KUNDALIINIJOOGA-TYÖPAJA

Voimavaroja arkeen joogasta ja meditaatiosta

Sunnuntaina 1.10.23 klo 9-15

Seinäjoella

ELINVOIMAISUUS, STRESSI JA RENTOUTUMINEN

 

Kaipaatko menetelmiä, jotka auttavat jaksamaan, pysymään terveenä ja virkeänä? Kaipaatko rentoutumista, apua stressin hallintaan ja elinvoimaisuutta? Millaisia keinoja kundaliinijooga tarjoaa meille arjen pyörityksessä?

 

Elinvoima, stressi ja rentoutuminen kulkevat käsikädessä. Tietoinen rentoutuminen ja erilaiset joogan menetelmät auttavat kehoa palautumaan stressistä ja lisäävät elinvoiman virtausta, jolloin olet rennompi, virkeämpi ja pysyt terveenä. Harjoitukset tukevat elimistön puolustusjärjestelmää ja alentavat stressihormonien määrää.

 

Osallistuminen ei edellytä kokemusta kundaliinijoogasta ja se soveltuu lähes kaikille. Harjoituksia tehdään melko paljon lattialla istuen, joten jos se ei sovellu, voit istua myös tuolilla. Kundaliinijooga ei sovellu raskauden puolivälin jälkeen.

 

Kundaliinijooga on tietoisuuden kehittämisen joogaa. Se on traditionaalinen jooga, jossa käytetään kaikkia joogisia tekniikoita; ääntä (mantrat), lihaslukkoja (bandhat), käsien asentoja (mudrat) ja hengitystekniikkoja (pranayama) varsinaisen fyysisen (asana) harjoituksen rinnalla. Siinä on paljon pieniä nyansseja, jotka voivat aloittelijalle tuntua todella paljolta mutta ohjauksessa huomioidaan aina myös vasta-alkajat, joten siksi ei kannata jäädä pois.

 

Kundaliinijoogan tarkoitus on sisäinen muutos, joten työpaja sopii parhaiten heille, joita joogan ja itsensä syvä ydin kiinnostaa. 

 

Aikataulu: Sunnuntaina 1.10.23 Seinäjoella, Hotyoga Seinäjoen tiloissa Torikeskuksen toisessa kerroksessa (keskustassa juna-aseman läheisyydessä).

Työpajapäivänä järjestetään kaikille avoin Aguarian Age Morning -sadhana klo 6-8.30, johon voit halutessasi osallistua myös. Aamusadhana on maksuton ja sen jälkeen nautitaan yhteinen nyyttäriaamiainen.

Hinta: 69€ (sis. ALV10%)

Maksuna käyvät myös liikuntaetuudet. Maksutiedot saat ilmoittautumisen jälkeen vahvistusviestissä.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: [email protected] (HUOM! Ilmoittautuminen on sitova, eli mahdollisessa peruutuksessa maksua ei palauteta mutta voit antaa paikkasi toiselle) tai ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella! 

 

Mukaan mahtuu korkeintaan 10 henkilöä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Opettajana Mia Ulvila (Kirin Seema Kaur, KM, Kundaliinijoogaopettaja, SJL-jooganopettaja)