MIA ULVILA & ANNE KEVÄTJOKI

KOHTAAMISEN VOIMA

TYÖYHTEISÖN HYVINVOINNIN TUEKSI

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

KASVATUS- JA SOSIAALIALAN AMMATTILAISTEN HYVINVOINTI- JA TÄYDENNYSKOULUTUS

Voimavaroja ja onnistumisia työhön!

SEINÄJOELLA KOLMEN PÄIVÄN KOULUTUS: 19.9., 24.10., 23.11.23

 

 • syvempää itsetuntemusta
 • aidompaa vuorovaikutusta
 • omien ajatusrakenteiden tunnistamista
 • tunnetaitojen vahvistamista
 • itseilmaisun kehittämistä
 • myötätuntoisen työskentelyotteen löytämistä
 • yhteishengen kohoamista
 • palautumistaitoja
 • kehoyhteyden vahvistumista
 • hermoston tasapainottamista
 • voimavarojen ja työnilon löytämistä

 

 KOULUTUKSEN TAVOITTEET

"Minä riitän!"

VOIMAVAROJEN LISÄÄMINEN JA TYÖHÖN SITOUTUMISEN PARANTAMINEN

Työhyvinvoinnin kulmakivenä ihmistyössä voidaan pitää vahvaa itsetuntemusta. Sitä, että työntekijä tuntee omat tarpeensa, arvonsa, vahvuutensa, heikkoutensa, elämäntarinansa ja tunteensa sekä niiden vaikutuksen omaan ajatteluun ja toimintatapoihin

ROHKEUTTA KOHTAAMISEEN

Kasvattajana ja kohtaajana on tärkeää tehdä sisäistä työtä - matkaa omien haavojen, varjojen ja kipujen äärelle - voidakseen kohdata lapsen ja nuoren haastavat tunteet ja toimintamallit turvallisessa ilmapiirissä, armollisuuden ja myötätunnon kautta. 

LASTEN HYVINVOINNIN LISÄÄMINEN

Koulutuksen tarkoitus on antaa työntekijälle menetelmiä kohdata itseään ja sitä kautta löytää aidon myötätunnon äärelle sekä ohjata työntekijää löytämään ja tunnistamaan rajojaan, siten että rohkeus aitoihin ja voimaannuttaviin kohtaamisiin toisten ihmisten kanssa lisääntyy. 

Seuraava koulutus alkaa Seinäjoella syksyllä 2023!

Ilmoittautuminen on auki nyt!

  

Koulutus on kolme koulutuspäivää sisältävä kokonaisuus, jossa jokainen päivä sisältää oman teeman.

Ensimmäisen päivän teema on keho, toisen tunteet ja kolmannen vuorovaikutus. Yhdessä ne muodostavat kokonaisuuden, jonka tehtävä on voimaannuttaa, tukea, löytää voimavaroja, purkaa esteitä ja auttaa jaksamaan työssä. Koulutus on kokonaisuus, eikä yksittäisiin päiviin voi osallistua erikseen.

 

Koulutuspäivät:

1. kerta: Tiistaina 19.9.23 klo 9-16

2. kerta: Tiistaina 24.10.23 klo 9-16

3. kerta:  Torstaina 23.11.23 klo 9-16

(lounastauko (omakustanteinen) n. klo 12-13)

 

Paikka:

Koulutus järjestetään Seinäjoella Sosiaali- ja terveydenalan Järjestötalolla. Osoite: Ruukintie 1, 3. kerros, 60100 Seinäjoki. Järjestötalo sijaitsee rautatieaseman välittömässä läheisyydessä. Katso paikka kartalla.

 

Kolmen päivän koulutuksen hinta on 599€. 

Hinta sisältää materiaalit ja kahvit pullan kera jokaisena koulutuspäivänä. Mikäli koulutus on työnantajan maksama, siihen lisätään ALV24%. Yksityishenkilön maksamaan hintaan arvonlisävero sisältyy.

 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:

Mia Ulvila, puh. 045 276 3996, [email protected]

Anne Kevätjoki, puh. 050 591 6291, [email protected] 

 

HUOM! Koulutukseen osallistuu ammattilaisia useista työyhteisöistä. Ryhmäkoko on korkeintaan 20 ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli haluat tilata koulutuksen pelkästään yksikkönne omalle porukalle, laita viestiä ja pyydä tarjous!

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistujan nimeä voi muuttaa mutta lukumäärä on sitova. 

Ilmoittaudu mukaan tai kysy lisää tästä!

KOHTAAMISEN VOIMA - MENETELMÄT

 

Koulutuksessa käydään läpi erilaisia teemoja itsetuntemukseen ja voimaantumiseen liittyen. Se antaa menetelmiä tukea itse omaa jaksamista, hyvinvointia ja palautumista.

 

Kehollisten harjoitusten tarkoitus on parantaa yhteyttä oman kehon kokemukseen, oppia rentoutumista, tasapainottaa hermostoa ja tukea palautumista. Luovat harjoitukset auttavat kasvattajia ja ohjaajia pääsemään syvemmälle omaan sisäiseen maailmaansa, tunnistamaan ja ilmaisemaan tunteitaan sekä ottamaan käyttöön omia sisäisiä voimavarojaan.

 

 KEHO ja TARPEET (ensimmäinen koulutuspäivä)

  1. Yhteys omaan kehoon, rentoutuminen ja palautuminen
  2. Hermosto ja hyvinvointi, menetelmiä, joilla tasapainottaa hermostoa
  3. Jooga, hengitysharjoitukset, meditaatio, äänimaljarentoutus

 

MIELI ja TUNTEET (toinen koulutuspäivä)

  1. Yhteys omiin tunteisiin, tunteiden kannattelemisen ja ilmaisemisen taito
  2. Omien ajatusrakenteiden tunnistaminen, haitallisten ajatusrakenteiden purkaminen, kannustavan ja myötätuntoisen ajattelun vahvistaminen, yhteys omaan alitajuntaan
  3. Mielikuvaharjoitukset, luova tunneilmaisu, intuitiivinen kirjoittaminen ja maalaaminen, NLP-harjoitukset

 

VUOROVAIKUTUS ja ITSEILMAISU (kolmas koulutuspäivä)

  1. Itsensä ilmaiseminen, omien tunteiden ja ajatusten sanoittaminen, väkivallaton kommunikaatio
  2. Inquiry, arvotyöskentely ja Gestalt/hahmoterapeuttiset harjoitukset

 

Jokainen koulutuspäivä sisältää erilaista työskentelyä ja yllä olevat menetelmät ovat suuntaviivoja siitä, mitä harjoitus voi sisältää. Jokainen päivä sisältää harjoituksia jokaisesta osiosta vaikka painotus on teemojen mukainen. 

 

Koulutus perustuu holistiseen ihmiskäsitykseen sekä itsetuntemuksen merkitykseen työssä jaksamiselle ja kasvatustehtävän toteutumiselle. 

 • Kun kasvattaja tuntee itseään: 
  • Hän projisoi vähemmän kasvatettavaan ja tällöin kasvatustyö onnistuu paremmin.
  • Hän kykenee tarkastelemaan itseään vuorovaikutustilanteissa ja kehittämään omaa työskentelyotettaan.
  • Hän tunnistaa omat tarpeensa ja rajansa (jaksaminen paranee)
  • Hän tunnistaa omia tunteitansa ja henkilökohtaisia kipukohtiansa sekä kannattelee niitä itse (eikä kaada niitä lapsen päälle).
  • Hän kykenee luomaan tilaa kasvatettavan tunteille ja kipukohdille sekä auttaa lasta oppimaan tunteiden säätelyä
  • Hän tukee lasta kasvamaan terveeksi ja hyvinvoivaksi ihmiseksi
  • Hän tarjoaa lapselle eheyttäviä, voimaannuttavia ja korjaavia kokemuksia
Ilmoittaudu mukaan tai kysy lisää tästä!

Kouluttajina Anne Kevätjoki ja Mia Ulvila

Mia ja Anne ovat ohjanneet yhdessä kymmeniä henkisen hyvinvoinnin kursseja, retriittejä ja työpajoja. Heidän hersyävän hauska yhteistyönsä tukee rohkeasti menemään kohti omaa sisäistä maailmaa iloa, huumoria ja keveyttä unohtamatta! Yli kymmenen vuoden työ henkisen hyvinvoinnin kentällä asiakkaiden kanssa on osoittanut, että suuri osa heidän asiakkaistaan on kasvatus- ja sosiaalialan ammattilaisia. Kokemukset työstä lastensuojelussa ja sosiaalityön kentällä ovat vahvistaneet tarvetta koulutuksen tarjoamisesta alan työntekijöille. Kentältä kaikuneeseen tarpeeseen syntyi ja vähitellen kasvoi Kohtaamisen Voima -täydennyskoulutus, jossa Anne ja Mia ovat yhdistäneet kaikki menetelmänsä, jotka vuosien kokemuksella ovat eniten hyödyttäneet juuri heitä, jotka lastensuojelussa tai koulussa työskentelevät.

Anne on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri ja työskentelee tällä hetkellä taiteilijana, kouluttajana ja valmentajana. Hän on työskennellyt sairaalassa aikuispsykiatrian osastoilla ja kuntoutustutkimuspoliklinikalla sosiaalityöntekijänä sekä kunnassa aikuissosiaalityöntekijänä. Hänen kiinnostuksensa on kohdistunut sekä opinnoissa että työssä ihmisen toimintakykyä ja hyvinvointia tukeviin asioihin niin yksilöiden välisessä vuorovaikutuksessa kuin palvelurakenteissakin. Työssä hänelle on ollut tärkeää aito läsnäolo ja kohtaaminen erilaisten ihmisten kanssa. Anne on kehittänyt Vapauttavan maalaamisen menetelmän, joka on syntynyt omasta sisäisestä intohimosta kohdata rehellisesti erilaisia tunteita sekä oppia purkamaan niitä maalaamisen ja muun luovan ilmaisun keinoin.

Mia on koulutukseltaan elinikäisen oppimisen ja kasvatuksen maisteri, NLP-practitioner, tunnelukko-ohjaaja ja hypnovalmentaja. Lisäksi hän on opiskellut laajasti itsetuntemusta ja hyvinvointia erilaisista näkökulmista, kuten psykologiaa, steinerpedagogiikka, johtamista ja työhyvinvointia. Hän työskentelee tällä hetkellä itsetuntemuksen ja hyvinvoinnin parissa ohjaajana ja kouluttajana.  Mia on opettanut joogaa terapeuttisesta näkökulmasta yli 10 vuoden ajan. Lisäksi hän on työskennellyt opettajana yläkoulussa ja ammattikoulussa sekä ohjaajana kehitysvammaisten asumisyksikössä sekä lastensuojelussa. Ihmisyys ja ihmisenä kasvaminen ovat innoittaneet Mian sisäiselle polulle, jonka ytimessä on ollut itsensä tunteminen juuri sellaisena ainutlaatuisena yksilönä kuin kukin meistä on. 

KOHTAAMISEN VOIMA -TÄYDENNYSKOULUTUS

KOLMEN PÄIVÄN KOULUTUS VAIN 599€ 19.9., 24.10., 23.11.23 

 • auttaa työntekijää jaksamaan työssään paremmin
 • auttaa löytämään motivaatiota ja työniloa
 • auttaa työntekijää tuntemaan itsensä syvemmin
 • antaa keinoja palautumiseen
 • auttaa löytämään omia sisäisiä voimavaroja
 • antaa keinoja vuorovaikutuksen parantamiseen
 • vaikuttaa lastensuojelussa elävien lasten kasvatustehtävän onnistumiseen
OTA YHTEYTTÄ!

PALAUTTEITA KURSSEILTAMME JA TYHY-PÄIVISTÄ

Hyvä rento ilmapiiri, monipuolisia harjoituksia, jotka oli tehty riittävän helpoiksi. Sai heittäytyä tekemään, ei tarvinnut liikaa miettiä tekniikkaa. Hyvä kokonaisuus antoi paljon eväitä eteenpäin. 

 

Kivaa oli. Rentoutunut olo. Maalaus oli mukavaa.

 

Hyvä epämukavuusalueelle hyppy.

 

Inquiry oli kyllä pysäyttävä ja vaikuttava kokemus. Kiitos.

 

Ihanan herkkä, koskettava ja rauhoittava hetki keskellä arjen kiirettä. Heräsi paljon ajatuksia ja tunteita, joita varmasti pohtii myöhemminkin.

 

Paljon ruusuja. Ihania, rankkoja, uusia kokemuksia. Sain mitä etsin, ehkä enemmänkin. 

 

Niiiin kiitos teille! Löysin palasen itseäni ja naurun. 😊 

 

Monipuolisia ja erilaisia tehtäviä, turvallinen ilmapiiri. Hyvät ohjaajat! Yllättävää miten ryhmässä yksin oleminen rauhoittaa ja voimaannuttaa. 

 

Kiitos teille <3 Tämä tuli juuri oikeaan hetkeen ja tarpeeseen. Minulle tämä oli tärkeä hetki elämässäni. Olen kulkenut pitkän matkan mukanani raskaita kokemuksia ja uskomuksia. Nyt olen astumassa uuteen. Kokemukseni on tosin ollut tärkeä, mutta olen niin helpottunut kun voin vihdoin matkata vapaampana ja loistaa enemmän omaa valoani. 

 

Maalaaminen oli mukavaa ja harjoitukset hyviä. Olen saanut sitä mitä tulin hakemaankin. 

 

Mukava ja vapauttava ilmapiiri. Uusia mielenkiintoisia harjoitteita. Hyvät rentoutukset. 

 

Toiveet ja odotukset kohtasivat hyvin sen suhteen millaista täällä oli, olen tyytyväinen. Oli mukava kokeilla uudenlaisia asioita ja harjoituksia. Jooga oli miellyttävää, oli hyvin ohjattu ja kärsivällisesti aina uudestaan kaikki vaiheet kerrottu. Muutama harjoitus jäi “takataskuunkin”. Mukava, rentouttava, rauhoittava kokemus. 

 

Lämmin kiitos koko sydämestäni. <3 Teitte edellisellä kerralla niin hyvää työtä, että nyt pääsi paljon kevyemmällä setillä. 😊 On tärkeää, että saan kulkea tätä matkaa juuri teidän kanssa. 

 

Harjoitukset olivat tehokkaita ja vaikuttavia. Tämä tuli itselle niin tarpeeseen. Ylitin itseni ja koin ylpeyden ja yhteenkuuluvuuden tunteita. KIITOS. 

 

Harjoitukset eivät olleet liian rankkoja. Hyvin myös huomioitiin erilaiset terveydelliset rajoitteet harjoituksissa. Vetäjät olivat ammattimaisia, ystävällisiä mutta myös jämäköitä. Maalaaminen oli myös hyvä kokemus. Avasi jotain sisälläni.

 

 

"Kiitos! Ohjelma oli antoisa, haastava, ja sopivalla temmolla eteenpäin menevä ja monipuolinen, sai kokeilla uusia juttuja ja omia rajoja."

 

"Anne ja Mia: Olette kyllä huippu duo, teistä näkee ja aistii että kemiat natsaa, mikä on tärkeää osallistujalle.”

 

"Sopivan vaihteleva sisältö -> hyvässä balanssissa harjoitteet. Mukavat, helpostilähestyttävät ohjaajat.."

 

"Hyvä ja monipuolinen ohjelma. Hyvät ohjeet tuli kaikkiin tehtäviin, oli helppo lähteä mukaan. Turvallinen olo <3”

 

"Kiitos ihanasta kurssista, kevyistä hetkistä, raskaista hetkistä. Kaikki tuli tarpeeseen <3 "

 

"Turvallista kannattelua, rohkeutta ohjaajilla. Saitte tuntemaan olon riittäväksi & kauniiksi monilla tavoin."

 

"Upeita naisia olette <3 <3 Monipuolinen piristävä kurssi."

 

"Kiitos, oli tosi hienoa. Pystyn enempään kuin luulen, saan voimia kun heittäydyn hengityksen, mantran, rentouden tilaan. Annan mennä rennosti, rinta rottingilla :)"

 

Ota yhteyttä!