TYÖHYVINVOINNIN KEHITTÄMINEN

Tutkimusten mukaan säännöllisestä joogaharjoituksesta on työhyvinvoinnin näkökulmasta monia hyötyjä. Joogan on todettu vähentävän stressiä ja laskevan stressihormonien määrää elimistössä, jolla on suora yhteys terveyteen ja sairauspoissaoloihin.

Joogan harjoittaminen lisää kehon joustavuutta, vahvistaa ja notkistaa selkää, vähentää kehon jännitteitä ja rentouttaa niska-hartiaseutua sekä koko kehoa. Joogaharjoitus parantaa myös keskittymistä, mikä tukee ajankäytön hallintaa. Lisäksi säännöllisen joogan harjoittamisen on todettu lisäävän henkilökohtaista ja sosiaalista hyvinvointia sekä suorituskykyä.

Joogaharjoitus on kokonaisvaltainen hyvinvointia tukea menetelmä!

Järjestämme TYHY/TYKY-päiviä työyhteisöille räätälöimällä hyvinvointipaketin organisaation tarpeiden mukaisesti. Lisäksi järjestämme työyhteisöille säännöllisesti kokoontuvia
viikkotunteja työpaikan omissa tiloissa tai päiväsaikaan joogakoulullamme.

Hinnat:

  • TYHY-päivä (2h) Sanmayan tiloissa alkaen 250e + alv (10%)
  • TYHY-päivä (2h) organisaation tiloissa alkaen 200e + alv (10%)
  • Viikkotunti (60min) organisaation omissa tiloissa alkaen 100e + alv (10%)
  • Viikkotunti (60min) Sanmayan tiloissa alkaen 120e + alv (10%)

Hintaan sisältyy joogaohjauksen lisäksi salissa olevat varusteet (joogamatot, vyöt, blokit, bolsterit, viltit, bluetooth - kaiutin, vedenkeitin, termospullo teelle ja mukit) sekä teetarjoilu osallistujille. Lisätilauksesta on mahdollisuus tilata myös muuta tarjottavaa. Tarjoilut järjestämme yhteistyössä T:mi Saila Kivekkään kanssa.

Jos tunti pidetään työyhteisön omassa tilassa, hintaan ei sisälly varusteita eikä tarjoiluja.

Ota yhteyttä ja kysy lisää: joogakoulusanmaya@gmail.com tai puhelimitse: 044 917 528