Mindfulness MBSR viikonloppukurssi 18.-19.5

Olet sydämellisesti tervetullut keväiselle mindfulness MBSR -viikonloppukurssille tutustumaan hyväksyvän tietoisen läsnäolon ja keho-mielen voimaan!


Kurssilla pääset kokemuksellisesti tutustumaan siihen mitä hyväksyvä, tietoinen läsnäolo (mindfulness) on ja miten voit sen avulla pitää huolta myötätuntoisella tavalla itsestäsi, omista jaksamisen rajoistasi, palautumisestasi ja mielen hyvinvoinnista. Mindfulness on laajasti tieteellisesti tutkittu ja lupaavia tutkimustuloksia on mm. stressin tunteen helpottumisesta (myös fysiologisella tasolla), keskittymiskyvyn vahvistumisesta, murehtivien ja ahdistavien ajatusten sekä tunteiden vähenemisestä, tunnesäätelyn vahvistumisesta, myönteisistä vaikutuksista ihmissuhteisiin.


Kurssilta saat mukaasi materiaalit ja harjoitteet, sekä 4 viikon ohjatun etätuen (sähköpostitse tai puhelimitse) mindfulness-harjoittamisesi tueksi viikonloppukurssin jälkeen. Näin saat mindfulnessin ja sen mukanaan tuomat hyödyt helpommin osaksi arkeasi.

Mindfulness-viikonloppukurssin + kurssin jälkeisen 4 viikon etäohjatun mindfulness-harjoittamisen tuen kokonaishinta:185 € (sis. alv 24 %). Nopean varaajan kurssihinta: ilmoittaudu ke 24.4. mennessä hintaan 165 € (sitovat ilmoittautumiset).

Ajankohta: La 18.5. klo 10.00-16.00 ja su 19.5. klo 10.00-15.00.


Ohjaaja: Mindfulness CFM® ohjaaja, työterveyspsykologi Maria Mäkelä

Paikka: Joogakoulu Sanmaya, Vapaudentie 28, 2. krs, Seinäjoki

Järjestäjä: Mielenankkuri, Maria Mäkelä

Ilmoittautumis-ja peruutusehdot: Ilmoittautuminen 10.5.2019 mennessä => maria.makela@mielenankkuri tai p. 040-589 4295. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 % kurssimaksu.

Lisätietoja Mariasta: http://www.mielenankkuri.fi/