TANSSIMALLA SYVÄ YHTEYS ITSEEN JA TOISIIN

VitalDanza (R) on riemastuttavaa tanssin iloa, mukaansa tempaavaa musiikkia ja liikkumisen aktivoimaa mielihyvähormonia. Voit nauttia tanssista omin askelin, ilman hankalia askelsarjoja ja syventää keho-mieli-yhteyttä. 

Vitaalitanssia nyt ryhmässä yksin (VD Soolo) tai parin kanssa (VD Ryhmä). Uudet ryhmät alkavat Joogakoulu Sanmayalla elokuussa 2020 ja mukaan voit hypätä milloin vain! Kysy lisää ottamalla yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse: 050 5963 093. 

TULEVAT VITAALITANSSIRYHMÄT

 

Vitaali VD Soolo joka toinen PERJANTAI klo 17.30-18.30, alkaen 15.1.21 (parilliset viikot!)

 

Ilmoittaudu nyt mukaan!!

 

VD SOOLO on vapaasti omin askelin tanssittava tunti, joka vapauttaa stressistä ja harmonisoi keho-mieli-yhteyttä. Lisää tunnista voit lukea täältä. 


HINTA:

kertamaksu 20€

6-kerran SOOLO-tuntikortti 110€

 

PAIKKA:

Joogakoulu Sanmaya

Vapaudentie 28, 2.krs, 60100 Seinäjoki


Ilmoittautumiset ja tiedustelut yhteydenottolomakkeella tai [email protected] TAI p. 050 5963 093

 

RAKKAUDEN LÖYTÄMINEN OMASTA SISIMMÄSTÄ JA MUISTA IHMISISTÄ ON VOIMAANNUTTAVAA!

VitalDanza (R) on riemastuttavaa tanssin iloa, mukaansa tempaavaa musiikkia ja liikkumisen aktivoimaa mielihyvähormonia. Voit nauttia tanssista omin askelin, ilman hankalia askelsarjoja ja syventää keho-mieli-yhteyttä. Sellaisenaan se purkaa stressiä ja tuo enemmän läsnäolevaksi omaan kehoon.

 

VitalDanza(R) eli Vitaalitanssi on paljon muutakin kuin tanssia

Kertakokemuksena se on voimaannuttavaa, stressiä purkavaa ja kehotietoisuutta lisäävää. Pitkäjänteisempänä harrastuksena, se on kasvun tie ja muutoksen tie, mikäli koet siihen tarvetta ja halua.

Muutos on harjoituksiin sisäänrakennettu ja myös ohjaajan puhe alitajuiselle mielellesi haastaa uusiin näkökulmiin ja rohkaisee uusiin valintoihin arjessa. Se on tietoisuuden herättelyä. Vapaaksi haitallisista ajattelu- ja toimintamalleista, jotka ovat usein lapsuudessa syntyneiden tunnelukkojen seurausta. Oman itsensä vapauttaminen haitallisista ohjelmoinneista lisää vitaalisuutta, elinvoimaa. Siitä tulee nimi VitalDanza (R), suomeksi Vitaalitanssi.

 

Vitaalitanssi on mahdollisuuksien tanssi

Osallistujan omat lähtökohdat ja avautuminen muutoksen mahdollisuudelle määräävät yksilöllisen etenemisen tahdin.

Vitaali VD Ryhmä on perinteistä VitalDanzaa(R) jossa on pari-, ryhmä- ja kontaktiharjoituksia ja mahdollisuus edetä nopeasti henkisessä kasvussa. Kokemusten tasolla se auttaa kokemaan hyväksyntää, rakkautta ja myötätuntoa omaa itseä sekä toisia tanssijoita kohtaan.

Vitaali VD Soolo on taas yksin tanssittava ja kukin ryhmän jäsen tanssii omaa juttuaan ilman pari- ja ryhmäharjoituksia, siten se vie enemmän sisäisiin tuntemuksiin ja kokemuksiin, herkistää huomaamaan ja tunnistamaan asioita omasta itsestä, antaen tilaa hyväksyä ja rakastaa itseään sellaisena kuin on.

 

Vitaalitanssi on harrastus, joka voi lisätä hyvinvointia elämääsi ja tuoda siihen uudenlaista syvyyttä ja laatua! Vitaalitanssin avulla löydät oman elämäsi askeleet!

 

Tule rohkeasti mukaan kokeilemaan ja tanssimaan oman elämäsi askeleet!

 

Rakkaudellisin terveisin,

Vitaalitanssiohjaaja Sirkku Iso-Tuisku

Lue lisää minusta

Sirkku Iso-Tuisku, vitaalitanssiohjaaja

Hei, neljä vuotta sitten tutustuin tanssimetodiin nimeltä VitalDanza (R), Vital Development (R).

Osallistuttuani yhteen tanssipajaan, tunsin olevani todella elossa, hämmästynyt ja hämmentynyt siitä, miten paljon tunsin iloa, riemua ja kiitollisuutta elämää kohtaan. Hämmästynyt olin siitä, miten olin pystynyt tanssiharjoitusten myötä katsomaan ventovieraita ihmisiä hymyillen suoraan silmiin, koskettamaan ja tulemaan kosketetuksi, ilman häpeän ja hämmentyneisyyden tunteita.

Hämmästelin, miten meistä jäykistä suomalaisista löytyi sellaista kohtaamisen kykyä ja lämpöä, joka kuvastui hyväksymisenä ihmisten katseista. Olin tullut kohdatuksi ja nähdyksi, hyväksytyksi omana itsenäni.

Kävin kaksivuotisen VitalDanza(R) ohjaajakoulutuksen, joka auttoi näkemään miten suuri potentiaali ja rakastamisen kyky on meillä jokaisella, se täytyy vain houkutella esiin ja uskaltaa pysähtyä omien herkkien kohtien äärelle. Yhtäkkiä koko elämänkaareni kokemukset saivat merkityksellisyyden, ne alkoivat kääntyä haasteista voimavaroiksi. Koin iloa, herkistymistä, rakkautta ja myötätuntoa itseäni ja muita kohtaan, hyväksyen oman itseni ja elämänkokemukseni.

Nuota kokemuksia tahdon tarjota myös tanssipajoihini osallistuville. Ohjaajana ylläpidän tanssipajaan osallistuville turvallista tilaa kohdata itseään ja muita. Aikaisemmat koulutukseni ja työkokemukseni kasvatus- ja sosiaalialalta auttavat erilaisten ihmisten ja tunteiden kohtaamisessa.

Tietoa tulevista kursseistani ja tanssipajoista löydät FB-sivultani TanssiPorttaali. Pääset sinne tästä. Jos haluat lisäinfoa ja sinulle tulee kysyttävää tanssipajoista, voit laittaa viestiä [email protected] tai p. 050 5963 093.


Tule tanssimaan rohkeasti omat askeleesi! <3 

Siirry tästä TanssiPorttaalin FB-sivulle