SANMAYA ON IHMISTÄ VARTEN – TUEKSI KOHTI SISÄISTÄ ONNELLISUUTTA JA HYVINVOINTIA
Sanmayan visio on olla paikka, johon jokainen ihminen on tervetullut löytämään kokonaisvaltaista hyvinvointia elämäänsä. Paikka, jossa voi pysähtyä ja hiljentyä arjen kiireen keskellä.
Sanmaya on tasavertaisuuteen ja ystävällisyyteen pohjautuva tila, johon jokainen saa tulla omana ainutlaatuisena itsenään.
Sanmayan tärkein tarkoitus on palvella asiakasta, ihmistä, joka etsii elämäänsä tasapainoa, vapautta, rauhaa, hyvinvointia ja onnellisuutta. Ihmistä, jota jooga tai muut keholliset ja luovat keinot luoda yhteys itseen puhuttelevat. Ihmistä, joka tuntee sydämessään sisäisen kutsun, vasta pienen tai jo isomman.
Sanmaya on olemassa ihmistä varten.
Sanmayassa useat hyvinvointialan ammattilaiset tuottavat palveluaan, että sinä voisit löytää parhaiten itsellesi sopivat tavat tukea omaa hyvinvointia.
Sanmayasta löydät muun muassa erilaisia joogalajeja, kehon hoitoja ja henkistä valmennusta sekä taidetta.
SANMAYA ON TILA TOTEUTTAA ITSEÄÄN – PALVELUN TUOTTAJAN JA ASIAKKAAN KOHTAAMISPAIKKA
Sanmaya on myös tila, johon palvelun tuottaja tai ohjaaja, voi tulla tekemään todeksi oman inspiraationsa, osaamisensa, erityislaatuisuutensa ja tarjota sen tueksi asiakkaan matkalle.
Sanmaya on paikka, jossa asiakkaat ja tekijät kohtaavat. Sanmaya on yhteisesti jaettua, se on hyödyn (eli rahan) ja riskin jakamista. Sen tarkoitus on olla mahdollisuus ohjaajalle ja palvelun tuottajalle tavoittaa suuri määrä asiakkaita, jotta omat kurssit ja tunnit toteutuvat, ja oikeat ihmiset löytävät itsensä oikeille kursseille ja tunneille.
Sanmayassa ei ole oikeaa tai väärää tapaa tehdä työtä hyvinvoinnin tukemisen alalla. On vain erilaisia tapoja erilaisille ihmisille ja tarpeille. Sanmayassa tarpeet ja tekijät kohtaavat.
Sanmaya on ikään kuin organisaatio tai instituutio, jonka sisällä ohjaaja toimii itsenäisesti ja samalla saa käyttöönsä tilan, yhteisöllisyyden voiman ja asiakkaat.
Sanmaya on yhteisöllisyyttä, yhdessä tekemistä ja jakamista. Sanmaya on tiimi, jossa olemme yhdessä enemmän kuin yksin!
Sanmayan tarkoitus on myös pienentää yksittäisen yrittäjän riskiä tarjota omaa kurssiaan tai palveluaan. Jos Sanmayan tapa luoda hyvinvointipalveluja Seinäjoelle resonoi sinun sydämessäsi ja haluaisit omaa palveluasi tuoda tarjolle Sanmayan kautta, ota yhteyttä ja pohditaan yhdessä millä tavoin voisit olla mukana!
Sanmayan tarina
Sanmaya syntyi kahden jooganaisen kohtaamisesta vuonna 2017 kesäisellä lounaalla. Kati Vainionkulma, Sanmayan perustaja, pyysi Mia Ulvilaa, Sanmayan nykyistä omistajaa, lounaalle. Lounaalla juteltiin yhteisistä joogasuunnitelmista. Mia heitti Katin retriittisuunnitelmaan, että "voidaan me retriittikin järjestään mutta mä olen joogakoulua miettinyt"! Asia jäi silleensä.
Vuoden 2018 alussa Kati oli yrittänyt tavoitella Miaa ja lopulta kun naiset pääsivät langan päähän, Kati kertoi että nyt olisi joogakoulu perusteilla: Lähdetkö mukaan? Mia oli juuri synnyttänyt ja aika ei hänen mielestään olisi voinut olla huonompi mutta yhden yön pohdinnan jälkeen Mia lähti mukaan! Mukaan lähtivät myös kolme muuta jooganaista Seinäjoelta ja lähiseudulta. Aluksi Sanmaya oli viiden naisen joogapaikka.
Tilanteet muttuivat ja visio kirkastui ajan kuluessa. Mia lähti suunnittelemaan omaa yhteisöllisyyteen perustuavaa joogapaikkaa Törnävälle Johanna Mäkysen kanssa mutta syksyn 2019 aikana fiilis siitä, että Sanmaya voisikin olla tuo yhteisesti jaettu hyvinvointipaikka alueen toimijoille vahvistui ja päätös jäädä kehittämään Sanmayaa syntyi.
Vuoden 2020 alussa Mia teki kaupat Sanmayasta ja samassa Johanna Mäkynen lähti yritykseen mukaan.
Vähitellen Sanmayan visio yhteisesti jaetusta hyvinvointikeskuksesta on rakentunut ja kasvanut ja kasvaa edelleen. Olemme saaneet ihan huipputiimin ohjaajia remmiimme ja uskomme yhteistyön, luottamuksen ja avoimuuden tuovan meille kaikille elämäämme hyvinvointia ja runsautta, josta jakaa toisille!
Muutoksia syntyi jälleen kun luovuimme Vapaudentien toimitiloistamme ja siirryimme hetkeksi pitämään muutamaa kurssia eräällä päiväkodilla. Samalla Sanmayan omistus siirtyi kokonaan Mialle ja toiminta uudistui siten, että avoin joogakoulu toiminta päättyi ja pääpaino on yhä enemmän kokonaisvaltaisissa menetelmissä hyvinvoinnin tueksi. Joogat muun muassa ovat kursseja, jolloin ryhmässä on mahdollisuus myös avointa tilaa syvempään intiimiyteen. <3