Varjon Voima - Minikurssi

Haluatko elää aitoa ja omannäköistä elämää? Haluatko vapautua energiaa kuluttavista toimintamalleista ja löytää tilalle iloa, inspiraatiota ja elinvoimaa? 

Varjon Voima - Minikurssilla pääset tutustumaan varjotyöskentelyyn ja löytämään piilotettua potentiaaliasi! Kurssilla tutustut ensin varjon käsitteeseen: mitä se on ja miksi sitä tehdään. Sen jälkeen opit yhden käyttämistämme menetelmistä oman varjosi tutkimiseen. Sillä varjoissamme ei suinkaan ole niin pelkästään ikäviä asioita, vaan paljon itseltämme piilossa olevaa potentiaalia ja mahdollisuuksia! Minikurssin harjoituksella pääset kurkistamaan omaan sisimpääsi, mitähän se sinussa on mikä ei vielä ole päässyt puhkeamaan täyteen kukkaan?

Minikurssi sisältää:

  1. Video, jossa tutustut varjo-käsitteeseen. Mikä se on? Ja onko niin, että varjossa on vaan kaikkea ikävää, mitä en mieluusti katsokaan? 

  2. Video, jonka avulla ymmärrät paremmin, miksi varjotyötä kannattaa tehdä. Onko se itsensä rikkomista ja satuttamista vai voiko se olla todella inspiroivaa, vapauttavaa ja mahdollisuuksia laajentavaa?

  3. Harjoitus, jonka avulla pääset ihan konkreettisesti tutustumaan omaan varjoosi ja sen sisältämään piilossa olevaan potentiaaliin!

Tilaa ilmainen Varjon Voima Minikurssi tästä

Tilaamalla minikurssin liityt sähköpostilistallemme, josta voit poistua halutessasi klikkaamalla "peruuta tilaus".