VAPAUTTAVA LIIKE JA MAALAAMINEN

Uuden Vuoden -retriitti Lumolinnassa Ilmajoella 1.-3.1.2021

VAPAANA YKSI PAIKKA!

Jälleen tulossa huikea ja voimallinen Mian&Annen yhteinen Uuden Vuoden puhdistautumisretriitti, tällä kertaa Ilmajoella Lumolinnan tilassa!

Lähde mukaan tälle viikonlopun pituiselle sukellukselle itseesi. Heti vuoden alussa! Ilmoittautuminen on auki nyt ja ennakkohinta 280e voimassa 30.10. saakka!

MITÄ?

Retriitillä tehdään syviä ja pyhiä harjoituksia, muun muassa syvähengitystä, joogaa, intuitiivista taidetta ja puhdistautumisriittejä.

MIKSI?

Vuoden vaihteen aika on hyvä hetki henkilökohtaiselle tilinpäätökselle. Silloin on aika katsoa, mistä tähän on tullut ja miltä edessä näyttää. Se on hyvä hetki heittää pois se, mitä ei enää matkalleen mukaan tarvitse ja avautua vastaanottamaan se, mitä on tulossa. Pysähtyminen itsensä kanssa retriittiin luo tilan oivaltamiselle, uudistumiselle ja keventymiselle.

MITEN?

Prosessia tuetaan ohjatulla kehollisella ja luovalla työskentelyllä. Kun ensin on putsattu tunnekuormaa ja ajatusrakennelmia, voi tyhjyys ja hiljaisuus näyttäytyä puhtaana selkeytenä. Tästä kohdasta on mahdollista avautua uusille asioille.

KENELLE?

Osallistuminen ei vaadi sinulta mitään ennakkotaitoja tai -tietoja. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta joogaamisesta tai maalaamisesta. Voit antautua virtaan ja luottaa itseesi, kehosi luonnolliseen liikkeeseen, joka liikuttaa sinua ja uutta luovaa kättäsi vaikka silmät kiinni.

On siunaus lähteä retkelle puhtaalla, tyhjällä korilla. Sinne on mahdollista kerätä kauneimmat ja tärkeimmät luonnon antimet - uudet ja tuoreet eväät. Älä siis anna uskomustesi estää sinua osallistumasta (kuten ”en ole ollenkaan taiteellinen” tai “olen liian kankea”).

Kuuntele sen sijaan sisimpääsi. Jos kuulet kutsun, ilmoittaudu heti mukaan!!

Retriitin Ohjelma

(Suuntaa antavasti, intuitiiviset suunnan muutokset ovat mahdollisia!)

PERJANTAI
17.30 Aloitus
18.30 Kehollinen harjoitus: Syvähengitys
20.30 Rumpurentoutus

LAUANTAI
7.30 Aamiainen hiljaisuudessa
08-12 Harjoituksia - jooga ja tunnetaide: Puretaan pois vanhaa
14-17 Harjoituksia - meditaatio ja intuitiivinen maalaus: Avoin tyhjä tila, uudelle avautuminen
18 Sisimmän tutkimista sanoittamalla kokemustaan
19-21 Puhdistautumista luonnossa. Avanto ja savusauna..

SUNNUNTAI
7.30 Kundaliinijoogaharjoitus (tai halutessasi unta)
9.30 Harjoituksia - ohjattu mielikuvamatka, oman voiman sanat: Irtipäästäminen
11 Intuitiivinen työskentely: Mitä toivon uudelta vuodelta?
13.30 Kehollinen harjoitus joogan ja meditaation keinoin
14.30-15 Lopetus

Aloita uusi vuosi puhtaalta pöydältä

Tee henkinen tilinpäätös. Jätä vanha vuosi ja siirry kohti uutta. Ilmoittaudu mukaan nyt!

Ota yhteyttä ja varaa paikkasi!

Ilmoittautuminen, hinta ja paikka

 

PAIKKA

Retriitti järjestetään Lumolinnassa Ilmajoella. Lisää Lumolinnasta voit lukea www.lumolinna.fi. Lumolinnassa majoittaudutaan kahden tai kolmen hengen huoneissa. Kysy mahdollisuutta yksin oloon, lisämaksusta.

Lumolinna sijaitsee luonnon helmassa, mökinomaisissa olosuhteissa kirkasvetisen lammen rannalla. Lauantaina savusauna ja avanto.

 

HINTA

Retriitin hinta on 345€. 

Ennakkovaraajan hinta 30.10. saakka on 280€.

Hinta sisältää: retriitin, maalausmateriaalit, majoituksen (omat lakanat) ja ruuan (iltapala, 2x aamiainen, 1x illallinen, 1x lounas, tarjolla laadukasta ja luomupainotteista kasvisruokaa).

 

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu retriitille sähköpostitse ja vahvista ilmoittautuminen maksamalla varausmaksu 40€ 30.10. mennessä.  Loput on mahdollista maksaa kahdessa erässä. Maksut maksetaan vasta kun retriitin toteutuminen vahvistuu koronatilanne huomioiden. Mikäli retriitti peruuntuu koronan tai järjestäjistä johtuvista syistä, varausmaksu palautetaan. Muutoin ilmoittautuminen on sitova ja varausmaksun maksamalla sitoudut maksamaan retriittimaksun kokonaisuudessaan. 

Mikäli tarvitset erityistä maksujärjestelyä, voimme myös siitä sopia erikseen.

Laita viestiä ilmoittautumisesta ja maksa varausmaksu alla olevilla tiedoilla 30.10. mennessä.

ilmoittaudu: miaulvila@gmail.com

 

MAKSUTIEDOT VARAUSMAKSUA VARTEN

Saaja: Mia Ulvila TMI
Tilinumero: FI81 4928 0010 0998 03
Viite: 2095
Viesti: Kirjoita viestikenttään Uuden vuoden retriitti ja osallistujan nimi, jos eri kuin maksaja
Summa: 40€ (Sis.alv)

 

LISÄTIEDOT

Anne: 050 5916291 tai Mia: 045 2763996/ miaulvila@gmail.com

 

Ohjaajat Mia Ulvila ja Anne Kevätjoki

Mia ja Anne ovat ohjanneet jo useita kursseja ja retriittejä yhdessä. Heidän hersyävän hauska yhteistyönsä tukee rohkeasti menemään kohti omia syövereitään iloa, huumoria ja keveyttä unohtamatta!

 

Mia on koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri, opettaja ja jooganopettaja(SJL ja kundaliini). Opinnoissaan hän on perehtynyt mm. psykologiaan, erityispedagogiikkaan ja steinerpedagogiikkaan. Hän on opettanut joogaa terapeuttisesta näkökulmasta 10 vuotta ja on seinäjokisen Joogakoulu Sanmayan omistaja. Ihmisyys ja kasvaminen ovat innoittaneet Mian sisäiselle polulle, jonka ytimessä on ollut itsensä tunteminen juuri sellaisena ainutlaatuisena yksilönä kuin kukin meistä on. Tällä hetkellä Mia toimii henkisen hyvinvoinnin parissa yrittäjänä, jooganopettajana ja sivutoimisena opettajana steinerkoulussa. Lisää Miasta voit lukea: www.miaulvila.com.

 

Anne on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri pääaineenaan sosiaalityö, sivuaineina mm. psykologia, kasvatustiede ja erityispedagogiikka. Hän on työskennellyt psykiatriassa ja kunnassa aikuissosiaalityöntekijänä työskentelytapanaan aito läsnäolo ja kohtaaminen sekä tiimityö. Matka kohti itseä alkoi äitiysloman myötä v. 2008, jonka aikana intuitiivinen kirjoittaminen ja maalaaminen tulivat hänen sisäisen tutkimusmatkansa välineiksi tuoden pian iloa myös muille runokirjan ja yksilöllisten Valorunojen ja maalausten muodossa. Freelancer taiteilijana hän on toiminut vuodesta 2015, tällä hetkellä Anne toimii itsenäisenä yrittäjänä luovuuden ja hyvinvoinnin alalla. Lue lisää Annesta www.kevatjokiart.fi.

 

 

Ilmoittaudu mukaan!

Palautteita aiemmilta retriiteiltä

"Kiitos! Huikea viikonloppu. Aika oli itselleni juuri sopiva. Ohjelma oli antoisa, haastava, ja sopivalla temmolla eteenpäin menevä ja monipuolinen, sai kokeilla uusia juttuja ja omia rajoja."

 

"Anne ja Mia: Olette kyllä huippu duo, teistä näkee ja aistii että kemiat natsaa, mikä on tärkeää osallistujalle.

Itselleni kauheinta on esiintymiset eikä niihin vain osaa heittäytyä. Kiitos <3"

 

"Kiitos mahtavasta kurssista.

Harjoitukset, ruoka, järjestelyt, kaikki toimi ja oli paikallaan. En muuttaisi mitään.

Menestystä!"

 

"Sopivan vaihteleva sisältö -> hyvässä balanssissa harjoitteet.

Mukavat, helpostilähestyttävät ohjaajat.

Sai tulla kuulluksi isossa ryhmässä. Toisaalta pienempi ryhmä olisi parempi, ehkä 8 maximi, kyllä kymmenenkin ok. Kyseessä kuitenkin työskentely itsensä kanssa."

 

"Hyvä ja monipuolinen ohjelma. Hyvät ohjeet tuli kaikkiin tehtäviin, oli helppo lähteä mukaan.

Turvallinen olo <3

Hiljaisuus oli toimiva ratkaisu, tämäntyyppisiä juttuja lisää."

 

"Kiitos ihanasta kurssista, kevyistä hetkistä, raskaista hetkistä. Kaikki tuli tarpeeseen <3 Nähdään :)"

 

"Turvallista kannattelua, rohkeutta ohjaajilla. Saitte tuntemaan olon riittäväksi & kauniiksi monilla tavoin.

Ajoittain liikaa ohjeistusta (minulle). Gongi tuli minulle liian kovaa ja nosti keholliset rajat tietoiseksi. Minulle olisi riittänyt vähempikin :) Joskus hyvääkin on “liikaa”."

 

"Upeita naisia olette <3 <3 Monipuolinen piristävä kurssi kuitenkin.

Kiitos, oli tosi hienoa. Yllättävää kuinka raskas jooga voi olla mutta ymmärsin, että se opetti mieltäni: pystyn enempään kuin luulen, saan voimia kun heittäydyn hengityksen, mantran, rentouden tilaan. Annan mennä rennosti, rinta rottingilla :)"

 

"Retriitti, hiljaisuus - monta kertaa olisi ollut joku huomautus, sutjaus väliin, mutta ei ollutkaan tarvetta sanoa sitä. Kevyempi vaatetus paiskimiseen olisi helpottanut oloa."

 

"Ja matka jatkuu <3

Huikee viikonloppu. Pääsin irti, mistä halusin tai pitikin. Lauantain eheytti sunnuntai, koska olitte ohjelman rakentaneet ammattitaitoisesti. Oli luottamusta herättävää, kun välillä kysyitte, miten menee."