Valoa kevääseen MA 22.4 klo 13-15

Valoa kevääseen - Yin jooga ja jooganidra MA 22.4 klo 13-15

Tule hakemaan valoa ja iloa kevääseen tästä kahden tunnin Yin joogasta. Teemme ihania, rentouttavia, pitkiä yin jooga-asanoita ja päätämme harjoituksen jooganidra-harjoitukseen, joka yhtä aikaa rentouttaa ja virkistää. Yin jooga tuo tilaa kehoosi ja mieleesi, jolloin vanhat energiat, jännitykset ja tukokset poistuvat, vapauttaen tilaa uusille energioille. Pysähdymme asanoihin useamman minuutin ajaksi vaikuttaen näin syviin lihaskudoksiin ja faskiaan. Hengitys on olennainen osa yin joogaa. Laajennamme syvällä, rauhallisella hengityksellä rentoa kehoamme, jolloin saamme luonnollisesti ja lempeästi avattua tukoksia ja vapautettua jännityksiä. Kun keho pysähtyy ja rentoutuu, mielelle jää myös mahdollisuus hiljentyä. Tämän kahden tunnin joogan jälkeen olet varmasti rentoutunut, fyysisesti ja henkisesti.

Jooganidra on meditatiivinen syvärentoutusharjoitus, sen tarkoituksena on tuottaa niin fyysinen,
emotionaalinen kuin henkinenkin tyyneys. Jooganidra, jooginen uni, vastaa jopa neljän tunnin syvää unta. Harjoituksen tarkoitus on syvärentouttaa keho ja mieli, mutta pysyä silti valppaana.

Aika: MA 22.4 klo 13-15

Hinta: 40€

Paikka ja järjestäjä: Joogakoulu Sanmaya

Ohjaaja: Johanna Tanila => Joogapaja

Ilmoittautumiset: sitovat ilmoittautumiset viimeistään 16.4 mennessä => joogakoulusanmaya@gmail.com

Mukaan mahtuu max. 15 hlöä. Workshoppiin on voimassa peruutusehdot, jotka saat ilmoittautumisen yhteydessä.

=========

Tietoja Johannasta: Minulla on pitkä kokemus joogasta ja eri joogan tyyleistä. Astanga on ollut aina lähellä sydäntä, mutta viime vuosina olen innostunut Hot joogasta ja Yin-joogasta. Kiireinen elämä vaatii vastapainoksi lempeää joogaa ja Yin-jooga tarjoaakin hyvän hengähdystauon arjesta. Pitkäkestoiset asanat haastavat juuri sopivasti kehoa ja mieltä, ja tunnin jälkeen olo on rentoutunut ja kuin uudestisyntynyt! Sain RYT200-joogaopettajatutkinnon marraskuussa 2018. Ohjaan Sanmayassa Yin Yogaa. Olet sydämellisesti tervetullut kanssani joogamatolle <3