IRTIPÄÄSTÄMINEN JA UUDEN ALKU – TYÖPAJA

tiistaina 20.12.22 ja 3.1.23

 

Minkälainen Sinun, vuotesi 2022 on ollut? Onko vuoteesi kenties mahtunut asioita, joista olisit valmis päästämään irti? Asioita jotka eivät enää palvele Sinua ja joita ilman Sinun on hyvä aloittaa vuosi 2023? Entäpä olisitko valmis avautumaan vuodelle 2023 ja vastaanottamaan sen kaiken hyvän, jonka olet ansainnut? Lähtisitkö viimein ottamaan askelia kohti omaa unelmaa, kohti oman näköistä elämää ja arkea?

 

Mikäli vastasit näihin kyllä, niin olet sydämellisesti tervetullut tähän kaksiosaiseen työpajaan! Tämä työpaja on yhdistelmä valmennusta ja joogaa. Ensimmäisen päivän teema on irtipäästäminen. Käymme valmennuksen keinoin läpi irtipäästämisen teemaa ja saat konkreettisia menetelmiä ja keinoja siihen, miten päästät irti niistä asioista jotka eivät enää palvele Sinua. Työpaja päättyy joogaharjoitukseen sekä rentoutusmeditaatioon, jotka vahvistavat irtipäästämisen teemaa kehollisesti ja energeettisesti.

 

Työpäivien välissä on aikaa kaksi viikkoa, joka on aikaa Sinulle antautua sille uudelle, joka on syntymässä. Saat menetelmiä tälle väliajalle, joita voit tehdä oman aikataulusi mukaan. Ensimmäisen päivän jälkeen olet avoin ja Sinussa on tilaa jollekin uudelle.

 

Työpajan toisena päivänä käsittelemme Uuden alun -teemaa. Lähdemme valmennuksen keinoin avautumaan tälle uudelle ja lähdemme tekemään konkreettisia askeleita sille, miten tämä uusi alkaa ilmentyä elämässäsi, miten siitä tulee totta. Myös tämä työpaja päättyy joogaharjoitukseen ja sen lisäksi jooganidra*-harjoitukseen, jotka kehollistavat ja auttavat muutoksessa.

 

Ryhmä tulee olemaan pienryhmä, jossa luomme yhteisen turvallisen tilan, jolloin saamme kaikki nauttia olostamme ja antaa yhteisen energian virrata korkeimmaksi parhaaksemme.

 

Missä ja koska? Sanmayalla ti 20.12.22 klo: 17-20 ja ti 3.1.23 klo: 17-20

 

Hinta 89€ (sis. Alv + luentomateriaali, tee, tavittavat joogavälineet), mahdollisuus maksaa kahdessa erässä. Maksutapoina lasku, mobilepay, liikuntaedut, käteinen.

 

EARLYBIRD 79€ 30.11.22 saakka!

Ilmoittautuminen alla olevan lomakkeen kautta tai laittamalla Jaanalle viestiä [email protected] /045 130 2024.

 

Työpajan ohjaa Jaana Murhakorpi, joka on valmistunut joogaohjaajaksi vuonna 2020 (500h YogaSource) ja LCF Life Coach® ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi syksyllä 2022.

Jaanan löytää facebookista ”Murhakorven joogaa” ja instasta @murhakorpi. Tervetuloa seuraamaan!

 

*Jooganidra-harjoitus on syvärentoutus ja tarkoittaa kirjaimellisesti tietoista nukkumista. Käymme rentouttavassa asennossa läpi tietoisesti kehomme eri kohtia, jolloin tietoisuus pysyy hereillä kehon ollessa täydellisessä rentouden tilassa. Jooga nidran jälkeen olosi on palautunut ja pirteä.