KUNDALIINIJOOGAKURSSI

Voimavaroja arkeen joogasta ja meditaatiosta

Maanantaisin 6.-20.11.23 klo 17.30-19

Zoomissa

AIHEENA ELINVOIMAISUUS, STRESSI JA RENTOUTUMINEN

Kurssin hinta 55€

 

Kaipaatko menetelmiä, jotka auttavat jaksamaan, pysymään terveenä ja virkeänä? Kaipaatko rentoutumista, apua stressin hallintaan ja elinvoimaisuutta? Millaisia keinoja kundaliinijooga tarjoaa meille arjen pyörityksessä?

Elinvoima, stressi ja rentoutuminen kulkevat käsikädessä. Tietoinen rentoutuminen ja erilaiset joogan menetelmät auttavat kehoa palautumaan stressistä ja lisäävät elinvoiman virtausta, jolloin olet rennompi, virkeämpi ja pysyt terveenä. Harjoitukset tukevat elimistön puolustusjärjestelmää ja alentavat stressihormonien määrää.

Osallistuminen ei edellytä kokemusta kundaliinijoogasta ja se soveltuu lähes kaikille. Harjoituksia tehdään melko paljon lattialla istuen, joten jos se ei sovellu, voit istua myös tuolilla. Kundaliinijooga ei sovellu raskauden puolivälin jälkeen.

Kundaliinijooga on tietoisuuden kehittämisen joogaa. Se on traditionaalinen jooga, jossa käytetään kaikkia joogisia tekniikoita; ääntä (mantrat), lihaslukkoja (bandhat), käsien asentoja (mudrat) ja hengitystekniikkoja (pranayama) varsinaisen fyysisen (asana) harjoituksen rinnalla. Siinä on paljon pieniä nyansseja, jotka voivat aloittelijalle tuntua todella paljolta mutta ohjauksessa huomioidaan aina myös vasta-alkajat, joten siksi ei kannata jäädä poisKundaliinijoogan tarkoitus on sisäinen muutos, joten se sopii parhaiten heille, joita joogan ja itsensä syvä ydin kiinnostaa. 

 

Aikataulu: Maanantaisin 6.-20.11.23 klo 17.30-19

Hinta: 55€ (sis. ALV10%) Tallenteet saat omaksi tuntia seuraavana päivänä. Tallenteet tulevat verkkosivulle, johon saat linkin sähköpostiisi.

Maksuna käyvät myös liikuntaetuudet. Maksutiedot saat ilmoittautumisen jälkeen vahvistusviestissä.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: [email protected] 

 

Opettajana Mia Ulvila (Kirin Seema Kaur, KM, Kundaliinijoogaopettaja, SJL-jooganopettaja)