Palvelut

Tältä sivulta löydät kaikki palvelumme. Katso linkistä viikkolukkarimme tai mene tästä varausjärjestelmään, josta näet kaikki tuntimme seuraavan kuukauden aikana ja voit myös maksaa tunnin etukäteen kätevästi netissä! Halutessasi voit ostaa myös joogakortit verkosta! Tällöin saat fyysisen kortin ensimmäisellä tunnilla joogakoululla nimelläsi.

Katso viikkotuntilukkari

Joogatunnit

Sanmayassa on kymmenen erilaista joogatuntia joka viikko. Lisäksi meiltä saat yksityistunnit omalle porukalle ja henkilökohtaista joogakonsultaatiota.

Lisää...

Työhyvinvointi

Meiltä voit tilata TYHY- ja TYKY-päivääsi joogaa Sanmayalla tai omissa tiloissasi. Tai varata säännöllisen viikkotunnin omalle työporukalle.

Lisää...

Työpajat ja Workshopit

Järjestämme erilaisia työpajoja ja workshoppeja. Kesän aikana tulossa mm. Kundaliinijooga työpaja, Anne Kevätjoen Vagina-dialogi ja Arttu Lipsonen Hengityskurssi.

Lisää...

Tilojen vuokraus

Haluatko järjestää meillä oman kurssisi? Tai etsitkö hoitotilaa satunnaisille hoidoille? Meille olet tervetullut!

Lisää...

Sanmayan hoidot

Sanmayalla tarjotaan erilaisia kehollisia hoitoja, mm. jäsenkorjausta, intuitiivista energiahoitoa ja Rosen-terapiaa.

Lisää...

Varaa ja maksa 

Tunneille voit tulla ilmoittautumatta. Suosittelemme kuitenkin tällä hetkellä ilmoittautumista.

 

Se onnistuu helposti varausjärjestelmämme kautta, johon pääset alla olevasta linkistä. Rekisteröidy järjestelmään ohjeiden mukaan ja sen jälkeen pääset varaamaan tunnit. Samalla voit maksaa tuntisi verkossa, mikäli haluat.

 

Varausjärjestelmän kautta on myös mahdollista ostaa kuuden ja kymmenenkeran kortit. Tällöin maksusuoritetaan verkkomaksuna, luottokortilla, paypalin kautta tai palveluntarjoajan laskulla. Tällöin saat fyysisen kortin joogakoululla kassalla, kun kerrot että olet ostanut prepaidkortin verkosta.

 

Halutessasi voit varata paikan joogatunnille myös ottamalla yhteyttä sähköpostitse tästä.

 

Huomaathan että varaamalla tunnin etukäteen varmistat paikkasi tunnilla. Tällä hetkellä otamme tunneille saliin korkeintaan kahdeksan, jolloin väliin jää riittävästi tilaa.

Varaa ja/tai maksa