Kati Torkko

ॐ Namaskar ॐ Olen yksi Sanmaya joogakoulun perustajista ja opetan salillamme lempeää & klassista hathajoogaa, yinjoogaa ja kiinalaista terveysliikuntaa; Qigongia. Joogaa olen opettanut 11 vuotta (taijia ja qigongia hieman pidempään).

Joogan opettamisen lisäksi olen työskennellyt pitkään luonnonmukaisen hyvinvoinnin ja täydentävien hoitojen parissa.Teen mm. tiibetiläisen lääketieteen terveyskonsultointeja sekä kehoterapiahoitoja.

Tykykeikkoja minulta voi tilata joogasta ja qigongista.

Voit lukea minusta lisää nettisivuiltani: www.katimandala.fi

Kati Vainionkulma

Olen yksi Sanmayan perustajäsenistä. Aloitin joogan Floridassa vuonna 1998 ja monia eri joogalajeja kokeiltuani päädyin lopulta New Yorkilaisen Ishta Yogan opettajakoulutukseen (Yoga Alliance) vuonna 2017.

Opettajinani koulutuksessa toimivat muun muassa Yogirajt Peter Ferko, Wendy Newton, sekä RYT500 opettaja Aino Siren.Tunneillani haluan korostaa läsnäolon merkitystä ja sitä miten joogaharjoitusta yksilöllistämällä (esimerkiksi Ayurvedan avulla) on mahdollisuus löytää arjestaan enemmän tasapainoa, iloa, keveyttä ja hyvää oloa.

Ohjaan salillamme Ishta joogaan pohjautuvia Flow tunteja sekä äitiysjoogaa.

Namastē <3

Mia Ulvila

Sat Nam! Olen yksi Sanmayan perustajanaisista ja opetan salillamme kundaliini- ja hathajoogaa. Joogapolkuni alkoi 12 vuotta sitten ja ohjannut olen vuodesta 2010. Minulle jooga on opettanut ennen kaikkea armollisuutta ja lempeyttä itseäni kohtaan. Kundaliinijooga tuli elämääni 2014 ja sen olen kokenut antaneen minulle paljon erityisesti itsetuntemuksen matkalla. Jooga on kiehtova menetelmä, joka saattaa paljastaa sinulle itsesi. Voit aina luottaa omaan harjoitukseesi.

Koulutuksen joogaan olen saanut Suomen Joogaliiton joogaopettaja-koulutuksesta.Kundaliinijoogaopettajaksi valmistun keväällä 2019. Pohjakoulutukseltani olen kasvatustieteilijä ja opettaja. Joogan lisäksi ohjaan henkisen kasvun ja hyvinvoinnin ryhmiä, meditaatio- ja hengitysryhmiä sekä teen henkilökohtaisia ohjauksia, joissa yhdistelen eri osaamisalueitani asiakkaan tarpeiden mukaan.

Lisää voit lukea nettisivuiltani: www.miaulvila.com

Odotan jo innolla yhteisiä kohtaamisiamme!

Essi Vainionpää

Olen yksi joogasalin perustajajäsenistä. Innoitukseni joogaan sain äidiltäni ja oma joogapolkuni alkoi muodostua 2010, ensin tutustuen kuntosaleilla ohjattuihin tunteihin, jonka jälkeen 2012 tutustuin astangajoogaan. Se oli käänteentekevä tutustuminen ja astangajooga tuli jäädäkseen elämääni.

2014 aloitin haaveilun irtiotosta Aasiaan ja suorittavani siellä ohjaajakoulutuksen, mutta elämä päätti toisin ja haaveeni lykkääntyi vuoteen 2016 muuttaen suuntaa niin, että ilmoitin itseni ohjaajakoulutukseen täällä Suomessa.

Valmistuin Yogasourcelta RYT 200 joogaopettajaksi marraskuussa 2018. Ohjaan salillamme astangajoogan alkeisryhmää sekä aamujoogaa.

Olet lämpimästi tervetullut tunneilleni!

Johanna Tanila

Minulla on pitkä kokemus joogasta ja eri joogan tyyleistä. Astanga on ollut aina lähellä sydäntä, mutta viime vuosina olen innostunut Hot joogasta ja Yin-joogasta. Kiireinen elämä vaatii vastapainoksi lempeää joogaa ja Yin-jooga tarjoaakin hyvän hengähdystauon arjesta.

Pitkäkestoiset asanat haastavat juuri sopivasti kehoa ja mieltä, ja tunnin jälkeen olo on rentoutunut ja kuin uudestisyntynyt!

Sain RYT200-joogaopettajatutkinnon marraskuussa 2018.

Ohjaan salilla Yin Yogaa.

Tervetuloa tunneilleni!

Rita Huttunen-Taipale

Oma joogapolkuni alkoi noin 7 vuotta sitten, kun aloin kiinnittämään huomiota omaan jaksamiseeni, niin fyysiseen kuin henkiseen puoleen. Bodybalancessa ja erityypisissä venyttelyissä lähti mielenkiintoni kohdistumaan enemmän joogaan ja sen tuomiin mahdollisuuksiin. Olen käynyt useita mindfullneskursseja ja yhdistelen mielelläni sitä omaan joogaani, harjoittelen läsnäoloa, tässä hetkessä elämistä päivittäin.

Valmistuin YogaSourcelta RYT-200 joogaopettajaksi marraskuussa 2018. Ohjaan salilla joogan alkeita ja jatkoa ja slow flowta.

Lämpimästi tervetuloa tunneilleni!

Sonya Zouiter

Namaskar! Olen Sonya Zouiter, liikunta-alan iloinen ammattilainen jo vuodesta 2013. Olen koulutukseltani joogaopettaja sekä Liikunnanohjaaja AMK, erikoistuneena elämyspedagogiikkaan.

Aloitin joogan 2013, kun halusin selkäkivuilleni helpotusta. 3 viikon päivittäinen intensiivinen joogaaminen, ihanien eri joogalajien opettajien kanssa muutti kaiken. Huomasin selkäkipuni hävinneen sekä kiitollisuuden herkkyyden kasvaneen valtavasti. Sillä tiellä olen edelleen.

Joogasta tuli vähitellen elämäntapa ja 2017 tieni suuntasi Nepaliin joogaopettajakoulutukseen, joka sai jatkoa Intiassa 2018. Ohjaan Sanmayalla Astangajoogaa, joka on joogalajina minulle se ominaisin tapa harjoittaa joogaa.

Tuntieni jokakertainen teema: Jooga ei ole asanoiden saavuttamista, vaan sitä mitä opimme matkalla asanaan.

Hari Om, Nähdään Sanmayalla!

Anne-Mari Kuoppamäki

Namaste! Oma joogamatkani alkoi vuosia sitten kuntosalin BodyBalance tunneilta. Innostuksen lisääntyessä, kouluttauduin BodyBalance-ohjaajaksi ja siitä eteenpäin ensin Yoga Flex ja myöhemmin Yoga Flow- ohjaajaksi, kunnes tuli se hetki elämässä, jolloin oli mahdollista hakeutua joogaopettajaopintojen pariin.

Valmistuin Hathajooga-opettajaksi 2019 maaliskuussa Villa Mandalan ( Yoga Alliance) RYT-200 opettajakoulutuksesta. Opettajina mm. Mia Jokiniva ( Villa Mandalan pääkouluttaja), Hanna Manninen RYT-500, Katja Keränen Iyengar Jun2.

Opetan Vinyasa Flowta ja Restoratiivista joogaa sekä toimin sijaisena Sanmayalla.Omilla tunneillani haluan opettaa sekä ohjata tietä oman kehon kuunteluun, jokaisen oman kehon anatomiset rakenteet huomioonottavaa joogaa ja liikettä mukana iloa, itsensä haastamista, uusien opittujen taitojen tuomaa varmuutta ja joogan autuutta

Om Shanti

Anne-Mari

Sari Junno

Satnam, Ihmisyys ja meissä liikkuvat energiat ovat aina kiehtoneet minua. Opiskelinkin aikoinani mielenterveyshoitajaksi ja myöhemmin sosionomiksi. Tein töitä psykiatrisissa laitoksissa sekä eri päihdeyksiköissä ja myöhemmin sosiaalialalla sekä kriisityössä. Jatkoin opintoja perhe- ja paripsykoterapeutiksi. Henkiset asiat alkoivat viedä minua vahvemmin mukanaan joitakin vuosia sitten, jolloin kävin chakrahoitajakoulutuksen, thetahealingkoulutuksen ja innostuin kundaliinijoogaharjoitteista. Kaksi vuotta sitten aloitin kundaliinojooga-opettajaopinnot ja olen saanut ne päätökseen.

Kundaliinijoogaan sisältyy mielestäni kaikki elämässä oppimani teemat. Arjessani olen viidenkympin ylittänyt hyvää elämänvaihetta elävä tavallinen onnellinen nainen, jolla on kolme aikuista lasta. Tällä hetkellä opiskelen ayuervedahoitajaksi.”It comes to you, what belongs to you” on minun mottoni =).

Opetan kundaliinijoogaa ja Sanmayassa teen kundaliinijoogan tuurauksia.

Lämpimästi tervetuloa tunneilleni!