Varjon Voima teemaretriitti 13.-15.8.2021 Tuomiston Kartanossa

Varjo ja Seksuaalisuus

 

Varjo ja seksuaalisuus -teemaretriitti syventyy varjopuoleemme, joka sulkee sisäänsä seksuaalisuuteen ja elinvoimaisuuteemme liittyviä teemoja.

Olemme usein piilottaneet varjoon osat, joita pelkäämme ja häpeämme itsestämme, mutta piilotamme myös ne kaikista mehukkaimmat, elinvoimaisimmat ja herkullisimmat puolemme.

 

Tällä teemaretriitillä lähdetään tutkimusmatkalle kohti näitä intohimoisia, mehukkaita, herkullisia, häpeällisiä ja pelottaviakin osia itsessämme. Omistaaksemme kaikki puolemme ja tullaksemme sitä kautta yhä eheämmäksi ja aidommaksi sisäisesti vapaaksi ihmiseksi!

 

Seksuaalisuuteen liittyy paljon uskomuksia, rajoituksia ja myyttejä. Sen vuoksi varjossamme on seksuaalisuuden osa-alueelta monesti piilossa asioita aikamoinen määrä. Kaikki, mitä laitamme varjoon ja yritämme pitää poissa energisoituu ja kasvaa. Joku päivä lopulta piilotettu kasa, varjomme, kasvaa niin isoksi että se ottaa vallan, tuhoaa ihmissuhteemme, haaveemme ja unelmamme.

 

Seksuaalienergia sisältää valtavan elinvoiman, vahvuuden, luovuuden ja vetovoiman saada elämäämme toivomiamme asioita. Seksuaalisuus on pohjimmiltaan hyvin puhdasta, viatonta, vaistomaista ja voimakasta energiaa meissä jolla on potentiaali energisoida meidät huikealla tavalla!


Jos piilotamme itseltämme hävettävät, pelottavat ja kielletyt asiat varjoomme, kiellämme samalla itseltämme myös hurjan ison potentiaaliamme ja mahdollisuuksiamme loistaa elämässämme.

 

Kohtaamalla omaa varjoasi ja omistamalla sinne piiloutuneet osat, saat käyttöösi koko potentiaalisi ja valtavan määrän elinvoimaa! 

Missä, koska ja mitä maksaa?


Varjon Voima -teemaretriitti Varjo ja Seksuaalisuus Sastamalassa Tuomiston Kartanon upeissa tiloissa 13.-15.8.21

 

Ohjaaja: Heidi Lehikoinen, tutustu Heidiin www.heidilehikoinen.com


Paikka: Tuomiston Kartano, Riippiläntie 32, 38100 Karkku, Sastamala. Tutustu Tuomiston Kartanoon täällä.

Tuomiston Kartano sijaitsee 7 kilometrin päässä Tampere–Pori -valtatiestä ja 10 minuutin kävelymatkan päässä Karkun juna-asemasta. Sekä Tampereen että Porin suunnasta kulkevat junat pysähtyvät asemalla. Omalla autolla matka Tampereelta kestää noin 30 minuuttia.

Aika: Perjantaista 13.8. klo 17.00 sunnuntaihin 15.8. klo 15.00


HINTA: 470€ (Early Bird 420€, voimassa 31.5.21 saakka)


Varausmaksu 100€ maksetaan ilmoittautumisen jälkeen ja loput laskulla, jonka eräpäivä on 15.8.21

Retriittimaksu on mahdollista maksaa kahdessa erässä. Tarvittaessa sovi maksujärjestelystä ottamalla yhteyttä: [email protected].

 

ILMOITTAUTUMINEN JA MAKSAMINEN


ILMOITTAUTUMINEN KURSSILLE TAPAHTUU SÄHKÖPOSTILLA [email protected].

Ilmoittautumisen jälkeen maksetaan varausmaksu 100€, jonka maksutiedot saat varausvahvistuksessa. 

 

LUE TARKASTI ALTA OHJEET JA PERUUTUSEHDOT:

 • Mikäli ilmoittaudut 31.5.2021 mennessä, saat retriitin early bird-hintaan 420€, tämän jälkeen ilmoittautuneille hinta on 470€.
 • Ilmoittautumisen jälkeen saat varausvahvistuksen ja maksutiedot varausmaksun 100€ maksamista varten. Maksamalla varausmaksun hyväksyt myös peruutusehtomme. Lue ne alta!
 • Ilmoittautumisen jälkeen saat paluupostina varausvahvistuksen ja maksutiedot varausmaksun maksamista varten. Retriitin loppuosa maksetaan laskulla, jonka eräpäivä on 15.8.21. Ilmoita ilmoittautuessasi myös yhteystietosi laskutusta varten.
 • Jos haluat maksaa kahdessa erässä, sovi siitä sähköpostitse.

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla [email protected].

Varausmaksun maksamalla osallistuja sitoutuu noudattamaan seuraavia peruutusehtoja.

 

PERUUTUSEHDOT
 1. Peruutus on tehtävä aina kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen [email protected] 
 2. Mikäli peruutus tapahtuu:
  - 9.7. tai ennen, veloitamme peruutusmaksuna varausmaksun 100€.
  - 10.7.-27.7.21 veloitamme peruutusmaksuna yhteensä 280€ (eli varausmaksu ja lisäksi 180€)
  - 28.7.21 tai sen jälkeen, veloitamme kokonaisuudessaan retriitin hinnan.
 3. Retriitin järjestäjällä on oikeus perua tapahtuma ylivoimaisen esteen sattuessa tai mikäli retriitin minimiosallistujamäärä ei ole tullut täyteen.
  Mikäli peruutus tapahtuu järjestäjän toimesta, mitään maksuja ei osallistujalta peritä. Tässä tapauksessa järjestäjä ei ole myöskään velvollinen korvaamaan osallistujalle aiheutuneita kuluja, kuten ennakkoon varattuja matkalippuja tms.

RETRIITIN OHJELMA

Retriitti alkaa perjantaina klo 17 ja päättyy sunnuntaina klo 15. 

 

OHJELMA TULOSSA PIAKKOIN! 🧡