Tulevat tapahtumat 2019

Tavoitteenamme on järjestää monipuolisia intensiivikursseja eri jooga- ja meditaatioteemoilla. Kutsumme kaikkia kokeilemaan ja syventämään joogaharjoitusta. Kurssit ja workshopit soveltuvat sekä joogan harrastajille että ohjaajille.

TULOSSA MARRAS-JOULUKUUSSA

Marraskuussa

Avoimet ovet jouluisissa tunnelmissa SU 24.11 klo 13:30-18:00

Vietämme avoimia ovia pikkujoulun tunnelmissa. Tarjolla on mm. glögiä ja herkkuja sekä kaksi upeaa ja erilaista joogatuntia. Avoimiin oviin on tulossa myös loppuvuoden tarjouksia! Näistä
tiedotamme lähempänä tapahtumaa. Kumpaankin joogatuntiin voit tulla ilmoittautumatta
ja mukaan mahtuu tulojärjestyksessä niin monta kuin saliin mahtuu.

Osallistumismaksu yhdelle joogatunnille 3€ tai kummatkin tunnit yht: 5€.

Klo 13:30 ovet aukeavat

Klo 14:00-15:15 jouluinen rento hatha & kristallit. Ohjaaja: Kati Torkko

Klo 16:00-17:15 soft flow & joulun eteeriset öljyt. Ohjaaja: Kati Vainionkulma

Ovet ovat avoinna aina illan yinjoogatuntiin saakka.

Tule viettämään jouluista iltapäivää kanssamme,

t: Kati & Kati

Meillä on myynnissä avoimissa ovissa mm. jouluisia öljysekoituksia, suitsukkeita, palo santoa,
salviaa ja kristalleja ym.

PS: Illan yinjooga Johannan ohjaamana on viikkolukkarimme mukaan tuttuun tapaan klo
18-19:15. Yintunti ei sisälly avoimiin oviin.

================

Joulukuussa

Workshop: Yinjooga + Reiki + Enkelikortit
SU 1.2.2019 klo 16:00-18:15

Rauhallisen yin jooga harjoituksen aikana voit antaa itsellesi luvan vastaanottaa lempeämpää ja feminiinistä yin energiaa. Samalla kun hiljenet itsesi äärelle saatat selkeyttää ajatuksia, huomioida vanhoja kaavoja ja kuulla sydämen todelliset toiveet.


Onko kenties jotain uutta mitä haluat tuoda uudelle vuosikymmenelle ja jättää vanhaa taakse? Kun elämme tietoisuudessa, meidän on myös mahdollista muuttaa toivottuja asioita. Vanhat kaavat ja pelot eivät ole tällöin enää esteenä sydämen todellisille toiveille.


Kun saamme syvemmän yhteyden esim. haavoihin ja traumoihin, voimme myös helpommin vapautua niistä. Ensimmäinen askel on kuitenkin se, että sallit itsesi kuulla. Kun vanhat asiat ja varjot on tuotu valoon, irtipäästöön ja anteeksiantoon, on meillä jälleen elämässä tilaa kaikille ihanille uusille ihmeille!

Joogan aikana voit myös vastaanottaa parantavaa Reiki energiaa, jota Satu tekee henkilökohtaisesti asentojen yhteydessä.

Tunnin päätteeksi nostellaan vielä ihania ja suuntaa antavia Enkelikortteja. Voit nostaa kortteja ihan muuten vain, tulevaan vuoteen tai tiettyyn kysymykseen. Tarvittaessa saat apua myös kortin selkeyttämiseen.

Hinta: 35€
Ohjaaja: Satu Korpi
Ilmoittautumiset: joogakoulusanmaya@gmail.com 27.11.2019 mennessä.

Satu Korpi on pitkään Vaasassa joogaa ja zumbaa ohjannut ISHTA-joogaopettaja (Yoga Alliance RYT200), joka on tunnettu rennoista mukaansatempaavista tunneistaan ja workshopeistaan. Satu on kouluttautunut keväällä 2019 New Yorkissa myös Yin joogaopettajaksi.