Tulevat tapahtumat 2019

Tavoitteenamme on järjestää monipuolisia intensiivikursseja eri jooga- ja meditaatioteemoilla. Kutsumme kaikkia kokeilemaan ja syventämään joogaharjoitusta. Kurssit ja workshopit soveltuvat sekä joogan harrastajille että ohjaajille.

Mindfulness kurssi SU 19.5

HUOM! Lisätiedot tästä kurssista suoraan Marialta!

Ajankohta: SU 19.5. klo 10.00-16.00.

Hinta: 80€


Ohjaaja: Mindfulness CFM® ohjaaja, työterveyspsykologi Maria Mäkelä

Paikka: Joogakoulu Sanmaya, Vapaudentie 28, 2. krs, Seinäjoki

Järjestäjä: Mielenankkuri, Maria Mäkelä

Ilmoittautumis-ja peruutusehdot: Ilmoittautuminen => maria.makela@mielenankkuri tai p. 040-589 4295.

Lisätietoja Mariasta: http://www.mielenankkuri.fi/

Kevään Aquarian Age Morning- sadhanat

Aquarian Age Morning Sadhana on kundaliinijoogaperinteen mukainen aikaisen aamun pitkä joogaharjoitus. Perinteen mukaisesti harjoitus on maksuton, mutta halutessasi voit varata mukaasi jotain pientä yhteisesti jaettavaa aamiaista harjoituksen päätteeksi teehetkeen. Sadhanaan ei tarvita ennakkoilmoittautumista. Mitään ei myöskään tarvitse osata etukäteen, sadhana ohjeistetaan paikan päällä. Halutessasi voit ottaa mukaasi huivin, jolla perinteen mukaan peitetään pää Japji Sahibin ajaksi.

  • SU 26.5 klo 6-8:30 Aquarian Age Morning -sadhana (Mia)

Sadhana sisältää:

20-25 min mantrameditaation, jossa luetaan Japji Sahib (saat tekstin paikan päällä)kundaliinijoogaharjoitteen eli kriyan62 min kestävän mantrameditaation, jossa mantrat lauletaan tietyn mittaisina.

Voit tulla tutustumaan Sadhanaan avoimin mielin, ja antaa kehollesi puhdistavan henkisen suihkun. Ryhmän energia on hoitavaa, vaikka vain pötköttelisit matolla Sadhanan ajan. Sadhana auttaa tasapainottamaan sen, mikä on vinossa ja korjaamaan sen, mikä ei toimi. Sadhanaan saa tulla myös sydän ilosta laulaen ja osallistua 2,5 tunnin harjoitteeseen kevyellä mielellä jakaen iloa näin myös toisille. Ilolla ja lämmöllä, kundaliinijoogaopettajat Sari Sani Bani ja Mia.