Mia Ulvila

Sat Nam! Olen Sanmayan omistaja ja opetan kundaliini- ja hathajoogaa. Joogapolkuni alkoi ensimmäisen raskauden aikoihin vuonna 2006, ohjannut olen vuodesta 2010.

Jooga on opettanut minulle ennen kaikkea armollisuutta ja lempeyttä itseäni kohtaan. Lähestymistapani on ollut terapeuttinen, löytää joogasta sisäistä rauhaa ja tasapainoa. Kundaliinijooga tuli elämääni vuonna 2014 ja sen olen kokenut antaneen minulle paljon erityisesti itsetuntemuksen matkalla.

Jooga on kiehtova menetelmä, joka saattaa paljastaa sinulle itsesi. Voit aina luottaa omaan harjoitukseesi.

Koulutuksen joogaan olen saanut Suomen Joogaliiton joogaopettaja-koulutuksesta sekä Yoga Lafontainen kundaliinijoogaopettajakoulutuksesta. Pohjakoulutukseltani olen kasvatustieteenmaisteri elinikäisen oppimisen ja kasvatuksen koulutusohjelmasta.

Joogan lisäksi ohjaan henkisen kasvun ja hyvinvoinnin ryhmiä, meditaatio- ja hengitysryhmiä sekä teen henkilökohtaisia ohjauksia, joissa yhdistelen eri osaamisalueitani asiakkaan tarpeiden mukaan.

Lisää voit lukea nettisivuiltani: www.miaulvila.com

Lämpimästi tervetuloa tunneilleni! <3

Essi Vainionpää

Olen yksi joogasalin perustajajäsenistä. Innoitukseni joogaan sain äidiltäni ja oma joogapolkuni alkoi muodostua 2010, ensin tutustuen kuntosaleilla ohjattuihin tunteihin, jonka jälkeen 2012 tutustuin astangajoogaan. Se oli käänteentekevä tutustuminen ja astangajooga tuli jäädäkseen elämääni.

Vuonna 2014 aloitin haaveilun irtiotosta Aasiaan ja suorittavani siellä ohjaajakoulutuksen, mutta elämä päätti toisin ja haaveeni lykkääntyi vuoteen 2016 muuttaen suuntaa niin, että ilmoitin itseni ohjaajakoulutukseen täällä Suomessa.

Valmistuin Yogasourcelta RYT 200 joogaopettajaksi marraskuussa 2018. Ohjaan salillamme astangajoogan alkeisryhmää sekä aamujoogaa.

Olet lämpimästi tervetullut tunneilleni!

Johanna Tanila

Olen toinen Sanmayan omistajista ja opetan salillamme yinjoogaa sekä astangan alkeita. Minulla on pitkä kokemus joogasta ja eri joogan tyyleistä. Astanga on ollut aina lähellä sydäntä, mutta viime vuosina olen innostunut Hot joogasta ja Yin-joogasta. Kiireinen elämä vaatii vastapainoksi lempeää joogaa ja Yin-jooga tarjoaakin hyvän hengähdystauon arjesta.

Pitkäkestoiset asanat haastavat juuri sopivasti kehoa ja mieltä, ja tunnin jälkeen olo on rentoutunut ja kuin uudestisyntynyt!

Sain RYT200-joogaopettajatutkinnon marraskuussa 2018.


Tervetuloa tunneilleni!

Anne-Mari Kuoppamäki

Namaste! Oma joogamatkani alkoi vuosia sitten kuntosalin BodyBalance tunneilta. Innostuksen lisääntyessä, kouluttauduin BodyBalance-ohjaajaksi ja siitä eteenpäin ensin Yoga Flex ja myöhemmin Yoga Flow- ohjaajaksi, kunnes tuli se hetki elämässä, jolloin oli mahdollista hakeutua joogaopettajaopintojen pariin.

Valmistuin Hathajooga-opettajaksi 2019 maaliskuussa Villa Mandalan ( Yoga Alliance) RYT-200 opettajakoulutuksesta. Opettajina mm. Mia Jokiniva ( Villa Mandalan pääkouluttaja), Hanna Manninen RYT-500, Katja Keränen Iyengar Jun2.

Opetan Vinyasa Flowta ja Restoratiivista joogaa sekä toimin sijaisena Sanmayalla.Omilla tunneillani haluan opettaa sekä ohjata tietä oman kehon kuunteluun, jokaisen oman kehon anatomiset rakenteet huomioonottavaa joogaa ja liikettä mukana iloa, itsensä haastamista, uusien opittujen taitojen tuomaa varmuutta ja joogan autuutta

Om Shanti

Anne-Mari

Rita Huttunen-Taipale

Oma joogapolkuni alkoi noin 7 vuotta sitten, kun aloin kiinnittämään huomiota omaan jaksamiseeni, niin fyysiseen kuin henkiseen puoleen. Bodybalancessa ja erityypisissä venyttelyissä lähti mielenkiintoni kohdistumaan enemmän joogaan ja sen tuomiin mahdollisuuksiin. Olen käynyt useita mindfullneskursseja ja yhdistelen mielelläni sitä omaan joogaani, harjoittelen läsnäoloa, tässä hetkessä elämistä päivittäin.

Valmistuin YogaSourcelta RYT-200 joogaopettajaksi marraskuussa 2018. .

Lämpimästi tervetuloa tunneilleni!