Vuoden 2019 workshopit & tapahtumat

Workshop: Yinjooga + Reiki + Enkelikortit

SU 1.2.2019 klo 16:00-18:15

Rauhallisen yin jooga harjoituksen aikana voit antaa itsellesi luvan vastaanottaa lempeämpää ja feminiinistä yin energiaa. Samalla kun hiljenet itsesi äärelle saatat selkeyttää ajatuksia, huomioida vanhoja kaavoja ja kuulla sydämen todelliset toiveet.


Onko kenties jotain uutta mitä haluat tuoda uudelle vuosikymmenelle ja jättää vanhaa taakse? Kun elämme tietoisuudessa, meidän on myös mahdollista muuttaa toivottuja asioita. Vanhat kaavat ja pelot eivät ole tällöin enää esteenä sydämen todellisille toiveille.


Kun saamme syvemmän yhteyden esim. haavoihin ja traumoihin, voimme myös helpommin vapautua niistä. Ensimmäinen askel on kuitenkin se, että sallit itsesi kuulla. Kun vanhat asiat ja varjot on tuotu valoon, irtipäästöön ja anteeksiantoon, on meillä jälleen elämässä tilaa kaikille ihanille uusille ihmeille!

Joogan aikana voit myös vastaanottaa parantavaa Reiki energiaa, jota Satu tekee henkilökohtaisesti asentojen yhteydessä.

Tunnin päätteeksi nostellaan vielä ihania ja suuntaa antavia Enkelikortteja. Voit nostaa kortteja ihan muuten vain, tulevaan vuoteen tai tiettyyn kysymykseen. Tarvittaessa saat apua myös kortin selkeyttämiseen.

Hinta: 35€
Ohjaaja: Satu Korpi
Ilmoittautumiset: joogakoulusanmaya@gmail.com 27.11.2019 mennessä.

Satu Korpi on pitkään Vaasassa joogaa ja zumbaa ohjannut ISHTA-joogaopettaja (Yoga Alliance RYT200), joka on tunnettu rennoista mukaansatempaavista tunneistaan ja workshopeistaan. Satu on kouluttautunut keväällä 2019 New Yorkissa myös Yin joogaopettajaksi.

Marraskuussa

Avoimet ovet jouluisissa tunnelmissa SU 24.11 klo 13:30-18:00

Vietämme avoimia ovia pikkujoulun tunnelmissa. Tarjolla on mm. glögiä ja herkkuja sekä kaksi upeaa ja erilaista joogatuntia. Avoimissa ovissa tarjouksena kaikki loppuvuoden joogat 50€ (25.11- 22.12) sekä 6x kortit 40€ (kortti on voimassa 22.12 saakka). Loppuvuoden joogat tarjous on voimassa 24.11-1.12 välillä ja 6 x kortit ovat tarjoushinnalla koko joulukuun.

Kumpaankin avointen ovien joogatuntiin voit tulla ilmoittautumatta ja mukaan mahtuu tulojärjestyksessä niin monta kuin saliin mahtuu. Osallistumismaksu yhdelle joogatunnille on 3€ tai kummatkin tunnit yht: 5€.

Klo 13:30 ovet aukeavat

Klo 14:00-15:15 jouluinen rento hatha & kristallit. Ohjaaja: Kati Torkko

Klo 16:00-17:15 soft flow & joulun eteeriset öljyt. Ohjaaja: Kati Vainionkulma

Ovet ovat avoinna aina illan yinjoogatuntiin saakka.

Tule viettämään jouluista iltapäivää kanssamme,

t: Kati & Kati

Meillä on myynnissä avoimissa ovissa mm. jouluisia öljysekoituksia, suitsukkeita, palo santoa,
salviaa ja kristalleja ym.

PS: Illan yinjooga Johannan ohjaamana on viikkolukkarimme mukaan tuttuun tapaan klo
18-19:15. Yintunti ei sisälly avoimiin oviin.

Raskausajan joogakurssi

Sunnuntaisin 6.10.-20.10. klo 14.30.-15.30.

Odottaville äideille sopiva joogakurssi, johon voi osallistua missä raskauden vaiheessa tahansa.

Harjoitusten tarkoitus on valmistaa kehoa ja mieltä raskauden aikaisiin muutoksiin ja synnytykseen, sekä ennalta ehkäistä raskausajan vaivoja.

Harjoitukset tehdään omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen, joten kurssi sopii kaikenkuntoisille. Aiempaa kokemusta joogasta ei tarvitse olla!

Hinta: 40 € (3 krt).

Ohjaajana Kati Vainionkulma (kansainvälinen Yoga Alliancen RYT200
joogaopettajakoulutus).

Ilmoittautumiset joogakoulusanmaya@gmail.com

Tasapainoa elämään Yinjooga workshop LA 12.10 klo 12-14

Tule hemmottelemaan itseäsi ja hakemaan tasapainoa elämääsi tälle kahden tunnin pituiselle yin joogatunnille!

Elämä saattaa olla ajoittain hyvinkin hektistä, kiireistä ja stressaavaa. Touhua täynnä
olevan arjen vastapainoksi tarvitsemme rauhoittumista, rentoutumista ja suorittamisesta irtipäästämistä.

Yin jooga on rauhallinen joogamuoto, joka rauhoittaa kehoa ja mieltä. Voit päästää irti
kaikesta suorittamisesta ja vain nauttia omasta kehostasi. Hengitys auttaa
kehoa ja mieltä rentoutumaan ja yin joogan pitkäkestoiset asanat yhdistettynä rauhalliseen hengitykseen luovat kokonaisvaltaisen hyvän olon hemmotteluhetken itsellesi. Teemme aluksi pienen hengitysharjoituksen, jonka jälkeen keskitymme vain päästämään irti kehon jännityksistä
muutaman minuutin pituisilla asanoilla. Lopuksi teemme vielä erillisen ohjatun rentoutuksen.

Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta. Asanat tehdään matolla joko istuen tai
maaten. Varaa mukaasi lämpimät vaatteet ja villasukat.

Ohjaaja: Johanna Mäkynen

Hinta: 35€

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: joogakoulusanmaya@gmail.com 7.10. mennessä

Maksuton tutustumispäivä TO 15.8

Joogakoulu Sanmaya viettää syyskauden avajaisia TORSTAINA 15.8. avoimilla ovilla. Tarjolla on tutustumista eri tyylisuunnan joogalajeihin maksuttomilla näytetunneilla.


Ohjelma:

10-10.45 Aamujooga (Essi)
16.30-17.30 Alkeet Flow (Rita)
18-18.30 Kundaliinijooga (Mia)
18.45-19.15 Soft Flow (Kati)
19.30-20.45 Yin (Johanna)

Tunneille ei ole ennakkoilmoittautumista vaan paikka varataan tulemalla paikan päälle. Meiltä saat lainaksi kaikki tarvittavat välineet tai halutessasi voit ottaa omat mukaan. Aiempien tutustumispäivien kokemuksesta kukaan ei ole jäänyt salin ulkopuolelle vaikka täyttä on toki saattanut olla! Sopu sijaa antaa! :)

Tutustumispäivässä joogan lisäksi tarjolla luomuyrttiteetä ja pientä purtavaa. Lisäksi kaikkien osallistuneiden kesken arvomme illan päätteeksi kaksi kuuden kerran joogakorttia.

Lämpimästi tervetuloa! ♥

Miten meditoida - Workshop 6.7 klo 12-14

Mitä meditaatio on?

Se on matka itseesi, sen tarkoituksena on olla mahdollisimman tietoinen ja läsnäoleva tässä

hetkestä, auttaa kehoasi rentoutumaan ja mieltäsi keskittymään ja tyhjenemään,
eivätkä ulkoiset ärsykkeet tunkeudu läsnäolosi lävitse. Saada ympäristössä oleva ainainen hälinä ja ärsyketulva hiljenemään ja keskitytään omaan kehoon ja sen kuunteluun. Meditaatiolla on todettu olevan myönteisiä vaikutuksia esim.stressin lieventäjänä, ajatukset ovat kirkkaammat ja olet rauhallisempi. Jo muutaman minuutin päivittäinen meditaatiohetki antaa mielellesi sen tarvitseman lepohetken.

Tässä Workshopissa tutustumme meditaatioon ja eri meditointitapoihin. Aloitamme ihan perusteista, eli millaisessa asennossa on hyvä meditoida, ympäristö ja muut välineet, teemme
hengitysharjoituksia eli pranayamoja, läsnäoloharjoituksia, liikemeditaatiota ja opettelemme rentouttamaan kehon eri osia. Tavoitteena on löytää juuri Sinun oma meditointitapasi.

Mukaan voit ottaa muistiinpanovälineet.

Aika: 6.7.2019 klo 12-14

Hinta: 40€

Paikka ja järjestäjä: Joogakoulu Sanmaya

Ohjaaja: Rita Huttunen-Taipale

Ilmoittautumiset: Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 29.6. mennessä =>
joogakoulusanmaya@gmail.com.

Mukaan mahtuu max. 15 hlöä. Workshoppiin on olemassa peruutusehdot, jotka saat ilmoittautumisen yhteydessä.

Kevään Aquarian Age Morning- sadhanat

Aquarian Age Morning Sadhana on kundaliinijoogaperinteen mukainen aikaisen aamun pitkä joogaharjoitus. Perinteen mukaisesti harjoitus on maksuton, mutta halutessasi voit varata mukaasi jotain pientä yhteisesti jaettavaa aamiaista harjoituksen päätteeksi teehetkeen. Sadhanaan ei tarvita ennakkoilmoittautumista. Mitään ei myöskään tarvitse osata etukäteen, sadhana ohjeistetaan paikan päällä. Halutessasi voit ottaa mukaasi huivin, jolla perinteen mukaan peitetään pää Japji Sahibin ajaksi.

Tarkista uudet ajat näihin suoraan Mialta => miaulvila@gmail.com

Sadhana sisältää:

20-25 min mantrameditaation, jossa luetaan Japji Sahib (saat tekstin paikan päällä)kundaliinijoogaharjoitteen eli kriyan62 min kestävän mantrameditaation, jossa mantrat lauletaan tietyn mittaisina.

Voit tulla tutustumaan Sadhanaan avoimin mielin, ja antaa kehollesi puhdistavan henkisen suihkun. Ryhmän energia on hoitavaa, vaikka vain pötköttelisit matolla Sadhanan ajan. Sadhana auttaa tasapainottamaan sen, mikä on vinossa ja korjaamaan sen, mikä ei toimi. Sadhanaan saa tulla myös sydän ilosta laulaen ja osallistua 2,5 tunnin harjoitteeseen kevyellä mielellä jakaen iloa näin myös toisille. Ilolla ja lämmöllä, kundaliinijoogaopettajat Sari Sani Bani ja Mia.

Skumppajooga Vappuna 1.5 klo 13-14:15

Tervetuloa viettämään hauska skumppajooga vappuna. Omat kuplivat mukaan (alkoholiton). Teemme hathajoogaa täyden skumppalasin kera joten luvassa on tasapainohaasteita ja naurua. Skumppajoogan voi maksaa kertamaksuna (12€) tai kuitata Sanmayan korteilla.

Ohjaaja: Kati Torkko

Paikka: Joogakoulu Sanmaya (Vapaudentie 28, 2 krs)

Aika: KE 1.5 klo 13-14:15

Ilmoittautuminen: joko https://www.sanmaya.fi/ilmoittautuminen ja hae skumppajooga tai voit ilmoittautua suoraan joogakoulusanmaya@gmail.com

Mukaan mahtuu max 15 hlö.

Valoa kevääseen - Yin jooga ja jooganidra MA 22.4 klo 13-15

Tule hakemaan valoa ja iloa kevääseen tästä kahden tunnin Yin joogasta. Teemme ihania, rentouttavia, pitkiä yin jooga-asanoita ja päätämme harjoituksen jooganidra-harjoitukseen, joka yhtä aikaa rentouttaa ja virkistää. Yin jooga tuo tilaa kehoosi ja mieleesi, jolloin vanhat energiat, jännitykset ja tukokset poistuvat, vapauttaen tilaa uusille energioille. Pysähdymme asanoihin useamman minuutin ajaksi vaikuttaen näin syviin lihaskudoksiin ja faskiaan. Hengitys on olennainen osa yin joogaa. Laajennamme syvällä, rauhallisella hengityksellä rentoa kehoamme, jolloin saamme luonnollisesti ja lempeästi avattua tukoksia ja vapautettua jännityksiä. Kun keho pysähtyy ja rentoutuu, mielelle jää myös mahdollisuus hiljentyä. Tämän kahden tunnin joogan jälkeen olet varmasti rentoutunut, fyysisesti ja henkisesti.

Jooganidra on meditatiivinen syvärentoutusharjoitus, sen tarkoituksena on tuottaa niin fyysinen,
emotionaalinen kuin henkinenkin tyyneys. Jooganidra, jooginen uni, vastaa jopa neljän tunnin syvää unta. Harjoituksen tarkoitus on syvärentouttaa keho ja mieli, mutta pysyä silti valppaana.

Aika: MA 22.4 klo 13-15

Hinta: 40€

Paikka ja järjestäjä: Joogakoulu Sanmaya

Ohjaaja: Johanna Tanila => Joogapaja

Ilmoittautumiset: sitovat ilmoittautumiset viimeistään 16.4 mennessä => joogakoulusanmaya@gmail.com

Mukaan mahtuu max. 15 hlöä. Workshoppiin on voimassa peruutusehdot, jotka saat ilmoittautumisen yhteydessä.

Joogaa vuodenajan mukaan; Kevät SU 14.4 klo 12-14

Mitä tulisi ottaa huomioon keväällä, jotta voit kokonaisvaltaisesti hyvin? Vuodenajat vaikuttavat meihin, joten on tärkeää osata tasapainottaa kevään energiat, omat elintavat sekä ruokavalio. Teemme kevätkaudelle sopivia jooga-asanoita (mukana myös pari qigongliikettä) ja haemme inspiraatiota kevään energioista. Tässä workshopissa saat vinkkejä myös kevään elintapoihin ja ruokavalioon. Workshopin lopuksi jokainen osallistuja saa smoothiepaukun.

Ohjaaja: Kati Torkko => https://www.katimandala.fi/

Aika: SU 14.4 klo 12-14

Paikka & järjestäjä: Joogakoulu Sanmaya (Vapaudentie 28, 2 krs)

Hinta: 40€

Ilmoittauminen: sitovat ilmoittautumiset viimeistään 7.4 mennessä joogakoulusanmaya@gmail.com Ilmoittautumisen yhteydessä saat maksutiedot +
peruutusehdot workshoppiin liittyen. Mukaan mahtuu 15 hlöä.

Sanmayan 1 v synttärit 1.-7.4.2109

Synttäreiden kunniaksi tarjoamme tällä vkolla koko kesäkauden joogat hintaan 149€ (norm. 257€). Nyt ei kannata missata tätä uskomatonta tarjousta eli meidän kesäkausi on 6.5-18.8 välinen aika ja joogatunteja meillä on tarjolla peräti 10 kpl/vko. Voit siis oman mielesi mukaan joogailla koko kesän niin paljon kuin jaksat. Tarjouksen voit lunastaa tällä vkolla joogatunneilla ennen tunteja tai laittamalla sähköpostia joogakoulusanmaya@gmail.com niin lisäämme nimesi listalle. Maksusuoritus tulee tehdä viimeistään 7.4 mennessä. PS: Tämä tarjous on henkilökohtainen eli sitä ei voi vaihtaa toiselle henkilölle, jos sattuu ettet itse pääsekään joogailemaan.

Tässä ei vielä kaikki eli synttäriviikkomme huipentuu virallisesti sunnuntaina synttäreihin, jossa tarjolla on ilmaiseksi rentouttava hathajoogatunti sekä tietysti synttärikakkua ja 10x kortteja alennettuun hintaan. Olet tervetullut viettämään synttäreitä kanssamme, olet sitten joko kanta-asiakkaamme tai ihan uusi tuttavuus. Tarjous, joka on voimassa vain synttärisunnuntaina (7.4): 10 x kortti 85€ (75€ opisk. + eläk.) => voimassa 3 kk ostopäivästä

Sunnuntaina 7.4 klo 13-16 synttärit (avoimet ovet)
13:00 tarjolla synttärikakkua ja yrttiteetä + voit tehdä ostoksia
14:00 salissa ilmainen hathajooga by Kati Torkko
15:15 tarjolla synttärikakkua ja yrttiteetä + voit tehdä ostoksia
16:00 ovet sulkeutuvat.

TERVETULOA!

PS: Johanna Yin jooga on synttärisunnuntaina normaalisti klo 18-19:15

Käsilläseisonta Workshop LA 30.3 klo 10-12

Tervetuloa niin käsilläseisontaan vasta tutustuvat, sekä jo haasteellisempia variaatioita harjoittelevat! Tämä intensiivinen kahden tunnin workshop on tarkoitettu juuri Sinulle, joka kaipaat hyviä työkaluja käsilläseisontaharjoittelusi tueksi. Workshopissa teemme laadukkaan alkulämmittelyn, missä valmistamme kehoamme käsilläseisontaa varten, haemme oikeaa linjausta sekä aktivoimme niin pää- kuin tukilihakset toimintaan.Alkuun haemme yhdessä linjauksia seinältä, jonka jälkeen jo vapaassa seisonnassa seisovat, tai esimerkiksi haarapunnerrusta harjoittelevat, siirtyvät omiin harjoitteisiin. Valmentaja antaa jokaiselle sopivat harjoitteet haasteineen. Tulet saamaan workshopista hyviä työkaluja alkulämmittelyyn, linjaukseen sekä itse käsilläseisontaan. Ja jos käsilläseisonnanharjoittelu ontakunnut, tulet varmasti saamaan valmentajalta itsellesi sopivia harjoitteita ja vinkkejä laadukkaampaan harjoitteluun.

Käsilläseisonta on upea yhdistelmä liikkuvuutta, kehonhallintaa, tasapainoa sekä muun muassa voimaa. Tämä taito vaatii myös paljon mieleltä. Keholla menee aikansa oppiakseen vakaa käsilläseisonta, mutta tämän taidon kehittäminen ei tule koskaan päätökseensä. Mitä pidemmällemennään, sen enemmän mukaan astuu pieniä nyansseja.

Ohjaaja: Hanna Härkönen => www.hannaharkonen.com
Aika: LA 30.3 klo 10-12
Hinta: 40€
Paikka ja järjestäjä: Joogakoulu Sanmaya
Ilmoittautumiset: sitovat ilmoittautumiset viimeistään 23.3 mennessä joogakoulusanmaya@gmail.com

Joogan alkeet maraton

Joogan alkeet maratonissa käydään yksityiskohtaisesti läpi joogan yleisimpiä asanoita, tutkien niiden oikeaoppiset linjaukset ja asanoille eri variaatiot, sekä hengityksen rooli asanan muodostamisessa. Tämä workshop sopii erinomaisesti aloittelijoille sekä pidemmän aikaa joogasta taukoa pitäneille muistin virkistykseksi.

Aika: LA 23.3 klo 13-15

Hinta: 40€

Paikka ja järjestäjä: Joogakoulu Sanmaya

Ohjaaja: Rita Huttunen-Taipale

Ilmoittautumiset: sitovat ilmoittautumiset viimeistään 16.3 mennessä =>joogakoulusanmaya@gmail.com Mukaan mahtuu ensimmäiset 12 ilmoittautunutta.

Workshoppiin on voimassa peruutusehdot, jotka saat ilmoittautumisen yhteydessä.

Raskausajan joogakurssi

Odottaville äideille sopiva joogakurssi, johon voi osallistua missä raskauden vaiheessa

tahansa. Harjoitusten tarkoitus on valmistaa kehoa ja mieltä raskauden aikaisiin muutoksiin ja
synnytykseen, sekä ennalta ehkäistä raskausajan vaivoja. Harjoitukset tehdään omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen, joten kurssi sopii kaikenkuntoisille. Aiempaa kokemusta joogasta ei tarvitse olla!

Aika: Torstaisin 7.3.-21.3. klo 18.30-19.45

Järjestäjä & paikka: Joogakoulu Sanmaya

Hinta: 40€ (3 krt)

Ohjaaja: Kati Vainionkulma (kansainvälinen Yoga Alliancen RYT200
joogaopettajakoulutus).

Ilmoittautumiset => joogakoulusanmaya@gmail.com

Find Your Voice - Find Yourself Workshop 9.2.2019 klo 12-15

Belgialainen jooganopettaja ja laulaja-laulunopettaja Annika Vandervelde tulee Suomeen ja Sanmayaan pitämään maailmalla suosittua oman äänen löytämisen työpajaa. Tätä mahdollisuutta ei kannata missata!!

Työpaja sopii kaikille äänen kanssa työskenteleville ja kaikille, joita kiinnostaa syvempi itsensä tunteminen. Ääni on meille kaikille uniikki osa itseämme ja sen tunteminen tuo meitä lähemmäs todellista itseämme. Työpaja on englanniksi mutta harjoitteisiin saat opasteet myös suomeksi.

Aika: LA 9.2.2019 klo 12-15

Hinta: 50€

Ohjaaja: Annika Vandervelde => Sound Insight Coach

Ilmoittautuminen: 2.2. mennessä => joogakoulusanmaya@gmail.com

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset 2.2 jälkeen ovat mahdollisia vain sairastumistapauksissa, muussa tapauksessa perimme osallistumismaksun kokonaan.

=============

Tässä mitä Annikan työpajasta on sanottu englanniksi:

"Our voices reflect our lives, habits, experiences, moods, and much more. And, much like a fingerprint, each voice is unique.


In this unique workshop with classically-trained Belgian
singer Annika Vandevelde, participants will learn to listen and develop awareness
of their own voices, others’ voices, and to fall in love with these sounds and
all the sounds that constantly surround us.


We will address:How to read others’ voicesHow to get others to listen to usHow do we learn to listen to ourselves,And more!Annika Vandevelde doesn’t “train” voices—she liberates them. Annika has spent four decades exploring the power of sound. Annika is trained as a classical singer (Lucienne Van Deyck, José Van Dam) and is constantly expanding the limits of the human voice in her work with avant-garde music.

Trained as a sound therapist at the British Academy of Sound Therapy, Annika works with groups and individuals; she creates a safe environment for others to find and love their own voices. Her focus on the silence in all sound helps her clients find a greater sense of inner strength and calm. Her holistic teaching style has been strengthened through the study of mantra with Kia Miller, vinyasa flow with Robbie Makroczy, and yin yoga with Hugo Mega. Her focus on the silence in all sound will help you find a greater sense of inner strength and calm.

Since we all use our voice, there is no special experience required to participate in this workshop. While good for singers and speakers, this workshop appropriate for professional and non-professional listeners alike.

PEACE & HARMONY WORKSHOP 9.1.2019 klo 17-19

Ayurvedisesti me kaikki koostumme 5 elementistä, jotka puolestaan jakautuvat kolmeen eri doshaan Kaphaan, Pittaan ja Vataan. Riippuen elinympäristöstä, vuodenajasta, ja esimerkiksi elämäntilanteesta mikä vaan näistä doshista voi mennä epätasapainoon.

Workshopissa Aino jakaa keinoja millä hän on oppinut joogan, sekä muiden pienten apujen, kautta tasapainottamaan talveen liittyvää Vata doshaa ja pitämään mm. pelot ja ahdistukset loitommalla.

Workshop alkaa lyhyellä keskustelutuokiolla jossa käymme läpi näitä apukeinoja ja sen jälkeen koko harjoitus on suunniteltu niin, että lähdet tunnilta rauhallisin mielin ja kirkkain ajatuksin ankkuroituneena omaan kehoosi.

Tunnilta saat myös muistiinpanot, jotta helposti pääset palaamaan tekniikoihin omalla ajallasi.

Sisältö: Teoria n. 30 min + Asana harjoitus ja Jooga Nidra n. 1,5 h.

Aika: Ke 9.1.2019 klo 17-19

Ohjaaja: Aino Siren

Hinta: 40€

Ilmoittautumiset: 1.1.2019 mennessä joogakoulusanmaya@gmail.com