Voimaannu, löydä luovuutta ja iloa elämääsi taiteen ja joogan keinoilla!

 

Elämäsi Tärkein -kesäretriitti Tuomiston Kartanolla

4.-6.8.2023 

 

ENNAKKOHINTA VOIMASSA 30.5. SAAKKA! 

 

Intuitiivista maalaamista, joogaa, meditaatiota ja läsnäoloa taianomaisessa ympäristössä.

 

Elämäsi Tärkein -kesäretriitin sisältö

 
Elämäsi Tärkein -kesäretriitti on vapautta, iloa ja luomisen taikaa! Retriitti on sinulle, joka haluat elämääsi naurua, virtaavuutta, energisyyttä ja uudistumista. Intuitiivisen maalaamisen avulla voit löytää rohkeutta itseilmaisuun ja purkaa sisällesi rakentuneita esteitä. Maalaaminen ei vaadi ennakkotaitoja vaan viikonlopun aikana voit päästää sisäisen taiteilijasi valloilleen ja antaa värien kulkea käsiesi kautta kankaalle!

Retriitin jooga ja meditaatioharjoitukset pohjautuvat Suomen Joogaliiton opettamaan joogaan (SJL-jooga) sekä kundaliinijoogaperinteeseen. Jooga ja meditaatioharjoitteet kurssilla luovat tilaa sisällesi, auttavat rentoutumaan ja päästämään irti kaikesta, mitä et enää tarvitse.
 Kokemusta joogasta tai meditaatiosta et tarvitse, sillä liikkeet ovat helppoja ja tarvittaessa voit tehdä ne, vaikka tuolilla istuen.
 
Maalaamisen ja joogan lisäksi retriitti sisältää mielikuvaharjoituksia ja rentoutushetkiä, joissa pääset kokemaan gongin, äänimaljojen ja rummun värähtelyn kehossasi. Soitinten äänitaajuudet resonoivat solunesteessä purkaen jännitteitä sekä fyysiseltä että emotionaaliselta tasolta. Retriitin harjoitukset tukevat palautumista, lisäävät elinvoimaa ja virkeyttä sekä avaavat luovan energian virtausta. 

Viikonloppu kauniissa Tuomiston Kartanossa kutkuttelee kaikkia aistejasi, voimaannuttaa ja uudistaa. Samalla se tarjoaa mahdollisuuden pysähtymiseen ja latautumiseen, jotta voit kukoistaa omana itsenäsi. Tuomiston puitteet ovat vertaansa vailla tukien lepoa, nautintoa ja luovaa työskentelyä. Ohjelmassa on tilaa myös omalle olemiselle, jolloin pääset halutessasi vaikkapa uimaan tai meditoimaan/oleskelemaan läheiselle järvelle, jossa kartanolla on oma laituri. Tutustu paikkaan: www.tuomistonkartano.fi

 

 

RETRIITIN OHJELMA 

 

PERJANTAI

16 Saapuminen

16.30 Alkupiiri ja voimakortit

18 Illallinen

19.30 Lempeä jooga, syvähengitysharjoitus ja äänimaljarentoutus

21 Intuitiivinen kirjoittaminen

 


LAUANTAI

8 Kundaliinijooga ja meditaatio

9.30 Aamiainen

11 Intuitiivinen maalaaminen

13.30 Lounas

15.30 Intuitiivinen maalaaminen jatkuu

18 Illallinen

19 Rumpumeditaatio nuotiolla (säävaraus!)

20 Puusaunan puhdistavat löylyt

 

 

SUNNUNTAI

8.30 Aamujooga puutarhassa (säävaraus!)

9.30 Aamubrunssi

11.30 Sisäisen työskentelyn harjoitus

13 Meditaatio ja loppupiiri

14.30 Lähtökahvit ja kakku

15 Rentoutuneena ja uudistuneena kotiinpaluumatkalle!

(Muutokset mahdollisia!)

 

ILMOITTAUTUMINEN JA MAKSAMINEN

 

Retriitin hinta on 565€, ennakkovaraajan hinta 540€ on voimassa 30.5.23 saakka. 

 

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse Anne Kevätjoelle osoitteeseen [email protected].


Lisätiedot retriitistä Mia Ulvilalta ([email protected] tai 045 2763996) tai Anne Kevätjoelta (puh. 050 5916 291)

 

Hinta sisältää

  • Majoituksen jaetussa huoneessa (laadukas sänky ja oma tila rajattu verholla, yhden hengen huone +50€)
  • Maukkaat kasvisateriat(lakto-ovovegetarinen): Illallinen x 2, Lounas x 1, Aamiainen x 1, Aamiaisbrunssi x1 
  • Retriitin ohjelman sekä maalaustarvikkeet
  • Puusauna Frantsilan yrttihoitotuotteilla

  

Varausmaksu 100€ maksetaan ilmoittautumisen jälkeen, saat maksutiedot varausvahvistuksessa, loppuosa laskutetaan ennen retriittiä. Majoitus ja ruokailut maksetaan laskulla Tuomiston Kartanolle viikkoa ennen retriittiä. 

Ilmoittautuminen on sitova. Lue tästä peruutusehdot. Maksamalla varausmaksun, hyväksyt peruutusehdot.


Jos sinulla on kysyttävää maksuista, toivot joustavaa maksujärjestelyä tai haluat maksaa osan/kokonaan kulttuurieduilla, laita viestiä [email protected].

 

Retriitin ohjaavat Anne Kevätjoki ja Mia Ulvila

Mia ja Anne ovat ohjanneet jo useita kymmeniä henkisen hyvinvoinnin kursseja, retriittejä ja työpajoja yhdessä. Heillä on takanaan toistakymmentä yhteistä Elämäsi Tärkein -retriittiä, työpajapäiviä ja kursseja. Heidän hersyävän hauska yhteistyönsä tukee rohkeasti menemään kohti omaa sisäistä maailmaa iloa, huumoria ja keveyttä unohtamatta! 

 

Anne on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri pääaineenaan sosiaalityö, sivuaineina mm. psykologia, kasvatustiede ja erityispedagogiikka. Hän on työskennellyt psykiatriassa ja kunnassa aikuissosiaalityöntekijänä työskentelytapanaan aito läsnäolo ja kohtaaminen sekä tiimityö. Matka kohti itseä alkoi äitiysloman myötä vuonna 2008, jonka aikana intuitiivinen kirjoittaminen ja maalaaminen tulivat hänen sisäisen tutkimusmatkansa välineiksi, tuoden pian iloa myös muille runokirjan ja yksilöllisten Valorunojen ja maalausten muodossa. Freelancer-taiteilijana hän on toiminut vuodesta 2015. Tällä hetkellä Anne toimii itsenäisenä yrittäjänä ja kouluttajana luovuuden ja hyvinvoinnin alalla. Lue lisää Annesta www.kevatjokiart.fi.

 

Mia on koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri, opettaja ja jooganopettaja (SJL-jooga ja kundaliinijooga). Lisäksi hän on opiskellut psykologiaa, erityispedagogiikkaa ja steinerpedagogiikkaa sekä hypnovalmennusta, tunnelukkoterapiaa ja NLP:tä. Mia on opettanut joogaa terapeuttisesta näkökulmasta vuodesta 2009 ja on seinäjokisen hyvinvointikeskus Sanmayan omistaja. Ihmisyys ja ihmisenä kasvaminen ovat innoittaneet Mian sisäiselle polulle, jonka ytimessä on ollut itsensä tunteminen juuri sellaisena ainutlaatuisena yksilönä kuin kukin meistä on. Tällä hetkellä Mia toimii henkisen hyvinvoinnin parissa yrittäjänä, kouluttajana ja jooganopettajana. Lisää Miasta voit lukea: www.sanmaya.fi/miaulvila 

 

Näiden naisten retriitillä saat todellakin olla justiinsa oma itsesi! Ei tarvitse yrittää olla yhtään mitään! ❤️

Palautteita aiemmilta retriiteiltä

"Kiitos! Huikea viikonloppu. Aika oli itselleni juuri sopiva. Ohjelma oli antoisa, haastava, ja sopivalla temmolla eteenpäin menevä ja monipuolinen, sai kokeilla uusia juttuja ja omia rajoja."

 

"Anne ja Mia: Olette kyllä huippu duo, teistä näkee ja aistii että kemiat natsaa, mikä on tärkeää osallistujalle.

Itselleni kauheinta on esiintymiset eikä niihin vain osaa heittäytyä. Kiitos <3"

 

"Kiitos mahtavasta kurssista.

Harjoitukset, ruoka, järjestelyt, kaikki toimi ja oli paikallaan. En muuttaisi mitään.

Menestystä!"

 

"Sopivan vaihteleva sisältö -> hyvässä balanssissa harjoitteet.

Mukavat, helpostilähestyttävät ohjaajat.."

 

"Hyvä ja monipuolinen ohjelma. Hyvät ohjeet tuli kaikkiin tehtäviin, oli helppo lähteä mukaan.

Turvallinen olo <3 Hiljaisuus oli toimiva ratkaisu, tämäntyyppisiä juttuja lisää."

 

"Kiitos ihanasta kurssista, kevyistä hetkistä, raskaista hetkistä. Kaikki tuli tarpeeseen <3 Nähdään :)"

 

"Turvallista kannattelua, rohkeutta ohjaajilla. Saitte tuntemaan olon riittäväksi & kauniiksi monilla tavoin."

 

"Upeita naisia olette <3 <3 Monipuolinen piristävä kurssi kuitenkin."

 

"Kiitos, oli tosi hienoa. Yllättävää kuinka raskas jooga voi olla mutta ymmärsin, että se opetti mieltäni: pystyn enempään kuin luulen, saan voimia kun heittäydyn hengityksen, mantran, rentouden tilaan. Annan mennä rennosti, rinta rottingilla :)"

 

"Retriitti, hiljaisuus - monta kertaa olisi ollut joku huomautus, sutjaus väliin, mutta ei ollutkaan tarvetta sanoa sitä. Kevyempi vaatetus paiskimiseen olisi helpottanut oloa."

 

"Ja matka jatkuu <3 Huikee viikonloppu. Pääsin irti, mistä halusin tai pitikin. Lauantain eheytti sunnuntai, koska olitte ohjelman rakentaneet ammattitaitoisesti. Oli luottamusta herättävää, kun välillä kysyitte, miten menee."

 

Voimaannuttava kesäretriitti, joka tuo iloa ja vapautta elämääsi!¨

Ilmoittaudu mukaan nyt sähköpostitse [email protected] tai täyttämällä alla olevan lomakkeen, niin laitamme sinulle viestiä! 🧡