KUNDALIINIJOOGAKURSSI 89€

Voimavaroja arkeen joogasta ja meditaatiosta

Tiistaisin 16.1.-20.2.24 klo 17.30-19

Zoomissa ja Seinäjoella Pilates-salilla

AIHEENA STRESSI, RENTOUTUMINEN JA ELINVOIMAISUUS

Kurssin hinta 89€ (6 kertaa)

 

Kaipaatko menetelmiä, jotka auttavat jaksamaan, pysymään terveenä ja virkeänä? Kaipaatko rentoutumista, apua stressin hallintaan ja elinvoimaisuutta? Millaisia keinoja kundaliinijooga tarjoaa meille arjen pyörityksessä?

 

Elinvoima, stressi ja rentoutuminen kulkevat käsikädessä. Tietoinen rentoutuminen ja erilaiset joogan menetelmät auttavat kehoa palautumaan stressistä ja lisäävät elinvoiman virtausta, jolloin olet rennompi, virkeämpi ja pysyt terveenä. Harjoitukset tukevat elimistön puolustusjärjestelmää ja alentavat stressihormonien määrää.

 

Osallistuminen ei edellytä kokemusta kundaliinijoogasta ja se soveltuu lähes kaikille. Harjoituksia tehdään melko paljon lattialla istuen, joten jos se ei sovellu, voit istua myös tuolilla. Kundaliinijooga ei sovellu raskauden puolivälin jälkeen.

 

Kundaliinijooga on tietoisuuden kehittämisen joogaa. Se on traditionaalinen jooga, jossa käytetään kaikkia joogisia tekniikoita; ääntä (mantrat), lihaslukkoja (bandhat), käsien asentoja (mudrat) ja hengitystekniikkoja (pranayama) varsinaisen fyysisen (asana) harjoituksen rinnalla. Siinä on paljon pieniä nyansseja, jotka voivat aloittelijalle tuntua todella paljolta mutta ohjauksessa huomioidaan aina myös vasta-alkajat, joten siksi ei kannata jäädä poisKundaliinijoogan tarkoitus on sisäinen muutos, joten se sopii parhaiten heille, joita joogan ja itsensä syvä ydin kiinnostaa. 

 

Jokaisella tunnilla on erilainen harjoitus, jossa tuetaan hermostoa ja hormonitoimintaa optimaalisempaan suuntaan, siten että voimme ottaa levollisin mielen arjen haasteet vastaan sellaisina kuin ne tulevat.

 

Harjoitukset soveltuvat sekä aloittelijoille että jo kundaliinijoogaa harjoittaneille. Jokaiseen tuntiin sisältyy alkuvirittäytyminen ja mantrat, asanaharjoitus, loppurentoutus sekä meditaatio.

 

Kurssin harjoitukset:

 

  1. Stressin lievittäminen
  2. Hermoston peruskorjaus
  3. Hypotalamuksen, käpyrauhasen ja aivolisäkkeen tasapainotus
  4. Harjoitus vasemmalle ja oikealle aivopuoliskolle
  5. Harjoitus henkisen tasapainon vahvistamiselle
  6. Stressin poistaminen

 

Aikataulu: Tiistaisin 16.1.-20.2.24 klo 17.30-19

 

Paikka: Pilates Leena Kallio -sali, Varastotie 11, 60100 Seinäjoki ja Zoomissa

 

Hinta: 89€ (sis. ALV10%) Tallenteet saat omaksi tuntia seuraavana päivänä. Tallenteet tulevat verkkosivulle, johon saat linkin sähköpostiisi.

Maksuna käyvät myös liikuntaetuudet. Maksutiedot saat ilmoittautumisen jälkeen vahvistusviestissä.

 

Ilmoittautuminen: Täytä ja lähetä alla oleva lomake tai laita viestiä [email protected], etänäilmoittautuminen klikkaamalla alla olevaa nappulaa ja maksamalla kurssi kortilla, saat linkin ja varausvahvistuksen. Tai voit myös maksaa alla olevilla tiedoilla ja laittaa kuitin sähköpostilla, niin saat varausvahvistuksen ja linkin.

 

MAKSUTIEDOT:

Saaja: Joogakoulu Sanmaya Oy

Tilinumero: FI52 4928 0010 1128 38

Viite: 2325

Summa: 89€

 

 

Opettajana Mia Ulvila (Kirin Seema Kaur, KM, Kundaliinijoogaopettaja, SJL-jooganopettaja)

 
 
ILMOITTAUDU ETÄNÄ TÄSTÄ!