Otan vastaan yksilöasiakkaita Sanmayassa viikkotuntien ulkopuolella. Lisätiedot ja varaukset: www.miaulvila.com miaulvila@gmail.com tai 045-2763996

HINNAT:

- Yksilöohjaus:

60e/75min tai 200e/4 kertaa

- Yksityiset joogatunnit:

alkaen 25e/henkilö tai 150e/ryhmä.

- Työhyvinvointi:

Palaudu ja Virkisty -hyvinvointiohjelma työhön Sanmayassa 750e/5 viikkoa. Katso lisätiedot alta.


Vapauta Hengityksesi -ohjaus

Hengitys on mielettömän tärkeä osa hyvinvointia ja itseasiassa koko ihmisyyden perusta. Syvän luonnollisen hengityksen löytäminen voi olla elämää mullistavan prosessin alku.

Vapauta Hengityksesi on ohjattua hengityksen ja kehon kanssa työskentelyä asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Ohjaus voi sisältää erilaisia hengitys- ja pranayama-tekniikoita, kehollista työskentelyä ja energiahoitoa. Sisältö rakentuu yksilöllisesti.


Tunne Itsesi -ohjaus

Kuka sinä syvimmiltäsi olet? Millaisia tunteita, tarpeita ja unelmia sinulla? Mistä elämän tarinasi koostuu ja miten se heijastuu elämässäsi nyt? Voisiko elämääsi löytyä enemmän vapautta, onnellisuutta, merkityksellisyyttä ja tilaa?

Tunne Itsesi -ohjaus perustuu läsnäoloon ja kehon kokemuksellisuuteen. Autan asiakasta itse oivalluksen äärelle ja tuen asiakkaan syvää matkaa lähemmäs todellista itseään. Työskentely ei ole terapiaa vaikka siinä voidaan käyttää terapeuttisia menetelmiä. Sisältö rakentuu aina yksilöllisesti.


Löydä Joogaharjoituksesi -ohjaus

Säännöllinen omalle keholle ja tarpeille sopiva joogaharjoitus on iso tuki elämässä ja hyvinvoinnissa, niin kehon kuin mielenkin hyvinvoinnissa. Yksilöohjauksessa autan sinua löytämään itsellesi sopivan jooga- ja meditaatioharjoituksen itsenäisesti tehtäväksi. Saat myös kirjalliset ohjeet ja yksilöllisen ohjauksen harjoitukseesi.


Meditatiivinen energiahoito

Energiahoito on rentoutumis- ja pysähtymishetki sinulle. Hoidossa saat levähtää ja vastaanottaa hoitoa, jossa olen läsnä sinulle. Energiahoito voi tukea sinua jossain sinulle tärkeässä meneillään olevassa asiassa tai se voi olla vain hiljainen hetki itsesi kanssa ja aueta sinulle vasta myöhemmin.

Hinta 40e/45min