KURSSIT JA TAPAHTUMAT


Tavoitteenamme on järjestää monipuolisia intensiivikursseja eri jooga- ja meditaatioteemoilla. Kutsumme kaikkia kokeilemaan ja syventämään joogaharjoitusta. Kurssit ja workshopit soveltuvat sekä joogan harrastajille että ohjaajille.

MINDFULNESS MBSR WORKSHOP 17.11 KLO 15-17

Joogakoulu Sanmaya järjestää mindfulness tutustumisen 17.11 klo 15-17 salillamme. Ohjaajana toimii Maria Mäkelä ja workshopin hinta on 35 euroa. Ilmoittaudu mukaan! joogakoulusanmaya@gmail.com- Lisätietoja tästä.

YIN -JOOGA WORKSHOP 24.11. KLO 12-14

Avaa lantiosi, vapauta tunteesi .työpaja. Lantio on tärkeä tekijä kehomme fyysisessä ja henkisessä hyvinvoinnissa.

Kiristykset ja tukokset lantion alueella vaikuttavat kokonaisvaltaisesti ryhtiimme, kävelyymme ja mielialaamme. Tunteemme asuvat lantiossa ja sinne patoutuessaan voivat aiheuttaa fyysisiä ja psyykkisiä oireita. Tule avaamaan lantiotasi ja vapauttamaan tunteitasi kahden tunnin workshoppiin marraskuussa! Bonuksena saat ihanan hemmotteluhetken itsellesi.

Aluksi teemme pienen hengitysharjoituksen, jonka jälkeen keskitymme nimenomaan lantion avaukseen ja päästämään irti kehon jännityksistä muutaman minuutin pituisilla asanoilla.

Lopuksi teemme vielä erillisen ohjatun rentoutuksen. Workshopin ohjaa Johanna Tanila.

Hinta: 35e

SANMAYAN PIKKUJOULU LA 1.12 KLO 13-16

Joulukuu alkaa mukavasti Sanmayan pikkujouluissa. Olet joko kanta-asiakkaamme tai uusi tuttavuus, niin olet tervetullut viettämään kanssamme rentoa pikkujoulua.

Joogasalissa: Ilmaiset joogatunnit!

  • Klo 13:00-14:00 Essin energisoiva jooga
  • Klo 14:30-15:30 Johannan rentouttava yin

PS: mukaan joogaamaan pääsee saapumisjärjestyksessä niin monta kuin saliimme suinkin mahtuu.

Odotustilassa: Makuelämyksiä ja arvontaa!Voit maistella itsetehtyä glögiä, maukkaita pipareita ja osallistua pikkujouluarvontaan. Kaikkien pikkujoulukävijöiden kesken arvotaan 6 x kortti (arvo 60€) joogasalillemme.

Keittiö/toimistotilassa: Lahjat pukinpussiin! Pikkujouluista voit ostaa joululahjoja eli myymme kaikkia korttejamme myös lahjaksi (lahjakorttien voimassaoloaika on 3 kk => 3.1-3.4.2019 välinen aika). Kortit kääritään hopeiseen lahjapussiin ja sinne sujautetaan mukaan meidän tulevan kevään uusi aikataulu. Kiva lahjavinkki!

Hinnaston korteille näet täältä => https://www.sanmaya.fi/asiakashinnat

Kevään uudet tuulet: Kevätkaudelle otamme käyttöön uuden mahdollisuuden tuntien suhteen eli voit ostaa paikan omalle lempitunnillesi koko kevääksi. Tällöin sinun eli tarvitse murehtia tuleeko kortin aikaraja vastaan, eikä tarvitse muistaa ilmoittautumisia vaan paikka on sinulle varattuna kyseisessä joogaryhmässä, kun sen on maksanut. Sanmayan kevätkausi on 3.1-5.5.2019 välinen aika ja oman paikan pääsee lunastamaan 130€ hintaan. Pikkujouluissamme tämän paikan voi lunastaa tarjoushintaan 120€ ja tarjoushinta on voimassa koko joulukuun ensimmäisen vkon ajan (1.-9.12.2018). Kertoja kevätkaudella on 17 kpl, joten yhden joogakerran hinnaksi tulee vain 7€/krt. Kannattaa siis hyödyntää tämä upea mahdollisuus!


Sanmayan kevätlukkari 2019 julkaistaan marraskuun viimeisellä vkolla.

Nähdään pikkujouluissa!

t: Sanmayan poppoo

IYENGARJOOGA WORKSHOP 27.1.2018 KLO 9.00 - 15.30

Iyengarjooga pohjautuu B.K.S. Iyengarin opettamaan joogamuotoon. Sen erityispirteitä on muun muassa se, että harjoituksessa käytetään apuna erilaisia välineitä, kuten bolstereita, remmejä, tuoleja, vilttejä ja erityistä joogaseinää tarpeen mukaan.


Vieraileva opettaja: Outi Öhman Mikkelistä (www.yogasoul.fi)

Workshop ei sisälly tuntikortteihin. Hinta 80 e.

MENNEET TAPAHTUMAT

ASTANGAJOOGA KURSSI 4.-7.10.2018

Sanmaya saa vieraakseen huippuohjaajan syksylle. Anne Nuotio vierailee joogakoulullamme 4.-7.10.2018. Kurssi toteutuu alkeis- ja jatkoryhmille. Kurssin hinta on 150 € (työttömät, eläkeläiset, opiskelija 120 €). Olet lämpimästi tervetullut kurssille! Lisätietoja tästä.

HENGITYS JA TUNTEET WORKSHOP 9.9.2018 KLO 12-14.

Työpajassa tutustutaan hengitykseen ja pallean merkitykseen tunne-elämämme vapaalle virralle. Opettelemme syvän joogahengityksen periaatteita, tulihengitystä sekä pranayama-meditaatiota. Lue lisäätäältä. Hinta 35 e.

Joogakoulu Sanmayan tutustumisilta 23.8.2018 klo 16-20. Mahdollisuus osallistua veloituksettomille tunneille sekä ostaa viikkotuntikortteja edullisempaan hintaan. Nyt myös elokuusta lähtien kuukauden kortti vaihtoehtona! Lisätietoja tästä.

Tule hemmottelemaan itseäsi kahden tunnin Yin jooga workshoppiin LA 18.8 klo 12-14! Yin jooga on restoratiivinen joogamuoto, joka rauhoittaa kehoa ja mieltä. Voit päästää irti kaikesta suorittamisesta ja vain nauttia omasta kehostasi. Ohjaajana toimii Sanmayan ohjaaja Johanna Tanila. Kurssi pidetään Joogakoulu Sanmayan tiloissa osoitteessa Vapaudent 28, 2. krs. Kurssin hinta on 35 €/hlö. Lisätietoa kurssista täältä.

ISHTA joogaa Aino Sirenin ohjaamana 26.7.2018 klo 18-20. Sanmaya saa vieraakseen huippuohjaajan New Yorkista. Aino ohjaa Positive Vibrations workshopin hintaan 35 € / 2 h. Kurssista lisää tästä. Olet lämpimästi tervetullut kurssille!

Full Spectrum Yoga 7.-8.7.2018 with Yoga Masters Wendy Newton and Peter Ferko. New Yorkista vierailevat ohjaajat pitävät Suomessa kaksi työpajaa, toinen Helsingissä ja toinen Seinäjoella Joogakoulu Sanmayassa! Työpajat ovat LA 7.7.2018 klo 15-17 ja SU 8.7.2018 klo 11-13. Työpajan hinta on 35 € yksi päivä, 60 € molemmat päivät. Ilmoittautuminen joogakoulusanmaya@gmail.com. Lisätietoa työpajoista löytyy täältä. Olet lämpimästi tervetullut kurssille!

KUNDALIINIJOOGA JA MANTRAMEDITAATIO 10.6.2018 KLO 13.00-14.30

Kundaliinijooga on tietoisuuden joogaa, joka tapahtuu niin fyysisellä, psyykkisellä kuin emotionaalisella tasollamme. Harjoitus eli kriya on aina johonkin tiettyyn asiaan kohdistuva fyysinen asanaharjoitus, jossa käytetään lisäksi mantroja, lihaslukkoja ja hengitystekniikoita.
Kriyan jälkeen teemme mantrameditaation, johon voit osallistua hiljaisuudessa tai yhtymällä lauluun. Meditaation pituus on 11 minuuttia.


Yksi kundaliinijoogan erityispiirteistä on valkoiseen pukeutuminen ja pään peittäminen vaalealla huivilla tai pipolla. Se liittyy muun muassa auramme valkoista väriä heijastavaan vaikutukseen, jolloin päästämme energiaa itsestämme ulos mutta emme vedä itseemme ulkopuolelta mitään. Voit pukeutua näin jos haluat mutta yhtä hyvin voit tulla missä tahansa muussa värissä ja asussa!
Ohjaaja: Mia Ulvila


Tunteihin voit osallistua kertamaksulla (12/10e) tai voimassa olevalla kortilla. Varaa paikka verkkosivujemme netti-ilmoittautumisen kautta tai sähköpostitse (joogakoulusanmaya@gmail.com).

DYNAAMINEN MEDITAATIO 10.6.2018 KLO 11.00-12.30

Tuntuuko, että kehoosi on pakkautunut energiaa eikä se pääse kunnolla liikkumaan? Haluatko huutaa sisällesi jäänyttä patoumaa ulos ja tuntea miten energia alkaa jälleen virrata vapaasti? Haluatko puhdistaa itseäsi sisältäpäin ja virkistää kehosi, tunteesi ja mielesi?
Osallistu aktiiviseen meditaatioon Joogakoulu Sanmayassa SUNNUNTAINA 10.6. kello 11.00-12.30.


Dynaaminen meditaatio on tunninmittainen aktiivinen meditaatio, jossa vapautetaan sisällemme pakkautunutta energiaa liikkeen, hengityksen ja äänen avulla. Harjoitus on puhdistava ja energisoiva vahvasti fyysinen meditaatio. Tähän meditaatioon tarvitset mukaasi muutaman tyynyn tai vastaavan, jota voit käyttää apuna harjoituksessasi.
Harjoitus ei sovi vakavista mielenterveysongelmista toipuville.
Ohjaaja: Mia Ulvila

Tunteihin voit osallistua kertamaksulla tai voimassa olevalla kortilla. Varaa paikka verkkosivujemme netti-ilmoittautumisen kautta tai sähköpostitse (joogakoulusanmaya@gmail.com).

INTEGRALJOOGAAN TUTUSTUMINEN 9.6.2018 KLO 11.00-12.15

Integraljooga on fyysisesti keskitason joogaa, joka sopii hyvin myös aloittelijoille. Tunnilla tehdään aurinkotervehdyksiä, klassissia jooga-asanoita seisomaliikkeistä kiertoihin, taivutuksista ylösalaisiin. Harjoitus voi olla lempeä ja välillä vähän voimakkaampi. Ohjaaja anataa eri variaatoita osallistujien tarpeet ja mielenkiinnon huomioiden.


Harjoitus muuttuu meditatiiviseksi, itsensä kuuntelu, hyväksyminen, läsnäolo ja rentoutus lisääntyvät. Ohjattu loppurentoutus (yoganidra) on tärkeä meille jokaiselle. Tunnin lopussa hengistysharjoitus ja lyhyt meditaatio.

Vieraileva ohjaaja: Tarja Prema Storgård (IntegralYoga-Hatha-opettaja ja jooganopettaja SJL)

Tälle tunnille voit osallistua ainoastaan kertamaksulla 20e. Ilmoittautuminen joogakoulusanmaya@gmail.com

MAKSUTON TUTUSTUMISPÄIVÄ 26.5.2018

Kaikille avoin maksuton tutustumispäivä Joogakoulu Sanmayassa 26.5.2018 kello 12-17.

Tutustumispäivänä pääset kokeilemaan tarjontaamme maksutta 30 minuutin
joogatunneille. Tunneille voit osallistua ilmoittatumatta. Mukaan mahtuu
noin 20 joogaajaa kerrallaan ja sopu sijaa antaa! :D Matot ja välineet
löytyy meiltä mutta voit ottaa halutessasi omasi mukaan!

Ohjelma:
12.00-12.30 Astanga -Essi-
12.45-13.15 Joogaa apuvälineillä -Mia-
13.30-14.00 Flow -Kati V.-
14.15-14.45 Kundaliinijooga -Mia-
15.00-15.30 Hatha -Kati T.-
15.45-16.15 Meditaatio -Kati T.-

Tutustumispäivästä voit ostaa joogakorttejamme tutustumishinnalla!

KUNDALIINIJOOGA 10.5.2018 KLO 12.45-14.00

Kundaliinijooga on tietoisuuden joogaa, joka tapahtuu niin fyysisellä, psyykkisellä kuin emotionaalisella tasollamme. Harjoitus eli kriya on aina johonkin tiettyyn asiaan kohdistuva fyysinen asanaharjoitus, jossa käytetään lisäksi mantroja, lihaslukkoja ja hengitystekniikoita.
Yksi kundaliinijoogan erityispiirteistä on valkoiseen pukeutuminen ja pään peittäminen vaalealla huivilla tai pipolla. Se liittyy muun muassa auramme valkoista väriä heijastavaan vaikutukseen, jolloin päästämme energiaa itsestämme ulos mutta emme vedä itseemme ulkopuolelta mitään. Voit pukeutua näin jos haluat, mutta yhtä hyvin voit tulla missä tahansa muussa värissä ja asussa!


Ohjaaja: Mia Ulvila

Tunteihin voit osallistua kertamaksulla (12/10e) tai voimassa olevalla kortilla. Varaa paikka verkkosivujemme netti-ilmoittautumisen kautta tai sähköpostitse (joogakoulusanmaya@gmail.com).

KUNDALIINIMEDITAATIO 10.5.2018 KLO 11.00-12.15

Haluatko tuntea miten energinen ja elävä kehosi on? Kaipaatko ravistelua ja virkistymistä kevätpäivääsi? Tule tunninmittaiseen aktiiviseen meditaatioon Joogakoulu Sanmayaan TORSTAINA 10.5. kello 11.00-12.15!!

Kundaliinimeditaatio on aktiivinen meditaatio, jossa herätetään keho ja mieli liikkeen avulla. Meditaatio alkaa fyysisellä osuudella, jonka tarkoitus on saada meidät hieman tavallista valppaammiksi ja lopulta valmistella hiljaisuuteen. Et tarvitse mitään ennakkotietoja tai taitoja.

Ohjaaja: Mia Ulvila

Tunteihin voit osallistua kertamaksulla tai voimassa olevalla kortilla. Varaa paikka verkkosivujemme netti-ilmoittautumisen kautta tai sähköpostitse (joogakoulusanmaya@gmail.com).

ASTANGA workshop 7.-8.4.2018

Pidämme Astanga - jooga workshopin 7.-8.4.2018. Aikataulu molempina päivinä on seuraava:

Mysore 7-9

Jatko 9.30-11.30

Alkeet 12.30-15.00

Mysoressa jokainen etenee omaa Astanga 1 sarjan harjoitusta yksilöllisesti oman hengityksen tahtiin. Ohjaaja auttaa syventämään harjoitusta ja kehoa kuunnellen opastaa harjoituksessa eteenpäin.

Jatkoryhmään voivat osallistua kaikki, jotka ovat Astanga - alkeiskurssin käyneet ja alkeistason liikkeet ovat tuttuja. Jatkoryhmässä edetään aurinkotervehdyksistä, seisomaliikkeisiin ja käydään 1. sarjan istumaliikkeitä läpi yksilöllisen etenemisen tahdissa. Harjoitus päätetään loppuliikkeisiin.

Alkeistasoon voivat osallistua kaikki, jotka haluavat aloittaa joogaharjoituksen tai syventää omaa joogaharjoitusta Astangajoogan avulla.

Vieraileva opettajana kurssilla toimii Ari Wahlstedt (www.jadejooga.fi), joka ohjaa mysore ja jatkotason tunnit. Jatkotaso toteutuu Arin ohjaamana, mikäli jatkotason kurssille saadaan vähintään 10 osallistujaa. Muussa tapauksessa jatkotason ohjaa Sanmayan omat ohjaajat Anneli Kupari ja Essi Vainionpää. Alkeistason ohjaa Anneli ja Essi.

Hinta alkeet/jatko 55 €, mysore 35 €. Avajaisviikonloppuna mahdollisuus ostaa 3 kk:n kortti tarjoushinnalla. Ilmoittautumiset joogakoulusanmaya@gmail.com.

Tervetuloa!

JOOGAKOULU SANMAYAN AVAJAISET 5.4.2018

Vietämme avajaisia TO 5.4 klo 17-21 jolloin voit tulla tutustumaan uuteen joogasaliin ja tuleviin ohjaajiin. Avajaisissa on tarjolla teetä ja pikkupurtavaa. Sinulla on mahdollisuus ostaa joogakortteja tunneille tarjoushintaan (tarjous voimassa vain avajaisissa). Ilta päättyy ilmaiseen joogatuntiin, jossa tehdään lempeää ja rentouttavaa hathaa. Hathan avajaisissa ohjaa Sanmayan oma ohjaaja Kati Torkko.

Klo 17:00-20:00 avoimet ovet => tutustu saliin & ohjaajiin

Klo 20:15-21:00 rentouttava jooga (mukaan mahtuu max. 20 hlöä). Ilmoittautuminen tunnille joogakoulusanmaya@gmail.com. HUOM! avajaisjooga on täynnä.