Palvelut

Tältä sivulta löydät kaikki palvelumme. Katso linkistä viikkolukkarimme tai mene tästä varausjärjestelmään, josta näet kaikki tuntimme seuraavan kuukauden aikana ja voit myös maksaa tunnin etukäteen kätevästi netissä! Halutessasi voit ostaa myös joogakortit verkosta!

Katso viikkotuntilukkari

Joogatunnit

Sanmayassa on kymmenen erilaista joogatuntia joka viikko. Lisäksi meiltä saat yksityistunnit omalle porukalle ja henkilökohtaista joogakonsultaatiota.

Lisää...

Työhyvinvointi

Meiltä voit tilata TYHY- ja TYKY-päivääsi joogaa Sanmayalla tai omissa tiloissasi. Tai varata säännöllisen viikkotunnin omalle työporukalle.

Lisää...

Työpajat ja Workshopit

Järjestämme erilaisia työpajoja ja workshoppeja. 

Lisää...

Tilojen vuokraus

Haluatko järjestää meillä oman kurssisi? Tai etsitkö hoitotilaa satunnaisille hoidoille? Meille olet tervetullut!

Lisää...

Sanmayan hoidot

Sanmayalla tarjotaan erilaisia kehollisia hoitoja, mm. jäsenkorjausta, intuitiivista energiahoitoa ja kraniosakraaliterapiaa sekä homeopatiaa.

Lisää...

Varaa ja maksa 

Ilmoittaudu tunnille 2h (aamutunnit 12h) ennen tunnin alkua. Tunnit, joille on vähemmän kuin ilmoittautumista, joudutaan perumaan. Tarkista tilanne varausjärjestelmästä, jos tunnilla on tilaa ja se toteutuu, voit mennä myös ilman ennakkoilmoittautumista.

 

Ilmoittaudu helposti varausjärjestelmämme kautta, johon pääset alla olevasta linkistä. Rekisteröidy järjestelmään ohjeiden mukaan ja sen jälkeen pääset varaamaan tunnit. Samalla voit maksaa tuntisi verkossa, mikäli haluat.

 

Varausjärjestelmän kautta on myös mahdollista ostaa kuuden ja kymmenenkerran kortit. Tällöin maksu suoritetaan verkkomaksuna, luottokortilla, paypalin kautta tai palveluntarjoajan laskulla. Fyysisen kortin saat joogakoululla kassalla tai voit kuittailla maksut prepaidillä verkossa.

 

Halutessasi voit varata paikan joogatunnille myös ottamalla yhteyttä sähköpostitse tästä.

Siirry tästä varausjärjestelmään