Kati Torkko
ॐ Namaskar ॐ Olen yksi Sanmaya joogakoulun perustajista ja opetan salillamme lempeää & klassista hathajoogaa sekä kiinalaista terveysliikuntaa; Qigongia. Joogaa olen opettanut 10 vuotta (taijia ja qigongia hieman pidempään). Valmistuin meditaatio-ohjaajaksi sekä joogaopeksi vuonna 2008 Ananda Sevan koulutuksesta, joka on kansainvälisen Yoga Alliancen koulutus. Joogan opettamisen lisäksi olen työskennellyt pitkään luonnonmukaisen hyvinvoinnin ja täydentävien hoitojen parissa.

Teen tiibetiläisen lääketieteen terveyskonsultointeja sekä kehoterapiahoitoja salin yhteydessä olevassa hoitohuoneessa. Tykykeikkoja minulta voi tilata mm. hathasta sekä qigongista.

Voit lukea minusta lisää nettisivuiltani: www.katimandala.fi

Mia Ulvila
Sat Nam! Olen yksi Sanmayan perustajanaisista ja opetan salillamme kundaliini- ja hathajoogaa. Joogapolkuni alkoi 12 vuotta sitten ja ohjannut olen vuodesta 2010. Minulle jooga on opettanut ennen kaikkea armollisuutta ja lempeyttä itseäni kohtaan. Kundaliinijooga tuli elämääni 2014 ja sen olen kokenut antaneen minulle paljon erityisesti itsetuntemuksen matkalla. Jooga on kiehtova menetelmä, joka saattaa paljastaa sinulle itsesi. Voit aina luottaa omaan harjoitukseesi.

Koulutuksen joogaan olen saanut Suomen Joogaliiton joogaopettajakoulutuksesta. Kundaliinijoogaopettajaksi valmistun keväällä 2019. Pohjakoulutukseltani olen kasvatustieteilijä ja opettaja. Joogan lisäksi ohjaan henkisen kasvun ja hyvinvoinnin ryhmiä, meditaatio- ja hengitysryhmiä sekä teen henkilökohtaisia ohjauksia, joissa yhdistelen eri osaamisalueitani asiakkaan tarpeiden mukaan.

Lisää voit lukea nettisivuiltani: www.miaulvila.com

Odotan jo innolla yhteisiä kohtaamisiamme!


Kati Vainionkulma
Olen yksi Sanmayan perustajäsenistä. Aloitin joogan Floridassa vuonna 1998 ja monia eri joogalajeja kokeiltuani päädyin lopulta New Yorkilaisen Ishta Yogan opettajakoulutukseen (Yoga Alliance) vuonna 2017. Opettajinani koulutuksessa toimivat muun muassa Yogirajt Peter Ferko, Wendy Newton, sekä RYT500 opettaja Aino Siren.

Tunneillani haluan korostaa läsnäolon merkitystä ja sitä miten joogaharjoitusta yksilöllistämällä (esimerkiksi Ayurvedan avulla) on mahdollisuus löytää arjestaan enemmän tasapainoa, iloa, keveyttä ja hyvää oloa.

Ohjaan salillamme Ishta joogaan pohjautuvia Flow tunteja sekä äitiysjoogaa.
Namastē <3

Essi Vainionpää
Olen yksi joogasalin perustajajäsenistä. Innoitukseni joogaan sain äidiltäni ja oma joogapolkuni alkoi muodostua 2010, ensin tutustuen kuntosaleilla ohjattuihin tunteihin, jonka jälkeen 2012 tutustuin astangajoogaan. Se oli käänteentekevä tutustuminen ja astangajooga tuli jäädäkseen elämääni. 2014 aloitin haaveilun irtiotosta Aasiaan ja suorittavani siellä ohjaajakoulutuksen, mutta elämä päätti toisin ja haaveeni lykkääntyi vuoteen 2016 muuttaen suuntaa niin, että ilmoitin itseni ohjaajakoulutukseen täällä Suomessa. Valmistuin Yogasourcelta RYT 200 joogaopettajaksi marraskuussa 2018.

Ohjaan salillamme astangajoogan alkeisryhmää. Olet lämpimästi tervetullut tunneilleni!


Rita Huttunen-Taipale
Oma joogapolkuni alkoi noin 7 vuotta sitten, kun aloin kiinnittämään huomiota omaan jaksamiseeni, niin fyysiseen kuin henkiseen puoleen. Bodybalancessa ja erityypisissä venyttelyissä lähti mielenkiintoni kohdistumaan enemmän joogaan ja sen tuomiin mahdollisuuksiin. Olen käynyt useita mindfullneskursseja ja yhdistelen mielelläni sitä omaan joogaani, harjoittelen läsnäoloa, tässä hetkessä elämistä päivittäin. Valmistuin YogaSourcelta RYT-200 joogaopettajaksi marraskuussa 2018.

Ohjaan salilla joogan alkeita. Lämpimästi tervetuloa tunneilleni!


Johanna Tanila
Minulla on pitkä kokemus joogasta ja eri joogan tyyleistä. Astanga on ollut aina lähellä sydäntä, mutta viime vuosina olen innostunut Hot joogasta ja Yin-joogasta. Kiireinen elämä vaatii vastapainoksi lempeää joogaa ja Yin-jooga tarjoaakin hyvän hengähdystauon arjesta. Pitkäkestoiset asanat haastavat juuri sopivasti kehoa ja mieltä, ja tunnin jälkeen olo on rentoutunut ja kuin uudestisyntynyt! Sain RYT200-joogaopettajatutkinnon marraskuussa 2018.

Ohjaan salilla Yin Yogaa. Tervetuloa tunneilleni!


Sari Junno
Satnam, Ihmisyys ja meissä liikkuvat energiat ovat aina kiehtoneet minua. Opiskelinkin aikoinani mielenterveyshoitajaksi ja myöhemmin sosionomiksi. Tein töitä psykiatrisissa laitoksissa sekä eri päihdeyksiköissä ja myöhemmin sosiaalialalla sekä kriisityössä. Jatkoin opintoja perhe- ja paripsykoterapeutiksi. Henkiset asiat alkoivat viedä minua vahvemmin mukanaan joitakin vuosia sitten, jolloin kävin chakrahoitajakoulutuksen, thetahealingkoulutuksen ja innostuin kundaliinijoogaharjoitteista. Vuosi sitten aloitin kundaliinojoogaopettajaopinnot ja olen saanut ne päätökseen. Kundaliinijoogaan sisältyy mielestäni kaikki elämässä oppimani teemat.

Arjessani olen viidenkympin ylittänyt hyvää elämänvaihetta elävä tavallinen onnellinen nainen, jolla on kolme aikuista lasta. Tällä hetkellä opiskelen ayuervedahoitajaksi. ”It comes to you, what belongs to you” on minun mottoni =).

Ohjaan salilla Kundaliinijoogaa. Tervetuloa tunneilleni!