MIA ULVILA & ANNE KEVÄTJOKI

VAPAUTTAVAA JOOGAA JA MAALAAMISTA

TYÖYHTEISÖN HYINVOINNIN TUKEMISEKSI

TYÖHYVINVOINTIPAKETIT

1. RENTOUDU, RYHMÄYDY JA PALAUDU 3H

Tämä työhyvinvointia tukeva työpaja auttaa rentoutumaan ja ryhmäytymään. Sen tavoitteena on luoda avoin tila työyhteisön jäsenten kesken ja mahdollistaa jäsenten välisen rehellisen ja inhimillisen kohtaamisen. Työpaja auttaa ymmärtämään itseä ja toisia paremmin.

Erityisesti työyhteisöille, jotka kaipaavat rentoa luovuuden herättelyä ja mukavaa yhdessä olemista ja tekemistä ja ryhmäytymisen tukea.


Ohjelma (suuntaa-antavasti)

  • Rento ja lempeä jooga (45min)
  • Oman voimavärin maalaaminen (90min)
  • Loppukeskustelu/päivän ajatusten yhteenveto (15min)
  • Äänimaljarentoutus (30min)

 

Hinta: 55€/hlö + ALV

 

2. PURA JA KOHTAA 3,5H

Pura ja kohtaa on työhyvinvointipaja, jossa puretaan kehoon ja mieleen jääneitä jännitteitä ja stressiä. Se soveltuu erityisesti työpaikan haastavien tilanteiden ennaltaehkäisyyn ja tilanteen purkamisen tukemiseen. Työpajan ydinajatus perustuu sille, että opimme näkemään itsemme ja toisemme keskeneräisinä toimijoina myös työyhteisössä, ja erityisesti haastavissa tilanteissa, joissa aikuisten ihmisten sijasta yleensä mukana konflikteissa ovatkin lapset aikuisten kehoissa.

Ohjelma (suuntaa-antavasti)

  • Teeman alustaminen: Miten jännitteet syntyvät kehoon ja mieleen, mitä kannamme mukanamme, kehomuisti, tunnemuisti, tunteet, sisäinen lapsi
  • Kehosta stressiä ja jännitettä purkava harjoitus
  • Tunteen purkumaalaus
  • Oman sisäisen lapsen kohtaamisen harjoitus 
  • Suggestiorentoutus 
  • Loppukeskustelu/reflektio

Hinta: 65€/hlö + ALV

 

TARJOILUT

Mahdollisuus tarjoiluun - tee ja käsinleivotut tuoreet sämpylät sekä pientä makeaa 6€/hlö (erityisruokavaliot 8€/hlö). Hintaan lisätään ALV 14%.

 

HARJOITUKSISTA

Maalaaminen ja harjoitukset tehdään lattialla, mikäli et pysty olemaan lattialla, ilmoita siitä varaamisen yhteydessä ja järjestämme mahdollisuuden maalata seisten ja joogata tuolilla.

 

TIEDUSTELUT JA VARAUKSET

[email protected] 

050 591 6291

Työpajan ohjaavat Anne Kevätjoki ja Mia Ulvila

Mia ja Anne ovat ohjanneet jo useita henkisen hyvinvoinnin kursseja, retriittejä ja työpajoja yhdessä. Heidän hersyävän hauska yhteistyönsä tukee rohkeasti menemään kohti omaa sisäistä maailmaa iloa, huumoria ja keveyttä unohtamatta!

Anne on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri pääaineenaan sosiaalityö, sivuaineina mm. psykologia, kasvatustiede ja erityispedagogiikka. Hän on työskennellyt psykiatriassa ja kunnassa aikuissosiaalityöntekijänä työskentelytapanaan aito läsnäolo ja kohtaaminen sekä tiimityö. Matka kohti itseä alkoi äitiysloman myötä v. 2008, jonka aikana intuitiivinen kirjoittaminen ja maalaaminen tulivat hänen sisäisen tutkimusmatkansa välineiksi tuoden pian iloa myös muille runokirjan ja yksilöllisten Valorunojen ja maalausten muodossa. Freelancer taiteilijana hän on toiminut vuodesta 2015, tällä hetkellä Anne toimii itsenäisenä yrittäjänä luovuuden ja hyvinvoinnin alalla. Lue lisää Annesta www.kevatjokiart.fi.

Mia on koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri, opettaja ja jooganopettaja (SJL-jooga ja kundaliinijooga). Lisäksi hän on opiskellut psykologiaa, erityispedagogiikkaa ja steinerpedagogiikkaa sekä hypnovalmennusta, tunnelukkoterapiaa ja NLP:tä. Mia on opettanut joogaa terapeuttisesta näkökulmasta yli 10 vuotta ja on seinäjokisen hyvinvointikeskus Sanmayan omistaja. Ihmisyys ja ihmisenä kasvaminen ovat innoittaneet Mian sisäiselle polulle, jonka ytimessä on ollut itsensä tunteminen juuri sellaisena ainutlaatuisena yksilönä kuin kukin meistä on. Tällä hetkellä Mia toimii henkisen hyvinvoinnin parissa yrittäjänä ja jooganopettajana. Lisää Miasta voit lukea: www.sanmaya.fi/miaulvila