Moikka! Mä olen Mia Ulvila

Haluatko elää aidommin ja rohkeammin juuri itsesi näköistä elämää? Haluatko elämääsi enemmän tilaa, rentoutta, iloa ja onnellisuutta? 

Itsetuntemuksen syventäminen on tie autenttisen itsesi äärelle! Tervetuloa mukaan elämäsi tärkeimmälle matkalle - matkalle omaan sisimpääsi!

Ota yhteyttä!

Moikka!

Mä olen Mia Ulvila

Haluatko elää aidommin ja rohkeammin juuri itsesi näköistä elämää? Haluatko elämääsi enemmän tilaa, rentoutta, iloa ja onnellisuutta? 

Itsetuntemuksen syventäminen on tie autenttisen itsesi äärelle! Tervetuloa mukaan elämäsi tärkeimmälle matkalle - matkalle omaan sisimpääsi!

Ota yhteyttä!

Ole rennosti oma itsesi!

Itsetuntemus tuo tilaa, iloa ja onnellisuutta elämään!

 

"Your work is to

discover your world

and then with all your heart

give your self to it."

-Yogi Bhajan-

Sinä olet elämäsi

tärkein ihminen.

 

Kaipaatko muutosta elämääsi mutta et oikein tiedä mitä ja miten? Koetko olevasi kuin sisäisessä puristuksessa, josta ei löydä ulos? Kaipaatko hyvinvointia ja energiaa, joka ensisijaisesti syntyy muusta kuin liikunnasta, ruokavaliosta tai unenlaadusta? Kaipaatko selkeyttä elämääsi ja vahvistusta sisäiseen ääneesi?

 

Tuen sinua, joka olet muutoksen tarpeessa mutta et ehkä vielä tiedä mitä tai miten. Autan sinua selkeyttämään tilannettasi, arvojasi ja tavoitteitasi sekä löytämään rentoutta, uutta suuntaa ja tilaa elämääsi.

 

Itseesi tutustuminen luo sisältä kumpuavaa rentoutta ja luottamusta, joka vaikuttaa sekä mieleen että kehoon. Elämänilo lisääntyy, ihmissuhteista tulee avoimempia ja aidompia, arkeen syntyy tilaa ja kyky ottaa vastaan elämä juuri sellaisena kuin se tulee, kasvaa.

 
 

Tutustu palveluihini

 

Itsetuntemusohjaus

Henkilökohtainen itsetuntemusohjaus kuljettaa sinua lähemmäs itseäsi ja auttaa näkemään seuraavan askeleesi.

Lue lisää

Red Tent -naisten voimapiirit

Red Tent on viiden kuukauden mittainen kokemuksellinen itsetuntemusmatka ryhmässä.

Lue lisää

Elämäsi Tärkein -työpaja

Elämäsi Tärkein työpaja on kolmen tunnin irtiotto itselle. Huomioit ja hellit itseäsi sekä selkeytät suuntaasi.

Lue lisää

Varjon Voima

Varjon Voima -kurssi on syväsukellus omaan varjoon. Varjotyöskentely soveltuu heille, jotka ovat jo valmiita menemään kohti omia kipeitäkin ja häpeällisiä kohtia. 

Lue lisää

Varjon Voima -minikurssi

Varjon Voima -minikurssi on verkkokurssi, joka sisältää Varjon Voima -kurssin kolme tärkeintä moduulia. Kurssilla pääset itsenäisesti tutustumaan Varjon Voima -työskentelyyn.

TULOSSA PIAN!

Oletko valmis tuntemaan syvemmin ja aidommin elämäsi tärkeimmän ihmisen - oman itsesi?

Tee päätös laittaa itsesi oman elämäsi tärkeimmäksi ihmiseksi ja aloita jo tänään! Valitse elämääsi asioita, jotka tukevat sinua ja lisäävät hyvinvointiasi. 

Ota yhteyttä

Kuka olen?

Tärkein osaamiseni työssäni on syntynyt oman kokemuksen kautta. Pidän sitä jopa koulutusta olennaisempana, vaikka koulutus toki antaa paljon pohjaa, tietoa ja ymmärrystä ihmistyölle.

Eräs opettajani sanoi, että toisen ihmisen voi viedä vain sinne saakka, missä itse on ollut. Se onkin tärkeä ohjenuora työssäni.

Itseni tunteminen on ollut paradoksaalisesti yksi elämäni vaikeimmista asioista. Olen ollut olemassa toisia varten, muuttanut itseäni ympäristön odotusten mukaan ja pyrkinyt olemaan hyvä ihminen - enemmän kuin oma itseni. Sen vuoksi se on myös työssäni keskeisin asia -tarjota ohjausta ja menetelmiä sille, että joku toinenkin voi löytää oman todellisen ja aidon itsensä!

Lue lisää minusta

Ajatuksiani voit lukea blogeistani.

Blogikirjoituksia löydät alla olevista linkeistä.

Iloa Itsetuntemuksesta
Versoja Joogamatolla