Mindfulness MBSR workshop Maria Mäkelän ohjauksessa 17.11 klo 15 - 17

Joogakoulu Sanmaya järjestää Mindfulness MBSR workshopin la 17.11 klo 15 - 17 (MBSR =

Mindfulness Based Stress Reduction).

Mindfulness eli hyväksyvä, tietoinen läsnäolo kehittää kykyämme elää läsnä juuri tässä hetkessä. Tässä hetkessä elämisen ja läsnäolon taito vahvistaa elinvoimaisuuden ja elämänilon kokemustamme, ihmissuhteitamme sekä tukee myös keskittymistämme. Mindfulness vahvistaa tutkitusti keho-mieliyhteyttämme, joka auttaa mm. huomaamaan jaksamisemme rajat, palautumaan arjen rasituksista, ja joka on myös tunteiden käsittelymme perusta. Mindfulness vahvistaa mielemme havainnoivaa kykyä huomata mielessämme pyörivät ajatukset ja ajatuksiin liittyvät tunteet. Kyky havainnoida ajatuksia ja tunteita auttaa saamaan niihin tarvittaessa hyvää tekevää etäisyyttä, vähentää ajatuksissa ja tunteissa vellomista sekä auttaa yliajattelusta irtipäästämisessä. Mindfulness on laajasti tieteellisesti tutkittu menetelmä, (ks. tarkemmin www.mielenankkuri.fi → Mindfulness MBSR).


Tässä workshopissa tutustumme sekä tiedollisesti että kokemuksellisesti, mindulness-harjoitteiden avulla, siihen mitä hyväksyvä, tietoinen läsnäolo on. Saat myös vinkit siihen miten voit pitää kehostasi ja mielestästi huolta mindfulnessin avulla omassa arjessasi.

Joogakoulu Sanmayan perustajajäsenen Anneli Kuparin kokemus mindfulnessista ja Marian ohjauksesta:

'Maria ohjaa ammattitaitoisesti ja tuo ohjaukseen myös tietotaitonsa ihmisen psykologiasta, erityisesti aivojemme sekä koko hermostomme toiminnasta. Olen oppinut ohjattujen mf harjoitteiden avulla kuuntelemaan itseäni: kehoa, mieltä, ajatuksia ja tunteita. Joogan ja mf harjoitteiden avulla olen oppinut tietoista läsnäoloa, joka on auttanut omien rajojen löytämiseen sekä mm. unettomuuteen. Olen tyynempi ja reagoin asioihin rauhallisemmin.'

Aikataulu : 17.11 klo 15-17

Paikka: Joogakoulus Sanmaya, Vapaudentie 28, 2.krs, Seinäjoki

Hinta: 35 euroa

Ilmoittautuminen: joogakoulusanmaya@gmail.com