Peace & Harmony Workshop 9.1.2019 klo 17-19

Ayurvedisesti me kaikki koostumme 5 elementistä, jotka puolestaan jakautuvat kolmeen eri doshaan Kaphaan, Pittaan ja Vataan. Riippuen elinympäristöstä, vuodenajasta, ja esimerkiksi elämäntilanteesta mikä vaan näistä doshista voi mennä epätasapainoon.

Workshopissa Aino jakaa keinoja millä hän on oppinut joogan, sekä muiden pienten apujen, kautta tasapainottamaan talveen liittyvää Vata doshaa ja pitämään mm. pelot ja ahdistukset loitommalla.

Workshop alkaa lyhyellä keskustelutuokiolla jossa käymme läpi näitä apukeinoja ja sen jälkeen koko harjoitus on suunniteltu niin, että lähdet tunnilta rauhallisin mielin ja kirkkain ajatuksin ankkuroituneena omaan kehoosi.

Tunnilta saat myös muistiinpanot, jotta helposti pääset palaamaan tekniikoihin omalla ajallasi.

Sisältö: Teoria n. 30 min + Asana harjoitus ja Jooga Nidra n. 1,5 h.

Aika: Ke 9.1.2019 klo 17-19

Ohjaaja: Aino Siren

Hinta: 40€

Ilmoittautumiset: 1.1.2019 mennessä joogakoulusanmaya@gmail.com

Paikka: Joogakoulu Sanmaya, Vapaudentie 28, 2 krs.

========================

Aino Siren
Aino Siren on Suomesta kotoisin oleva E-RYT 500 ISHTA-joogaopettaja. Hän on asunut viimeiset 19 vuotta New Yorkissa, jonne hän alunperin lähti tanssiopintojen perässä. Jooga kuitenkin pysäytti, ja Aino rakastui joogan parantavaan vaikutukseen. Nyt hän opettaa yhdessä New Yorkin suosituimmista joogastudiosta, ISHTA Yogassa. Hän opettaa myös yksityistunteja, kouluttaa joogaopettajia koulutusohjelmassa sekä vetää retriittejä maailman laajuisesti.Aino on opiskellut joogaa vuodesta 2000 alkaen, muun muassa Alan Fingerin, Jean Koernerin ja Jodie Ruftyn sekä Chrissy Carterin oppilaana. Aino suoritti 200-tunnin koulutuksen Yoga Worksissa ja bridge-ohjelman sekä 300-tunnin edistyneen opettajankoulutuksen ISHTA Yogassa.
Tutustu Ainoon lisää hänen nettisivuillaan www.sirenyoga.com