Sanmayan ohjaajat

Kaikki ohjaajamme ovat joogaopettajakoulutuksen saaneita ohjaajia. Jokaisella heistä on erilainen koulutus ja tausta, joten tarjontamme on erittäin monipuolista!

Mia Ulvila (Kirin Seema Kaur)

Sat Nam! Olen Sanmayan joogakouluyrittäjä ja yrityksen pyörittämisen lisäksi opetan kundaliini- ja hathajoogaa viikkotunneillamme sekä yksityisiä joogatunteja yksityishenkilöille ja yrityksille, muun muassa terapeuttista joogaa syömishäriöyksikössä sairaalassa. Joogapolkuni alkoi ensimmäisen raskauden aikoihin vuonna 2006, ohjannut olen vuodesta 2010.

Jooga on opettanut minulle ennen kaikkea armollisuutta ja lempeyttä itseäni kohtaan. Lähestymistapani on ollut terapeuttinen, löytää joogasta sisäistä rauhaa ja tasapainoa. Kundaliinijooga tuli elämääni vuonna 2014 ja se on opettanut paljon erityisesti itsetuntemuksen matkalla.

Jooga on kiehtova menetelmä, joka saattaa paljastaa sinulle itsesi. Voit aina luottaa omaan harjoitukseesi.

Koulutuksen joogaan olen saanut Suomen Joogaliiton joogaopettaja-koulutuksesta sekä Yoga Lafontainen kundaliinijoogaopettajakoulutuksesta.

Pohjakoulutukseltani olen kasvatustieteenmaisteri elinikäisen oppimisen ja kasvatuksen koulutusohjelmasta.

Joogan lisäksi ohjaan henkisen kasvun ja hyvinvoinnin ryhmiä, meditaatio- ja hengitysryhmiä sekä teen henkilökohtaisia ohjauksia, joissa yhdistelen eri osaamisalueitani asiakkaan tarpeiden mukaan.

Lisää voit lukea nettisivuiltani: www.miaulvila.com

Lämpimästi tervetuloa tunneilleni! <3

Johanna Mäkynen

Olen toinen Sanmayan omistajista ja opetan salillamme yinjoogaa sekä astangan alkeita. Minulla on pitkä kokemus joogasta ja eri joogan tyyleistä. Astanga on ollut aina lähellä sydäntä, mutta viime vuosina olen innostunut Hot joogasta ja Yin-joogasta. Kiireinen elämä vaatii vastapainoksi lempeää joogaa ja Yin-jooga tarjoaakin hyvän hengähdystauon arjesta.

Pitkäkestoiset asanat haastavat juuri sopivasti kehoa ja mieltä, ja tunnin jälkeen olo on rentoutunut ja kuin uudestisyntynyt!

Sain RYT200-joogaopettajatutkinnon marraskuussa 2018.


Tervetuloa tunneilleni!

Rita Huttunen-Taipale

Oma joogapolkuni alkoi noin 10 vuotta sitten, kun elin elämän ruuhkavuosia ja lapset olivat pieniä. Kaipasin jotain, mutta en oikein aluksi ollut varma, mitä se olisi. Olin ikään kuin hukannut itseni. Lähdin ensin kehonhuolto- ja venyttelytunneille ja siitä jatkoin Body Balanceen. Työterveyshuollon kautta sain tilaisuuden osallistua Mindfullneskurssille ja tiesin että nyt olin löytänyt oman juttuni. Kävin monta mindfullneskurssia peräjälkeen, mutta aloin kaivata enemmän kehon, hengityksen ja liikkeen yhdistävää harjoitusta, jolloin löysin joogan ja se vei minut mukanaan. Mindfullnesin tuoma tietoinen läsnäolo ja siihen yhdistetty liike antoi minut takaisin minulle, jolloin tiesin että jos olen löytänyt itselleni tästä avun, niin haluan auttaa myös muita löytämään sisäistä rauhaa sekä oman kehon läsnäolon.

Hakeuduin Kristiinankaupunkiin YogaSourcen joogaopettajakoulutukseen. Kokoajan johtavana ajatuksena itselläni on ollut se, että jooga kuuluu ihan kaikille, riippumatta iästä, ulkomuodosta, notkeudesta tai muista esim synnynnäisistä rajoitteista huolimatta. Erityisen läheiseksi koen erityisryhmät, juuri heidät, jotka eivät syystä tai toisesta koe voivansa mennä ns normaaliin joogaryhmään. Tällä hetkellä opiskelen meditaatio- ja rentoutusohjaajaksi. Omiin ohjauksiini yhdistelen mahdollisuuksien mukaan joogan asanoita, mindfullnesharjoituksia sekä meditaatioita. Joogatunneilleni ovat tervetulleita kaikki ja varsinkin ensikertalaiset ja aloittelijat. Jokaiselle löytyy asanoista sellainen versio, jonka oma keho pystyy toteuttamaan. Tunneillani ei ole tarkoitus suorittaa vaan antaa kehon toteuttaa omalla tavallaan sen mahdollisten rajoitteiden mukaan ohjatut liikkeet.

Sanmayalla ohjaan lempeää hathajoogaa, vinyasa flowta sekä rentouttavaa joogaa. Syksyllä alkaa  joogan alkeet, jossa rakennellaan kaikki asanat aivan alusta lähtien.  Ohjaan lisäksi tuoli- ja terapiajoogaa.

Olen myös Musta Jooga ohjaaja, jossa keskitytään varjotyöskentelyyn hieman tummemman taustamusiikin säestämänä.

 Lähdetään yhdessä kohti Sinun näköistä joogapolkua 

 -Rita-

Essi Vainionpää

Olen yksi joogasalin perustajajäsenistä. Innoitukseni joogaan sain äidiltäni ja oma joogapolkuni alkoi muodostua 2010, ensin tutustuen kuntosaleilla ohjattuihin tunteihin, jonka jälkeen 2012 tutustuin astangajoogaan. Se oli käänteentekevä tutustuminen ja astangajooga tuli jäädäkseen elämääni.

Vuonna 2014 aloitin haaveilun irtiotosta Aasiaan ja suorittavani siellä ohjaajakoulutuksen, mutta elämä päätti toisin ja haaveeni lykkääntyi vuoteen 2016 muuttaen suuntaa niin, että ilmoitin itseni ohjaajakoulutukseen täällä Suomessa.

Valmistuin Yogasourcelta RYT 200 joogaopettajaksi marraskuussa 2018. Ohjaan salillamme astangajoogan alkeisryhmää sekä aamujoogaa.

Olet lämpimästi tervetullut tunneilleni!

Anne Kevätjoki

Olen sosiaalityöntekijän taustan ja koulutuksen omaava (YTM 2004) intuitiivinen taiteilija sekä luovuus- ja intuitiovalmentaja, valmiina työstämään kanssasi tunteitasi ja lukkojasi luovin menetelmin auttaen sinua kulkemaan rohkeammin kohti vapaampaa ja intohimoisempaa elämää.
 
Ohjaan Joogakoulu Sanmayassa säännöllisesti äänimaljarentoutuksia ja maalausmeditaatioita sekä silloin tällöin luovia workshoppeja. Ohjaan ryhmiä myös tilauksesta.
 
Tervetuloa kanssani kasvumatkalle omaan voimaasi. Lisää voit lukea täältä.

Jaana Murhakorpi

Moikka! Oma ensikosketukseni joogaan on ollut vuonna 2004 kun osallistuin Astangajoogakurssille. Tämän jälkeen jooga on ollut aina enemmän tai vähemmän osa arkeani. Jossain vaiheessa kiinnostukseni alkoi kasvaa lempeämpää joogaa kohtaan ja koska silloin Seinäjoella ei juurikaan ollut mahdollisuuksia käydä joogatunneilla, ilmoittaudun joogaopettajakoulutukseen, jotta saisin itselleni pidempiaikaisen opettajan, osaamista tehdä omaa harjoitusta sekä muutenkin syventyä joogan maailmaan. Valmistuin diplomijoogaopettajaksi (YogaSource, 500h) lokakuussa 2020.

Itse pidän tärkeänä joogaharjoituksessa sitä, että keskitymme itseemme ja tulemme tietoiseksi omasta itsestämme; miltä kehossa tuntuu, miten hengitys hengittää minua tänään ja että hyväksymme arvostelematta sen hetkisen olotilan. Oma kokemuksellisuus on tärkeämpää kuin mihinkään tiettyyn asanaan pääseminen.

Ohjaamillani tunneilla kehotietoisuus on aina läsnä ja tulet tutustumaan mm. antautumiseen, maan ja avaruuden vetovoimaan, meritähteen, spiraaleihin, aaltoihin, pulsseihin. Joogaharjoituksessa ikäänkuin käännymme sisäänpäin itseemme, mutta samalla avaudumme koko maailmalle ja olemme yhtä koko maailman kanssa.

Lämpimästi tervetuloa tunneilleni! :)