Pikkujoulu LA 1.12 klo 13-16

Joulukuu alkaa mukavasti Sanmayan pikkujouluissa. Olet joko kanta-asiakkaamme tai uusi tuttavuus, niin olet tervetullut viettämään kanssamme rentoa pikkujoulua.

LA 1.12 klo 13-16

Joogasalissa: Ilmaiset joogatunnit! Klo 13:00-14:00 Essin energisoiva joogaklo 14:30-15:30 Johannan rentouttava yinPS: mukaan joogaamaan pääsee saapumisjärjestyksessä niin monta kuin saliimme suinkin mahtuu.

Odotustilassa: Makuelämyksiä ja arvontaa!Voit maistella itsetehtyä glögiä, maukkaita pipareita ja osallistua pikkujouluarvontaan. Kaikkien pikkujoulukävijöiden kesken arvotaan 6 x kortti (arvo 60€) joogasalillemme.

Keittiö/toimistotilassa: Lahjat pukinpussiin! Pikkujouluista voit ostaa joululahjoja eli myymme kaikkia korttejamme myös lahjaksi (lahjakorttien voimassaoloaika on 3 kk => 3.1-3.4.2019 välinen aika). Kortit kääritään hopeiseen lahjapussiin ja sinne sujautetaan mukaan meidän tulevan kevään uusi aikataulu. Kiva lahjavinkki!

Hinnaston korteille näet täältä => Asiakashinnat

Kevään uudet tuulet: Kevätkaudelle otamme käyttöön uuden mahdollisuuden tuntien suhteen eli voit ostaa paikan omalle lempitunnillesi koko kevääksi. Tällöin sinun eli tarvitse murehtia tuleeko kortin aikaraja vastaan, eikä tarvitse muistaa ilmoittautumisia vaan paikka on sinulle varattuna kyseisessä joogaryhmässä, kun sen on maksanut. Sanmayan kevätkausi on 3.1-5.5.2019 välinen aika ja oman paikan pääsee lunastamaan 130€ hintaan. Pikkujouluissamme tämän paikan voi lunastaa tarjoushintaan 120€ ja tarjoushinta on voimassa koko joulukuun ensimmäisen vkon ajan (1.-9.12.2018). Kertoja kevätkaudella on 17 kpl, joten yhden joogakerran hinnaksi tulee vain 7€/krt. Kannattaa siis hyödyntää tämä upea mahdollisuus!


Sanmayan kevätlukkari 2019 julkaistaan marraskuun viimeisellä vkolla.


Nähdään pikkujouluissa!


t: Sanmayan poppoo