Avaa lantiosi, vapauta tunteesi
Yin jooga Workshop 24.11.2018

Workshopin sisältö: Lantio on tärkeä tekijä kehomme fyysisessä ja henkisessä hyvinvoinnissa. Kiristykset ja tukokset lantion alueella vaikuttavat kokonaisvaltaisesti ryhtiimme, kävelyymme ja mielialaamme. Tunteemme asuvat lantiossa ja sinne patoutuessaan voivat aiheuttaa fyysisiä ja psyykkisiä oireita. Tule avaamaan lantiotasi ja vapauttamaan tunteitasi kahden tunnin workshoppiin marraskuussa! Bonuksena saat ihanan hemmotteluhetken itsellesi!


Yin jooga on restoratiivinen joogamuoto, joka rauhoittaa kehoa ja mieltä. Pitkäkestoisilla asanoilla pääsemme vaikuttamaan syvälle kehoomme, faskiaan ja lihasten sidekalvoihin ja näin avaamaan tukkeumia. Kehomme saa lisää tilaa, kun lihakset rentoutuvat. Yin joogassa voit päästää irti kaikesta suorittamisesta ja vain nauttia omasta kehostasi. Hengitys auttaa
kehoa ja mieltä rentoutumaan ja yin joogan asanat yhdistettynä rauhalliseen hengitykseen luovat kokonaisvaltaisen hyvän olon hemmotteluhetken itsellesi.

Teemme aluksi pienen hengitysharjoituksen, jonka jälkeen keskitymme nimenomaan lantion avaukseen ja päästämään irti kehon jännityksistä muutaman minuutin pituisilla asanoilla. Lopuksi teemme vielä erillisen ohjatun rentoutuksen.

Paikka: Joogakoulu Sanmaya, Vapaudentie 28, 2 krs.

Aika: LA 24.11.2018 klo 12:00-14:00

Ohjaaja: Johanna Tanila/Joogapaja

Hinta: 35€/hlö

Mukaan mahtuu max. 15 hlöä. Ilmoittaudu viim. 18.11. mennessä => joogakoulusanmaya@gmail.com

Huomiothan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen yhteydessä saat maksutiedot ja peruutusehdot. PS: Tämä workshop ei sisälly tuntikortteihin

Järjestäjä: Joogakoulu Sanmaya