimijuuttasi työssäsi? Odotan innolla yhteydenottoasi!