Outi Öhmanin Iyengarjooga workshop 27.1.2019

Päivän sisältö: Joogapäivä selän hyvinvointiin. Iyengar-tyylisen joogan keinoin avaamme ja vahvistamme kehoamme niin, että lantiokorin asento asetuu mahdollisemman hyväksi ja selkäranka voi luonnollisella tavalla asettua oikeaan asentoon. Tutkimme koko rangan aluetta ja luomme hyvinvointia koko selän alueelle joogaharjoituksen keinoin. Workshop rakentuu kahdesta moduulista, joista aamupäivä (9-12) on asanaharjoitusta varten ja iltapäivä (14-15.30) restoratiiviselle harjoitukselle.

Iyengarjooga pohjautuu B.K.S. Iyengarin opettamaan joogamuotoon. Sen erityispiirteitä on muun muassa se, että harjoituksessa käytetään runsaasti erilaisia välineitä, kuten bolstereita, remmejä, tuoleja ja vilttejä. Asanoissa myös viivytään dynaamista hathaa selvästi pidempään ja se on fyysisesti vaativampaa. Outi Öhman Joogakoulu YogaSoulista Mikkelistä tulee meille vierailevana opettajana pitämään tämän workshopin.

Paikka: Joogakoulu Sanmaya, Vapaudentie 28, 2 krs.

Aika: SU 27.1.2019 klo 9:00-15:30

Ohjaaja: Outi Öhman /Yogasoul => lisätietoja www.yogasoul.fi

Hinta: 80€/hlö

Mukaan mahtuu max. 15 hlöä. Ilmoittaudu viim. 13.1. mennessä => joogakoulusanmaya@gmail.com

Huomiothan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen yhteydessä saat maksutiedot ja peruutusehdot. PS: Tämä workshop ei sisälly tuntikortteihin.

Järjestäjä: Joogakoulu Sanmaya