Voimaannu, löydä luovuutta ja iloa elämääsi taiteen ja joogan keinoilla!

 

Elämäsi Tärkein -kesäretriitti 

16.-18.8.24

 

TAIDETTA JA JOOGAA TUOMISTON KARTANOLLA

 

Intuitiivista maalaamista, joogaa, meditaatiota ja läsnäoloa taianomaisessa ympäristössä.

 

Ilmoittaudu mukaan!

"Kiitos teille <3 Tämä tuli juuri oikeaan hetkeen ja tarpeeseen. Retriitti avasi ja laittoi liikkeelle juuri sopivasti. Minulle tämä oli tärkeä hetki elämässäni. Olen kulkenut pitkän matkan mukanani raskaita kokemuksia ja uskomuksia. Nyt olen astumassa uuteen. Kokemukseni on tosin ollut tärkeä, mutta olen niin helpottunut kun voin vihdoin matkata vapaampana ja loistaa enemmän omaa valoani." 🧡

 

"Hyvä rento ilmapiiri, monipuolisia harjoituksia, jotka oli tehty riittävän helpoiksi. Sai heittäytyä tekemään, ei tarvinnut liikaa miettiä tekniikkaa. Hyvä kokonaisuus antoi paljon eväitä eteenpäin."

Elämäsi Tärkein -kesäretriitin sisältö

 
Elämäsi Tärkein -kesäretriitti on vapautta, iloa ja luomisen taikaa!
  • Retriitti on sinulle, joka haluat elämääsi naurua, virtaavuutta, energisyyttä ja uudistumista
  • Intuitiivisen maalaamisen avulla voit löytää rohkeutta itseilmaisuun ja purkaa sisällesi rakentuneita esteitä
  • Maalaaminen ei vaadi ennakkotaitoja vaan viikonlopun aikana voit päästää sisäisen taiteilijasi valloilleen ja antaa värien kulkea käsiesi kautta kankaalle! 
  • Retriitin harjoitukset tukevat palautumista, lisäävät elinvoimaa ja virkeyttä sekä avaavat luovan energian virtausta. 

Retriitin jooga ja meditaatioharjoitukset pohjautuvat Suomen Joogaliiton opettamaan joogaan (SJL-jooga) sekä kundaliinijoogaperinteeseen. Jooga ja meditaatioharjoitteet kurssilla luovat tilaa sisällesi, auttavat rentoutumaan ja päästämään irti kaikesta, mitä et enää tarvitse.
 Kokemusta joogasta tai meditaatiosta et tarvitse, sillä liikkeet ovat helppoja ja tarvittaessa voit tehdä ne, vaikka tuolilla istuen.

 

Maalaamisen ja joogan lisäksi retriitti sisältää mielikuvaharjoituksia ja rentoutushetkiä, joissa pääset kokemaan gongin, äänimaljojen ja rummun värähtelyn kehossasi. Soitinten äänitaajuudet resonoivat solunesteessä purkaen jännitteitä sekä fyysiseltä että emotionaaliselta tasolta. 

Viikonloppu kauniissa Tuomiston Kartanossa kutkuttelee kaikkia aistejasi, voimaannuttaa ja uudistaa. Samalla se tarjoaa mahdollisuuden pysähtymiseen ja latautumiseen, jotta voit kukoistaa omana itsenäsi. Tuomiston puitteet ovat vertaansa vailla tukien lepoa, nautintoa ja luovaa työskentelyä.

 

Ohjelmassa on tilaa myös omalle olemiselle, jolloin pääset halutessasi vaikkapa uimaan tai meditoimaan/oleskelemaan läheiselle järvelle, jossa kartanolla on oma laituri. Tutustu paikkaan: www.tuomistonkartano.fi

 

Tuomiston Kartanoon pääset junalla etelästä ja pohjoisesta. Katso VR:n sivulta tarkemmat aikataulut Karkkuun. Asemalta on kävelymatka (noin 10min) Tuomistoon.

 

RETRIITIN OHJELMA 

 

PERJANTAI

17 Saapuminen

17.15 Alkupiiri ja voimakortit

18.15 Illallinen

19.30 Lempeä jooga, syvähengitysharjoitus ja äänimaljarentoutus

21 Intuitiivinen kirjoittaminen

 


LAUANTAI

8 Kundaliinijooga ja meditaatio

9.30 Aamiainen

11 Intuitiivinen maalaaminen

13.30 Lounas

15.30 Intuitiivinen maalaaminen jatkuu

18 Illallinen

19 Rumpumeditaatio nuotiolla (säävaraus!)

20 Järvi ja puusaunan puhdistavat löylyt

 

 

SUNNUNTAI

8.30 Aamujooga puutarhassa (säävaraus!)

9.30 Aamiainen

11.30 Sisäisen työskentelyn harjoitus

13 Meditaatio ja loppupiiri

14.15 Lounas

15 Rentoutuneena ja uudistuneena kotiinpaluumatkalle!

(Muutokset mahdollisia!)

 

ILMOITTAUTUMINEN JA MAKSAMINEN

 

Retriitin hinta on 349€, ennakkohinta 299€ voimassa 19.5.24 saakka

Hintaan lisätään 290€ täysihoito Tuomiston Kartanossa, joka maksetaan viikkoa ennen retriittiä suoraan Tuomistolle laskulla.

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse Mia Ulvilalle [email protected] tai alla olevalla lomakkeella.


Lisätiedot retriitistä Mia Ulvilalta  (045 2763996) tai Anne Kevätjoelta (puh. 050 5916 291)

 

Retriitin kokonaishinta (early bird 589€) sisältää:

  • Majoituksen jaetussa huoneessa (laadukas sänky ja oma tila rajattu verholla, yhden hengen huone +60€)
  • Maukkaat kasvisateriat(lakto-ovovegetarinen): Illallinen x 2, Lounas x 1, Aamiainen x 2, Lounas x1 
  • Retriitin ohjelman sekä maalaustarvikkeet
  • Puusauna Frantsilan yrttihoitotuotteilla

  

Varausmaksu 100€ maksetaan ilmoittautumisen jälkeen, saat maksutiedot varausvahvistuksessa, loppuosa laskutetaan ennen retriittiä. Majoitus ja ruokailut maksetaan laskulla Tuomiston Kartanolle noin viikkoa ennen retriittiä. Liikunta- ja kulttuurisetelit sopivat retriitin osamaksuna (ei majoitus!).

Ilmoittautuminen on sitova. Lue tästä peruutusehdot. Maksamalla varausmaksun, hyväksyt peruutusehdot.

 

Ilmoittaudu mukaan nyt!

Retriitin ohjaavat Anne Kevätjoki ja Mia Ulvila

Mia ja Anne ovat ohjanneet yhdessä kymmeniä henkisen hyvinvoinnin kursseja, retriittejä ja työpajoja. Heidän hersyävän hauska yhteistyönsä tukee rohkeasti menemään kohti omaa sisäistä maailmaa iloa, huumoria ja keveyttä unohtamatta! Yhteisiä retriittejä, kursseja ja koulutuksia he ovat pitäneet jo vuodesta 2016.

Anne on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri ja työskentelee tällä hetkellä taitelijana, kouluttajana ja valmentaja. Hän on työskennellyt sairaalassa aikuispsykiatrian osastoilla sosiaalityöntekijänä sekä kunnassa aikuissosiaalityöntekijänä. Hänelle tärkeää työssä on ollut aito läsnäolo ja kohtaaminen erilaisten ihmisten kanssa. Tunteiden rehellinen kokeminen ja ilmaiseminen on noussut hänen intohimonsa ja tutkimisensa kohteeksi ja tämä on myös hänen kehittämänsä menetelmän Vapauttavan maalaamisen keskiössä. Tutustu lisää Anneen: www.kevatjokiart.fi 

Mia on koulutukseltaan elinikäisen oppimisen ja kasvatuksen maisteri, NLP-practitioner, tunnelukko-ohjaaja ja hypnovalmentaja. Hän työskentelee tällä hetkellä itsetuntemuksen ja hyvinvoinnin parissa ohjaajana ja kouluttajana. Mia on opettanut joogaa terapeuttisesta näkökulmasta yli 10 vuoden ajan. Lisäksi hän on työskennellyt opettajana yläkoulussa ja ammattikoulussa sekä ohjaajana kehitysvammaisten asumisyksikössä sekä lastensuojelussa. Ihmisyys ja ihmisenä kasvaminen ovat innoittaneet Mian sisäiselle polulle, jonka ytimessä on ollut itsensä tunteminen juuri sellaisena ainutlaatuisena yksilönä kuin kukin meistä on. Tutustu lisää Miaan: www.sanmaya.fi/kukaolen 

 

Näiden naisten retriitillä saat todellakin olla justiinsa oma itsesi! Ei tarvitse yrittää olla yhtään mitään muuta! ❤️

Palautteita aiemmilta retriiteiltä

 

Niiiin kiitos teille! Löysin palasen itseäni ja naurun. 😊 

 

Monipuolisia ja erilaisia tehtäviä, turvallinen ilmapiiri. Hyvät ohjaajat!  Voimaannuttava viikonloppu! Yllättävää miten ryhmässä yksin oleminen rauhoittaa ja voimaannuttaa. Toisaalta myös tyhjä olo kun turha kuona jäi retriitille. 

 

"Kiitos, oli tosi hienoa. Yllättävää kuinka raskas jooga voi olla mutta ymmärsin, että se opetti mieltäni: pystyn enempään kuin luulen, saan voimia kun heittäydyn hengityksen, mantran, rentouden tilaan. Annan mennä rennosti, rinta rottingilla :)"

 

Toiveet ja odotukset kohtasivat hyvin sen suhteen millaista täällä oli, olen tyytyväinen. Oli mukava kokeilla uudenlaisia asioita ja harjoituksia. Jooga oli miellyttävää, oli hyvin ohjattu ja kärsivällisesti aina uudestaan kaikki vaiheet kerrottu. Muutama harjoitus jäi “takataskuunkin”. Paikka ja ruoka oli täällä aivan uskomattomia. Mukava, rentouttava, rauhoittava kokemus. 

  

Upea retriitti. Sain aikaa itselleni. Harjoitukset olivat tehokkaita ja vaikuttavia. Tämä tuli itselle niin tarpeeseen. Ylitin itseni ja koin ylpeyden ja yhteenkuuluvuuden tunteita. KIITOS. 🧡

 

Retriitti vastasi odotuksia. Harjoitukset eivät olleet liian rankkoja. Hyvin myös huomioitiin erilaiset terveydelliset rajoitteet harjoituksissa. Vetäjät olivat ammattimaisia, ystävällisiä mutta myös jämäköitä. Maalaaminen oli myös hyvä kokemus. Avasi jotain sisälläni. Ruoka oli erinomaista ja huoneet kauniita ja siistejä. Kiitos kaikesta ja todennäköisesti vielä tapaamme retriitin merkeissä. 

 

"Kiitos! Huikea viikonloppu. Aika oli itselleni juuri sopiva. Ohjelma oli antoisa, haastava, ja sopivalla temmolla eteenpäin menevä ja monipuolinen, sai kokeilla uusia juttuja ja omia rajoja."

 

"Anne ja Mia: Olette kyllä huippu duo, teistä näkee ja aistii että kemiat natsaa, mikä on tärkeää osallistujalle. Kiitos <3"

   

"Sopivan vaihteleva sisältö -> hyvässä balanssissa harjoitteet. Mukavat, helpostilähestyttävät ohjaajat.."

 

"Hyvä ja monipuolinen ohjelma. Hyvät ohjeet tuli kaikkiin tehtäviin, oli helppo lähteä mukaan.Turvallinen olo <3  

 

"Turvallista kannattelua, rohkeutta ohjaajilla. Saitte tuntemaan olon riittäväksi & kauniiksi monilla tavoin."

Voimaannuttava kesäretriitti, joka tuo iloa ja vapautta elämääsi!¨

Ilmoittaudu mukaan nyt sähköpostitse [email protected] tai täyttämällä alla olevan lomakkeen, niin laitamme sinulle viestiä! 🧡