Moikka! Mä olen Mia Ulvila

Haluatko elää aidommin ja rohkeammin juuri itsesi näköistä elämää? Haluatko elämääsi enemmän tilaa, rentoutta, iloa ja onnellisuutta? 

Itsetuntemuksen syventäminen on tie autenttisen itsesi äärelle! Tervetuloa mukaan elämäsi tärkeimmälle matkalle - matkalle omaan sisimpääsi!

Ota yhteyttä!

Moikka!

Mä olen Mia Ulvila

Haluatko elää aidommin ja rohkeammin juuri itsesi näköistä elämää? Haluatko elämääsi enemmän tilaa, rentoutta, iloa ja onnellisuutta? 

Itsetuntemuksen syventäminen on tie autenttisen itsesi äärelle! Tervetuloa mukaan elämäsi tärkeimmälle matkalle - matkalle omaan sisimpääsi!

Ota yhteyttä!

Ole rennosti oma itsesi!

Itsetuntemus tuo tilaa, iloa ja onnellisuutta elämään!

 

"Your work is to

discover your world

and then with all your heart

give your self to it."

-Yogi Bhajan-

Sinä olet elämäsi

tärkein ihminen.

 

Kaipaatko muutosta elämääsi mutta et oikein tiedä mitä ja miten? Koetko olevasi kuin sisäisessä puristuksessa, josta ei löydä ulos? Kaipaatko hyvinvointia ja energiaa, joka ensisijaisesti syntyy muusta kuin liikunnasta, ruokavaliosta tai unenlaadusta? Kaipaatko selkeyttä elämääsi ja vahvistusta sisäiseen ääneesi?

 

Tuen sinua, joka olet muutoksen tarpeessa mutta et ehkä vielä tiedä mitä tai miten. Autan sinua selkeyttämään tilannettasi, arvojasi ja tavoitteitasi sekä löytämään rentoutta, uutta suuntaa ja tilaa elämääsi.

 

Itseesi tutustuminen luo sisältä kumpuavaa rentoutta ja luottamusta, joka vaikuttaa sekä mieleen että kehoon. Elämänilo lisääntyy, ihmissuhteista tulee avoimempia ja aidompia, arkeen syntyy tilaa ja kyky ottaa vastaan elämä juuri sellaisena kuin se tulee, kasvaa.

 
 

Tutustu palveluihini

 

Itsetuntemusohjaus

Henkilökohtainen itsetuntemusohjaus kuljettaa sinua lähemmäs itseäsi ja auttaa näkemään seuraavan askeleesi.

Lue lisää

Elämäsi Tärkein -työpaja

Elämäsi Tärkein työpaja on kolmen tunnin irtiotto itselle. Huomioit ja hellit itseäsi sekä selkeytät suuntaasi.

SEURAAVA TYÖPAJA 2022! LISÄTIEDOT TULOSSA!

Elämäsi Tärkein kevät -retriitti Ähtärissä

Elämäsi Tärkein kevät -retriitti on uudistava ja virkistävä viikonloppu Ähtärin Vanha Pappila Hetkessä 1.-3.4.2022

Lue lisää

Joogaa muutoksen tueksi

Miniverkkokurssi, joka sisältää kundaliinijoogaperinteen harjoituksia muutoksen tueksi. Hinta nyt alennuksessa 19,90€!

Lue lisää

Elämäsi Tärkein -verkkokurssi

Lähde matkalle kohti elämäsi tärkeintä ihmistä - itseäsi taiteen ja kehollisten menetelmien avulla. Anne Kevätjoen kanssa yhteystyössä tehty kurssi.

Lue lisää

Oletko valmis tuntemaan syvemmin ja aidommin elämäsi tärkeimmän ihmisen - oman itsesi?

Tee päätös laittaa itsesi oman elämäsi tärkeimmäksi ihmiseksi ja aloita jo tänään! Valitse elämääsi asioita, jotka tukevat sinua ja lisäävät hyvinvointiasi. 

Ota yhteyttä

Kuka olen?

Olen Mia Ulvila, äiti, jooganopettaja, elämän ihmettelijä, kasvatustieteilijä ja opettaja. Ja paljon muuta! :)

Koen, että tärkein osaamiseni työssäni on syntynyt oman intohimoisen itsetutkiskelun ja vuosia jatkuneen sitoutuneen ja säännöllisen joogaharjoituksen kautta. Pidän omaa kokemusta jopa koulutusta olennaisempana, vaikka akateeminen pohjakoulutus ja lyhyemmät kurssit toki antavat paljon pohjaa, tietoa ja ymmärrystä ihmistyölle.

Eräs opettajani sanoi, että toisen ihmisen voi viedä vain sinne saakka, missä itse on ollut. Se onkin tärkeä ohjenuora työssäni.

Itseni tunteminen on ollut paradoksaalisesti yksi elämäni vaikeimmista asioista. Olen ollut olemassa toisia varten, muuttanut itseäni ympäristön odotusten mukaan ja pyrkinyt olemaan hyvä ihminen - enemmän kuin oma itseni. Olen pyrkinyt olemaan sopeutuva, joustava ja vaivaton ihminen. Tällä tavalla olen unohtanut ja kadottanut itseni.

Itsensä tunteminen, oman itsensä oppiminen ja oman potentiaalinsa näkeminen ovat myös työssäni keskeisin asia. Haluan tarjota ohjausta ja menetelmiä sille, että toinenkin voi löytää oman todellisen ja aidon itsensä, joka ei ole ympäristöstään riippuva.

Lue lisää minusta

Ajatuksiani voit lukea blogeistani.

Blogikirjoituksia löydät alla olevista linkeistä.

Iloa Itsetuntemuksesta
Versoja Joogamatolla